RESTAURANG – FIK- RESTAURANT

VI PLOCKA IHOP BILDER VI SER. Avlång vitt bröd. Men väljer bort innehållet i gifflar, men pålägg är inte okej. Men tar annat som var svårt att ta.

Folk hade inte det vi vill ha ,utan tar annat pålägg. Men bröt den linje man står för ,då tog annat som man egentligen inte åt, men har som inget val när de hade inte rätt smörgås ,när man ska ut och fika, SOM EGENTLIGEN SKA HA ALLT, MEN HAR INTE ALLT DÅ. 

Men tar annat pålägg ,som man egentligen inte tar då MEN VAR ETT FIK SOM HAR INTE ALLT DÅ. 

VARFÖR FICK VI UPP DET?

Genom att det finns fik, som har inte allt som folk vill ha när de kommer på en del ställen då. Och en del har inte full uppsättning då. VI FICK UPP DEN BILDEN ,MEN SER ÄVEN ATT DET ÄR INTE SÅ RENT DÄR. Men tror ni att man sätter sig och fikar där, men har inte den tanken ,som folk önskar att allt är perfekt då.

Men landet kan ha problem med ställen, som ska visa upp en sida ,att de har allt då, men håller det fräscht ,som är inte hela sanningen ,NÄR MAN SER HUR DET SER UT UNDER DISKBÄNKEN SOM INTE ÄR KUL ATT SE DÅ. Men folk kan slänga hur som helst ,och ingen ser hur det ser ut ens. HUR BÄNKEN SER UT ,DE GÖR I ORDNING SMÖRGÅSARNA PÅ DÅ, eller annat de bjuder på då. Men folk ser inte hur skitigt det kan vara på en del ställen, när folk ska sätta sig att fika då. Men ser fett på olika ställen, men folk som jobbar med det, är inte så noga själv.

MEN FIKET ÄR INTE BÄSTA FIKET DÅ, men folk kan stöta på ofräscha fik ,som ingen kan se vad som finns bakom disken ens då ,att fiket har problem att hålla rent, som ingen tänker på när de sätter sig och fikar, ATT DET ÄR SKITIG utan folk har tillit till att de håller sin standard då.

MEN SÅ ÄR DET INTE ALLS DÅ.

MEN SER RÄKOR OCH SALLAD SOM SKA HÅLLAS FRÄSCH DÅ. Men som ingen ser ,att det kan ligga en massa räkor ,som måste hållas extra fräsch då. Men ser en räka på golvet ,men tar upp den och borstar av den ,som låg på golvet då, ISTÄLLET FÖR ATT TA EN FRÄSCH RÄKA UTAN SMUTS, SOM DE TAR FRÅN PÅSEN DÅ,men tar upp från golvet ,och då är fiket fruktansvärt ohälsosam som går dit och fikar då. Men får en massa bakterier som fiket är fullt med då.

VI SER GRÅTT KÖTT SOM DE SKÄR STRIMLOR AV. Om köttet hamnar på golvet,DÅ TAR DE UPP KÖTTBITEN ,SOM DET LIGGER LITE SKRÄP PÅ DÅ  Men spolar under vattnet och lägger på smörgåsen med sallad som ska till då. MEN KASTAR INTE KÖTTBITEN SOM ÅKTE PÅ GOLVET DÅ. MEN FIKET ÄR OHÄLSOSAM DÅ. GENOM ATT DE SKULLE KASTA BITEN DÅ. Men det finns fik som ser ut så, som tar inte hänsyn till vilka regler de har från hälsovårdsnämnden då ,utan kör inte efter deras regler ens ,utan kör sina egna regler ,som inte hälsovårdsnämnden ser då.

MEN INNAN HÄLSOVÅRDSNÄMNDEN KOMMER PÅ BESÖK, DÅ FEJAS OCH STÄDAS ÖVERALLT,  genom att hälsovårdsnämnden kommer på besök då. Vi ser ett papper som fiket fått, som visar datum när hälsovårdsnämnden kommer på besök då.

MEN SÄTTER IGÅNG OCH STÄDAR ALLT, det är spisen och väggar och tak. Men allt måste vara rent innan hälsovårdsnämnden kommer, annars får ägaren stänga igen, om de ser att fiket har problem med att hålla rent då.

 

Men vad tycker ni att hälsovårdsnämnden ska göra då?

GENOM ATT HÄLSOVÅRDSNÄMNDEN SER EGENTLIGEN INTE HUR FIKET SER UT DÅ ,utan kommer precis vid datum, som står på pappret då. Men de ser ingenting vi ser då. Men de går runt och kollar, och får godkänd såklart genom att hälsovårdsnämnden kom inte en månad innan då.

HÄLSOVÅRDSNÄMNDEN BARA DYKER UPP SOM GUBBEN I LÅDAN DÅ utan exakt datum, som står på pappret ,då dök hälsovårdsnämnden upp exakt datum ,och allt är kliniskt rent ,genom att folk vet vad de ska kolla på, rengöra frys och kyl och sval allt där de brukar förvara sina kylvaror då. Vi ser att de tar ut allt, och rengör innan hälsovårdsnämnden dyker upp ,och städar fejas hela tiden ,genom att varje fläck ska bort ,annars kan de åka dit och mister fiket då.

Men ser svarta fläckar folk städar och gnuggar, genom att allt måste vara rent när hälsovårdsnämnden kommer på besök ,då blir det en stor genomgång, som kollar från golv till tak ,och fönster om det finns det då. MEN STÄDAR ALLT GENOM ATT BEHÅLLA TILLSTÅNDET ATT FORTSÄTTA SIN VERKSAMHET.

Men det finns mycket Restaurang ,som är stor hälsofara då, annars har vi inte fått upp det.

MEN VAD KAN HÄLSOVÅRDSNÄMNDEN GÖRA DÅ?Men gå dit datum innan bara ta en fika ,och sitter och tittar runt då. Men tar upp pappren lite tidigare, än vanligt ,och lägger fram pappret till restaurangägaren, och visar vilka punkter de kommer gå igenom, när de kommer och bara tar en fika då.

MEN SEN SÄTTER HÄLSOVÅRDSNÄMNDEN IGÅNG ALLT OCH KOLLAR IGENOM VARJE VRÅ ,SOM DE BRUKAR GÖRA DÅ.

Men många skulle mista licensen att bedriva sin verksamhet då.GENOM ATT DE KOM INNAN DATUM UTSATT TID,och fick se om de kunde sköta sitt arbete rätt, och kan fortsätta bedriva sin verksamhet då.

Men vi fick upp skitig fik, restaurang ,som måste ses över nya regler för dem ,som bedriver den verksamheten då. VI FICK UPP EN VARNING TILL FOLK, SOM VILL TA EN FIKA ELLER ÄTA LITE GRANN. 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.