TIDIGARE LIV KEWAN OCH JAG

TIDIGARE LIV KEWAN OCH JAG

VARFÖR SER JAG ALLA SKUMMA BILDER FÅR INGEN ORDNING PÅ DET JAG SER NU.

Måste titta flera gånger att lösa upp livet ,som ligger i mörker. Men svårt kan ta tid. MEN TOG EN LÅNG TID ATT TITTA PÅ DET. Men vet varför när det är för mycket problem ,då tar det tid, som jag vill inte se ens då. Jag kan mig själv.

Ser en tjej med två flätor, som snurrar runt, men tittar ut genom ett spröjsat fönster, ser lite imma på fönstret. MEN DET ÄR JAG, SOM TITTAR UT GENOM FÖNSTRET, som har immatigen, men försöker skrapa bort isen från fönstret då. Det är inte is inne, men det ser ut så, genom att fönstret ,har immatigen då. Men har mörkbrunt hår och flätat hår.

JAG HAR EN GRÅ STICKAD TRÖJA PÅ MIG. Mönster i tröjan. Jag försöker dra upp fönstret, som är gjort av mörkbrunt trä, men försöker kasta ut en lapp till någon person, genom att jag ser en liten öppning i fönstret, men håller på att putta ut en papperslapp genom fönstret då. Men har vikt ihop lappen så mycket ,för att kunna putta ut papperslappen då.

När jag tittar ut, då ligger det högt upp inte nere på marken,utan kikar ut genom ett fönster då. Men har så mycket stress i mig måste ut på en gång då.

Jag sätter mig på golvet,och sätter på mig ett par kängor. Svarta kängor knyter snöret på dem. Jag känner jag har spring i benen. Vill ut på en gång fort ,som möjligt, men skyndar mig med att knyta kängorna då. JAG KÄNNER ATT JAG ÄR ETT BARN MEN INTE SÅ GAMMAL DÅ. 

Jag har så bråttom ut, måste ut nu genom den mörkbruna dörren. Jag har tjocka stickade strumpor. Men har kliv ut på en trapp, som är mörkbrunt trä, men ser två trappor att gå nedför då. Bred trappa som är lite böjd, rund trapp med två trappsteg ner till marken. Ser ut som en halvmåne svårt att beskriva då. Men två trappsteg till marken då. JAG ÄR GLAD MEN HELA KROPPEN ÄR UPPRYMD AV GLÄDJE DÅ. 

FINNS LITE NATUR RUNT MIG. Men står och lutar mig mot en mörkbrun dörr, och ser lite träd, men allt ligger på höjd. Vi bor väldigt högt upp. När jag tittar över en kant, då ser jag att vi bor långt upp då. Men huset känns jättekonstigt. Jag står och lutar mig mot en mörkbrun dörr. Det finns lite skog mitt emot mig när jag står där.

images (2)Men vänder mig om ser att jag är ett litet barn. Det kommer en person nära mig. Han har andra kläder än mig. Han sparkar av sig snön på bron. Han känns lång mot mig.MEN KÄNNER STRESS OCH FICK ONT I MAGEN. Kändes som jag hade svårt att andas.

Han öppnar dörren och kikar in där. Men stänger dörren då. Men vecklar upp en lapp och läser då. Ser ritat en bild. Jag som hade ritat till honom lekte väl konstnär, MEN HAR RITAT ETT RÖTT HUS DÅ. Han kastar lappen i en brasa. Han röker. Jag ser jag sätter min fot framför min egen fot, ser jag har kängor när jag är ute då. Men ser snö. Jag fattar ingenting nu???

DET ÄR MIN PAPPA JAG STÅR BREDVID DÅ, han har stor hatt på sig med litet brätte, men hatten har rund kupol.

JAG HAR MÖRKBRUNT HÅR MED SMÅ LOCKAR som lockar sig. Pappa går in genom dörren, men måste huka sig när han går in då. Han har grova kläder ,och skägg ganska vasst skägg, hårt vasst skägg. Han har grått skägg Silvergrått skägg. Han känns lång pappa antingen är jag liten då.

Men ser ett mörkbrunt trä bord. Men allt är så mörkt där jag bor. Ser en kvinna med grått hår, och en svart järnspis. Hon känns som min mamma då. Hon har en lång fläta. Jag sätter mig vid bordet. Men bordet är så kraftigt tjockt träbord. Men allt så mörkt där. Jag ser en gammal järnspis. Normal storlek fyrkantig järnspis. Mamma lägger in ved i järnspisen. Spisen har fyra plattor, det ser ut så. Ved på sidan staplat på sidan en massa vedträn där. Ser att någon har lagt ved i en gammal nätkorg.

Känns som huset inträngt på något sätt, men byggt på våningar, men inte så stort hus. Ligger en tallrik på bordet, som jag tar upp och vänder på då. Men ser inte ut som porslin, genomskinlig mörkbrun tallrik. Har grova kläder på mig. ÄR NOG ETT KALLT LAND JAG BOR I DÅ. Ser någon har staplat vedträn på sidan av järnspisen. Pappa dricker ur ett skopa vatten, ser skåp ovanför bänken.

ALLT ÄR SÅ MÖRK FÄRGERNA ÄR MÖRK.Ser ut som ett mörkt rum, trägolv i trä, men ser så gamalt ut allt i huset. Det är grått trägolv utan färg. Men har ljusgrå långkjol, står och snurra runt med min kjol. Sätter mig på golvet ,ser grå stickade strumpor jag har på mig då.

Ser träinredning, jag går nedför en trapp, och inomhus mörkbrunt trä heminredningen ser mörk ut.

Ser ut, som jag hoppar rep, jag håller i trähandtag när jag hoppar rep, men repet är tjockt och långt när jag hoppar rep. Men kraftigt och långt rep jag hoppar med. Har på mig en stickad tröja. Jag känner mig ändå glad fast livet är inte som nu då. Men mycket spring i mina ben, och måste ut där och leka då. Jag känner i kroppen att jag måste ut, men på med ytterkläderna snabbt som jag kan då.

JAG KÄNDE GLÄDJE SOM HAR MED MINA FÖRÄLDRAR ATT GÖRA DÅ. Jag var glad då. Men jag hade ritat en sak på en lapp till föräldrarna då. Jag såg hur jag satt och ritade på lappen, men såg ut som ett hus eller vad det ska föreställa då. Jag skulle skynda mig putta ut lappen genom fönstret när pappa kommer hem då.

Trappen är mörkbrun och smal trapp. Känns som det är mycket trä. Ligger på höjd. När man står i trappen känns smalt och litet inomhus. SER UT ,SOM TIMMERHUS DÅ. 

Ser en kvinna som har grått långt hår då. Hon har en fläta. Men hennes hår är tjockt grått hår ,som är flätat en fläta då.

Ser ett litet barn, som kvinnan håller på med ett nyfött barn. Hon byter på barnet, men har trasor, som hon lindar sitt barn med då. På den tiden fanns det inte blöjor då. Jag ser att en man lyfter upp mig, men kika på barnet som ligger där. Jag känner mig inte så glad, att få syskon, var inte populärt att dela mamma och papp då. Jag vänder mig ifrån barnet då. JAG VAR INTE GLAD ATT FÅ ETT SYSKON. 

Pappa har stort skägg. Pappa har knepiga kläder på sig då. Han tittar ut genom fönstret. Han har halvkorta byxor på sig då. Kvinnan bredvid honom har långt grått hår. Det är mamma då.

Ser snö utanför huset. Huset är mörkbrunt hus.

Men vad händer mer?

SNÖ OCH SKOG OCH NATUR DÄR JAG BOR. Ser en kvinna går genom skogen, men har en träpulka, och drar barnet sitt i då.

Men går efter en kant ser ut som en bergvägg, men tittar ut där ,och ser att allt ligger så högt då.

JAG FRYSER HAR VANTAR PÅ MIG DÅ. Men känns att det ligger högt upp där de bor. Ser gröna kvistar

Huset ligger så högt och en massa snö där.

Vad händer mer?

HUR MÖTTES JAG OCH KEWAN

JAG HÖR ÖSTERRIKE

♥♥♥ Ser en man som bär kont på ryggen ,och hatt och flätad ryggsäck. Men det verka mycket snö där. KEWAN STÅR OCH SKOTTAR SNÖ.♥♥♥ Ställer sig och tittar ut. Han har mörkt hår då. Allt är så mörkt där.

♥♥♥Kewan står och skotta snö. Han står och tittar ut ,men ser berg där han bor. Kewan har en stickad kofta på sig en tröja då.

