KOKAIN – COCAINE

NI HAR INTE KOLL ENS VAD NI TAR I KROPPEN NÄR KOKAIN ÄR FYLLD MED EN MASSA GIFTIGA ÄMNEN DÅ.

HÄRLIGT ATT TA KOKAIN SOM ÄR FULL MED EN MASSA SKIT ,har sett folk som renar kokain blad med aceton ,en härlig blandning med härlig lukt från aceton, som måste gömma sig i skogen, genom att inte känna lukten från aceton då.

MEN ÄR LIVSFARLIGT ATT TA I KROPPEN ENS, genom att aceton är farligt att använda, som folk har upptäckt då. Men speciellt folk som använder aceton till nagelborttagning då. Men upptäckt ,att folk förstör sina naglar, genom att aceton torkar ut naglarna, då har aceton kommit med olja i nagelborttagning då. Men finns även acetonfri nagelborttagningsmedel utan aceton i då. Aceton är så starkt, och kan även ta bort färg ,så starkt är aceton då. DET ÄR INTE SMART ATT LÄGGA ACETON I KOKAIN.

MEN ACETON INNEHÅLLER SÅ FARLIGA GIFTIGA ÄMNEN. Men därför har folk upptäckt det ,att aceton skadar naglarna med nagelborttagning, som innehåller aceton skadar naglarna då. Men har blandat i olja i aceton genom att naglarna torkar ut då. Men finns att köpa acetonfri, att ta bort nagellack med då.

Men inte lika starkt som aceton och folk kan köpa aceton, genom att snabbt ta bort nagellacket på naglarna då. Men aceton är starkt medel och man slipper sitta och gnugga, för att få bort nagellacket då. Men det går snabbt med ren aceton, att ta bort nagellack med då. Men acetonfri tar längre tid, att ta bort nagellack med då. ACETON ÄR ETT STARKT MEDEL ATT HÅLLA PÅ MED DÅ.

Men man får bort nagellack även utan aceton, men är mycket svagare än aceton,SOM FOLK LÄGGER REN ACETON I KOKAIN BLANDNINGEN, MEN FOLK ÄR GALEN IDAG. Och tänker inte på att de utsätter folk idag när de gör som de gör, och har ingen kunskap om aceton ens då.

MEN FOLK FRÅN DESSA LÄNDER , DÅ SKA FOLK BÖRJA BLI MER VAKSAM FÖR NU, GENOM ATT DE HAR SÅ LITEN KUNSKAP OM DET ENA ÄN DET ANDRA DÅ.

Men aceton är starkt ämne, som de lägger i kokain ,som vi har börjat rata, som ser hur starkt aceton är för naglarna, men tar bort snabbt nagellack, men då är det starkt ämne i aceton, och köper man utan aceton, då tar det längre tid att gnugga på naglarna, genom att aceton är starkt att ta bort nagellack ,som går mycket snabbare då. MEN DESSA LÄNDER ,SOM SYDAMERIKA BOLIVIA, PERU LÄNDER, SOM LIGGER I SYDAMERIKA, MEN ÄVEN ANDRA LÄNDER SYSSLAR MED KOKAIN. FOLK HAR INGEN KOLL ENS DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cement-2-1.jpgCement 25kg

Användningsområde cement

Cement blandas med ballast (sten, grus, sand) för att används vid gjutning av alla typer av konstruktioner t ex valv, golv, väggar, trappor och balkonger.

Men det finns cement, som är mycket grövre som kan användas till vägar, men blandas med annat såklart då. Men det här en annan typ av cement ,som vi har till annat än Sydamerika har då. Eller andra länder som sysslar med kokain då.  FOLK HÄLLER I CEMENT I KOKAIN BLANDNINGEN DÅ. MEN DET ÄR INTE KONSTIGT ATT FOLK ÄR SJUK IDAG.

MEN TÄNKER FOLK TA DÖD PÅ FOLK GENOM ATT BLANDA I CEMENT I BLANDNINGEN, som vi använder på annat sätt vägar ,eller annat ställe golv eller balkonggolv, eller andra ställen vi vill lägga cement på. Men här i huset finns det cement, gången som går mellan tvättstugan och gillestugan då. Men det är cement där Roland har sin bil. Han kör på cement då. SOM VI ANVÄNDER CEMENT TILL YTTRE STÄLLEN DÅ. MEN FOLK FRÅN DESSA LÄNDER LÄGGER DET I KOKAIN. MEN FOLK VILL BLI SJUK DÅ.

