BÖCKER – BOOKS – FILM – MOVIES

VI SÅG EN BOK SOM HADE DRAGIT IN SPÖKEN FRÅN BOKEN DÅ. Men allt blev så himla mörkt i hemmet då. Men kom genom en bok som en person hade lämna hos folk då.

Men böckerna var så mörk och svart ,som folk hade lämnat över böckerna då.

Men vad har vi sett nu så svarta böcker ?

MEN KOMMER FRÅN ALLT I BOKEN SOM FOLK DRAR MED SIG DÅ. Men ser ett svart moln från boken ,som är svart och mörk energi i då, men någon hade lämnat boken hos en person då.

VI SER PENNAN FOLK, SOM HAR SKRIVIT BOKEN han har lagt i en massa mörker i boken såklart då. Men satt själv allt var mörkt runt honom, som skrev när han satt i sitt mörker ,som kommer ut från hans bok en massa mörk energi då.

MEN HANS LIV VAR FÖR DET MESTA I MÖRKER DÅ genom att hans liv var så ,men han sitter hela tiden och skriver ner i en bok, det han upplever då ,genom att förmedla det han sett. Men även lämnar ut i bokform ,som den här svarta boken kom ut på marknaden då.

Men han satt för det mesta och var sjuk ,OCH SER EN GRÅ VÄRLD RUNT HONOM, en massa knepiga figurer ,som fanns med i boken då. Men ser att han kände av andevärlden ,som var anledningen att han blev ,så sjuk av att sitta fast i ett så mörkt och svart hus, genom att han hade inte kunskap om ,vad som var vad på den tiden då.

Men ser ett svart mörker, som kommer från boken, som någon tog hand om då. Men kommer ut ur boken en massa svart ,och mörker som han förmedlar till folk då. BARA SVART I BOKEN GENOM ATT HAN VAR SJUK.

Men han satt själv sjuk, och upplevde hela tiden mörker, men blev även sjuk av grå dimman han såg då. VI SER HAN SÅG OFTA DET, MEN HADE INTE KUNSKAP OM DET HAN SÅG DEN GÅNGEN när han skrev ner en massa mörker till folk, han såg allt då.

Men vad skrev han i boken om då?

Han trodde han hade blivit tokig ,genom att nu har djävulen tagit honom, som folk fick för sig på den tiden ,ingen kunskap om att han var öppen och sjuk ,och fick aldrig hjälp, GENOM ATT INGEN HADE KUNSKAP OM ANDEVÄRLDEN. Men för han var det en grå dag för det mesta då.

Men ingen läkare på den tiden kunde honom då. NU FÅR VI UPP 1800-TALET ,som ingen på den tiden trodde på han såg varje dag. Men vad hände med honom var han tyst ,och sa ingenting genom att ingen trodde på honom bara närmaste hade tillit till honom då?

Vi ser han satt för det mesta tyst hemma ,och bara mörker runt honom genom att hans värld såg ut så. Men han hade svårt att skriva ner ibland, när han blev sjuk då, men ingen kunde se hans sjuka värld då. MEN PÅ DEN TIDEN KUNDE INGEN TA HONOM PÅ ALLVAR DÅ. 

Men hans liv var i mörker då.

Men det har kommit ut böcker om andevärlden idag. Det dräller av böcker idag ,men på den tiden nästan ingen trodde på andevärlden ,som, han var utsatt för då. Men han sitter inlåst på ett sjukhus. Men då har han ännu mer mörker runt sig då. Men ser att allt är så mörkt hos han då. HAN VAR VÄLDIGT MYCKET UTSATT, OCH INGEN TOG HONOM PÅ ALLVAR, OCH TROR HAN HAR BLIVIT TOKIG DÅ. GENOM ATT INGEN HAR KUNSKAP OM ANDRA SIDAN DÅ. 

HAN FICK INTE RÄTT HJÄLP GENOM ATT INGEN HAR KUNSKAP OM DET HAN SÅG DÅ. Men måste få mycket hjälp som blev dåligt när han till och med åkte in på sjukhuset fast han var bara lite annorlunda än andra människor då. Men han var konstig, SOM INGEN BLIR FÖRVÅNAD AV IDAG, ATT DE HAR KONTAKT MED ANDRA SIDAN, som har vuxit enormt då. Men på den tiden var det inte kul att leva då.