♥♥♥Kewan selar en häst, han drar åt en hård rem runt magen på hästen. Men kör med hästen, han har en vagn att köra med då. Arbetshäst har vacker man och hoven, och hår runt hovarna på hästen då.

VAD HÄNDER MER?

Någon räcker fram en hand och hälsar på varandra då. Barn åker i backen på ett underlag.

images (1)Hälsar på varandra då. Ser en man står och röker en rullad cigarett och lutar sig mot en vägg. Kewan sätter upp ena benet mot väggen. Men röker en cigarett då.

JAG SER EN MASSA BILDER PROBLEM LIV Ser glas som hänger i taket glas på fot. Står vid en disk och folk häller i öl. Han sätter sig ner där dricker ur glaset. En kvinna lägger en sjal över sitt huvud. Pulsar i djupsnön har en lyckta att hålla i som brinner ett ljus i då

Vart håller Kewan hus nu??

Får en svart bild framför mig nu.

Jag letar efter Kewan. Vi dansar vi två. Men hur träffas vi?

Kewan står utanför ett fönster vi dansar.

Jag ser en man som kommer till oss. Han sträcker ut handen till en annan person, han har ljusa händer, han hälsar på då. Han hälsar på min pappa då. Ser min pappas kläder var mörka kläder. Han hade vida byxor och en tröja.

Det sitter en man på en liten träsoffa som har kort rygg, som bär svarta byxor. Killen har svarta tunna byxor. Ser han sitter och lägger sitt andra ben över det andra benet han korsar benen då. Han har svart hår. Han pratar med min pappa, men han håller i ett papper. Pappret är ljusgrått men måste skriva under någonting ser rad att skriva på då.

HAN HAR EN TRÖJA SOM ÄR SVART OCH VIT. Han har hål, men nu blev det konstigt hans byxor blir grå, men såg ganska sliten ut. Men sen svart igen JAG MÖTTE KEWAN FÖR FÖRSTA GÅNGEN DÅ.

Jag måste vuxit fort plötsligt går jag ner för en trappa då.

Jag har långklänning på mig, som var grå. Det fanns svart inslag i klänningen. Jag hör skogvaktare, men vem är det?

Jag ser plötsligt en svart klänning, men bytte jag så mycket klänningar då??? Vacker klänning när man ska vara fin. Men har uppsatt hår. Klänningen är vackrare klänning. Nu ser jag svart sidenklänning igen. Men följer mycket då. Lite figursydd. Men är en vid klänning nertill, men det finns lite puff i armen. Puffat tyg över axlarna, och längst upp på armen. Men har täckt över halsen med svart spets på framsidan, det är högt i halsen. Men bak på klänningen hakar ihop baksidan med små hakar då. Men för att kunna stänga öppningen, då är det hakar där.

Men har uppsatt hår med lockar runt om. Satt upp håret med slags spännen då, för att hålla uppe håret.

Jag ser att klänningen hade ett släp när jag gick nedför trappen då.

Men nu börjar svarta luckras upp och börjar bli grå. Men tillbaka till svart siden igen. Ser ut som sidentyg ,genom att den är så blankt tyg jag har på mig då. JAG HAR PÅ MIG EN SVART SIDEN KLÄNNING.

Jag var väldigt smal normal längd. Jag försöker göra mig i ordning. Ser en ring på fingret ,som en stor sten städas ringen bort från mitt finger.JAG SER RINGEN IGEN , men har stor sten. Ser ut som kristall ringen är gjort med liknar guld.

Ser en annan konstig ring på mitt finger. Det är inte silver eller guld utan någon slags metall av annat slag. Jag ser igen jag dansar runt med min svarta klänning.

Jag såg att det blinkar till grått, som var mina ytterkläder. Ser ytterkläder som jag sätter på mig, men fårskinn i fodret annan färg på utsidan. Ser när jag sätter på mig jackan som är varm, men är lång. Lägger en halsduk runt min hals. Svarta kängor, har jag på mig då. EN HÄRLIG LÅNG KAPPA SOM RÄCKER TILL FÖTTERNA DÅ.MEN ÄNDRAS OM TILL SVART PÄLS.

Jag ser en häst med vagn. Jag kliver upp i släden, och lägger över mig tjockt fårskinn, som är bara fårskinn på insidan då.

Känns, jättetjock fårskinn, som ska värma oss då. Jag ser pappa körhästen, han slår mot hästen med en piska. Vi har brun häst.

Mamma min sitter på andra sidan, hon har grått långt hår. Ser flätan på henne då. Men känns att det är hon, men sitter tätt intill då. Hon har också varma kläder då.

Det känns som det finns en man till i släden, men han sitter lite bakom oss. Såg fel, han satt bredvid pappa min då.

Jag känner mig inte så glad när vi åker då.

Det är förändringar för mig då.

Jag ser hästen har lång härlig man, men även hästen har hår runt foten. Arbetshäst, men tar med handen på hästen, jag rör lite lite grann på hästen. Men plötsligt blev hästen vit  från att vara brun, han ändra färg, men vilket tok då. Ser mulen på hästen vacker häst. Långs svans.

Men hjälpte mig av vagnen då.

Går in igenom en mörkbrun dörr.

Jag ser mannen igen ,som hade svart hår, han är där inne då. Han sitter i en stol. Jag ser han kommer mot oss, men han bär ett glas då. Men förvandlas till var gjort av plåt som folk drack ur då. Jag trodde det var glas men inte det. Men det ändras igen glaset ,det verkar svårt jobbigt liv. Men det är inte glas ,men lite förgylld bägare då. Han dricker ur då.

Vi hänger av oss kläderna Ser att det brinner en brasa där.

Jag hälsar på mannen som har svart hår. Han känns lång eller huset har inte så högt tak då. Ser bjälke i taket då.

Vi går in och sätter oss vid ett långbord. Jag känner mig inte glad ens när jag kommer dit.

De pratar om brudkläder då. Jag ser en klänning i spets ,men klänningen förvandlas till siden klänningen igen. Men ser hur de lägger fram en spetsklänning till mig då.

Visar bara spetsklänningen???

Pratar över mig, jag finns inte med i samtalet då. Jag går runt och tittar runt då.

Men svarthåriga mannen sätter sig på huk, och tar min hand då. Han har mörka ögon och svart hår. HAN STRYKER MIN HAND MED SIN HAND. Han har ljus hand då.

Jag får ingen känsla för honom då. Men vill para ihop oss men jag känner ingenting för honom, vem är han, som mina föräldrar ska gifta bort mig med då??

Det var inte Kewan jag träffade då. Men föräldrarna hade satt ihop mig och honom då.

Men har fått två bilder av två män då.

Jag försvinner i bakgrunden då. Föräldrarna pratar om mig och honom då, båda föräldrarna håller på att para ihop oss. Jag gick runt och kollade runt där. JAG HÅLLER PÅ ATT BLI BORTGIFT. 

VAD HÄNDER MER?

a32f8737eb73ae2a123252e9f3829698 Vi åker hem ser vi vinkar till dem, som vi hälsade på då. Men blev lite glad att åka hem då.

Jag sitter i släden på vägen hem ,och känner mig sur som en gurka, genom att jag känner ingenting för mannen vi hälsade på ,men föräldrarna tror ,att de har gjort det bra, men inte för mig ,ska jag leva med honom nu?

Allt kändes tomt inom mig då.

VI KOMMER HEM IGEN och hänger av mig mina kläder då. Men det fanns ingen energi hi hi, vilken hitt ,att leva med honom då. Det var tomt i mig då. Men vilket tråkigt liv, men då är det lika bra att ge upp då.

Men det kommer en man och bankar på dörren min. Men då kommer den andra mannen ,som hade lite slitna kläder på sig, men han som jobbar som skogsvaktare då.

Han har svart rakt hår.  DET ÄR KEWAN.2nvuvs0

Ser han har den tröjan på sig ,som jag såg förut ,men kände någon slags energi från honom ,vem är han då???

Men han är så ointresserad av mig då. Men han jobbar där ute då. Jag försöker närma mig honom på något sätt när han sitter i soffan då.

Han har grå kläder på sig då, men grå byxor men såg lite sliten ut, men vad gör han hos oss, som har inte så mycket kontakt med den sidan då. Jag undrar vad han gör där då?

Han har papper till min pappa ,men sen går han iväg genom skogen toppen för mig då. BLEV SUR DÅ.

Ha men jag ser han går iväg travar på genom skogen då.

