IBLAND MÅSTE MAN VARA TYST

IBLAND PRATAR MAN FÖR MYCKET OM DET ENA EN DET ANDRA ,DÅ hamnar man i jordens problem med bråk om löjliga saker, och Anders hamnar i sandlådan på en gång, vi hamnar i krig hela tiden om det ena än det andra, till och med moms ,som han nu gnäller om. Men hur knäpp karl har jag runt mig nu.

Men tänkte inte skriva igen om galen huset jag bor då.DET HÄNDER VARJE DAG, ATT JAG TAPPAR ENERGI NÄR INGEN KUNDE SKYDDA MIN LÄGENHET DÅ. Jag kan inte låta bli att uppdatera lite saker om Anders som ska hjälpa till när han har stökat till då. Men andra har även de stökat till mina barn, är väldigt duktig på samarbeta ,men även Jonas är jättebra på att samarbeta då. Men det blir såhär när ingen har lust att hjälpa till, och jag kan inte hjälpa att Kewan dök, som fick jordens problem av då.

Jag hade Facebook då. Men sagt att vi måste ändå träffas på Facebook, som jag börjar att hata Facebook då. Ingen kan twin soul ,tvillingsjäl, och tror att det är så lätt, att blåsa av sig då. Men har fixat allt förut, men när Kewan dök upp ,då tog han planen, och vad hamnar jag då ,som ingen kan förstå då. Men jag börjar hata twin soul, tvillingsjäl när ingen kan förstå ,hur vi fungerar då. JAG FICK JORDEN PROBLEM, NÄR KEWAN DÖK UPP ,MEN SETT FRÅN ANDRA LIV MAN BÖRJAR BLI VAN DÅ.

KEWAN TOG ALLT DÅ. Men sagt att han blir sjuk när han stänger av Facebook då. Men om folk kunde vara lite snäll, genom att jag har alltid  sprungit för mina barn ,men de gör inte det nu. Jag har önskat det, men Kewan blev bara problem för mig då.Men har sagt till dem, men de har svårt att förstå mig då. Men Linn kan förstå ,för hon har problem med Niklas då. JAG FICK BARA PROBLEM NÄR KEWAN DÖK ,INGEN HJÄLP FICK JAG DÅ. TJEJERNA OCH ANDERS LYSSNAR PÅ SOCIALA ,OCH JOBBA SVART ,MEN SÅ HEMSKT FOLK HAR JAG RUNT MIG DÅ. Men ingen av dem kan gå emot folk då. Jag har fått hjälp förut när Anders hade problem med jobb, men hade lokalen då. Men gnällt lite grann, men sen har det gått över då.

Jag har pratat med folk om socialas knäppa personal ,men unga tjejer är van det. Men har aldrig hört det förut, genom att jag har mött äldre kvinnor ,som var vänlig mot familjen ,men ville ge allt till oss ,men har mött snällt folk, som ville hjälpa folk då. INGEN FATTAR VAD HAR DE FÖR FOLK SOM JOBBAR DÄR.

Hon var inte svensk som jobbar där. Men nu förstår jag ,hon kom från annat land kvinnor, och män är inte som svenska folket då. Men Ömers kusin han började jobba på sociala ,men slet mycket där GENOM ATT HAN VILL HJÄLPA FOLK ,MEN HAN KOMMER FRÅN TURKIET, men han är kurd som ömer då. Men han kunde inte fortsätta arbeta där ,fast han gick en lång utbildning ,genom att han var känslig ,och klarade inte av att arbeta där då. Ömers kusin han har gråtit, om han sett dessa unga tjejer, hur de gjorde mot mig då.Satt på stolen, och knappt prata med mig då. Men sa att jag måste få hjälp med hyran genom att den är dyr ,att betala själv då. Men även telia och bredband då. Jag sa såhär, men lägg på lägenheten då genom att den är dyr då. Men har aldrig i hela mitt liv mött på så knäppa unga tjejer då. Jag har inga föräldrar att gå till ,som Anders kan göra idag, jag har bara mig själv då. Jag har ingen rik person runt mig, men måste ändå skilja mig då.

