SVERIGE FÖRUT

Men hur ser sverige ut idag.

Ingen är hemma ens när barnen föds till världen, eller så hamnar barn på dagis genom att ingen har ens tid med sina barn, som de satt till världen.MEN ÖNSKAR BARN HELA TIDEN,  men den tiden ni önskar en liten flicka, eller son, hur mycket tid tar ni till den tiden, ni satt och önskade hela tiden få ett barn, genom att folk har inte tid idag med sina barn.

Titta på hur världen håller på att se ut.

BARN HAMNAR PÅ DAGIS ELLER SÅ HAMNAR BARNEN PÅ INTERNATSKOLA ,genom att ingen har tid idag med sina barn idag, men barn kan hamna i fosterhem, när de fött en liten söt flicka, eller son.

MEN INGEN VERKAR HA TID MED SINA BARN FAST NI GICK 9 MÅNADER, men vart kommer barnet hamna då. Bland droger föräldrar tar droger och dricker idag, och barnen får sitta och titta på när föräldrar tar sin spruta eller dricker hejvilt. Men så ser världen ut idag, när ni tittar ut, hur barn får det när de föds till Sverige, eller andra länder har samma problem med droger eller drickande föräldrar då.

MEN TYCKER NI ATT VÄRLDEN SER KUL UT ,SOM BARNEN FÖDS TILL DEN HÄR VÄRLDEN, men det finns föräldrar ,som aldrig skulle dricka eller tar droger eller lugnande medel, när de väntar barn. Och en del slutar röka, genom att rökningen hör inte till ,eller dricker inte ens ett glas vin när de väntar barn då.

MEN HUR MYCKET TID HAR FÖRÄLDRARNA MED SINA BARN IDAG? Den tiden är minimal genom att ingen vill vara hemma med barnen, men vad fruktansvärt att inte stanna hemma med barnen. Hur tänker folk som önskar det, de måste vara galen genom att världen ser ut så idag.

Men hur mycket barn mår dåligt idag, att föräldrar springer från det ena än det andra ,genom att världen är upp och ner ,OCH INGET BARN PASSAR IN I VÄRLDEN, och därför mår mycket barn dåligt idag. OCH DET KOMMER MYCKET FRÅN FÖRÄLDRARNA ,SOM SPRINGER OCH LÄMNAR DEM PÅ DAGIS ,DET KOMMER SENARE I LIVET, att de känner av första tiden när de var på dagis då.

MEN FÖRR KUNDE BARNEN VARA HEMMA I SIN TRYGGA MILJÖ , men idag springer föräldrarna från sina barn ,genom att det har blivit ett mode i allt ,att stanna hemma, men vad konstig du är, men tänk om barnen inte får socialt liv då???

Men ni måste vara jättekonstig som tänker stanna hemma ,SOM ÄR DET BÄSTA FÖR BARNEN ATT STANNA HEMMA DÅ.

ATT FÅ VÄXA UPP I EN TRYGG MILJÖ DÅ. 

Men första tiden händer det mycket med barnen, och den tiden är bäst att stanna hemma då. Men mycket barn hatar när de får ett syskon, hur tror ni barnen känner när de kommer till dagis, där får de dela med mycket barn då.

Men världen är inte gjord för barn idag.

Men titta på hur mycket barn börjar att dricka, eller så tar de droger eller ,så skriver läkaren ut lugnande medel till barnen, så tokig är världen, genom att så  mycket barn passar inte ens på dagis, SOM ÄR DAGENS SANNING ,SOM KOMMER NÄR BARNEN VÄXER UPP, och börjar må dåligt, genom att allt kommer från tiden när barnen var liten kille eller tjej ,som kommer ikapp barnen när de växer upp.

Men kolla på ,hur mycket barn får knepiga sjukdomar, som ingen fattar vart det kommer ifrån, MEN DET KOMMER FRÅN FÖRSTA TIDEN MED FÖRÄLDRARNA, när de skulle bygga en trygg grund till lill killen eller till flickan de fick. ANOREXIA KAN UTLÖSA HOS BARNEN.Men vad händer efter vägen då BARA EN MASSA PROBLEM GENOM ATT BARNEN ÄR INTE GJORD FÖR DEN HÄR VÄRLDEN, och kan till och med börja sniffa ,som är på modet idag ,genom att stänga av sin inre smärta då.

Men barnen har problem idag, men kolla på, HUR ALLA BARN HAR DET IDAG TAR DROGER SNIFFAR ELLER TAR DE DROGER, och hittar saker att täppa igen sin smärta då. Men ingen tänker på det ,utan bygger upp dagis och skolinternat för rika folket.