Jag känner mig sur vem var han då?

Men känner jag snurrar runt lite grann då.

Men jag lägger mitt ansikte mot fönstret då. Blåser på imman på fönstret då.

Blåser och blåser för att kunna se honom då. Men är borta då.

♥♥♥ Vilken tråkmåns han är, men han gick iväg genom att han tar mycket hand om skogen, och ser till den då. Han kallas för skogsvakt då. Jag får ont i magen nu. Han gick iväg nu.Men vad ont jag får i magen när jag ser han går. JAG MÅR DÅLIGT. 

Det blir stopp vad händer nu

Svart bara svart ser jag nu??

Jag skyndar mig att sätta på mig ytterkläderna nu. Jag ger mig inte jag ska ut på en gång ,och går ut ,och kollar lite runt huset jag bor då. Men jag går mellan träden och kikar efter en man ,som var väldigt intressant ,men inte den andra mannen som kändes så tråkig då. Men jag måste ut och kolla efter honom nu.VAR UT OCH KOLLADE EFTER KEWAN.

Men vet inte vart han bor ens. Jag ser en massa träd jag kikar mot då. Jag går in och drömmer om honom ,som kom till oss, som jobbar som skogsvaktare då. Sitter på mitt rum och drömmer om honom då.

Blåser på fönstret, men kommer imma då när jag blåser då. Men kollar ut hela tiden, OCH ÄR SÅ NYFIKEN PÅ HONOM ,SOM JOBBAR SOM SKOGSVAKTARE DÅ.

♥♥♥♥♥♥Men kollar ofta ut genom fönstret då. Satt väl i fönstret varje dag genom att bara se honom då.

Jag kammar mitt långa hår och ska ut ,men det är sommar grönt ute då. Jag går hela tiden och kollar efter honom då.

Jag sätter på mig en mörk kappa ,och lägger en halsduk runt min hals, och går ut, men för att kolla efter honom då.

Men föräldrarna hittar inte rätt, som alla ser nu, men jag har öppnat mitt hjärta för en annan man då.

Men det är Kewan jag jagar då.

Det är humor idag ,som aldrig skulle jaga en karl då. Men i en del liv måste jag sätta igång jakten på Kewan, genom att det beror på hur man lever då.

Ser Kewan en bit bort, han står och sopar ser barr, han tittar över kanten ,och jag såg vi bodde långt upp då. Han sköter om en del saker som tillhör naturen, men folk fick ta arbete med naturen att sköta om det. Pappa hans hade samma arbete, men fick ta över sen. Ser han kollar träd och naturen.

♥♥♥Han skrapar med foten när han tittar mot mig då.Men han har mörka svarta ögon ,och tjocka ögonbryn smalt ansikte då. Han har skägg.

Men tittar i backen när han sopar bort en massa skräp. Han har en kvast han sopar med ,men tittar ner hela tiden då. Men jag känner mig fnittrig bredvid honom, han säger inte ett dyft. Han är tyst av sig då.

JAG STÄLLER MIG BREDVID HONOM, och tittar över kanten då.  Jag vänder mig om, och tittar på honom då. Jag har mörka ögon då. Han är fåordig, men jag vänder mig om och står mot muren. Vi tittar på varandra men tittar i ögonen. Han vet inte ,hur han ska göra snart ,han petar i saker på backen. Han tittar på mig, men tar upp min hand, och tittar på min hand, han stryker handen med sin hand. Men sen vänder Kewan sig om ,och tittar ut mot berget. Men säger inte så mycket, utan tyst och står och tittar mot berget. Han vänder sig om igen, och lutar mot bergskant. Det är som stenar som bildar en vägg då. Han lutar mot den väggen då. Ser hans ljusa fingrar. Sen vänder han igen, och kikar mot berget. Men det råder tystnad mellan oss.

KEWAN HAR SVÅRT ATT TITTA MOT MIG GENOM ATT JAG TILLHÖR DEN RIKA SIDAN DÅ. Men jag kan titta men han känns jättejobbig genom att han är tyst säger knappt ett pip då. Jag är inte den personen i Österriket ,utan fullt med energi ,och svårt att sitta still då. Glad för det mesta då. Han hade med sig öl och dra en öl då. Han står och dricker upp sin öl. Jag är inte intresserad av öl. Jag vänder mig om och kikar mot berget igen.

Kewan pratar inte så mycket, genom att han kommer från den andra sidan då.Som aldrig är populärt då. Jag känner jag håller på att krypa in i honom. Men har sett ut honom, som min man, som mamma och pappa kommer bli galen på mig, men börjar känna kärlek för honom, men inte tråkmånsen, som mina föräldrar hade sett ut till mig då.

Relaterad bild

Står som barn och putta mot varandra ,genom att ingen vågar göra ett försök ,att säga vad vi tycker om varandra då. Jag känner vi börjar så här vackert som gamla  tiden vi gjorde då. Men vacker kärlek när vi står och puttar varandra ingen av oss vågar göra någonting genom att vi respektera varandra på den tiden då. ♥♥♥ Det stämmer inte allt med kläderna och färgen på håret på oss då. MEN VI BÖRJADE SÅ VACKERT DÅ.

Men känner mig glad när jag pratar med honom då.

Ser en man ,som kolla efter mig ,men känner att det är min pappa då. Han lägger armen runt min axel ,och vill att vi går in då. Vi går in i huset då. Pappa passar mig såklart. Han vill inte att jag står och pratar med Kewan då. DET VAR INTE POPULÄRT DÅ. 

Jag fryser om händerna måste in i värmen på en gång. Jag äter bröd när jag kommer in då. Ser ut som soppa jag äter då. Jag gick upp på mitt rum ,och drömde om min prins ,men kände att jag vill vara med honom då. Men hur ska jag kunna det då. Såg pappas blick ,sa allt då. Han blir jättesur nu.

Vad händer genom att jag sitter och drömmer om Kewan då?

JAG SER JAG STÅR OCH PRATAR MED PAPPA DÅ. Men är tyst som muren ,men måste ut ,och kolla efter Kewan då.

Jag springer ut ,och letar efter Kewan, men springer ut, och kollar ,men kollar  där vi stod och pratade ,som såg ut ,som ett stup vi stod vid. Men ut och kollar efter honom då.

Han står där borta, och jag springer mellan träden det är mycket skog, men glesa träd där jag springer genom då.

Långa breda träd där vi bor. Men kikar mellan träden då.

Jag håller på att ställa till problem för Kewan då. Men han verkar så ointressant av mig, genom att han håller på med annat då. Jag ser en hövagn fullt med hö i ,men han håller på att jobba med hö, men hästen måste äta då. HAN FÖRSÖKER HÅLLA SIG UNDAN ,SOM KÄNNS EXTRA JOBBIGT FÖR MIG GENOM ATT JAG HAR MYCKET KÄNSLOR FÖR HONOM.

Kewan tittar lite grann mot mitt håll bara lite grann tittar han på mig, och ser hans mörka ögon, som jag kan drunkna i då. Men vilka ögon han har ,och jag sitter hemma och drömmer om Kewan ,som varken mamma eller pappa vet om, genom att de har valt ut världens tråkigaste man till mig, och jag är inte ens intresserad av honom ens då. Bara Kewan drömmer jag om då.

JAG ÄR UTE OCH TITTAR PÅ KEWAN har vackert ansikte och skägg, men han dricker någon vatten ,eller öl ser ut så.  Jag ser att ölen skummar ,och det är öl han dricker då.

Men tittar mot mig när han håller på att jobba med sitt då. Han har svart hår ,men hans hår ser så kraftig ut då.

Han har avlångt ansikte, men en vacker man, jag ser framför mig då. Men han har svårt att titta mig i ögonen ,han tittar ner och upp ,och fladdrar med ögonen då. Han vrider på sin svarta skor ,och vet inte vart han ska titta när han tittar på mig då.

Han står och dricker sin öl och jag tittar på. Men vänder sig ifrån mig, att inte titta för mycket på mig då.

Jag ställer mig bredvid honom då. Kewan kommer inte undan mig då. Jag kryper närmare honom då. Jag känner mitt hjärta öppnar sig då. Men Kewan blir så nervös för mig ,men jag har pengar han lite pengar då.

Han vet vad ,som kan hända då. Han lägger fram ett papper till mig då.

KEWAN SPRINGER EN BIT BORT FRÅN MIG DÅ.Han vinkar med sin hand ,att jag ska komma då. Han kliar sig i håret ,men ska till och säga något till mig då. Birgitta säger han” ,det är inte okej det här, vi kommer inte göra våra föräldrar glada då”.

