MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL PROTECTION – BIG PROTECTION

IDAG VAKNADE JAG UPP AV EN HÄRLIG DRÖM ELLER INTE DÅ. Men måste följa länken genom att det handlar om Kewan min twin soul tvillingsjäl i drömmen då. Men måste ta reda på allt genom att mitt liv känns så upp och ner idag.

MEN ÄR PÅ VÄG ATT GIFTA MIG MED KEWAN att jag är på väg till honom då. MEN KÄNNER MIG GLAD I DRÖMMEN DÅ. Men varför har jag drömt allt detta då?

DET ÄR EN SOLSKENSDAG. Det är sol ute och solen skiner. Men solen är så himla stark sol, och lägger handen mot mina ögon, för att skydda mina ögon genom att solen är så himla stark då.

SER EN HAND SOM HÅLLER I MIN HAND, först ser jag blå kostym. Jag har en vit långklänning men är öppen bak. Jag har långt hår ,som ligger slingrat över min rygg då. Jag har satt upp håret i en vacker frisyr vita sidenband smala sidenband små blommor i håret.

Jag har långt svart hår ,men egentligen har jag  cendré  färgat hår.

Han har mörkblå vacker kostym speciell färg.

JAG SER VATTEN RUNT OSS. Vi håller till ute någonstans. Kewan har kortklippt hår då. Hans skjorta är speciell men vacker då.

JAG HAR SETT DET LÅNGT TILLBAKA när jag levde med Anders att jag skulle gifta mig med en man då. Men visste inte om det var Anders då. Men sen har jag sett den här bilden igen när Kewan kom. Han är mörk och svart hår som Anders då. Såg bara från sidan, att jag stod bredvid en man som hade mörkt hår.

DET HÄR ÄR INNAN VI GIFTER OSS att han sätter sig ner och friar till mig då. Han ställer sig på knä. Jag gillar män som gör så då. Jag tillhör den gamla stammen då.

JAG HAR SETT DET HÄR INNAN KEWAN DÖK UPP DÅ. Vi gifter oss då, och allt runt det. Jag minns allt då. Men har inte sett vem det var ,genom att Anders och Kewan är mörk båda två då.

MEN HAR VÄNTAT PÅ ATT GIFTA MIG, JAG KÄNNER ATT DET KÄNNS MER RÄTT FÖR MIG DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.