UTVISNING

VI FÅR EN MASSA BILDER NU MÅSTE LÄGGA UT PÅ BLOGGEN Ser en man med med svart mustasch ,som står och röker en massa då. Han har smal mustasch då. Han blåser ut röken och röker cigaretten, men tittar upp mot himlen och röker en cigarett då. Men han har mörkt svart hår han som röker cigaretten då.

Ser himlen han tittar emot då.

Han fimpar sin cigarett då och går in och sätter sig då.

Allt ser så himla mörkt ut där han går in då. Han lägger sig på sängen, och lägger sina händer bakom sitt huvud. Han dricker någonting vatten eller annat. Men får ont i magen och känner oro. Men sätter sig upp på sängen och mår inte bra då. Problem folk som har ingenstans att bo. HAN KRYPER UNDER ETT HYRESHUS HAN BOR I EN KÄLLARE DÅ. Han bor under ett hus genom att vi ser ett tak ovanför honom då.

Vad händer mer?

Han bor under ett hyreshus, HAN HYR EN KÄLLARE ATT BO I DÅ, trähus som är ljusblått. Det är en backe ner till honom då. Men ser att det är cement och träfasad då.Hög grund står huset på då.

Han röker cigaretten då. Han har svart hår och en svart smal mustasch. Men tittar ut och tänker en hel del då. Han går in igen då.

HAN MÅR INTE ENS BRA utan är orolig hela tiden och röker och röker hela tiden.Han är mulatt ljusbrun färg i huden då. Men allt är så himla mörkt ser han lägger något runt sin axel.

Han svär och säger fan då. Jävla Sverige som förstört allt för mig. Det är inte rätt mot mig då. MEN HAN TITTAR PÅ LAPPEN UTVISNING ser ett vitt papper då. Jävla Sverige säger han, och tittar på lappen då. Vad har jag gjort då, säger han då.

Jävla svenne allt för jag gick med er då, men hade inget val den gången, och åker ut nu. Men är orättvist nu.

MEN DET ÄR NATT OCH HAN GÅR IVÄG DÅ.

Men röker en cigarett och tittar upp mot himlen.Jag måste gå ,men vart ska jag ta vägen nu när folk förstört runt mig då.

Jävla svenskarna som har ingen respekt mot mig ,som kommer från Afghanistan ,då är man ett problem då, vänner att slagga hos då.

Men får väl bo där ett tag då tänker inte flytta hem ens, vad har jag där att göra då.

Svenska folket kan ingenting om oss, som ni kan se då, men åk dit och kolla hur vi har det med bråk och krig, och problem med folk, som inte ens vill lyfta ett enda vapen är jag, men vem tror på mig nu?

Kolla på alla tidningar att nu är Afghanistan utskämd, och kan inte ens bo här då, genom att folk går och tittar snett på mig nu, som har inga vapen ens ,som folk som bor här har vapen, men älskar att skada folk ,som bor kvar i afghanistan då, folk är galen där ,men jag kan inte skada folk, och vill bo i Sverige då.

Men får väl sova hos mina vänner då. Men de hjälper mig såklart ,men skönt att bo själv, men nu får man gömma sig, genom att regeringen kan inte se folk ,som vill jobba och sköta sig då.

Men tittar bara snett på oss nu ,bara för folk från Afghanistan har skämt ut sig så hemskt ,men när ska folk börja se oss, som inte skadar folk ,utan flyttade till Sverige för länge sen, men allt gick bra, tills jag hamnade i bråk med svensken ,som har så mycket fel om mig då.

Men måste flytta till mina vänner nu och måste hitta dem nu.

Men många gömmer sig då, men även en del av hans vänner har blivit utvisad då.

Men det gäller att se rätt nu genom att vi fick upp problem för människor som har börjat sitt liv i Sverige då. Han var inte som andra människor som kommer hit då. Men folk kan ta dem för allt idag genom att svenska folket har så mycket problem med invandringen då. MEN DET FINNS FOLK SOM SKÖTER OCH HAR ARBETE SOM DEN HÄR KILLEN HADE DÅ. 

Sverige har problem att se rätt då. SVERIGE MÅSTE HJÄLPA DEM SOM HAR KRIG DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.