MEN HAR VARIT SUR PÅ GUD GENOM ATT HAN SATTE MIG I JORDENS PROBLEM ,när han ser hur jag har det då. Men vet även idag ,att min lokal skulle egentligen varit kvar ,men hann inte kolla efter en ny lokal, eller pengar att rädda min lokal, som var min inkomstkälla då. Jag kan bli jättetrött när jag får problem ,och flytten tog hårt på mig. Men ingen som stöttar mig då, när det gäller, att vara två om mitt företag. Men som företagsbyggarna sa den gången OM SAMARBETE, HUR VIKTIGT DET ÄR DÅ ,men har de sett Anders ,har de förstått allt, att jag fick problem då. MEN FÖRETAGSBYGGARNA SA ATT DET GÄLLDE HELA FAMILJEN ,FÖR ATT DET SKA FUNGERA ETT FÖRETAG DÅ.Men andra runt mig, men vet vad jag lärde mig när jag gick hos företagsbyggarna då. MEN MÅSTE BO MED FOLK ,SOM HJÄLPER TILL STÖTTAR MIG, DÅ GÅR DET PÅ RÄLS ,JAG KAN MIG SJÄLV DÅ. 

Men folk blir brydd ,men måste prata om sociala, genom att alla säger såhär då, men sa de så???? Ja säger jag. Men har även pratat med folk ,som sitter och drar in pengar ,men berättade det för dem då. Men samma fråga ,sa de så??? JA sa jag då. Men tjejerna är farlig ,som visar det ,men jag tänker inte gå i tjejerna knäppa spår då. Men kan lura in andra människor då. Men hoppas tjerna fått sluta, har aldrig mött på så knäppt folk, men mina flickor de köper allt måste vara blind då. Men de är van, men jag ska jobba vitt och inte svart då. Men folk får inte visa den vägen,GENOM ATT DÅ ÄR TJEJERNA KRIMINELLA SOM JOBBAR HOS SOCIALA DÅ. Folk sa så till mig, hur de kan anställa så farliga tjejer då.

Men även när måste flytta den gången ,genom att jag drogs ner av energin då. Men kvinnorna förstod allt, men att jag måste bo bra ,och jobba när jag var utförsäkrad ,då hade jag inget val ,än att flytta till en hälsoinriktat hem då. Men även kvinnorna såg det då. Jag var så himla känslig för energier då. Men även sett det okända, men då förstod de allt ,att jag måste flytta då. Men hade lokal på den tiden, och såg att det var bäst så ,som vissa städar bort ,som jag skulle haft kvar då. JAG SKULLE HAFT KVAR DÅ.

Men säger till Anders att momen gynnar mig när jag skriver upp lite moms ,som jag kan dra av på då. Ibland är det på kunderna ,som jag måste betala in moms, men då blir jag lite glad ,att jag kan dra av lite moms så, man kan bli fri att betala in allt då. Men Anders vill inte det, han blev så sur att, då ska han till och med stänga av mobilen då. Men det är min mobil, men jag lånar av honom tills vi är klar ,men hatar att låna en man ,som inte kan hjälpa till och samarbeta ,genom att jag har som jag har det idag, när ingen är pigg att låta mig leva ett normalt liv. JAG ÄR FRUKTANSVÄRT LESS PÅ ALLT NU. HAR ALDRIG VARIT MED OM SÅ KNÄPPA SAKER ,SOM NU, MEN HÅLLER PÅ BLI GALEN PÅ FOLK RUNT MIG DÅ.