”Du har en annan familj än jag har då”, säger han. Jag säger, ”men vad kan jag göra åt det, att pappa och mamma ska gifta bort mig med världens tråkigaste man då?” ”Jag vill gifta mig, med dig då”, säger jag.

Men Kewan tittar ner, men kastar ett flygplan av papper. Jag sätter mig på en sten ,och tittar på honom så mycket då. ”Jag kan inte ta en annan man jag inte älskar då”, säger jag.

Jag känner Kewan hand mot min hand, han smeker min hand då. Kewan känner känslor för mig ,han öppnar sitt hjärta genom att jag sätter igång honom då. GUD SOM SÄTTER IGÅNG OSS DÅ.

 JAG KÄNNER MIG GLAD OCH UPPRYMD.  Kewan vet att det kommer bli stora problem när jag ska prata med mina föräldrar då.

Jag går in i huset ,och ställer mig bredvid min pappa då. Han känns så lång. Hur ska jag lägga fram det ,nu blir pappa jättesur på mig. Men hur ska han godkänna honom, som kommer från den familjen, vad synd att inte pappa hade valt honom till mig.

Nu har jag jordens problem, att säga vad jag tycker om skogvaktaren ,som han kommer inte gilla alls då. HAN GILLAR INTE HONOM SÅKLART.

Står vid bänken och skruvar på mig ,och måste säga sanningen, att jag kan inte gifta mig med den mannen de såg ut då. 

JAG ÄLSKAR SKOGSVAKTEN, men hur kommer han att ta det? Jag kan bara ta den man jag älskar, annars blir jag sjuk av allt då.

Vid står vid en mörk bänk ,och pappa och jag håller på med någonting då.

”Jag har ändrat mig om den jag ska gifta mig med då”, säger säger. ”Vad menar du?” säger pappa då.”JAG ÄR KÄR I HAN SOM VAKTAR SKOGEN”, säger jag.

Han vänder på sig pappa ,och lutar sig mot väggen och säger, ”men vart har du hittat honom,” säger pappa då? Pappa i det här livet ,jag hittar nu var en pappa som jag älskar då.Han var snäll, och kunde lyfta upp mig på bänken när jag var barn.

♥♥♥Vi håller på att göra en massa saker mens vi pratar om min stora kärlek ,som jag hittade när han kom hem till oss då.

”Han kommer från familj, som har lite pengar, plus problem med killen då. Jag vill att du ska gifta dig med en perfekt man ,och trygghet vill jag ge dig” ,säger pappa då.

”Jag kan inte välja bort honom ,genom att hela mitt hjärta har öppnats för mig”, säger jag då.

”Kärlek kan du inte gå efter, annars har jag inte funnit min fru ,hon kände så lite för mig ,men vi växte ihop då. Men även jag kände inte så mycket kärlek, men kärleken kan även växa hos dig, han jag valde ut till dig ,en bra familj får du hela livet då,” säger han.

”Jag vet att ni tänker på mitt bästa ,men vad kan jag göra, när jag känner så mycket kärlek för Kewan då,” säger jag. Det går inte pappa, han har ett så snällt sätt ,och sött sätt pappa då. Jag kan inte byta bort honom, som har det sättet och snäll ,men har öppnat mitt hjärta för honom då. JAG ÄLSKAR KEWAN, SÄGER JAG.”

”Nej”, säger pappa min. ”Jag älskar Kewan, säger jag.  ”Men det hjälper inte dig då”, säger pappa min.  Jag känner jag blir så sur genom att jag tänker inte välja den mamma och pappa hade valt ut till mig då. JAG TÄNKER VÄLJA KEWAN SOM JAG ÄVEN MÅSTE GÖRA DÅ.

Men föräldrarna ser inte varför att Kewan är så viktig att välja honom ,genom att det är GUD arbete då.

Pappa säger nej flera gånger. Men jag går och lutar mig mot min bruna dörr då.

Jag är så sur på allt ,men Kewan kommer förbi då.

Kewan frågar vad som hänt då. Jag sätter mig ute ,och surar på min knäppa pappa ,genom att han var så himla knäpp mot mig då.

2nvuvs0Kewan säger ,”måste vänta lite grann”, men han kastar en sak upp i trädet då. Kewan går fram och kramar mig ,och tar mina händer, han pussar mina händer.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

”Du får inte,  titta åt en annan man nu. Men måste vänta då. Jag har också föräldrar Birgitta ,som också måste höra att sonen har hittat en fru ,som ingen kunde drömma om ,du har pengar då.

JAG ÄR SÅ GLAD AV ALLT DÅ”, säger han.

Jag fick problem som hette duga då. Men kärleken är starkare mellan oss då. Nu måste Kewan prata med sina föräldrar då. Jag går och tittar ut genom mitt fönster ,som jag satt ofta och tittade ut genom då.

Ser en man kommer ,men känner mig glad då. Han pulsar i snön, och det är vinter ute. Han bankar på vår dörr då. Pappa öppnar dörren då. Han kliver in genom dörren då. DET VAR KEWAN SOM KOMMER TILLBAKA DÅ.

Jag ser hans kläder han hade på sig då. Han sätter sig på en soffa vi har i köket då.

Jag ser han pratar med min pappa då. Men Kewan kliar sig i huvudet då, genom att han håller i ett papper då. ”Nej” ,hör jag min pappa säger till Kewan då.

Jag blir inte glad av hans nej då, genom att jag inte kan välja en annan man då.

Kewan visar min pappa ett papper ,som jag har ingen aning om då. Men pappret handlar om att köpa lös mig då ,som att erbjuda det, han kan erbjuda då.

”Nej”, säger pappa det går inte alls. Pappa säger, hur skulle det se ut, att du ska gifta dig med min dotter ,jag säger nej till allt galet ,min dotter lurar in dig, genom att hon är upptagen med en man ,som hon ska snart gifta sig med då. Det går inte alls det, genom att min dotter ska gifta sig med en annan man ,som har mer status, och det går inte välja bort honom ,genom att hon och han tillhör den sidan, och går inte ta bort den släkten ens då.”

”Men kan inte ta min dotter då, genom att släkten i många led har gift sig med varandra då. Jag har gift mig själv, men samma led ,som min dotter ska gifta sig med, som inte går för sig då. Ni kan inte gifta er ,utan hon har redan mött den man ,som hon ska gifta sig med då” säger pappa då.

MEN KEWAN SÄGER, ”JAG ÄLSKAR HENNE OCH HON ÄLSKAR MIG. Vi älskar varandra då”, säger Kewan då.

”Men det går inte att gifta dig med min dotter, hon tillhör den gamla ledet ,som i många generationer har valt varandra då. Men hon kan inte titta åt dig, du måste förstå det,” säger han då.

”Men det går inte fattar du det, ni kan inte ens gifta er då säger” ,han då.

Men Kewan står tyst, och säger ingenting och tittar ner i backen då. Men han känner sig inte glad då.

Jag sitter och tittar ut genom fönstret, och får ont i magen och oro ,genom att min pappa är knäppaste pappa jag känner nu,GENOM ATT JAG VILL LEVA IHOP MED KEWAN OCH KÄNNER SÅ MYCKET KÄRLEK FÖR HONOM DÅ.

Men hur ska de gå nu???

Men vad händer nu.

♥♥♥Jag ser Kewan tittar på mig med sina ögon ,men han är inte ens glad då. Men inte ens jag är glad ,genom att jag har inte lurat han, genom att jag älskar♥♥ ♥♥ ♥♥ Kewan då.

Han sätter sig ner på golvet och gungar fram och tillbaka då. Men han knyter på sig sina skor då. Jag får så ont i magen nu. Jag ser Kewan går utanför mitt fönster ,han går iväg då. INGEN ÄR GLAD DÅ.

Jag känner mig inte glad ens då.

Kewan mår jättedåligt ,jag ser han viker sig dubbelt då. Men slår med sin hand mot ett träd då. Han gick iväg då.

MEN VAD HÄNDER MER DÅ

Jag står och fryser ute ,och väntar på Kewan då. HAN KOMMER OCH KRAMAR MIG DÅ. Men säger,” vad  ska vi nu göra Birgitta ,hur har du tänkt nu, när jag ska försöka få leva med dig, som din pappa är emot ,genom att han vägrar släppa dig då”, säger han.

Jag säger, ”men tänker inte gifta mig med, den andra som har inte känt en gnutta känsla från då”.

