GOLDEN RETRIEVER

VI SÅG EN MASSA HUNDAR MEN SEN SER VI ATT EN SÖT LITEN VALP HAMNAR I MIN HAND EN GOLDEN RETRIEVER.

Men varför såg jag den valpen Golden retriever valp då?

VI SER ATT VALPEN LIGGER I HANDEN PÅ MIG DÅ. Valpen tittar ut genom ett fönster ,och springer ner på golvet ,men leker och är glad när vuxna kommer hem. Ser valpen viftar på svansen jättemycket, men kan knappt stå still ,men så glad är hunden när folk kommer då. Men nosar och nosar runt på den som äger hunden då. Men kollar av folk, genom att nosar och nosar på den personen då. Men viftar på svansen och är glad, men går iväg och är jätteglad hund då.

Men står och gömmer sig bakom en dörr NÄR VALPEN BLIR LITE OSÄKER DÅ.Men hoppar glatt upp i famnen på den som äger hunden då. Men tar ett koppel och går ut med hunden då. Men är jätteglad att gå ut och hunden tittar hela tiden upp mot den som ska ut med hunden då.

Men varför fick upp den bilden Golden retriever valpen?

KÄNNER ORO RUNT HUNDVALPEN. Han är så stressad hund. Han drar i kläder ,men drar kläderna ,men har ont i magen och stressad valp. Men ser en barnhand som rör vid valpen då. En liten barnhand som rör vid handen då. Men valpen tittar efter flickan eller pojken då,men barnen är små då. Men ett av barnen börjar krypa bakåt mot hunden då. Kryper baklänges hela tiden mot valpen då.

Men barnet ställer sig upp på båda benen, och valpen hoppar undan då. MEN VALPEN BLIR OROLIG OCH GÖMMER SIG DÅ. Vi känner oro från valpen då. Valpen försöker krypa undan hela tiden genoma att komma undan från barnen då.

Valpen ställer sig på alla fyra ,och skäller ,men är orolig känner i hela magen på valpen ,hur orolig den är då. Valpen skäller och skäller mot barnet då, men känner oro från valpen då.BARN PÅ TVÅ BEN ÄR INTE OKEJ DÅ. Valpen skäller och skäller hela tiden ,och känner bara oro från valpen då.

Men gömmer sig för att komma undan barnen då. VALPEN ÄR INTE SÅ INTRESSERAD FÖR SMÅ BARN, SER FARAN MER MED SMÅ BARN.  

MEN SER NÄR FÖRÄLDRARNA KOMMER HEM DÅ VIFTAR HUNDEN PÅ SVANSEN HELA TIDEN ,OCH ÄR SÅ HIMLA GLAD DÅ. Men måste bara följa med föräldrarna då ,men tittar på dem hela tiden med sin bedjande blick, att valpen är så glad ,att vara med dem då. Men barnet vill valpen springa undan då.

Varför ser vi allt det här?

 Är Golden retriever en Barnhund? nix ,ingen barnhund då.

Men golden retriever passar inte med barn då. Men kan även skada barn om barnen kommer för nära då, GENOM ATT HUNDEN BLIR SÅ HIMLA STRESSAD AV BARNEN DÅ. Men hundar är olika då, genom att det finns hundar ,som älskar barn och kan till och med leka med barnen då. Men Golden retriever har inget intresse av barn då.

Men kan hunden skada barn om den kommer i den situation?

Ser barnen leker med hunden, men gosar med pälsen då. Men hunden vänder sig om, och försöker ta sig ifrån barnen då. Men vill komma undan barnen då. Men börjar och skälla då. Känner oro från Golden retriever ,att oron växer i mig då. Men blir mer och mer orolig då. VI KÄNNER HELA TIDEN ORO FRÅN HUNDEN. Men tittar mot barnet som jagar dem.

Hunden drar i kläderna på barnen då. Men drar och drar i kläderna på barnet då. Han visar tänderna men är så himla rädd hunden då. Vi känner hela magen är i upplopp då. HAN FÖRSÖKER TA SIG UNDAN BARNEN DÅ. 

Men barnen drar hunden i svansen då. Men han gillar inte den leken då. Men tittar runt sig då, men hjälp mig känner hunden då. Men känner stress från honom. MEN KÄNNER HELA TIDEN STRESSEN ÖKAR DÅ. Han tittar på barnet och backar bakåt då.

Men hunden försöker först ta sig undan barnet ,som jagar hunden då. Men ser en barnhand, som drar i pälsen på hunden då. MEN SER BLOD PÅ BARNETS ARM DÅ, genom att nu fick han nog, och kan bita till när det blir för mycket stress runt Golden retriever ,genom att rasen är egentligen ingen barnhund ,men kan bli stressad som kommer från den rasen då.Men folk ska tänka på det, att djuren kan bli överkörd av små barn. HUNDEN KLARAR INTE AV BARNEN. Golden retriever klarar inte av små barn ,som är egentligen gjort för vuxna människor då. Vi ser en jätte glad och trevlig hund ,som är ingen barnhund, som folk ska tänka på då.

FÅR EN BILD ATT RASEN KAN KASTAS FRÅN FAMN TILL FAMN DÅ. Folk orkar inte med Golden retriever ,men mycket hundar kan blir sjuk när de flyttar från hem till hem då. MEN FOLK MÅSTE FÖRSTÅ GOLDEN RETRIEVER, GENOM ATT HUNDEN FLYTTAS SÅ MYCKET .ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP RASENS PROBLEM. Men folk kan få Golden retriever i present, men kan ingenting om rasen då. Men barnfamiljer kan få en liten söt liten valp, som en dag växer upp till problemhund, genom att rasen älskar inte barn då.