Sur när han ska betala abonnemang då. Jag har alltid betalt telon och mobiler och bredband då. Men även annat mat eller saker vi ska köpa till hemmet, har jag lagt mest pengar på det, men mest har jag skött om den biten då. Men han tog hyran för det mesta då. Men vi delade upp så. Jag hjälpte även Anders med pengar när han hade dåligt med arbete, jag tänkte så här ,det spelar ingen roll vem som drar in pengarna då. Jag har aldrig suttit och räknat så mycket då. Samma hushåll då. DET SPELAR INGEN ROLL FÖR MIG ,VEMS PENGAR DET VAR DÅ. 

MEN INGEN VERKAR FATTA ,ATT KEWAN HAR PÅVERKAT MITT LIV, SOM JAG ALDRIG HAFT FÖRUT DÅ. Jag har aldrig haft så här knäppt runt mig nu. Men twin soul tvillingsjälar påverkar varandra ,och nu har jag mött en twin soul tvillingsjäl som stänger Facebook ,som han gör när han är sur då. Men vem blir drabbad ,det blir jag genom att ingen vill ens, att jag ska få leva ens ,fast GUD har satt mig på jobbet då. Sverige och Kurdistan ,då åkte jag i backen, så det slog gnistor om allt då. Jag tappade allt ,som jag hade tänkt leva då. GUD måste hjälpa folk, och jag har träffat den mannen ,GUD som inte alla kan förstå ,att han kan man inte hitta på en massa tok ,utan han styr allt ,och jag måste skriva om allt då.

Men hjälpa till ,att behålla ett hem ,det var folk dålig på, men GUD han testar folk, men han vill att folk ska hjälpa varandra då. Men svenska folket har en del problem med det då. Men min dotter Nathalie hon är halvkurd ,men hon måste ha glömt bort ,hur man gör då. Hon fick hjälpa av sin pappa när de skulle skilja sig då. Men de gör så ,folk som kommer från hans land då. Hon fick hjälp med allt när hon skulle skilja sig då. Nathalie bror hjälpte även till att låna ut sin lägenhet, tills hon kunde flytta rätt då. Men hur många gör det???? JAG HAR BEHÖVT SAMMA HJÄLP, SOM NATHALIE FÖR ATT BLI LYCKLIG DÅ.

Jag vet hur det var förut när folk hade problem ,att de hjälper varandra då. Men Linn har en svensk pappa ,men bara problem när hon skulle skilja sig då. Men svenska folket måste börja ändra om då. Jag är väldigt less nu, men försöker ändå skriva ner som måste ner då.Jag såg till att allt blev rätt för Linn då. Jag får bråka om allt då, men jag är rädd om mina barn då. HON FICK HJÄLP MEN MYCKET GNÄLL FRÅN ANDERS DÅ. 

Men vill bli fri från huset och leva ensam nu. Jag orkar knappt vara kvar här då. Men Kewan stökade till ,och jag blev fastlåst i honom, som håller i sin plan då. Men när ska jag få leva normalt då. JAG VILL BLI KLAR NU. 

Men sagt, men vill inte höra orden ens ,att jag och Anders måste hjälpa till med äldre människor, genom att Sverige är urdålig på äldre människor, SOM GUD SKA GÖRA OM DÅ. Men bli äldre i Sverige är inte kul ens ,men andra länder har en helt annan syn när de tar hand om äldre människor då.

Men hur många svenskar kliver upp för en äldre man, som kurderna gör då. Jag minns mycket väl, att vi fick kliva upp när äldre kom till oss, genom att de respekterar folk då. Men här sitter folk ner eller får ingen hjälp, eller pratar över huvudet på folk då. Men äldre människor sitter som kungar i sitt hemland, ser upp till dem då. Men när ska svenska folket göra det. Men GUD håller på att ändra om mycket idag när ni blir gammal. Men tänk på det börja nu ta hand om äldre folk nu. En dag sitter folk själv där och kan ändra om mycket idag. DET GÄLLER ATT TA HAND OM FAMILJEN SÅKLART DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.