”Min mamma sa inte så mycket genom att hon vet att ni har pengar den släkten,♥♥som är känd då”, säger han då. ”Men det är dina föräldrar, som måste ge med sig då”, säger han då.

Jag står ute och det är kallt ute, men vinter då. Ingen är glad då. Kewan står och sparkar med foten ,men ser snö där.

,Men säger, ”vad ska vi göra nu. JAG VILL GIFTA MIG MED DIG BIRGITTA  , men det verkar svårt ,att göra det genom att släkten har den lagen inom er då.”

”Jag kan inte ändra mig, utan jag tänker ändå välja dig, och inte ta den tråkmånsen ,som mina föräldrar valt ut till mig då” ,säger jag då.

Vi hoppar lite framåt då

Jag ser svart då, men varför ser jag svart då?

♥♥♥Jag ser Kewan kommer emot mig, och kramar mig då. ”Dina föräldrar det går inte Birgitta,” säger han. ”Jag tänker inte välja tråkmånsen ,som jag känner ingen kärlek för då”, säger jag då.

Men Kewan säger då, ”hur ska vi leva då?” ”När alla är emot det, inte min mamma ,hon sa ingenting Birgitta då”, säger jag. Jag säger ,”jag vet inte alls ,hur det ska gå, MEN VARFÖR ÄR ALLT SÅ HIMLA KNÄPPT NÄR VI ÄLSKAR VARANDRA DÅ”, säger jag då.

♥♥♥Jag står ute och kramar Kewan. Han kysser mig då. Kewan tar mina händer och pussar mina händer då. ♥♥♥Jag känner mig så himla sur på min pappa, som är emot allt då.

”Men Birgitta vi måste lösa det, genom att jag älskar dig så mycket”, säger Kewan då.  ”Jag måste hem nu”, säger Kewan. ”Vi får träffas snart ,men se om han har ändrats sig din pappa ”då, säger han då.

Kewan vinkar och går från mig då.

Men jag känner mig sur ,som en gurka på allt då, genom att jag vill bara ta honom till mig ,och leva med Kewan då.

Jag går in i köket, men säger inte så mycket ,men springer upp på mitt rum då.

Jag lägger mig i sängen ,och surar då ,genom att jag mår så fruktansvärt dåligt över mina föräldrar styr över allt då ,löjligt som styr allt då.DE STYR ALLT SOM ÄR LÖJLIGT NÄR ♥♥♥♥♥♥JAG ÄLSKAR KEWAN KAN INTE TA EN ANNAN MAN.

Jag vänder och vrider mig i sängen, och mår så fruktansvärt dåligt av allt nu. Men dricker något ,som ser ut som öl som skummar då. Men sätter mig på golvet, och kikar ut genom fönstret då.JAG MÅR FRUKTANSVÄRT DÅLIGT AV ALLT. Men kastar på mig kläderna, och går ut genom dörren, och mår fruktansvärt dåligt då.

Jag går mot en massa träd som står där. Men ser en massa buskar där. Men ser jag går i en skog, som var fullvuxen skog då. Jag går och går hela tiden, mår så dåligt när mina föräldrar säger Nej, och kan inte välja en man, jag inte älskar, när mitt ♥♥♥ hjärta är öppet mot Kewan då.JAG ♥♥♥ÄLSKAR♥♥♥ KEWAN.♥♥♥

Jag går ,och går och går hela tiden ,ser bäck som rinner en massa vatten då , snö på sidan då. Jag bara går hela tiden, och sjukare och sjukare blir, jag, och böjer mig framåt när jag är i skogen. Men ser så mycket snö ,och en bäck som rinner där då.JAG MÅR FRUKTANSVÄRT DÅLIGT NÄR FÖRÄLDRAR LÄGGER SIG I DÅ.

Jag går och går hela tiden ,genom att det river i mig när mina föräldrar säger nej ,ska gifta mig med en man, som jag älskar inte överhuvudtaget, och öppnade inte mitt hjärta mot honom då. JAG KAN INTE GÖRA DET UTAN KEWAN DÅ.

♥♥♥Men ser en hand, som håller mig i handen en mans hand ,och det är Kewan ,som har letat efter mig genom att jag mår så dåligt när mina föräldrar inte fattar ,vad som är rätt för mig och Kewan, bara för de har mer pengar ,och rik, men för mig den delen spelar ingen roll ,om jag lämnar mina föräldrar och tänker inte leva med den man, som de sett ut ,som kommer från ett långt släktled bakåt i tiden då. Jag var så arg på dem då.

♥♥♥♥♥♥images (5)

Men håller Kewan i handen hela tiden♥♥♥♥♥♥ då.♥♥♥♥♥♥

 Jag ser ett litet hus. Men går fram och kikar in genom fönstret på huset då. Men ser tomt ut och övergivet då.

Men Kewan öppnar dörren, men ser allt är tomt där inget folk där då. Men han och jag gick in där, genom att värma oss då.

Men tomt hus, men ser mörka trägolv där.

Kewan kikar ut genom fönstret, som är spröjsade fönster då. Men finns en stol där ,och ett bord i huset då.

images (4)KEWAN BÖRJAR KYSSER MIG DÅ.♥♥♥ Men han säger, ”vi måste klara det, jag vill leva med dig ,och vi får hitta en plats som passar oss då.”

Jag säger, ”jag kommer inte ge upp dig bara för mina föräldrar inte kan förstå kärlek, gifta sig med män, som man känner ingen kärlek ,det är så himla knäppt när jag ser dig Kewan ♥♥♥då.”

”Jag kan välja vad jag vill Birgitta ,genom att vi har inte det ,som ni har det då”, säger han då.

♥♥♥”DU ÄR MIN”, SÄGER HAN.”♥♥♥

Ser hår ,han står och håller i en lock ,men det kommer från kläderna då. Fårskinn misstänker jag då.

Men vad händer mer mellan oss då

Jag sitter ute och fryser då. Kewan tar min hand då. Han säger ”det här går inget bra nu.” ”Nej”, säger jag. ”Men har du någon lösning åt mig då” ,säger jag då.

”Jag kan inte lämna dig, så du förstår det, kan inte välja en annan kvinna, än dig ,”♥♥♥GENOM ATT DET ÄR VI TVÅ DÅ”, SÄGER HAN DÅ.

”Men det stör mig”, säger jag då. Vi är inte glad då.

Hur kommer det att bli mellan ♥♥♥,oss och vad kommer hända då

Jag är ute och går ,och ser is och snö och vatten ,och polar en bäck, som rinner där.

Ser jag sitter och tittar mot bäcken då. Tar vattnen mellan mina händer då. Ser jag snurrar på en ring, som var ganska stor då. Men vad har hänt då? MEN KÄNNER MIG DÖD INOMBORDS DÅ.

Men sitter och bara tittar på ringen min då. Men snurrar på ringen min då.

Men ser Kewan dyker upp när jag sitter mot ett träd ,och mår dåligt då. Han säger, det är hans ring du bär nu?” Jag säger, ”JA då.” Men Kewan säger, ”att det var vi två ,och inte honom då,” säger han då. Men säger, ”mina föräldrar tvingade mig att gifta mig med en man som jag inte älskar då”.

”Men varför då”, säger Kewan. ”♥♥♥DET ÄR VI TVÅ NU”♥♥♥, säger. ”Jag blev dittvingad av mina föräldrar då”, säger jag då.

”Men du kan inte ta honom när det är vi två då”, säger Kewan då.

”Men ska jag leva utan dig”, säger han då. ”Nej”, säger jag. ”Jag tänker ta mitt liv ,så enkelt att slippa min smärta, jag har inom mig nu, när jag bara ♥♥♥ älska dig då”, säger jag då.

”Men du kan inte ta ditt liv Birgitta, vad ska jag leva av ,♥♥♥SOM SER BARA ♥DIG I ♥MITT ♥HJÄRTA ♥OCH HUVUD DÅ♥”, säger han då.”Jag kan inte sova bredvid en man, som jag inte älskar, UTAN DIG VILL JAG SOVA BREDVID DÅ”, säger jag då. 

Men han säger ,”♥att det kommer jag aldrig acceptera då, ♥men jag ♥tänker ♥rädda dig,♥ och vi kan leva hos mig då,” säger han då.

”JAG TÄNKER INTE ACCEPTERA DET”, säger Kewan då. Jag sitter och snurrar på en ring ,men sov inte bredvid honom ,genom att jag älskar Kewan, kan inte bo hos en man ,som har inte öppnat mitt hjärta emot då”, säger jag då.

