SKILSMÄSSA – DIVORCE

IBLAND KAN INTE FOLK LEVA IHOP LÄNGRE UTAN MÅSTE TA UT SKILSMÄSSAN OCH LÄMNA VARANDRA DÅ. 

MEN ALLA KAN INTE TA UT SKILSMÄSSA ÄVEN OM DE VILL DET. Men lever i ett land, som tvingar att leva ihop fast de ser själv ATT DET ÄR BÄST ATT LÄMNA PLÅGOANDEN, som kan bli misshandlad eller så lever kvinnor i destruktiva förhållanden då, men det är så folk lever i  Sverige?

Men regeringen som gör att kvinnor och män blir tvingad att leva ihop resten av livet, genom att den andra personen kan ha lite pengar, och vågar inte lämna tryggheten, fast det suger att leva ihop, men ser att andra kan ha det mycket bättre än dem då. DET BÄSTA FÖR DEM ÄR ATT LÄMNA VARANDRA DÅ.

Men vågar inte lämna varandra genom att allt kostar pengar då.

Men så finns det män eller kvinnor ,som har mer pengar ,och tar ut skilsmässan på en gång, genom att de har hittat en intressant kvinna eller man, men snabbt drar de vidare då. Men idag finns ingen säkerhet att folk ska leva ihop resten av livet då. DET FINNS INGEN SÄKERHET ÖVERHUVUDTAGET IDAG. DET ÄR SÅ LÄTT ATT LÄMNA VARANDRA DÅ. MEN FOLK TAR INTE ANSVAR NÄR DE LÄMNAR VARANDRA DÅ.

Men kan köpa hus eller lägenhet, men så hittar den andra en ny kvinna eller en ny man, som kommer snabbt lägga in om skilsmässan på en gång ,genom att de blev så himla kär i varandra, OCH KAN INTE SLÄPPA VARANDRA HAR HITTAT KÄRLEKEN DÅ. Men det kan hända idag att relationer kan få stora problem idag när den andra har hittat en ny kvinna eller en ny man, men vägrar att släppa den har hittat då.

Men har köpt hus ihop eller lägenhet då. Men har även sagt JA till en hyreslägenhet eller parhus, radhus, som finns att hyra då. Men är så glad när ni hittar allt, och båda känner att de måste hitta något gemensamt båda två då. Men kan vara ung en del människor som kärar ner sig i varandra då. Men unga människor tänker inte på problem, att det händer dem någonting i framtiden ,utan lyckan lyser för dem varje dag. Men är så himla glad att de hittar varandra då, men skilsmässa för dem fanns inte med på kartan ens ,genom att så kär var de, och började planera allt ihop då. INGEN SIAR OM FRAMTIDEN ENS.

MEN INGEN HAR EN TANKE ENS, ATT FRAMTIDEN KAN LIVET RASERAS FÖR DEM genom att den andra personen har hittat ett annat intressen då. Men vem har siat om det, genom att kärleken lyser mellan dem ,och ska ordna sina liv.Men vem kan drömma om det, att en dag står du ensam, och vet inte vart du ska ta vägen, genom att pengarn kanske räcker inte till ,att lämna varandra ens ,genom att ingen av er såg signalen, att ni kan få problem i framtiden, vem siar om framtiden, DET FINNS INGEN MÄNNISKA PÅ JORDEN SOM GÖR DET.  

MEN SYND ATT SVERIGE ÄR SÅ DÅLIG UPPBYGGD PÅ DET. Det måste bli en ändring nu, genom att folk ska inte lida om någon hittar en annan person att leva med då. Men måste finnas stor säkerhet att kärleksrelationer har en säkerhet, som Sverige ser ut idag.

Men hur mycket banker hjälper dem om de lämnar varandra då???

Ingen bank som gör det ,UTAN HJÄLPER FOLK ATT LÄGGA SIG PÅ HÖGA LÅN ,som knappt kan ta hand om lånet själv. Att de kan bo ensam med lånet banken lade upp till dem.

Men banken lägger en fälla på folk som tar dessa höga lån.

Som ingen kan stå själv för lånet då. Men det finns även folk som har pengar och kan köpa själv då. Det finns olika kategorier i samhället idag. Men banken lånar ut, men ser inte framtiden såklart, men så kommer framtiden för ett par ,som har hittat en ny att leva med då. MEN SÅG INTE FRAMTIDEN DEN GÅNGEN NÄR DE KÖPTE HEM TILLSAMMANS DÅ.

