MOBILTELEFON

NÄR FOLK HÄLSAR PÅ DÅ, VAD TAR DE UPP DET FÖRSTA DE GÖR DÅ??? MOBILEN FLESTA KÄNNER IGEN SIG DÅ.

Men visst är det tråkigt ,att världen har blivit så osocial värld vi lever i ,men förr då kunde folk sitta och prata med varandra när de hälsar på, GENOM ATT FOLK HADE INGEN MOBIL I FICKAN ELLER I HANDVÄSKAN, utan tryggt stod telefonen kvar hemma i en vrå ,eller så hade folk flera telefoner, men ingen fara telefon står kvar såklart, kan inte slita sig från väggen ens. Men så hårt satt telefonen tryggt i sitt hem.

MEN NU ÄR VÄRLDEN ÄNNU VÄRRE INGEN KAN KNAPPT TRÄFFAS, SÅ ÅKER MOBILEN UPP, genom att folk kan missa något på Facebook eller andra sociala medier då.VI MISSAR INGENTING VI UMGICKS OCH SPELAR SPEL DÅ. Vi köpte en jultidning och läste för barnen då. Eller julböcker som handlar om tomtar och troll. Eller så satt vi och hängde vid teven genom att teven fanns såklart då ,och såg en massa bra program på den tiden då. VI UMGICKS MED FAMILJEN  DÅ.

VI LÄSTE BÖCKER FÖRUT ,OCH KUNDE MYSA MED EN HÄRLIG BOK MED BARNEN DÅ, som man bara myste med då. Men känna in varje ord, som skrevs i en härlig bok som man kunde bara mysa med då.

Men hinner ni med boken ELLER KOLLAR NI MER PÅ INTERNET, eller så läser ni en bok på internet då. Men världen är upp och ner idag ,genom att folk har slutat att prata med varandra idag när folk hälsar på. MEN VARFÖR HÄLSAR FOLK PÅ ENS DÅ, när de ska hälsa på folk ,då är det bättre att sitt hemma då, och kika på sociala medier då, än att hälsa på en person ,genom att den person är så himla ointressant när de sitter och kollar i mobilen då.

Men hur klarar ni er förr????

MEN NU KLARAR INGEN SIG ENS UTAN UPP MED MOBILEN OCH BLÄDDRA OCH BLÄDDRA GENOM EN DEL SIDOR, KAN MISSA NÅGOT MEDDELANDE DÅ. Men då är det bättre, att stanna hemma ,så ni inte missar den ni ska kolla på, eller så sitter ni med sms, som folks kommunicerar idag  ,genom att alla verkar slutat prata med folk när de hälsar på folk då.

MEN VARFÖR HAR VÄRLDEN BLIVIT SÅ KNÄPP IDAG ,genom att ingen hade internet, som är även boven i dramat då ,men varför kan folk inte hålla balans när de hälsar på folk, lägg bort mobilen, det ser mer trevligt ut ,än att sitta och kolla på alla sociala medier ,som hela tiden spottar ut nytt då. Men sätt er att spela ett spel eller så hinner ni inte med det, genom att ni kan missa någonting viktigt från sociala medier då.

Men världen är fruktansvärt idag, MEN TÄNK PÅ BARNEN NU OCH LÄGG UNDAN MOBILEN OCH UMGÅS IDAG, istället för att umgås med mobilen ,då kan ni fira julen själv med sociala medier då, men allt finns kvar fast ni lägger bort mobilen en stund ,eller en hel kväll ,och umgås med familjen då.

MEN MOBILEN HAR BLIVIT ETT GIFT IDAG, sen mobilen utvecklas ännu mer, genom att folk kan inte umgås ,som jag kan umgås ,fast jag älskar min mobil och köpt en ny mobil då, men lägger undan min mobil när det kommer folk.

Men hur många gör det idag??????

MEN LOVA VARANDRA ATT NI LÄGGER UNDAN MOBILEN DÅ. Men visa barnen att nu är  det jul, och då spelar man spel och leker sina lekar med allt kul till då. Men lägg undan mobilen och spela vanliga spel ,istället för datorspel det får mycket barn nog av idag, genom att föräldrar laddar ner hela tiden till barnen spel, istället för att spela spel med dem och umgås då.

MEN VET ATT FOLK KAN UMGÅS MED SPEL, men det finns en klick ,som inte gör det, utan kan ge barnen spelet ,så de kan umgås med andra människor då. Men det finns folk som gör så, istället för att spela ett spel med barnen ett jättekul spela, men även läsa en god tomtbok om julen om tomtar och troll, och prinsessan fick sin prins, sagans värld en magisk jul, behåll julen för barnen nu och läs en härlig julsaga, eller andra härlig  böcker för barnen då. Men barn måste få vara barn och få leka sig in i sagans värld, och låt det stanna där genom att världen utanför barnen, är fruktansvärt idag men låt barnen få vara barn då.

Men tänk på barnen i jul och umgås utan mobilen och spela spel med barnen då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.