♥♥♥Kewan säger,” du får inte dö ifrån mig min älskling, då tar jag hand om dig”, säger han då. ”Jag känner mig död inombords när vi inte sitter ihop ,kan inte vara utan dig då”, säger jag. ”Men kan inte bo ute då. Men sitter i skogen och mår så fruktansvärt dåligt ,och måste bort kan inte leva med en man jag inte älskar alls då” ,säger jag.

Jag sitter och snurrar på ringen ,men försöker äta upp ringen jag hatar mannen så mycket då.

Men Kewan tar mig i handen då. Han säger ,att det är vi två såklart då. ”Men vi löser det då”, säger han då. ”Jag kan inte leva utan dig”, säger han då. ”Jag älskar dig”, säger han då.

Han tar mig i handen, och går med mig men vi kommer till mina föräldrar då. De ser hur jag mår då.

Men ingen var snäll kände jag nu, genom att de hade gjort fel då.

Men föräldrarna såg jag gick barfota ,och kallt ute då. Men tänkte ta mitt liv, genom att jag inte kan ta någon annan då.♥♥♥

♥♥♥♥♥♥Hoppar framåt då♥♥♥♥♥♥

Jag ser en man som ställer sig ner på knä, och tar upp en ask. Men det är Kewan jag ser då. Mina föräldrar kunde inte göra så mycket åt oss då genom att vi älskar varandra då. ♥♥♥HAN GAV MIG EN RING.♥♥♥

Jag ser jag har en svart klänning på mig då. Men snurrar runt i min svarta klänning då. Men har satt upp mitt hår. Svinrygg då. Men gifter oss hemma hos mina föräldrar då.

Jag höll på att bli sjuk då. MEN DE ÄNDRADE SIG,när jag höll på att ta mitt liv, genom att de är rädd om mig, och inte hittar på igen en massa tok då.

Mörkt inne som vanligt den inredningen de hade då. ♥♥DET KÄNNS SOM ETT ENKLARE BRÖLLOP♥♥

Men ser Kewan ändrade om kläderna då. ♥♥♥♥♥♥ HAN HAR SVART KOSTYM PÅ SIG DÅ. HAN HAR SLIPS PÅ SIG.

JAG HAR MIN SVART KLÄNNING I SIDEN PÅ MIG DÅ.

Det känns så jobbigt allt då.

SER STEARINLJUS DÄR VI GIFTER OSS DÅ Vi går upp till mitt rum då. Jag ser jag är i rummet då. Kewan kommer in genom dörren då. Jag har skyndat mig hoppa i sängen då.♥♥♥Ser en mörk trä säng, Kewan håller på att klä av sig då. Men ser en naken karl, som har klätt av sig då. ♥♥♥Han hoppar i sängen bredvid mig då.♥♥♥Han lägger sig bredvid mig då. Jag har kläder på mig då. Han har också kläder på sig när vi sover då. Men Kewan drar av sina kläder då, ser en ljus kropp då. Han kryper nära mig då. ♥♥♥KEWAN PUSSAR OCH KYSSER MIG DÅ. 

♥♥♥VI ÄR NAKEN BÅDA TVÅ.  ♥♥♥

Han lägger sig över mig då. Men känner att jag älskar honom så mycket då.

Han säger” jag älskar dig.” Jag säger, ”jag älskar dig då”

Och vi håller om varandra när vi ligger i sängen då.

Han kliver upp från sängen, men jag ligger kvar då. Han är uppe och går då. Men kryper tillbaka till sängen igen.

Jag ser jag hade på mig en klänning ,och har klivit upp ur sängen såklart då. Men har en färgad klänning på mig då.

Men ser att Kewan tittar ut genom fönstret då. VI BOR HOS MINA FÖRÄLDRAR DÅ. Han kom från annat folk då. Men litet hus inte så stort för oss eller nog fint för mina föräldrar, genom att de hade det mycket bättre då. Det var lite skadat, där han bodde då. Han föddes i de huset. Hans pappa tog hand om skogen kallas för skogvaktare då. Han tog efter sin pappa då.

Vad händer mer?

Jag ser stryker ett streck där.

Jag har kommit vidare fick min prins, Kewan som ingen gillade inom min familj. Men måste ändra sig såklart då. ♥♥♥JAG FICK MIN PRINS.

Jag ser min prins nu svart hår, men han har inte så tjockt hår då. I Österrike har Kewan rakt hår svart hår. Men inte så långt hår då.

♥♥♥MEN FICK VARANDRA SOM TUR VAR, men måste tjata lite genom att slippa tråkmånsen, som mina föräldrar såg ut, och trodde jag älskar honom när Kewan dök upp, då var det kört ser ni, genom att twin soul tvillingsjälar hör ihop då ,och känner enorm kärlek, som är svårt att bryta för mina föräldrar då.

Ser mörkbrun trapp, som går upp till andra rummet där vi sover på övervåningen sover vi då.

Men ser att jag har långt svart hår står i köket, men har en hästsvans. Men svart klänning på mig då. Kewan kommer in genom dörren ,och sätter sig vid bordet. HAN HAR MÖRKA KLÄDER. Han tar av sig jackan, och hänger svarta jackan på stolen då. Men hans foder är fårull då.

Ser snö ute kastar snöboll på varandra då. VI HADE LEKEN I OSS,men jag hoppar och hoppar upp och ner ,men var så glad då. Men snurrar och snurrar hela tiden med armarna ut åt då.

MEN SER JAG FÅR SNÖFLINGA PÅ MIN TUNGA. VI LEVER DÄR DET ÄR VINTER DÅ. Jag hade mycket energi på den tiden.

Jag ser att min jacka blev längre. Jackan förvandlas till en ullkappa av fårull ,men dansar med armarna rakt ut då. Men leker mycket ,och är glad då. Ser berg rakt emot mig brun sten, berg klippblock ser jag då. VARMA KLÄDER PÅ MIG.

JAG SER SNÖN FALLER VIT, går runt i min varma kappa. Men är gjort av fårull då.

Men har sytt in något märke på armen min då. Det går ränder över kappan då.

KEWAN HAR LITE BÄTTRE VINTERKLÄDER SOM VAR SVART DÅ. Men när hans kläder kommer närmare mitt öga,då ser jag svart päls ,som har långt hår från djuren då. Men ser varm ut med fin päls med krage på hans päls.

MEN KÄNNER OSS SOM BARN DÅ. Men vi är inte så gammal har jag förstått genom att vi har leken i oss då. Men ser 20 år, jag var 20 år han 24 år ,men glad i hela kroppen och vi dansar utanför huset då. Men ser snö under fötterna då.♥♥♥ MEN KÄNNER MIG GLAD DÅ.♥♥♥ 

SER EN ANNAN PÄLS FRAMFÖR MIG DÅ. Jag som har en vacker päls ,som är rödbrun ,men lurvig och härlig päls hade jag på mig. Vi har så varma kläder på oss då. Men ser rödbrun päls från något djur, som vi tog av då. Men inte nu tar jag av djuren äkta päls ,men på den tiden då hade vi äkta päls, men idag kan vi välja päls, som ser ut som äkta päls, men hade väl inget val då. Men ser en härlig päls och varm att ha på sig då. Men vi hade det kallt i Österrike då. 25 grader.

MEN TOG PÅ MIG EN HÄRLIG PÄLSMÖSSA. Jag drar den över huvudet ,och en halsduk som värmer mig då. Men ser jag har svarta kängor på mig då.

Men livet är så jobbigt då. Men kommer fram svart päls, och en svart mössa på huvudet, som hade tjockt päls då.

Ser knappt framför mig när jag sätter på mig min mössa ,som är svart tjockt skinnmössa då. Men ser pälsen är svart med långa hår jättevarm päls då. Men kom rätta färgen på pälsen, som var svart hår, men känner när jag tar min hand i pälsens, att den är så mjuk och härlig päls ,jag har på mig. Men pälsen har en krage, som är jättefin krage som är lurvig då. JAG SATTE PÅ MIG EN HÄRLIG PÄLS  DÅ. 

När jag sätter på mig pälsen, då ser jag lite ljust innertyg på pälskappan.

Kewan har en svart päls som värmer honom genom att det är kallt och vinter då.

Men byter årstiden

DET ÄR SOMMAR OCH SPRINGER I GRÄSET OCH ÄR GLAD DÅ. Men springer in i huset vi bor då. Ser att mamma står där och rör i en svart gryta då. Men ser spisen, men vi bodde hemma hos mina föräldrar då.