MEN HAN LEVDE I SKRÄCK MÅNGA GÅNGER, VEM SKA HAN PRATA MED DÅ ,genoma att folk trodde han var knepig och knäpp ,och tokig som pratar om så hemska saker då. Men många kunde bli inlåst på institution eller andra ställen ,genom att världen var så knepig för folk, när de börjar prata om konstiga saker, ser folk eller hör röster ,men han eller hon är knäpp ,och då  kunde de åka in, om de sa för mycket de upplevde då. Men en del kunde även sitta tyst i sin mörka värld ,och upplevde hela tiden spöken som kom och gick då.

MEN EN DEL SA FÖR MYCKET ,OCH DÅ VAR HELA BUNTEN FÖR DET MESTA KNÄPP,SOM SA LITE OM ANDEVÄRLDEN, genom att de åkte in som knäppa människor då ,genom att ingen psykolog kunde dem ens då, men idag har har andra sidan kommit fram,och mycket genom böcker, som det väller ut överallt nu. Men förr ,då kunde folk vara så himla rädd när de satt själv, och inte förstår, vad de ser då ,men var så öppen för andevärlden. Men kunde hamna på sjukhus om de sa för mycket om sin mörka svarta värld då. VI ÄR GLAD ATT DET HAR UTVECKLAS MYCKER MER, ATT DET FINNS FOLK SOM ÄR ÖPPEN OCH SER OCH KÄNNER ,OCH BLIR ACCEPTERAD FÖR DEN DE ÄR DÅ.

Men folk höll för det mesta tyst, genom att inte hamna på sjukhuset och läkarna hoppar på dem, genom att de kan inte den här världen ,SOM HAR ÖPPNATS  MYCKET MER FÖR FOLK IDAG ,och mycket psykolog möter på folk idag, men även skrivit så mycket mörka böcker om folks liv då.

Men vad har boken mörka boken att göra med det vi såg då?

Vi ser poff från boken svart energi SOM FOLK HAR LÄMNAT UT TILL ANDRA MÄNNISKOR DÅ. Men kommer från folk ,som skriver så mörka böcker idag ,som andra får läsa om då. Men energin är så svart när den trycks ut från boken då.

Barndomen finns i boken det han upplevde då. Som andra ska läsa då, han är så sjuk den som skrev boken ,och svart är boken då. MEN DET FINNS ANDRA BÖCKER ÄN ANDEVÄRLDEN, SOM SKRIVER SKRÄCKBÖCKER DÅ ,som kommer från barndomen då. Men lägger ut till andra från deras svarta värld då.

Men kolla på alla filmer, som har kommit idag bara svart filmer där folk dödar varandra på löpande band då. Men det kommer mycket sjuka böcker från folk ,som har skrivit ner böcker då. Nu ser vi igen en sjuk man ,som har fantiserat ihop en massa saker ,som kommer i bokform, men även film då.DET FINNS SÅ MYCKET MÖRKA BÖCKER OCH FILMER IDAG. 

Men har kommit mycket Stephen King böcker och filmer, men han är inte värst då ,utan det finns värre saker då. Hans värld var mörk ,som ingen har tänkt på då. Men det finns så mycket andra filmer och böcker idag ,som är mörk och skär sönder folk och styckar människor, men varför gör ni film på böcker från sjuka människor då. VARFÖR GÖR NI DET??? 

VI KAN INTE RÄKNA UPP ALLA SJUKA FILMER, som folk sitter och tittar på då. Men mycket filmer är värre än den andra filmen, att plåga och stycka folk ,som börjar bli för mycket av den mörka inre världen, som folk ska sitta och titta på en sån sjuk film, som har gjort av sjuk människor, som folk gladeligen kollar på hans sjuka värld då.

Men folk verkar kunna ta in allt idag, när man ser hur hemska filmer har kommit idag. Världen är ruggig idag, när man ser att folk får lov att spotta ut den filmen, som är värre än andra filmen ,som även ungdomar ser på idag DEN SJUKA VÄRLDEN DÄR FOLK ÄR SJUK ,SOM HAR GJORT FILMEN DÅ. 

Men går i deras led, som är så himla sjuk person då. Men Ingvar Bergman var även han psykisk sjuk, MEN NU ÄR DET VÄRRE FILMER, hans är barnmat folk skrattar åt han filmer, när döden kommer på besök då.