Men folk har ingen koll ens ,som ni ser då, men mycket folk är sjuk från den hemska blandningen, de kör med då. Folk kan se cementtrumma snurrar runt ,som vi har tyvärr utan för kroppen. Men de från Sydamerika har det till kokain en härlig blandning, när de rör ihop kokain. VI HAR CEMENT TILL YTTRE STÄLLEN ,OCH ALDRIG TAR DET I KROPPEN ENS. FOLK HAR BLIVIT CHOCKAD IDAG NÄR ALLT KOMMER FRAM DÅ. 

MEN FOLK HAR SÅ LITE KUNSKAP OM DET. 

MEN VAD HAR VI BENSIN TILL- MOTORER  TANKAR BILEN ELLER ANNAT SOM DRIVS MED BENSIN.

MEN KOLLA EN SÖT LITEN BENSINMACK, vi tankar bilen där. Men ångan från bensin, kan vara fruktansvärt ,för folk som håller på med sin galna blandning att ångan kan vara fruktansvärt från bensin då. Men bensinånga har folk till och med dött av då. LEKER MED FOLK DÅ.

Folk som arbetar med kokain, hur ser kroppen ut hos dem???? Genom att blandas med bensin. Men ser svart moln runt dem men vad innehåller svart moln då??? Bensin ånga, som ingen har ens koll på ,som arbetar med det genom att de tar jobb de erbjuds då, som ska framställa kokain då. MEN HÄLSAN PÅ DEM ÄR INTE OKEJ DÅ.

VI TANKAR BILEN MED BENSIN. MEN DE TANKAR FOLK MED BENSIN.

Men de måste ta bensin i blandning genom att förpesta folk genom att blanda KOKAIN, ACETON, CEMENT, BENSIN OCH KAUSTIKSODA.

Men vilken härlig blandning ,men folk älskar att bli sjuk, eller så litar folk på att blandningen är perfekt, att dra in i nästan ,som älskar att ta kokain. FOLK SER INTE ATT BLANDNINGEN INNEHÅLLER ACETON, BENSIN, CEMENT OCH KAUSTIKSODA. 

MEN I BLANDNINGEN HÄLLER FOLK I KAUSTIKSODA, GENOM ATT FÖRPESTA MÄNNISKOR ÄNNU MER, GENOM ATT DE LÄGGER I KAUSTIKSODA I KOKAIN BLANDNINGEN DÅ.

Först och främst är den frätande propplösaren en stor säkerhetsrisk, som de flesta inte är så väl medvetna om. Kaustiksoda går ju att köpa i välsorterade livsmedelsbutiker.

Det behövs dock bara en liten mängd ,för att du ska få permanenta skador av det starkt basiska medlet, som en skvätt i ögat eller på huden.

Ska du någon gång vara i närheten av kaustiksoda, använd därför ALLTID skyddsglasögon. Och även om du klarar dig själv kan andra råka illa ut i framtiden, om kaustiksodan hamnar i rören – t.ex. när någon ska rensa vattenlåset, spola eller reparera rören.

Detta är bara några av anledningarna till, att vi starkt avråder dig från att använda kaustiksoda när du har stopp i avloppet.

Kaustiksoda – förstör dessutom rören

Nästa anledning till att undvika kaustiksoda till varje pris är att du riskerar att förstöra rören. När propplösaren möter vatten ”kokar” den nämligen, och värmen kan framförallt påverka rör av plast negativt.

Kaustiksoda reagerar också med fett och bildar en hinna av tvål på insidan av rören. Beläggningar som lossnar efter en tid och skapar proppar längre ner i ledningarna. När det inträffar har du ett rejält stopp ,som kräver ett omfattande spolningsarbete eller till och med fräsning

KAUSTIKSODA ANVÄNDER TILL YTTRE TING MEN TAR DET INTE I KROPPEN ENS GENOM ATT KAUSTIKSODA ÄR LIVSFARLIGT ÄMNE DE LÄGGER I KOKAIN BLANDINGEN.