♥♥♥Men vad hände sen mellan mig och Kewan då.♥♥♥

VI HADE DJUR. Vi bodde väldigt långt upp, ser en ko någon mjölkar en ko. Ser en get. Jag lyfter upp en svart liten kattunge, som jag gosar med då. Ser en äng bakom berget en grön äng. Vi hade djur ,ser en ko som gick där ute då. Jag kan se ,att det fanns ett hus lite längre bort, ser en massa träd där ,som skymmer huset då.

Ser en stig en liten smal väg ,som går till ängen då. Ser folk slår i pinnar genom att bygga en hage. Ser att bygger en hage med pinnar som är sned. Ställer dem lutande, och tar nästa pinne.

Kommer en brun häst som har ett vitt märke i pannan då. Jag klappar hästen då. klappar hästen på mulen.

Ser en sele på hästen som Kewan håller på med då. Han som sköter den biten då.

Ser selen på hästen låg över ryggen på hästen då. Runt rumpan på hästen då. Men ser spännen som spänner fast på hästen då. Jag ser timmer, som ligger på vagnen då. Han åker iväg med det, men ser ut som en slags släde ,eller vad ska man kalla det. Men ser timmer han drar med då.

Ser jag har näbbskor varma skor det är vinterskor.

Men var ute och gick då. Men drar upp foten min ,stack mig i foten, jag springer in i huset då. Men jag blöder i foten, och kryper in i köket, men fick ont, men ser att det blöder då. Men mamma kommer och tittar till min fot då. Tvättar av såret i foten. Min pappa kommer in, vi bor hemma hos mina föräldra då. Men han verkar lång genom att han måste böja sitt huvud när han går in då.JAG SKADAR MIG DÅ.

Men varför byggd de inte bättre öppning ,när han ska gå in någon centimeter till då. Men det var så på den tiden, men han tog efter sin pappa. Han skrev under ett papper ,som slags övertag då, men ser en gråhårig kvinna. Men kan vara hans syster en äldre gråhårig kvinna då. Hans syster som sålde till sin bror ,eller bara tog över då. Hon hade hus själv då. Men ser huset från där vi bodde då. Jag såg bara träd, och ett hus som jag knappt såg då.

Han hade nära till sin syster ,och hon var gift med en svarthårig man då.

♥♥♥Vad händer sen♥♥♥

Ser såret i foten jag blöder mycket och lindar in min fot då.

Jag ser att Kewan kommer hem, och tittar på foten, som jag skadade på en slags spik då. Eller en flisa från veden han höll på med då.

♥♥♥Han får lyfta mig upp till rummet, genom att jag måste sova då.♥♥♥ Jag ligger med foten i högläge då. Har ont i foten genom att jag stack mig i foten då.

JAG SER ETT LITET BARN SOM HAN LÄGGER I MIN FAMN.

Men jag pussar på min dotter ,och gullar med min dotter, som var så himla söt. Och var så himla lycklig ,för att få en dotter då. JAG ÄLSKAR MIN DOTTER OCH PUSSAR HENNE HELA TIDEN.

Hon har svart hår,♥♥♥ min söta lilla dotter, som jag pussar jättemycket på hennes panna då.

HON VAR INTE SÅ GAMMAL var inte så gammal, utan bara någon månad, hon äter från mitt bröst då.

MEN HAR EN MÖRKBRUN VAGGA BREDVID SÄNGEN DÅ. Men jag låg nedbäddad i en bred säng då.

Kewan kommer in i rummet och sätter sig på sängen kanten med ena foten utanför sängen då. Han har så rakt hår, fanns inte en gnutta lock i det här livet i Österrike då. Inga lockar, men jag har lockar då. Jag älskar min man även utan lockar såklart då. VI ÄR TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL.

Kewan han lägger sig bredvid mig när jag ligger i sängen då. Han pussar mig då. Jag känner så mycket kärlek från honom ,det kittlar i hela kroppen när han ♥♥♥PUSSAR OCH KYSSER MIG DÅ. MEN ÄR SÅ HIMLA GLAD ATT VÄLJA DEN MAN ÄLSKAR,OCH BÄST ATT FÖLJA SITT EGET HJÄRTA,♥♥♥ genom att mina föräldrar såg inte kärleken, utan gav mig världen tråkigaste man ,som bytte bort mot kewan, genom att han älskar jag då.

Men ser han lägger armarna bakom nacken ,och sitter i sängen med mig, och pussar på vår söta lilla dotter, som är så söt ,ser en svart lock på hennes huvud. Hon får inte Kewans raka hår då. Hon får mitt lockiga hår då. ♥♥♥ VAD JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ.♥♥♥♥♥♥ 

Men kände mig jättelycklig, att välja en man jag älskar, som inte mina föräldrar såg var viktig för mig, utan släkten som hade långa anor långt tillbaka, att de valde varandra, som vi bröt den gången, GENOM ATT FÖLJA VÅRT HJÄRTA GENOM ATT VI KÄNNER SÅ MYCKET KÄRLEK FÖR VARANDRA ,OCH VAR LYCKLIG DÅ. 

BIG PROTECTION SÄGER, ATT DET VAR ♥♥♥ NATHALIE ♥♥♥, SOM SKULLE NER TILL JORDEN DÅ.

Men klev upp, men var ,så inlindad fot men hade skadat mig så mycket då.

Ser en svart kista mina föräldrar. Det var min mamma som dog då. JAG FÖRLORADE EN FÖRÄLDER DÅ.

Ser begravning öser över mull då. Pappa levde ett tag, han hade inte så mycket problem att leva då. Han bodde hemma hela tiden,och vi skötte om allt då. Men det var så på den tiden, att de fick bo hemma då. Vi fick hjälpa föräldrarna då.

Men vad händer mer?

Vem är andra barnet idag, ♥♥♥ Nathalie♥♥♥ min dotter ,men där var de syskon då.

♥♥♥Jag har ett barn bredvid mig då. ♥♥♥ Två barn då. Ser att ett barn står bredvid mig då.♥♥♥ Relaterad bildKewan leker med vår dotter kastar flygplan då. Har tjocka kläder på sig när de var ute då. ♥♥♥ KEWAN HAR KUL MED BARNEN DÅ.♥♥♥

Barnen hade en jacka gjort av päls fårskinn, var inte så gammal utan gick runt där ute då.

Ser ett av barnen har vuxit då. Men verkar vara något år mellan dem då.

Vad händer sen?

DET KOMMER EN PERSON MED EN LAPP TILL MIG DÅ. Jag läser på lappen. Jag vecklar ut lappen, och ser att det står en massa då. Kewan kommer hem. Han läser lappen, men blir inte glad då, utan arg på allt. Han böjer sig framåt då. Han har fått lite grått hår då. Han fick ett besked, som han har inte så intresse av då.

”Nej, det tänker jag inte göra alls då. Nej, har inte den kunskapen ens då”, säger han. Ser träden han pekar mot träden, det kan han inte den biten ,som de bad om då” säger han. Jag ser en vagn med timmerstockar, som han jobbar med då.

Hans syster som skulle ha hjälp då. Men hennes man hade dött i en olycka då. Men han kan inte göra så mycket åt det, han har fullt hemma då.

Han säger, ”att han har mig, och sina barn att sköta om då. Nej, aldrig att det går då.”

Han viker sig dubbelt då. Men ser min pappa verka leva, genom att han sitter vid bordet ,och tar ett glas och dricker då.

Kewan säger, ”men har du ingen annan ,att fråga, jag har min familj idag, och kan inte ta hand om er då. Jag har mina barn att se till, och min fru ,att se till ,och inget mer kan jag göra åt den saken då.”

Men hans ögon var som förbytt och arg på dem som kom då. Men de går sin väg, och han tittar ut genom ett fönster, ser att fönstret har spröjsat glas då. Men ser han tittar ut genom fönstret då. HAN VAR INTE GLAD DÅ.

Han visar mig ett papper som kommer från hans familj då.

Död i familjen, hans pappa dog tidigt då. Men hans mamma levde kvar ett tag då ,OCH VAR LYCKLIG ÖVER SONEN LIV, genom att han fick ett underbart liv då.

Kewan på den tiden, han ville bara se till sin familj, och inte andras familj, utan fullt upp med oss då. VAR BARA FAMILJEN FÖR HONOM DÅ.

♥♥♥Men han fungerar så ,genom att det är jag, och han och våra barn då. Pappa och mamma gick bra ,men ingen annan gick bra då. Kewan kom från problem familj, han hade mig, och ett nytt liv då. VI HADE ETT LYCKLIGT♥♥♥ LIV.

