SKYDDSÄNGELN – GUARDIAN ANGEL

SKYDDSÄNGEL 

NU SER JAG VARJE GÅNG NÄR JAG ÖPPNAR EN LITEN SKYDDSÄNGEL ,som sitter i fönstret och vinkar till mig då. Men sett henne varje gång när jag öppnar, att hon visar sig och vinkar till mig då.

Jag sitter inte ensam då fast man ibland kan känna sig ensam när man bor här då.MEN HAR ÄVEN GUD OCH BIG PROTECTION SOM LEVER MED MIG DÅ.

MEN SKYDDSÄNGELN SITTER OCH VINKAR ,OCH TITTAR UT GENOM FÖNSTRET när hon lever med mig. Men vilket tråkigt jobb hon har då, eller så vill hon leva så ,som skyddsängeln lever då. Jag kopplar mig till skyddsängeln när jag öppnar allt då. Men även till andra Ärkeänglar eller Great master och Guider och GUD och andevärlden då. MEN KOPPLAR TILL BIG HEAVEN FÖRST OCH SEN ANDEVÄRLDEN DÅ.

MIN SKYDDSÄNGELN KOMMER NÄRMARE MIG NU. Hon blir lite större ,men inte så lång då. SKYDDSÄNGELN ÄR EN HALVMETER LÅNG 50 CENTIMETER.

JAG SER ROSA RUNT MIN SKYDDSÄNGEL. Hon har rosa kläder min skyddsängel har ljust hår. Långt ljust hår. Hon har kort klänning spets i klänningen. Hon har bara ben hon är barfota. Hon är inte lång utan liten är skyddsängeln. Hon sitter i mitt fönster ,och viker upp benen och tittar ut då.

Jag frågar om skyddsängeln vill prata med mig ,lämna något budskap till mig då. Hon vill bara visa att hon är hos mig ,att jag är inte ensam om jag tror det. JAG KÄNNER GLÄDJE FRÅN SKYDDSÄNGELN DÅ.  SKYDDSÄNGELN FÖLJER MED OSS ,VI FÖDS MED 1 SKYDDSÄNGEL, SOM SKA SKYDDA OSS DÅ. Hon snurrar runt, jag känner mig glad då.

Kan du skydda mig om det händer mig någonting?

Jag ser skyddsängeln går ut genom fönstret hon står bredvid mig när jag ligger på backen då. Skyddsängeln kliar sig i huvudet. Hon visar sig på så sätt då. SKYDDSÄNGELN SÄTTER SIG BREDVID MIG DÅ. 

Skyddsängeln väntar bredvid mig, hon sitter bredvid mig då. Hon sitter och tittar ner på mig, när jag ligger på backen och rör mig inte alls då. Hon kliver upp och vänder på sig då. SKYDDSÄNGELN VISAR ATT HON KAN INTE LYFTA MIG ALLS, genom att hon visar hur hon rör mig då. Men ligger kvar då.

SKYDDSÄNGELN KLÄTTRAR UPP PÅ EN PLATS OCH SITTER DÄR. Jag ser hennes ljusa armar, hon lägger armarna över sin mage och sätter en hand i sitt ansikte ,och sitter och väntar på mig då.

Det kommer någon person och tittar till mig en levande människa då. Men ser en ambulans, som folk stoppar in mig i då. Han stänger igen luckan på ambulansen då.SKYDDSÄNGELN FÖLJER MED HON HAR SMÅ VINGAR DÅ. Jag ser hennes kläder då.

Kan du varna mig om det skulle hända mig någonting?

JAG FÅR ONT I MAGEN ,OCH KOMMER EN MÖRK ENERGI FRÅN SKYDDSÄNGELN DÅ. Jag tittar ut genom fönstret, men känner oro. Men stannar inne då. Men känner oron växer enormt i magen och halsen då. Men mest i magen då. Men ser att det kommer från skyddsängeln, som ger mig den känslan, att jag blir så orolig ,gå inte ut nu. Men tittar ut hela tiden, men känner oro hela tiden då. Svart energi kommer från magen, som ger mig oro i kroppen då. Men skyddsängeln kan skydda på så vis då.

Bilar när man åker bil?

Jag ser att någon går förbi längre bort på gatan då. JAG SITTER FAST I EN BILKÖ DÅ.Men ser en person går över vägen då. Men sitter och väntar då. Ser en bil svänger ut bredvid mig då. Men jag sitter kvar i bilen ,och byter inte fil då. Han kör bara iväg då. Men står i en lång bilkö då. Men bilar kör förbi mig hela tiden då. Ser gatlyktor längre fram, det brinner plötsligt från någon bil, någon har skadat sig då. Ser längre fram drar en bårvagn, genom att en person har blivit skadad då. Men tar hand om den ,som har blivit skadad då. Men ser att det är mörkt ute då.

KAN SKYDDSÄNGELN VARNA INNAN DET HÄNDER EN OLYCKA TILL EXEMPEL EN FLYGOLYCKA ,BILOLYCKA, TÅGOLYCKA OCH  BÅTOLYCKA DÅ? 

JAG FÅR ONT I MAGEN OCH SVART FÄRG, som väller ut från magen då. Men kan spy genom att jag blir sjuk då. Jag får ont i magen,och då ska jag stanna hemma då. Jag ser min mage är svart ,men oron växer då. Jag ska vara hemma då.

Kan skyddsängeln förhindra döden på oss, genom att vi har en klocka, hur länga man ska leva då?

Jag ser skyddsängeln sitter i fönstret ,men vrider på klockan ,hon har ett armbandsur på sig då? HON VISAR TIDEN HAR MED ANDRA SAKER ATT GÖRA DÅ.

Folk dör när de vill sluta leva då. Det är problem att stoppa folk ,som slutar att leva då, GENOM ATT JORDEN ÄR FÖR MÖRK FÖR MYCKET BARN IDAG. 

Mörk för ljusa barn ,och då har de en klocka att hålla sig på jorden då. MEN POFF DET ORKAR INTE MED MÖRKA TIDEN SOM ÄR NU, DET ÄR FÖR MÖRKT FÖR DEM DÅ. Poff hör jag de lämnar jorden, ser att de lyfter från jorden då, genom att leva på jorden är bara gjort för mörkt energi då. Livet blir problem för folk ,SOM HAR FÖR MYCKET LJUS I SIG DÅ, genom att jorden är för mörk för dem, men säger poff inom dem då.

Ljusa barn har problem att stanna kvar då. 

SKYDDSÄNGELN SITTER FÖR DET MESTA I FÖNSTRET HOS FOLK DÅ. Jag ser Linn min yngsta dotter då. Det händer inte så mycket där. Hon har så stort skydd då.

Mina andra barn och barnbarn har skyddsängel,

men sitter mest i fönstret då. 

Barn har problem idag och föräldrar har problem idag. Jorden är så mörk idag och alla har problem idag med barnen då. JORDEN ÄR FÖR SVART IDAG ,OCH FÖRÄLDRAR FÅR LIDA IDAG BARNEN FÅR LIDA GENOM ATT FOLK SKADAR BARNEN DÅ.  

Skyddsängeln

NU HAR VI FRÅGAT EN ÄKTA SKYDDSÄNGEL ,GENOM ATT FÅ RIKTIGT SVAR FRÅN SKYDDSÄNGEL SOM ARBETAR MED DET. Vi måste fråga den som kan den biten skyddsängel ,istället för att titta på teven eller läser böcker eller internet då. Men där folk pratar om skyddsängeln, då frågar vi dem själv såklart, vi kan berätta sanningen för folk då.

HUR EN SKYDDSÄNGELN ARBETAR DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.