VARNING

NU FÅR VI EN MASSA BILDER DÅ

MEN VAD BETYDER ALLT VI SER NU? Ser ett staket runt ett hus. Ser villaområden och en person kryper vid staketet. Han ålar sig vid staketet då.

MEN ÄLDRE MÄNNISKOR KAN FÅ PROBLEM MED DEM DÅ. Men såg ett slags papper de lämnade ut, innan de stökar till då. Men folk kan möta på svarta människor, som kan även ringa på hos er då. Men går runt med ett papper då. Vi ser de står vid en dörr och pratar, men lämnar ut ett vitt papper då. Svarta killen pratar med dem.

GRÅHÅRIG MANNEN RINGER EN PERSON, men kommer dit och kollar på pappret då. Ser ett vitt papper då. Men ser efter ett tag en svarthårig man, som har afrokrull svart hår.  Sitter pratar ihop sig då.

Ser hans ansikte är kolsvart och hans ögon är mörk ,men har afrokrull men  vänder och vrider på ett vitt pappret då. Han kliar sig i huvudet då.

Ser de tar sig in i garaget, men går in där och kollar runt då. Har papper med sig när de går runt då. SER PAPPRET GÅR RUNT OCH LOKALISERAR DÅ. Har ett papper med sig, men kan även öppna dörren ser en nyckel då.

Nycklarna hänger på ett band då. Ser en svart hårig man, som står och pratar med äldre människor då. Vinkar till varandra då, MEN HAR ÖVERLÅTET NÅGOT TILL DEM. Genom att pappret innehöll en massa saker de ska göra där. Men gamla karln tittar på pappret då. Han har ljusgrått tjock hår då. Men lägger pappret på bordet ,som han fick av svarta mannen då.

Ser blå trähuset, han har rekat runt lite grann då. Han kollar vilket folk som bor i området då. Rika folk älskar han, som har pengar och helst hemma då. Men han kliar sig i huvudet då. HAN GÅR RUNT I HUSET OCH UTANFÖR HUSET DÅ. 

 

Kabel för 12v trädgårdsbelysning 9:-/mSer ett nyckelhål ,han har lindat en kabel runt sin arm. Det är en kabel han lindar då. Han vill skynda på. Blå trä färg på huset,som är målat i blått då. Staketet var inte nymålat utan träfärg. 

Men varför får vi upp det här nu?

HUSET KAN BLI UTSATT FÖR PROBLEM,BLAND ANNAT INBROTT. Vi ser människor som har svart afrokrull hår. Svart hy, kommer från dessa länder som kan även skada folk idag ,genom att de är inte som andra som kommer hit då. Ser en kniv kan de lätt sticka ner folk idag.

Vad händer med honom?

Men känner ilska från honom då. Han vänder på pappret han har problem då. Men ser sen huset ,han ringde på. Han måste göra något åt det. Han böjer sig framåt då. Han visar fickorna är tom då. Han har inga pengar då. Han måste ha mat då. Han är arg på regeringen ,som satt han i den här sitsen utan pengar då. HAN HAR INGA PENGAR DÅ.

Vad ska han göra nu???

Han måste överleva ett tag till då. Ser nyckelhål, men han böjer sig framåt och lägger händerna över huvudet då. Ser afrokrull har killen och svart hud då. MEN MÅSTE HA PENGAR DÅ.

Men vad händer mer???

Ser han står utanför staket och blå trähuset då. Men ser oftast där, det kan vara lätt, att ta saker då. Han tittar på hur husets är gjort då. Lätt att röra sig då. Han kollar på hur huset är byggd då.

IBLAND BEHÖVER FOLK SAKER ,OCH INTE PENGAR DET FÖRSTA DE TÄNKER PÅ DÅ. De kan kliva in hos folk och bara kollar vad folk har då. Folk går runt då. Ser en säng, som de vänder och vrider på då. Men ställer ner sängen då. Men titta på en bra säng att ligga i då. De testar sig fram då. Vad folk har då. MEN SER ATT DE STÄDAR HOS FOLK DÅ. De kan ta lite arbete med lite betalt då. Men kan samtidigt reka husen och kollar av husen då.