Men folk från Sydamerika har ingen koll ens, men även andra länder som tillverkar kokain har ingen koll ens, hur livsfarliga medel de använder då. Men visar, att de renar kokain som är en ren bluff då, genom att alla livsfarliga ämnen de använder då DET FINNS KVAR LITE AV DE ANVÄNDER BENSIN, CEMENT, ACETON OCH KAUSTIKSODA GENOM ATT DET ÄR LIVSFARLIGA ÄMNEN DE HÅLLER PÅ MED DÅ.

MEN BLADET VAR INTE LIKA FARLIGT SOM BLANDNINGEN DE ANVÄNDER DÅ när de renar kokain med cement, bensin, aceton och kaustiksoda, och en  härlig blandning ni tar av ,genom att folk där borta har ingen koll på aceton och bensin cement och kaustiksoda ,genom att alla ämnen är farliga och giftiga ämnen de kör kokain blandningen då. Vi använder aldrig aceton, cement, bensin kaustiksoda, som de gör, som kommer från länder ,som har ingen koll på vad som är farligt eller inte farligt ,utan testar sig fram ,tills det blir stopp för dem och måste lägga ner sin verksamhet att tillverka kokain, SOM TAR TILL OCH MED DÖD PÅ FOLK DÅ. 

Men folk ,som har köpt kokain en längre tid, vi ser att kroppen är svart av medlen de använder då. MEN FOLK BRUKAR FÅ PROBLEM MED NÄSAN DÅ  ,men kolla vad som ligger i den blandning, aceton, kaustiksoda som är frätande ämne, att ta på kroppen då. Men hur många får problem med näsan när de sniffar kokain då.

FOLK FÅR PROBLEM MED SKILJEVÄGGEN DÅ. Men folk sniffar in farliga ämnen då ,DET FINNS KAUSTIKSODA I BLANDNINGEN när de renar med kaustiksoda då. Men är ett fruktansvärt frätande ämne, som inte ens kan ta till en del avlopp då. Men lade ut texten ,så ni ska förstå, vad Sydamerika håller på med nu. Och andra länder som kör den blandningen, att kaustiksoda är frätande ämne de använder sig av då.

MEN KOMMER MYCKET FRÅN KAUSTIKSODA DÅ. Men även cement och aceton, bensin är ett fruktansvärt giftigt ämne då. Men fräter mycket från kaustiksoda, att folk får problem med skiljeväggen då. Men fräter på kroppen kokain när de kör med den blandningen ,som ingen ska ens använda som de gör då. MEN FOLK ÄR SJUK IDAG. GENOM ATT LÄNDERNA HAR INTE ENS KOLL PÅ VAD SOM ÄR FARLIGT DÅ. 

KAUSTIKSODA FRÄTER ,OCH ÄR LIVSFARLIGT ÄMNE genom att folk måste ha skyddsglasögon när de håller på med kaustiksoda då. Men kommer mycket från kaustiksoda då genom att det är frätande ämne då. MEN KOLLA HUR FOLK SER UT IDAG. SJUK. Men folk kan ingenting, vad som är rätt eller fel utan gladeligen blandar i en blandning kokain, som har inte ens koll på giftiga ämnen då.

Men håller till ,så ingen känner lukten från aceton och bensin genom att det luktar enormt när de kör sin blandning. Men Cement och kaustiksoda och aceton och bensin ÄR LIVSFARLIGT ÄMNE ATT LÄGGA I KOKAIN BLANDNINGEN DÅ.

Men håller till i skogen när de kör sin blandning som folk blir sjuk av då

Men dessa människor har inte ens koll på det ,som vi har. Nu håller folk på att förbjuda giftiga saker Kokain. Det är inte konstigt att folk blir sjuk av den blandning. Folk får aldrig bort giftet, och därför är folk sjuk. BENSIN, CEMENT, ACETON OCH KAUSTIKSODA ,VILKA FRUKTANSVÄRDA MEDEL DE ANVÄNDER DÅ.

Men de kör då ,och har ingen koll på vad som är farligt. Det är inte konstigt när VI FICK SE DEN BLANDNING AV ACETON BENSIN CEMENT OCH KAUSTIKSODA DÅ FÖRSTÅR VI ATT FOLK ÄR SJUK AV KOKAIN DÅ. 

FOLK MÅSTE STOPPA KOKAIN NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.