GOD JUL – MERRY CHRISTMAS

Vi önskar en God jul till alla som läser bloggen då.

Men allt mörker som är idag måste vi ändå ta hand om varandra ,även om en del stunder känns tung, SÅ MÅSTE VI ÄVEN LÄRA OSS SE LJUST PÅ SAKER   , även om det känns svårt, så måste vi ändå prova på, att se ljuset som är bland det viktigaste att behålla i mörka stunder ,SÅ MÅSTE VI HA LJUSET FRAMFÖR OSS, genom att livet är mörkt just nu, som jorden ser ut idag.

Men ändå måste folk ändå bära ett hopp inom sig ,för att kunna klara av livet mycket enklare idag, genom att ljuset och kärleken, kan ni ändå ge till varandra genom att klara av livets många motgångar, som mycket folk upplever idag, att livet känns tung och mörkt, MEN MÅSTE ÄNDÅ BEHÅLLA LJUSET OCH KÄRLEKEN ,genom att överleva allt hat som är idag ,då måste folk ändå se ljuset idag

Genom att jorden är mörk idag, men vi är starkare än folk idag, GENOM ATT BEHÅLLA KÄRLEKEN OCH LJUSET I HJÄRTAT IDAG. Men låt livet inte bli för mörkt av allt hat folk bär idag, men vi måste vända ett nytt blad ,och ändå ser ljust på allt som sker i världen idag, genom att behålla hoppet inom oss då.

Men ta hand om er i jul. 

En hälsning från oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.