VI SER EN STÄDMOPP OCH FOLK STÄDAR HOS DEM. Ser att de går runt och städar då. Men lägger sig i sängen då. Men skriver upp på ett vitt papper då. Platsen så de hittar rätt då. Men ser folk sätter en nyckel i låset då. Men går i väg med en säng på ryggen då. Men sängen var inte så stor, utan en enkelsäng bar han iväg med. Kan ta alla sort sängar då. TAR SIG IN I HUSET UTAN ATT NÅGON MISSTÄNKER DEM. 

FOLK KOMMER OCH BARA SÄTTER NYCKELN I NYCKELHÅLET DÅ. Vrider om nyckeln då. Går in i huset som står på höjd då. Men har städat hos dem ,men har nyckel till huset då. DET ÄR ENKELT FÖR DEM ATT TA SIG IN DÅ. 

Vad händer mer ???

MEN FOLK FRÅN DESSA LÄNDER SÖKER ARBETE. Men kollar igenom skåpen då. FOLK SER INTE VAD SOM HÄNDER UTAN LITAR PÅ FOLK DÅ.Men stänger skåpen då. Går igenom skåpen då. Ser en vit tallrik ,som tar upp och vänder och vrider på då. Gillar tallriken ,och hamnar i kassen då. Fina saker har folk ,som de kan lätt ta med sig då. Hon gillade vita tallriken, men lätt kastar den i kassen, utan att känna skuld, att de stjäl på en del ställen då.

DE KAN STJÄLA HOS FOLK ,ISTÄLLET FÖR ATT GÅ TILL BUTIKEN, ISTÄLLET KAN DE STJÄLA INREDNING TILL SITT HEM DÅ. Men kan även vara fräck ,och säljer även saker, ser internet, och folk kan kolla där om det finns stöldgods på internet då. Men kan även sälja från vänner till vänner ser att folk får betala en slant ,när de säljer stöldgods då. Men säljer till folk de känner då.

Men kan även öppna dörren med nyckeln, GENOM ATT FOLK SKREV PÅ DÄR ,men ser att de kan gå dit ,när de inte är hemma då. De kollar så inte gråhåriga mannen är hemma då. Vi ser att hela huset får problem, när de bryter sig in då. Men tittar runt och kring sig, så ingen ser dem när de bryter sig in då.

NU KAN FOLK SÖKA ARBETE ,OCH ANSTÄLLER SVARTA MÄNNISKOR SOM HAR AFROKRULL SOM STÄDAR DÅ, genom att folk kan söka jobb ,som den här killen gjorde då. Men även kvinnor söker arbete och städar då. Men kan ta även saker folk vill ha kvar då. Pengar och smycken då.

Vi följde allt ,genom att vi fick upp den bilden, men fattar inte på en gång ,vad är det nu för tok då. Men såg hela tiden bilder ,men satt oss och skrev ner från GUD, SOM MÅSTE LÄMNA UT TILL FOLK, ATT NI MÅSTE VARA AKTSAM DÅ, att anställa folk från en del länder ,och svarta har ingen tanke att de kan skada folk, genom att de har den kulturen i sig, och kan plocka från folk, istället för affären då.

Svarta måste ha saker när de kommer till Sverige då. Men mat kan de även sälja saker för, att få mat på bordet då. VI FICK FÖLJA MÄNNISKOR ,SOM HAR SVÅRT ATT FÅ ARBETE DÅ. Som har dåligt med vettigt arbete då.

FOLK SKA VARA VAKEN, ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP DET. 

DET HÄR INTE KUL ATT LÄGGA UT OCH PEKA UT ETT FOLKSLAG DÅ. Men har ingen val än att skriva om det ,genom att de stjäl från folk ,som folk kan bli utsatt för idag. Men lätt att ta saker när ingen ser det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.