Men hur bra mår barnen då????

BARNEN MÅR INTE BRA HAFT SKÖTARE ,ELLER DEN SKÖTAREN ,MEN VART ÄR MAMMA OCH PAPPA DÅ??? Men bytt dagis flera gånger och flyttat ett litet barn flera gånger, men sen in på internatskola, för barnen måste bli någonting, genom att hemma får inte barnen stanna alls då.

Men vilken skam att stanna hemma i mammas trygga famn, eller pappan tar sitt ansvar då. MEN KOLLA PÅ ,HUR RIKA BARN HAR DET IDAG, kan vara så sjuk inombords. Men tar lugnande ,eller tar droger en del barn, men kan även dricka och blir så himla sjuk inombord, GENOM ATT BARNDOMEN KOM IKAPP DEM ,OCH DÅ FÅR BARNEN PROBLEM I VUXEN ÅLDER, MEN ÄVEN UNDER UPPVÄXTEN DÅ ,och då får de problem med mycket ,som ingen ser, hur de mår när det kommer ny sköterska, eller ny och ny hela tiden, MEN VART ÄR MAMMA OCH PAPPA DÅ??????? 

Men så ser världen ut för mycket rika människor idag.

MEN SER ATT BARNEN BLIR SJUK, MEN BARNEN ÄR INGEN PLÅTBIT NI KAN BYTA UT, GENOM ATT DEN HÄR LILLA TJEJEN ELLER KILLEN HAR KÄNSLOR, och kan springa efter sin mamma ,och ber att hon stannar hemma då. Men även pappan har en del i problem runt barnen, som ingen tänker på ,att alla barn har känslor, men det kommer ikapp dem när barnen växer upp, att de blir sjuk av mat är ett vanligt sätt, att de slutar och äter genom att allt kommer ikapp dem, när barnen växer upp sjuk ,och saknar sin varma famn från mamma eller pappa.MEN ÄR VANLIGT ATT BARNEN FÅR ANOREXIA NÄR DE  VÄXER  UPP.MEN MAMMAN ÄR JÄTTEVIKTIG, SOM GÖR ATT BARNEN KAN MÅ DÅLIGT NÄR BARNEN BLIR LÄMNAD PÅ DAGIS DÅ.

Men kolla på hur världen ser ut idag, och det är ingen kul värld för barnen idag ,men både rika barn och andra människor, som springer från sina barn, ATT BARNEN KAN BLI SJUK, NÄR FÖRÄLDRARNA LÄMNAR DEM HELA TIDEN ,NÄR DE VAR BARN DÅ. Men världen ser ut så idag ,men även dem som mår dåligt, gör samma sak för sina barn, genom att dagis är perfekt för barnen då.

Genom att allt är inne nu, men även deras barn kan börja må dåligt, när barnen växer upp, OCH LÄKAREN KLIAR SIG I HUVUDET, men vad ska vi ge den här lilla tjejen eller killen för medicin, mot att du mår så dåligt, och känner allt mörker inom dig.

Men vad ska den här lilla flickan få för medicin eller lilla killen få för medicin då???

MEN TYCKER NI ATT VÄRLDEN ÄR KUL ATT FÖDAS TILL JORDEN, genom att ingen verka fatta ,hur viktigt det är, att vara hemma, men då tror folk att barnen blir osocial, men så illa är det med folk ,som inte fattar varför min dotter är sjuk eller sonen sjuk.

Att allt började när barnen tog första stegen i livet.

 

MEN MÅSTE HA MAMMAS TRYGGA FAMN, SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT HA MAMMAS TRYGGA FAMN, genom att växa upp i trygg miljö

Men alla människor kan se ,hur världen börjar se ut ,VÄRLDEN ÄR SJUK, MEN HITTAR PÅ SAKER TILL DEM. Men kolla på ,hur det såg ut förut när barnen föddes till världen då. MEN DÅ VAR FÖRÄLDRARNA MER HEMMA MED SINA BARN, men det fanns rika människor, som flickor och killar fick lida, när mamma åkte iväg, men ingen förstod när de börjar må så dåligt, vart det kommer ifrån

GENOM ATT VÄRLDEN FORTSÄTTER PÅ SAMMA SÄTT IDAG MED DAGIS, OCH INTERNATSKOLA ELLER ANDRA SAKER ,genom att det är modern, att lämna barnen måste vara inne då.

MEN TYVÄRR HAR VI GJORT SÅ MYCKET FEL IDAG, men kolla på hur världen ser ut med barnen idag.

 Men ni vet varför alla mår dåligt då.Men få en ändring på det?????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.