MEN VÄRLDEN ÄR MÖRK IDAG ,men tog även upp om andevärlden från mörka sidan från dem, som ingen kunde ett dyft på den tiden då.

Men har kommit så mycket hemskt idag, och ungdomar sitter och tittar på allt skrot idag, SOM SJUKA MÄNNISKOR HAR SKRIVIT BÖCKER OCH FILMER, och ungdomarna ser den sjuka världen ,och folk som spelar med den sjuka världen. Men kan bli sjuk efter den filmen då. Men en del skådespelare har blivit sjuk efter filmen de var med i då.Men tog ett tag att att rensa den filmen Lammet tystnar. Det var en film ,SOM SKREV AV EN PSYKISKT SJUK  PERSON som andra blir skadad av då. Den världen var fruktansvärt att se hans galna sjuka värld.

Han är inte ensam att skriva sjuka filmer, som bygger på en mörk och psykisk sjuk värld, som även där kan äta upp folk då. Men var lite värre än andra filmen då. Men folk hittar på hela tiden galna filmer, som finns ingen hejd på då , GALEN ÄR VÄRLDEN IDAG, och ingen verka säga nej, att spela med i galna världen ,de hoppar med och spelar med galna världen idag. Jag såg den här filmen genom att jag gillar skådespelaren då. Johnny Depp men filmen var galen då.

Men säg inte ja till alla tok filmer ,som är idag genom att stoppa det, men folk kan få bra betalt ,men låt även bli att vara med, och spela i filmen, genom att sätta stopp på det då. Men folk kan även bli sjuk efter filmen ,men vad är det för nytta av livet,att utsätta sig själv, för att de måste skriva så knäppa filmer då. MEN VÄND RYGGEN FRÅN GALNA FILMER NU. 

Han som skriver böcker sitter i sin mörka sjuka värld då.Men sen kommer det på film från hans värld, som var så sjuk värld då. Men boken kommer från folk som är så himla sjuk då. MEN VÄRLDEN ÄR MÖRK IDAG, MEN SÅLLA MELLAN ALLT NU, GENOM ATT FÅ SLUT PÅ SJUKA FILMER OCH BÖCKER DÅ.

MEN FOLK KAN DRA IN FILMER OCH BÖCKER TILL ANDRA MÄNNISKOR. Men som blir fel för folk ,som tittar inte på dessa hemska filmer eller böcker då. Men det kommer så svart energi från boken då. Men öppnar man boken ,då är den svart bok, men vad finns i den boken då. Oro känner vi puffar ut från boken då. Folk skriver böcker när de mår dålig, och måste vädra sig då. Sår och svek men dödar varandra i böckerna. Nu bläddrar boken, och blåser bort en massa svart energi då. Jag ser folk ,som vill se mörka filmer sitter i soffan och tittar på dem.

Jag ser lite andra filmer ,men kan även vara mörk då. JAG SER ANGELINA JOLIE OCH ANDRA FILMER DÅ. Jag sållar mycket bland filmerna ser inte allt tok ,som folk kollar på då. Men tittar inte på filmer styckar varandra då utan normala filmer då. Harry potter och The Twilight Saga. filmer med Catherine Zeta-Jones Michael Douglas. Julia Robert och Richard Gere eller andra kända skådespelare då. Jag kan inte räkna upp allt då.

MEN GLAMOR BLEV JAG FAST I FÖR LÄNGESEN NÄR DE SÄNDE DET FÖRSTA GÅNGEN. Men fortsätter än idag att titta på Glamor. Ibland känner man igen sig ,eller se även humor i Glamor då. Jag dras inte ner där utan jag mår lite gott, att sitta och titta på det.

TECKNADE FILMER

JAG TITTAR PÅ EN GÅNG OM DET ÄR ROMANTISKA FILMER DÅ. Men gillar mycket den gamla stilen då. Jag kan inte räkna upp alla romantiska filmer jag sett då. Det är indian filmer och andra filmer då. Jag gillar att mysa med en härlig film då. Till exempel Den store Gatsby.  Filmer med Michael Douglas Catherine Zeta-Jones. Richard Gere och Julia Robert kan inte räkna upp men lite jag har kollat på då. Du har ett mejl ,Meg Ryan Tom Hanks, men andra filmer med dem. Men även filmer jag kan skratta åt då.

Folk som tittar på filmerna har så mycket egna problem då.

En reaktion till “BÖCKER – BOOKS – FILM – MOVIES

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.