NEKTARIN – NECTARINE

DET HÄNDE FÖR NÅGON MÅNAD SEN ATT JAG VILLE KÖPA HEM LITE NEKTARINER. 

MEN HAR ALDRIG VARIT MED OM DET JAG SÅG DEN GÅNGEN ,som älskar nektariner ,men efter den gången köper jag inte på hösten nektariner ,eller från affären ,som Anders kom hem med nektariner då.

MEN JAG HAR ALDRIG UPPLEVT DET ,OCH JAG KAN LOVA HAR ALDRIG SETT DET. Men hört att bananer kan man få bananflugor från ,men har inte sett det så mycket, genom att jag slänger ut skalet till komposten utanför hemmet då ,genom att slippa problem med bananflugor då. Men har alltid varit noga att kasta bananskalet på en gång, genom att slippa bananflugor då.

MEN EN DAG KÖPER ANDERS HEM NEKTARINER TILL MIG ,genom att jag gillar att äta dem, men även kan lägga nektarin på gröten, blandar med annan frukt kiwi och bär brukar jag hälla över frysta bär, som är svårt att plocka själv, då blir det frysdisken som jag kan ta ifrån då.

MEN JAG GJORDE ORDNING EN KOPP MED FILMJÖLK BLANDAR NER NEKTARINER DÅ. Men har gjort det förut blanda i kiwi och nektariner ,som är jättegott att äta då.

Men inte den här gången sen blev jag rädd för all frukt. DET JAG HITTADE  PÅ NEKTARINERNA DÅ,som aldrig sett förut. Jag har köpt så mycket nektariner ,genom att jag är snabb att gå ner till affären, och köper nektarin när de kommer nektariner ,genom att nektarin kommer mest på sommaren då. Men tog en chansning att de hade nektariner i affären då. JAG BLEV FÖRVÅNAD ,ATT COOP FRÖSÖN HADE KVAR NEKTARINER GENOM ATT JAG VET ATT NEKTARINER KOMMER PÅ SOMMAREN DÅ.

Men mycket riktigt fanns det nektariner i affären, men blev förvånad att nektariner fanns kvar då. MEN COOP FRÖSÖN HADE KVAR NEKTARINER DÅ. Men jag gör i ordning min fina blandning med filmjölk och nektarin då. Jag hade nog glömt kiwi genom att brukar köpa kiwi då. DET VAR BARA NEKTARIN JAG BLANDADE I DÅ.

JAG BÖRJAR ÄTA FRÅN MIN BLANDNING MED FILMJÖLK OCH NEKTARINER , DÅ VÄLLER DET UT EN MASSA FLUGOR, SOM JAG ALDRIG SETT FÖRUT DÅ. Jag fick kasta koppen i slasken då. Men det bara väller ur en massa flugor ,och jag började må illa av allt då. Jag fick panik när jag såg vad ,som väller ur från koppen då. MEN MINNET SITTER KVAR LÄNGE HOS MIG DÅ, GENOM ATT ALLT VAR SÅ VIDRIGT ATT SE DÅ.

Jag såg hur fugorna väller ur koppen då, och snabbt kastar koppen i slasken ,men spolar vatten på allt då. Men mår så illa av allt då ,men måste även städa hela rummet där jag sitter och skriver och jobbar då. Jag lånar ett rum, MEN FICK STÄDA HELA RUMMET DÅ. Men hela natten höll jag på med, att ta bort flugor som fanns överallt. Men hann skynda mig att rädda så mycket jag kunde då. Jag kan äta på natten ,och låter koppen stå kvar ,och diskar koppen på morgonen då.

Men har tänkt, men vilka problem jag skulle fått då. Jag tänker bara tanken om jag hade ställt koppen på bordet ,och inte sett det. Men jag glömmer aldrig den gången, MEN TÖRS INTE KÖPA NEKTARINER EFTER DEN HÄNDELSEN NÄR JAG SÅG EN MASSA FLUGOR I KOPPEN, då blev jag skräckslagen efter den gången. Den värsta skräckfilmen jag såg då. Jag har aldrig upplevt det. ALDRIG SETT DET FÖRUT, SÅ DET BLEV EN CHOCK FÖR MIG. BLEV EXTRA JOBB ATT STÄDA EN MASSA FLUGOR.

Jag har köpt mycket nektariner förut ,men ser att det är affären, som sköter om frukten urdåligt då. Men fick bananflugor från bananerna ,MEN HADE KÖPT BANANER COOP FRÖSÖN DÅ. HAR EN VACKER BILD UTÅT ,OCH FOLK TROR ATT AFFÄREN ÄR JÄTTEBRA DÅ. MEN HAR EN FALSK BILD, HUR COOP SKÖTER OM AFFÄREN DÅ. Roland var och sade till då. Men säger, att de har inte sett flugor i affären då. Men vi är lite rädd ,att handla på Coop Frösön efter den händelsen då. Jag vet att det kommer från bananerna när vi öppnar skåpet under bänken ,då var det en massa flugor ,som ingen av oss har varit med om då. Men vi måste köpa spray,och tog bort flugorna under diskbänken då.Jag har aldrig köpt spry för flugor då, men nu fick även köpa extra spray då. COOP SKYLLER IFRÅN SIG DÅ.