Men vad gör folk då?

Säljer hunden genom att barnfamilj förstod inte Golden retriever, hur hunden fungerar då. MEN BARN FÖR VALPEN ÄR INGEN HIT FÖR VALPEN, som älskar vuxna människor, och avskyr när små barn drar i pälsen på dem.

Men då kommer problemet, genom att folk har inte tänkt på ,hur Golden retriever fungerar ,och börjar se att hunden börjar visa knepiga tendenser, att de känner inte igen sin lilla valp då. Men kan bli så stressad av små barnen ,OCH KAN TILL OCH MED BITA BARNEN, genom att hunden älskar inte barn, men vuxna går perfekt, att leva med Golden retriever leva perfekt.

Men känner oro när barnen är nära då ,GENOM ATT RASEN ÄR SÅ HIMLA KÄNSLIG DÅ. Men kan lätt stressa upp sig då. Men kan även sälja hunden ,genom att folk litar inte på rasen ,och till nästa famn, och till nästa famn kan Golden retriever hamna idag, genom att ingen kan lära sig om rasen, att hunden trivs med vuxna människor, som ni måste ta ansvar för då.

MEN RASEN FÅR LIDA, VI FICK UPP SÅ MYCKET VARNINGAR OM GOLDEN RETRIEVER, men ser att Golden retriever kastas från famn till famn då. Men vi måste upplysa ,att det är inget fel på hunden, men vill helst slippa barn som river i pälsen på dem då. MEN SLUTA FLYTTA DEM ,GENOM ATT RASEN ÄR SÅ HIMLA KÄNSLIG, OCH MÅR DÅLIGT FÖR DET. Men tänk på det att ta hand om hunden på rätt sätt, ingen barnfamilj runt hunden då.

När barnen växer upp då kan de köpa en Golden retriever då. Men kan komma från stress familj ,så kolla även på den biten, genom att rasen är egentligen en mysig hund då. MEN TA HAND OM HUNDEN PÅ RÄTT SÄTT DÅ. 

Men inte för så små som inte kan respektera hunden, då kan det bli stora problem för dem ,som köper valpen då.

Men bättre att köpa hundar som är mer lugn ,och har en annan uppbyggnad hos dem. Men även mycket kommer från uppfödaren ,att hundar är även sönderavlad idag ,MEN DET GÄLLER ATT HITTA EN FRISK HUND ,SOM INTE BITER BARNEN DÅ. Ni som vill köpa hundar när ni har barn ,då ska ni aldrig ens titta mot golden retriever, genom att den är väldigt stressad hund, som inget att tänka på för barnen då.Men mycket folk vill köpa hundar, och mycket är på modet idag ,att äga en hund idag.

MEN TÄNK NOGA VILKEN RAS NI VÄLJER DÅ genom att kolla efter raser ,som inte är stressad, som Golden retriever är då. Men det finns andra hundar ,som lever med stress inom sig, som ni ska se upp med då, att hundar som är stressad, passar med äldre människor som är trevliga människor att leva med då.

Men mycket folk har köpt Golden retriever, och är lite på modet idag ,som när schäfern kom ,eller andra raser, men ta reda på ,hur hunden är och rasen är GENOM ATT SÄKRA ER SOM HAR BARN, att en del hundraser är mer stressad än andra raser ,som ni måste tänka på, som har familj och vill skaffa en familjehund då.

Men finns en uppsjö av raser att välja på ni som vill skaffa hund då.

MEN JAG KÖPTE EN COLLIE FÖR MÅNGA ÅR SEN Men vi bodde i ett radhus på den tiden då. Men Alfa som hon hette, hon kunde bita till den gången ,när grannens barn hade kört över hennes tassar flera gånger då.

MEN SÅG DET SJÄLV att Alfa blev utsatt för grannes barn då. Men sa till ibland ,men vad hjälper det man ser trehjulingen rullar över tassarna på Alfa då. Men det var även andra barn som var ful med Alfa då.

Men en dag ,då ser jag hon kliver upp och biter över armen på ett barn, som var  3-  4 år. Men minns det som idag genom att hon fick aldrig vara ifred där hon låg då. Hon låg mycket utanför fönstret och kikade på barnen, men annat folk som gick förbi då. Men hon älskade att ligga där, OCH DET VAR HENNES PLATS SOM INGEN HAR MED ATT GÖRA DÅ. 

Men jag känner än idag ,när Alfa kliver upp och biter till över armen på barnet då. Men hon ville säga till ,att nu var det nog, sluta att bråka med mig då. Fnyser till då, hon fick nog. Men fick inga märken på armen då. Men Alfa sur och jag var sur på barnen, SOM INTE KUNDE ACCEPTERA ALFA DÅ. VI ÄLSKADE ALFA DÅ.

MEN ALFA RÖRDE ALDRIG NÅGON I FAMILJEN Linn kunde dra i pälsen på henne då. Men hon gick iväg när det blev för mycket då. Men Alfa kunde även morra då när farfar kom på besök då. Han hade gummistövlar på sig då. Men Alfa låg bakom Linn och vaktade henne då. Men Alfa morrade åt farfar henne då.

Men jag förstod Alfa att hon blev så himla less på barn, som inte var snäll och det var vår gård då. ALFA VAR EN COLLIE BLUE MERLE.

En reaktion till “GOLDEN RETRIEVER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.