LOVE

IDAG ÄR VÄRLDEN UPP OCH NER IDAG. Men vad kan allt bero på då att kvinnor söker kvinnor och män söker män då.

MEN VAD BEROR DET PÅ?

VI VILL ATT NI FÖRST KOLLAR PÅ TIDIGARE LIV om folk märker att de plötsligt blev kär i varandra, som aldrig har haft den tanken att leva med kvinnor, när ni är kvinna då mer som kompisar ni bor ihop då. Men samma med män lever ihop med män som kompisar då.

Men idag har kvinnor och kvinnor sex med varandra, men även männen har sex med varandra, SOM ÄR VÄLDIGT ONATURLIGT ATT DET ÄR SÅ ,genom att vi är inte född så, att kvinnor och män ska söka av samma kön män bor med med män ,och kvinnor bor med kvinnor ,som har blivit på modet idag att ni gör så.

NI KAN KOLLA PÅ TIDIGARE LIV INNAN NI GÅR VIDARE I EN RELATION  genom att se vart det kommer ifrån ,att ni öppnar hjärtat för den kvinnan männen öppnar för männen sitt hjärta, och har till och med sex med varandra då.

MEN KOLLA PÅ TIDIGARE LIV DÅ genom att förstå varför ni älskar den kvinnan eller älskar den manne då. Genom att mycket kan komma från tidigare liv, och lämnar relationer när de möter på varandra, och känner plötsligt att de älskar varandra gillar varandra, fast de kan leva med män, men kan lämna allt när de möter på varandra då.

JAG GJORDE FÖR LÄNGESEN EN REGRESSION PÅ EN KILLE, som var så himla orolig ,genom att han ville leva med en tjej, som hade tänkt sig då. Men plötsligt blir han så förälskad i sin kompis då. Men han blir så himla orolig vad ska han göra nu kär i en kompis ,och vill helst av allt leva med en kvinna, och inte en man, utan en kvinna en tjej han vill leva livet ut då.

MEN HAN PRATADE MED MIG OM DET när han var så himla orolig, att han var kär i en kille ,som var till och med hans kompis då. Men han mådde så dålig, vad skulle kompisen säga, eller folk säga, att han är kär i en kille, han kunde inte nästan ta det.

MEN HAN GÖR EN REGRESSION MEN FÅR SVARET,att han hade levt i en kärleksrelation ,och hade levt ett helt liv som man och kvinna, som kom från tidigare liv då.Men nu mötte han på sin stora kärlek från förra livet, men den här gången var han man, som stökade till enormt  för honom då. Men han såg att allt kom från tidigare liv ,som har levt med sin vän ,men var man och kvinna då. Hans vän var kvinna och han man, men möts igen ,men vad gör han då???

HAN BÖRJAR KÄNNA KÄRLEK FÖR SIN KOMPIS DÅ. Men plus måste städa en massa saker, som de har varit med om då. Men han har några liv med honom ,som ska städas med honom då.

MEN HAN SLÄPPTE DEN TRÅDEN ,HAN STÄDADE BORT FRÅN TIDIGARE LIV, och blev fri den känslan, att känna kärlek för sin kompis, som var man i det här livet, och förra livet var han kvinna då.

MEN HAN FICK STÄDA BOR SITT STÖRSTA PROBLEM DÅ. Men han fick även reiki-healing ,men lärde sig även reiki-healing från mig då. Men nu har han barn och familj och bott ihop länge med en kvinna då. Men fick aldrig tillbaka den känslan, att leva med en man ,utan han lever med sin kvinna idag ,och har barn, genom att städade bort sitt största problem då.

Men ni kan ha problem att ni plötsligt känner kärlek för man eller kvinna, som är plus samma kön ni känne för då. Men kolla på det, innan ni fortsätter och gå in i relationen då. GENOM ATT MYCKET MÄN KAN BLI SKADAD AV DEN RELATIONEN LEVER MED MÄN ,SOM ÄR INTE BYGGD SÅ.

JAG HAR SJÄLV VARIT UTSATT FÖR DET, SOM HAN BLEV UTSATT FÖR DÅ. Men gick aldrig vidare såklart utan jag vill leva med en man såklart då. Men minns mycket väl när jag kände så mycket kärlek för en kvinna då. Men jag gillar henne då. Men även min mellersta dotter ,har haft liv ihop ,som man och kvinna och jag var man då.

Men kvinnan jag träffade var gift och jag hade man och barn då. MEN JAG GJORDE EN REGRESSION OCH SÅG JAG VAR MAN DÅ. MEN HAFT MAN LIV DÅ.  Att jag har varit man i två av liven jag stötte på då. Jag var gift med Yasmine ,och jag var man och hon kvinna då. Men andra kvinnan, då var jag man och hon kvinna då. Men det var ett indian liv ,jag höll på att rensa då.

MEN JAG OCH MIN DOTTER LEVDE I SOUTH CAROLINA syd och nord, vi var på nordsidan då. Men min mellersta dotter hon var kvinna då ,men jag var man och skulle ut i krig ,men var så himla glad, nu ska man ut och kriga, men så knäpp kände jag mig då. Men minns allt ,men kunde knappt säga namnet South Carolina. Men nu kan jag det ,men jag var inte så gammal när jag gjorde regression då. Men har städat så mycket liv, som ni sett nu.

Jag måste städa liv när Kewan kom, då var det att städa liv då.

MEN HAR HAFT MEST KVINNA LIV, OCH LEVT LITE GRANN SOM MANSLIV, genom att jag kan inte födas som man, när Kewan och jag ska till jorden då. Jag har haft något liv till, som man då. Men misstänker att jag fått gjort skitliv då.

GUD som har mig på jorden. Men ville  ta upp om tidigare liv ,genom att världen håller på att bli knasig nu ,och måste bara skriva om det. Men ska städa med folk när ni föds då. Men män är inte så bra att leva ihop ,och ha sex genom att de kan förstöra mycket för dem. Men män som inte har sex med varandra ,utan bara lever ihop händer ingenting då. Men ni kan förstå ,att männen är inte gjord för att ha sex med varandra, genom att mycket blir skadat då.MEN FOLK  FÅR STÄDA MYCKET NU.

Kvinnorna händer inte så mycket med när de har sex ,genom att de kan inte skada varandra ,som männen gör då. Men GUD ser när männen haft sexliv med männen, hur skadad män är då.FOLK SKA HITTA DEN RÄTTA RELATIONEN DÅ. 

Men folk tittar inte på tidigare liv

när de plötsligt får känslor på onaturligt sätt då.

Men ett tipps till er genom att rädda mycket nu.

2 reaktioner till “LOVE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.