Jag har hört det förut, att folk kan få bananflugor då. Men nu fick jag se ,hur bananflugorna såg ut då. Jag har inte köpt så mycket frukt där ,utan på andra ställen, men har aldrig sett bananflugor då. Men fick städa köket och bli fri bananflugor då. Men hade köpt hem igen ,men vad ser jag då bananflugor igen då. Men Roland säger, att vi kan inte köpa bananer då. NEJ SÄGER JAG. Men måste säga till Coop Frösön då. Men du måste kasta ut skalet på en gång då.

Men Anders säger, han har köpt från annan affär bananer då. Han tar bananer till sitt jobb ,och kan ligga länge i komposten under bänken, men ser inga bananflugor då. ANDERS KÖPER FRÅN ANDRA AFFÄRER, SOM SKÖTER DEN BITEN DÅ.

Men vi har handlat på andra affärer ,än Coop Frösön då. Men folk blir lurad på Coop Frösön, genom att affären ser så himla fin ut med frukter, och allt runt i affären då. MEN COOP ÄR ÄVEN DYR AFFÄR DÅ.Men trodde att de skötte det bra då. Men när jag fick från nektarinen , då blev jag så chockad, så jag blev spyfärdig ,som är så himla rädd för allt med flugor allt då. COOP FRÖSÖN SKÖTER INTE OM FRUKTAVDELNINGEN DÅ, ANNARS HAR JAG INTE HAFT FLUGOR I KOPPEN DÅ. 

Jag fick fram med spray för första gången städa skåpluckorna från flugor från bananerna då. Jag fick även köpa till en extra spray, GENOM ATT COOP FRÖSÖN SKÖTER INTE OM DEN AVDELNINGEN DÅ. JAG BLEV SÅ SUR PÅ DEM STÄDA EN MASSA FLUGOR, JAG HAR ANNAT ATT GÖRA DÅ. MEN HATAR FLUGOR DÅ.MEN HAR KÖPT FRUKT PÅ ANDRA AFFÄRER, men jag minns Coop långt tillbaka, då kunde jag säga till ,varför har Kvanum bättre frukt än er då. Men påstår ,att Coop konsum tog från samma leverantör då. JAG SADE TILL DEM DÅ. Men träffade även en kvinna som jobbar Coop Torvalla då. Men vi pratade om annat då, men kom in på Torvalla och frukten då. Jag kunde inte förstå varför Kvantum hade bättre frukt, än Coop Konsum Torvalla då.

Jag var tvärsäker att Coop och Kvantum tog från olika leverantörer då. Jag kunde gå runt i Kvantums affären, men plockade i frukten, och såg så himla vacker och fräsch ut ,men låg så fint upplagd där. JAG VAR SÄKER ATT DE TOG FRÅN OLIKA LEVERANTÖRER DÅ.Men påstår att de tog från samma leverantör, men såg ut så frukten Torvalla Coop Konsum då. Men fick aldrig in det i huvudet då. Men kan ha så dålig personal ,som Kvantum såg till frukten perfekt då. Låg alltid vackert upplagt då. Jag åkte till Kvantum innan jag åkte hem, genom att frukten såg bättre ut hos dem då. Jag sa till, genom att slippa åka överallt när man ska handla, utan på ett ställe då. MEN HAR INTE BLIVIT SÅ MYCKET BÄTTRE DÅ.

När jag gick in på affären i Torvalla Coop ,då säger jag till folk som jobbar med frukten, varför är frukten på Kvantum mycket bättre ,genom att jag var tvärsäker, att de tog från olika leverantörer då. Men sa, att det kan även bero på folk, som sköter om frukten då. Men såg när jag var på Kvantum ,och handlade, att där var det annan frukt då. Men såg att frukten var så  fräsch på  Kvanum, men inte på Coop i Torvalla då. MEN DET BEROR PÅ FOLK SOM JOBBAR MED FRUKTAVDELNINGEN.

Jag handlade på vägen hem, då åkte jag in på Kvanum då. Ibland tog och körde extra förbi Kvantum när jag skulle köpa frukt då. IBLAND ÄR DET SVÅRT TA SIG KVANTUM DÅ. KVANTUM HADE BÄTTRE FRUKT DÅ. JAG HAR GILLAT KVANTUM. 

MEN HAR KÖPT FRUKT PÅ, ICA OCH WILLYS NU, genom att man blir lite rädd att köpa på Coop då. Men trodde att Frösön var så himla fin ,genom att det är dyrt att handla på Coop Frösön då. Men plus frukten trodde man att den var exklusiv höll ordning på frukten, genom att Coop är dyrare än andra då.

