HÅRET – HAIR

Han som tycker om att klippa i huvudet. Vad hör vi hela tiden, han som vill klippa i huvudet. MEN VI HÖR DET HELA TIDEN.

MEN VAD BETYDER DET?

Vi ser en grå dimma runt allt vi ser. Dimman cirkulerar runt men allt ser knepig ut. Tjock dimma runt det vi ser.

Vad betyder allt vi ser?

Men varför hör vi det?

FOLK BLIR SJUK OCH HAMNAR PÅ SJUKHUSET OCH FOLK RAKAR HUVUDET PÅ DEM. Folk är sjuk, och har svårt att ta hand om sig själv, men fortsätter arbeta fast han borde sluta arbeta, genom att sjukdomen tär på honom enormt.

Ser en maskin som klipper för nära huvudet, genom att han klipper för nära huden, SOM GÖR ATT DE SKADAR HUDEN PÅ DEM, som ingen tänker på när de går till honom.

SER EN MASKIN SOM KLIPPER FÖR NÄRA HUDEN, och skyddar inte huden, som är extra viktigt att göra då.

MEN FOLK ANVÄNDER EN MASKIN TILL DET, MEN KLIPPER FÖR NÄRA HUDEN SOM SKADAR HUDEN ENORMT, som blir skadad av maskiner, men fortsätter jobba så, genom att folk vill ha det så klipper med marsin, som även är lättsam att använda då.

Men folk ska egentligen behålla håret.

MEN FÖRR VAR FOLK SJUK OCH RAKAR HUVUDET, men nu tar folk maskinen så lätt och rakar bort allt hår då. Som även har blivit på mode idag. Men en del kan ha tunt hår eller tappar hår och får kala fläckar då. Men därför har män rakat av allt, vips så är håret borta då. Men sett att de har löst ett stort problem för män, som tappar hår då. Men egentligen är det fel håret ska vara kvar då. Trimmer och rakapparat använder männen då. Men folk som har hår kan även de ta trimmern ,och vips så har de rakat av håret då.

Men folk köpa själv maskin när de klipper runt huvudet ,men bäst att behålla allt hår. DET ÄR MASKIN SOM GER SKADOR, genom att allt går inte rätt till ,och då blir huden skadad, genom att ingenting är rätt när de kör sin maskin, som folk köper hem, men kan skada huden, GENOM ATT HUVUDET MÅSTE BEHÅLLA HÅRET, MEN FOLK RAKAR AV SIG SJÄLV IDAG.

SER EN MASKIN SOM SKADAR HUDEN, men kan även vara för hårt mot huden, men folk får skador genom att vi fick upp det.

FOLK KAN ANVÄNDA ANDRA SAKER, ISTÄLLET FÖR ATT KLIPPA RÄTT. Men måste skydda huvudet som blir fel. Men folk tänker inte på det, när de kör första gången då. SER ATT FOLK HAR KLIPPT FÖR NÄRA SER SKADOR OCH SÅR. DJUPA SÅR I HUVUDET. Men det är ett mode som allt annat då.

Men är inte så bra, annars har vi inte fått upp det då ,genom att folk ska ha hår som skyddar huvudet då. Ni är född med hår på huvudet då. Men folk som tappat hår kan köra med trimmern då, som blir fel GENOM ATT FOLK BEHÖVER HÅR PÅ HUVUDET SOM SKYDDAR HUVUDET, som folk rakar bort håret med en trimmer. Håret ska egentligen sitta kvar på huvudet, som ett stort skydd, som folk tar maskin och rakar bort på huvudet ,som ska egentligen sitta kvar, som ett skydd på huvudet genom att folk är född med hår.

FOLK SKA SKYDDA SITT HUVUD MED HÅR. Som skyddar mot mycket, men håret ska vara kvar då, genom att skydda sig då mot mycket saker då.

Men folk kan vara sjuk och tappar hår ,och det är en annan sak ,men folk tar marskin ,så snabbt idag vips så åker håret av. MEN HAR BLIVIT ETT MODE IDAG, som allt annat idag. Och tar marskin och rakar bort håret som ni föds med skydd då.

Men som alla modeflugor ,men tänk på det 

att håret är gjort att skydda  huvudet då.

Men folk skadar huden ,som kan inte maskinen trimmern som kan inte maskin OCH FOLK KÖR FÖR NÄRA HUDEN, MEN SER EN TRIMMER SOM KLIPPER FÖR NÄRA, som är fel att göra ,genom att annars har vi inte hört detta då. Men klipper huvudet ser en trimmer, som skadar huden då, ta vara på er, genom att folk tänker inte sig för, när de håller på med maskin, när de använder den, då kan folk skada huden, genom att folk har problem med hårväxt ,då kan de köra trimmer, men klipper för nära huden ,som är vanligt idag att klippa med trimmer idag.

Men har blivit som en mode fluga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.