Vad händer sen

Ser bara problem då.

SER KEWAN LIGGER PÅ GOLVET. Men han rör sig inte, men vad har hänt här? Han rör sig inte, men vad har hänt Kewan då.

Jag ser jag är äldre, har grått långt hår, men ser har lite lockar vågor i håret. Jag har kraftigt hår.

Men drar i Kewan armar är slapp, och han rör sig inte alls. Jag försöker ta upp han från golvet då.

Men det är en man, som hjälper mig, jag är inte så stark, att hjälpa honom då.

KEWAN TAR SIG ÅT HJÄRTAT DÅ. De sätter upp han, har inget liv i sig då. Folk tar av Kewan, ”pappa”, hör jag de säger, ”Pappa min älskling”, hon pussar Kewan på kinden då. ”Du är bäst pappa,” säger hon, Nathalie min dotter i det här livet. Hon är så liten 12 år. Min andra dotter hon var mycket äldre, och har en man bredvid sig då. Emilia mitt barnbarn, i det här livet då.

♥♥♥MEN ÄLSKAR SIN PAPPA DÅ.♥♥♥ PUSSAR PÅ HONOM” MIN PAPPA”, säger, min pappa, säger de flera gånger.♥♥♥Ska jag vara ensam nu men vem ska jag sova bredvid mig då säger jag.

INGEN, jag tänder ett ljus i mitt sovrum, och Kewan ligger bredvid mig. Jag rör på armen lite grann, men han vaknar inte alls. Men lägger mig på hans bröst och pussar honom. Men öppnar hans skjorta han har på sig, och pussar han på bröstet. Jag ser hans grå hår på bröstet då. Jag ser han har fullt med hår, som jag kysser hela tiden hans bröst hela tiden då. KYSSER HAN HELA TIDEN DÅ.Men varför händer mig det säger jag. Det finns ingen rättvisa i världen överhuvudtaget då. Men vem ska jag vakna upp med, när han är borta, vem ska jag ligga på armen hans ,sova bredvid, ♥♥♥VEM SKA JAG SOVA BREDVID NU,♥♥♥ jag orkar inte vara kvar då.

Men måste hitta på ett sätt ,det här går inte då. Men min dotter kan leva med sin syster som är äldre då. 22 år är Emilia kan leva med sin man, och sin syster. JAG ORKAR INTE VARA KVAR OCH PUSSAR HANS BRÖST DÅ♥♥♥.

♥♥♥ I LOVE YOU♥♥♥  

Men det är olidligt det här, vem ska jag prata med, eller titta efter när han kommer och går, ser han kommer och går hör hans steg, vem ska hjälpa mig att leva vidare, utan att kunna höra hans röst, det går inte känner jag, och står och tittar ut genom ett fönster, och tänker varje gång han kom hem, och jag var så glad, när jag såg han gick över ängen hem till oss då. ♥♥♥ JAG VAR SÅ LYCKLIG OCH GLAD DÅ♥♥♥

Han hittade en familj att leva med ♥♥♥VI ÄLSKAR VARANDRA DÅ.♥♥♥ Det var bara vi två men vad kan jag göra nu nu.

Men ligger och tittar i taket och tittar hela tiden i taket ,som har mörkt svart tak då.

Jag måste klara av det här ,men hur, min mamma är borta, och även pappa min bästa pappa ,vem ska nu hjälpa mig med Kewan då?? Jag har mina barn, som jag älskar så mycket då. Men de är inte så gammal mina barn  då.

Men ställer mig och tittar ut genom fönstret, ser grön äng, men allt är mörkt för mig, jag kan inte klara av att leva såhär då.

Men hur ska jag kunna det, går inte leva då. Men alla mina tankar om, att leva går inte alls då.

Men jag kan inte fortsätta utan Kewan det går inte alls då.

Men måste bort från allt nu ,genom att min smärta är så himla stor och måste bort nu.

Jag ser jag springer ner för trappen sätter på mig en kappa, som är blå, men går ut ,men barnen sitter inne då.

Men jag går och går över ängen till huset vi träffas ,det var tomt där. Men sätter mig i huset och mår dåligt då.

Men ett tomt hus har jag nu, men barnen har jag ,men inget mer har, ♥♥♥ INGEN KEWAN♥♥och sitter på golvet i huset då. Jag viker upp benen, och tänker ,och känner ,men varför blev det såhär, som var så lycklig, men dör i hjärtat ,som ingen kan fatta ,som hade hälsan själv då.

♥♥♥Men det är svårt nu.♥♥♥

Men kommer folk in genom dörren ,som tar mig från huset då. Men går tillbaka hem ,men inget liv längre då.♥♥♥ALLT RYKTES BORT DEN GÅNGEN ♥♥♥ ,när hans hjärta slutar slå då.

Men tar ett glas vatten, och dricker ser ut som vatten vitt pulver, jag rör runt MÅSTE BORT NU.

Men jag orkar inte längre då.

MEN SITTER ENSAM MED ALLT DÅ. Men vart är folk nu. Folk står och prata med folk då. Han måste begrava honom då. Han ligger i sängen och är död då.

Men för mig ,får han sova bredvid mig, men de började dra i Kewans död kropp då. BÖRJAR TA HAND OM HANS KROPP DÅ.

Jag gjorde inte ett dyft, JAG SATT OCH PUSSADE OCH KYSSTE PÅ KEWAN, men var förkrossad av allt då.

Folk pratar framför mig står folk då. Måste hjälpa mig med Kewan jag gör ingenting måste bort på en gång då.

Vad hände sen

Jag ser jag ligger i sängen, men armen på mig rör sig inte alls då. Men barnen försöker röra på mig, ♥♥♥♥♥♥ MEN BARNEN SÄGER, ”MAMMA, MAMMA, VARFÖR GÖR DU SÅ♥♥♥.” Men ser ett av barnen klev upp i min säng där jag låg då.

Jag rör mig inte alls då. Men ser jag har grått långt hår och ligger i sängen, ♥♥♥MEN KAN INTE SE MIN SÄNG TOM EFTER KEWAN ,INGEN ATT VAKNA UPP BREDVID ♥♥♥ ,OCH SOVA BREDVID UTAN ORKAR INTE VARA KVAR DÅ.♥♥♥♥♥

♥♥♥I LOVE YOU JAG ÄLSKAR MINA BARN SOM BLEV ENSAM DÅ. ♥♥♥

Men ingen av mina barn såg, att jag hade tagit vitt pulver de var så ledsen för sin pappa var död, men nu dog även jag, barnen försöker röra mig då. Men armen känns ingen kraft i då. JAG DOG LÄMNADE ALLT, GENOM ATT SAKNADEN EFTER KEWAN BLEV FÖR STORT DÅ.

Men ser barnen drar i mig hela tiden, men inget liv. Barnen blev inte glad att missta mig ,och barnen var inte så gammal då. Men jag kan inte vara kvar ,det går inte, ♥♥♥MEN SER ATT MINA BARN MÅR INTE BRA DÅ.♥♥♥

Men ser en kvinna som har grått hår, som kommer till mina barn ,och sätter sig på huk ,och kramar mina barn, genom att de gråter och gråter, först pappa och sen mamma då. Har ingen att leva för då. Jag hör mamma, mamma, men varför gör du så där mot oss, varför ,varför gör du så,där mot oss. ”JAG VILL LEVA MED MIN MAMMA”, SÄGER NATHALIE MIN äldre dotter i det här livet ,men här var hon inte så gammal då.

Men Emilia mitt barnbarn i det här livet var inte så gammal, men hade hunnit gift sig ,som de gjorde på den tiden. Hon var 22 år då. ♥MEN FICK HJÄLP♥♥♥ ♥♥♥MINA BARN DÅ.

Men som tur var, så hade jag syskon då. Jag ser en syster som kramar om mina barn då. Men fick leva så.

MEN BLEV PROBLEM FÖR BARNEN GENOM ATT BÅDA DOG ,genom att vi är twin soul tvillingsjäl då, och det är fruktansvärt att se, genom att mina barn mister sin pappa först ,och sen sin mamma tar sitt liv då.

Men ser att de håller om mina barn, kramar ett av barnen då.MEN BARNEN FICK LIDA ,och speciellt den som var yngst då. Men båda barnen fick lida när ingen kunde stoppa mig, att fortsätta leva då.  ♥♥♥ I LOVE  YOU ♥♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.