MEN HAR HANDLAT PÅ HEMKÖP MEN FRUKTEN VAR BRA. MEN ÖSTERSUND ÄR KUL, DE HAR STÄDAT BORT HEMKÖP, SOM JAG GILLADE SÅKLART DÅ. Jag började handla långt tillbaka på Hemköp då. Men var lite finare på den tiden då. Hemköp har ansett vara en av bättre affärerna då. ÖSTERSUND MÅSTE VARA BLIND DÅ. Men kommer stora jättar som städar bort bra affärer då. SOM ÄR SYND DÅ.

INGET SÅNT TOK SOM COOP FRÖSÖN HAR DÅ. Men ser att affären är inte som Coop lovar då.Men trodde att det skulle vara bra på Frösön då. Men Torvalla var jag och klagade när man ser ,att Kvantum hade mycket finare frukt, och lade upp frukten ,så fint på Kvantum då. Men nu var det Coop på Frösön ,som inte sköter sig då.

MEN ROLAND HAR SAGT TILL OM BANANERNA DÅ. Men personalen skyller ifrån sig då. Men har inte hunnit ringt till Coop Frösön ,och sagt till om Nektariner då.

Jag bad att Anders skulle åka tillbaka och klaga ,men han har så svårt att göra det. Men tänker man som han ,då blir det ingen ändring alls, utan folk måste säga till om man upplever problem med frukten då.MEN MÅSTE RINGA DEM DÅ. FOLK MÅSTE HJÄLPA VARANDRA DÅ.

ANDERS ORD DE FÅR ANDRA FIXA DÅ, HAN HAR INGENTING MED DET ATT GÖRA DÅ. Men varför köper Anders frysta bananer då?????? Vad tror ni själv, han är även han rädd att köpa hem en hög med flugor då. Men Anders kan ringa och säga till, att jag fick med mig bananflugor hem då. Han säger, andras sak att säga till ,när det är Anders sak att gå in och säga till Coop Frösön då. NÄR SKA HAN LÄRA SIG ATT SAMARBETA NU. JAG ÄR TRÖTT PÅ MÄN ,SOM INTE KAN HJÄLPA TILL MED ENKLASTE SAKER DÅ.

ANDERS HAR SVÅRT ATT HJÄLPA FOLK ,SOM INTE JAG HAR DÅ, men glömmer inte när jag står på Åhléns, och går runt och letar efter saker då. Men hittar en hudkräm en burk, som stod prov på. Men öppnade burken, men höll på att dö, genom att den luktar fruktansvärt illa då. Men hade glömt att ta bort den från hyllan ,eller så har folk öppnat burken för mycket då.

JAG UNDRAR SKA KRÄMEN LUKTA SÅ DÅLIGT DÅ? Men gick fram till kassan, och lämnar fram burken till expediten då. Men hon ursäkta sig att de hinner inte med ,att kolla allt då. Men sa, det spelar ingen roll, jag hjälpte till lite då ,men för mig var det inget problem. Men Anders skulle sagt, det är inte mitt problem då. Men expediten blev glad ,och för mig känns det kul att bara hjälpa till då. Jag vet hur mycket jobb de har där ,och kolla allt då. Jag blev inte sur ens ,utan förstår att expediten har mycket att kolla över då. Men expediten kände sig tacksam då. MEN ANDERS OCH JAG ÄR OLIKA MÄNNISKOR DÅ. JAG ÄR INTE RÄDD, ATT HJÄLPA TILL OM FOLK FRÅGAR MIG.

Men har inte ens haft bananflugor, men hört talas om att folk kan få bananflugor då. Men jag fick se det nu ,när Roland var och handlade på Coop Frösön, som är nära för han att svänga in med bilen då. Anders har sagt, han brukar köpa bananer till jobbet ,men har aldrig upplevt bananflugor då. Han har köpt på andra affärer ,och kan ligga länge bananskalet på jobbet hans då. Men ingen bananflugor får han ,som Roland fick från Coop Frösön då. Men sett det var dåligt långt tillbaka Coop i Torvalla då. MEN SER ETT GRÅTT MOLN RUNT COOP FRÖSÖN NU.

JAG HAR SETT DET ETT TAG, MEN DET VAR COOP FRÖSÖN ,SOM HADE GRÅTT MOLN VI SÅG DÅ. 

NU MÅSTE COOP FRÖSÖN RENSA ALLT ,OCH GÅ IGENOM LAGRET DÅ. Det är fruktansvärt vidrigt, att se när jag såg nektarinen fullt med flugor då. Men har handlat på Coop i Lillänge utan problem då. Men det handlar om personalen då, att det sköts dåligt då.

MEN NÄR NEKTARINER FÅR FLUGOR, DÅ ÄR DET GALET OCH NÅGOT FEL DÄR OCH ORENT DÄR. SETT DEN BILDEN EN LÄNGRE TID COOP FRÖSÖN.

BILDEN VAR GRÅ OCH MÖRK COOP FRÖSÖN.

2 reaktioner till “NEKTARIN – NECTARINE

  1. Heya are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any html
    coding expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.