KÖRDE BIL ONYKTER

Relaterad bildFOLK KÖR ONYKTER OCH ÄR SÅ PÅVERKAD DÅ.

HAN VAR SÅ PÅVERKAD OCH KUNDE KNAPPT KÖRA BILEN DÅ. Han skulle egentligen inte köra bil. Han körde bilen och hade ingen kontroll, utan var så påverkad när han körde bilen då. Men var ute i trafiken, men kör knepig körde konstig hela tiden. Vi såg den bilden då.

Men varför fick upp den bilden då?

GENOM ATT FOLK KÖR BIL OCH ÄR PÅVERKAD IDAG, annars har vi inte fått upp den bilden ens, utan folk kan bli utsatt för en fruktansvärt olycka när folk kör onykter då. Men mycket folk tror att det är okej, men jag tog bara ett glas vin, och det går köra då. Men ingen fara att köra då. MEN 1 GLAS VIN, DÅ HAR NI ALKOHOL I KROPPEN DÅ. Men ingen tänker på det ,utan kan tro att de är världens bästa bilförare ,och kör perfekt då.

Men så är det inte alls, utan påverkad i trafiken av allt bilar ,och stoppljus som bor i stan eller samhälle, att de har så mycket skyltar i trafiken, som ska följas såklart. Men folk kan bo på landet ,och där kan folk köra mellan gårdarna ,som är vanligt att de gör då. Men händer ingenting polisen är inte där och kollar ens då. Men folk har den tilltron ,att de klarar av allt genom att de är kung i trafiken då. MEN FOLK ÄR PÅVERKAD NÄR DE HAR ALKOHOL I SIG DÅ. 

Men folk kan även ta droger eller lugnade och blandar med alkohol då. MEN FOLK FINNS I TRAFIKEN ,SOM KÖR ONYKTER OCH TAR DROGER OCH LUGNANDE MEDEL ,som ingen ser tills det smäller då. Men idag är problem, genom att folk är så påverkad av droger och alkohol, och en del blandar lugnande medel idag.

Men hur ska vi ändra på det genom att folk kan till och med dö i en fruktansvärt olycka idag, genom att  ingen tar ansvar över sitt drickande idag. Men även droger tar folk och blandar i alkohol då. Men möter på en massa folk i trafiken och är inte ens klar i huvudet som kör bilen då. MEN HUR SKA VI FÅ ÄNDRING PÅ PROBLEM DÅ GENOM ATT DET KOM UPP, OCH KOLLA PÅ HUR SVERIGE SER UT IDAG. 

ALKOHOLLÅS HAR EN DEL SATT IN FÖR ATT SKYDDA MÄNNISKOR DÅ. Men måste sätta in till folk som dricker alkohol ,genom att få stopp på en del problem då. Men folk tar droger och en del är så proppad med lugnande medel hur gör ni då, genom att folk som dricker kan sätta in alkohollås då.

NU ÄR DET STOR HELG JULEN NYÅR MEN HUR DRICKER NI DÅ???

VINDUNKEN ÅKER MED SÅKLART DÅ. Men även annat som ni dricker under helgen, men vindunken kommer stå i varje hem såklart ,genom att det är jul nu.

MEN HUR MYCKET, hur många inser, att de måste sluta köpa hem vindunken, som oftast var till stora fester folk har då.

Men vindunken blir kvar hos en del folk de dricker dagen efter, och dagen efter ,som är inte ens meningen då. MEN FOLK HAR MISSUPPFATTAT DET, MEN KÖP HEM ALKOHOLFRI VINDUNK OCH DRICK VARJE DAG ,och då kan ni dricka varje dag som ni vill då. Men folk måste tänka på det, och folk dör i trafiken idag ,genom att folk är för full och påverkad av allt folk stoppar i sig då.

Men det är en fruktansvärd värld idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.