DET ÄR EN VARNING TILL ALLA MÄNNISKOR NU

VI SER EN MAN SOM JAGAR EN ANNAN MAN NU, SOM SPRINGER UNDER VIADUKTEN DÅ.

KILLEN HAR VAPEN HAN BÄR EN KNIV som folk ska se upp med.

Ser en person ligger i gången vid väggen. Det är en mörk person som ligger där.

MEN VARFÖR SER VI DEN BILDEN?

KILLEN VILL HA PENGAR DÅ, han tittar sig runt omkring, så ingen ska se honom då. Men känner sig säker under viadukten, men det ligger en person vid väggen ,som är dödad eller lever, genom att personen rör sig inte ens, utan ligger vid väggen och rör sig inte ens då.

MEN KILLEN HÅLLER I PENGAR EN BUNT MED SEDLAR OCH KONTOKORT ,han står och vänder och vrider på då. Men det är han som ligger vid väggen, som äger kontokortet då. Han har en mobil, som han ringer ifrån då. Men han hoppar upp på sidan av viadukten där det är gräs, han går aldrig under viadukten då. Men han ligger kvar och rör sig inte ens då. Killen tittar inte efter vad han har gjort ens. Han måste ha pengar då, och snabbt hitta pengar då. Men får problem med kontokort då, genom att han vänder och vrider på det genom att han kan inte ta pengar från kontokort, utan han måste ha lösa pengar då.

KILLEN KAN INTE LÄMNA KONTOKORTET TILL EN BANK ENS DÅ, genom att på kontokortet står det annat namn och personnummer då. Han vänder och vrider på kortet då. Ser en papperskorg fullt med papper i då. Han stoppar på sig kontokortet då. MEN HAN TESTAR AUTOMATEN ATT TA UT PENGAR FRÅN DEN. Han sätter i kontokortet i automaten, men han vänder på det och kollar på kortet då. Han provar igen stoppa i kortet i bankautomaten. Han testar slå siffror han testar igen och igen. Men stoppar på sig kortet då. Men bär en vinterjacka då. 

Men ser han går på stan, han visar kortet för folk då. Sen stoppar han det i fickan då. Han är mörk i huden ,ser svart ansikte och mörka mörka ögon då. Han har affrokrull då. HAN KUNDE INTE TA PENGAR FRÅN BANKEN DÅ. Men han dödade en kille, och tog pengar från honom då.

Men Sverige ser ut så nu ,genom att invandringen säger JA till människor, SOM ÄVEN HAR INTE PENGAR ENS när de kommer och regeringen ger dem lite pengar att leva på. Men jobb för dem är även svårt ,när de kommer hit från svarta länder kan även döda folk ,om det fattas pengar för dem då.

Men en stor varning till er då.

MEN INGEN SKA BÄRA LÖSA PENGAR ENS DÅ utan ni måste bara använda kontokort när ni ska ut ,genom att det är svårt att ta pengar från kontokort då. Men hamnar för det mesta i papperskorgen då. Men det är bedrövligt hur Sverige har fått det nu GENOM ATT REGERINGEN HAR INTE LÄRT SIG ENS FRÅN 60 – 70 TALET ENS. Jag kan den tiden väldigt väl när folk kom hit, OCH STARTA SIN EGEN BUSINESS DÅ. Men på den tiden var det ,så lite folk som tog död på varandra, utan kunde stjäla från stora ställen då. Men startar sin egen business då.

Men vad händer nu regeringen tar in folk ,som dödar oss genom att det fattas pengar för dem såklart då. FOLK DÖDAR OSS DÅ.

MEN PÅ DEN TIDEN ,då fattas det pengar för dem, men hade familj och barn, men kunde hitta på en del tok, genom att fixa mat på bordet då. Men hade dåligt med jobb ,men kunde även jobba svart innan de fick jobb då.

Men Ömer jobbade bara svart, men han tog inte från folk då. Men jag känner folk, som gjorde det när det fattas pengar till mat ,och sitter utan mat, vad gör folk då? De stjäl såklart, men vi svenskar är feg, för att göra det. Men det finns folk som stjäl bland svenska folket då. Men folk från andra länder de stjäl om det fattas pengar då. DE TAR PENGAR OM DET FATTAS PENGAR DÅ.

Men idag har ni tagit in farligt folk, genom att folk kan lätt ta kniven och sticka ner folk idag ,genom att ni har inte lärt er från gamla tiden ,när folk började sälja varor på svarta marknaden då. Men folk är gammal från den tiden. Men fick börja så ,som folk gör idag ,utan en del har familj och arbete idag. MEN REGERINGEN HAR INTE LÄRT SIG ALLS DÅ. JAG MINNS HUR DET VAR DÅ. Men hur många har köpt på svarta marknaden då. Men många har gjort det.

MEN NU KOMMER DET FARLIGT FOLK TILL SVERIGE, SOM BARA STICKER NER OSS NÄR DE SKA HA PENGAR DÅ.

Men jag kunde gå ensam genom natten när jag bodde i Göteborg, men ingen skadar mig ens då ,utan tog spårvagnen hem utan problem då. Men hur ser landet ut idag? INGEN KAN GÅ ENSAM ENS UTAN DÖDAR MÄNNISKOR IDAG.Men folk jag kände till de stal från ställen ,som hade pengar där, men sen blev det slut på det då. Men ingen såg vem det var då.Men ingen dödar någon då ,utan satt med barn och familj då. Men sen kunde jobba som vanligt då.

När man ser det här då. Men landet har blivit ännu mörkare idag, GENOM ATT REGERINGEN KAN INTE MÄNNISKOR ENS, så illa är det idag.

MEN SKYDDA ER NU ,ETT TIPPS BÄR ALDRIG LÖSA PENGAR PÅ ER DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.