MEN ÄVEN FOLK KAN BLI ARBETSLÖS OCH SJUKSKRIVEN ,OCH ALLT KAN HÄNDA I FRAMTIDEN ,SOM INGEN BANK TAR ANSVAR FÖR DÅ, utan folk hamnar hos inkasso eller kronofogden då. Och banken tar inte ansvar som lånade ut en massa pengar till hus och lägenheten då.

Men även finns en annan bov i dramat ,som säljer med glada hjärtat, som kan gå över lik ,även sätta folk på pottan då. MÄKLARNA ÄR ETT GIFT IDAG GENOM ATT INGEN HJÄLPER FOLK RÄTT ,ATT BO OCH LEVA IDAG. Men folk får lägga dyra pengar på en lägenhet, som kan till och med se bedrövligt ut men även hus, som kan se fruktansvärt ut. Men mäklarna säljer allt utan att blunda GENOM ATT MÄKLARNA ÄLSKAR PENGAR ,ATT LEVA OCH BO BRA DÅ. MÄKLARNA TAR ALLA CHANSER, DE BLUNDAR FÖR KUNDEN SÅKLART MÅSTE SÄLJA DÅ.

DE HAR INTE EN TANKE ATT DU HAR LITE PENGAR DÅ. MÅSTE HA PENGAR HELA TIDEN DÅ. 

Men mäklaren säljer med glada hjärtat köp huset ,men måste även renovera genom att det finns nedgångna hus, som igen ska se åt ens. Men mäklarna har inte ens hjärtat på rätta stället, kan sälja ett fruktansvärt hus till ett par ,men får lägga flera miljoner på ett så gammalt hus. KAN LÄGGA FLERA MILJONER PÅ SÅ GAMMALT HUS DÅ. Men folk är dum som köper så hemska gamla hus då.

Börja hjälp folk, genom att säga NEJ när husen är så nedgången, då ska de bara lägga en liten summa på huset då, och inte flera miljoner då. MEN SAMMA MED LÄGENHETER FÅR KÖPA DYRT, SOM ÄR NEDGÅNGEN. Det kostar att renovera, OCH HUSET KAN BLI DYRARE ÄN ETT NYTT HUS, SOM FINNS ATT KÖPA DÅ. 

När folk kan köpa ett nytt hus för flera miljoner då. MEN VÄRLDEN ÄR FRUKTANSVÄRT FÖR FOLK ATT LEVA IDAG MÅSTE HA HÖG INKOMST TILL DET. MEN USA ÄR HUNDRA GÅNGER VÄRRE PÅ PRISER ,SOM MAN KAN DÖ AV ,genom att de är så himla glad, att sälja den lägenheten och huset för enorma summor ,som folk blir tvungen att lägga på huset eller lägenheten ,men tur att folk har pengar och bra ekonomi då. Men folk måste alltid tänka på att lägga sig på högre lön ,när de startar sitt liv genom att världen ser ut så idag. Synd om ungdomarna idag ,när världen ser ut så med dyra bostäder, som har gått för långt med det. 

Men ska det vara så, tar inte banken och mäklarna ansvar för de säljer till folk idag. MEN MYCKET YNGRE KAN HAMNA I KLÄM SOM VÄRLDEN SER UT IDAG. Men vi tycker att banken och mäklarna tar ansvar nu. Men banken är så himla glad att låna ut till folk då. Men kan hända saker på vägen ,som banken måste börja rädda folk ,och lägga in en säkerhet för dem.

Som regeringen måste börja säkra detta störta problem då.

Men det händer att folk dör, och sen åker folk ut från lägenheten när en av dem dör, genom att allt fungerar perfekt när de levde ihop, men betalar sin del ,men delar på en del saker då. Men många lever så idag, att en av dem har mycket mer pengar, och betalar den värre delen då, som fungerar perfekt när de lever ihop då. IBLAND HÄNDER ATT EN ÅKER UT NÄR HAN ELLER HON DÖR.

Men har hänt när folk dör att en av dem får lämna lägenheten, MEN DÅ ÄR DET FEL I SAMHÄLLET, genom att det var deras gemensamma lägenhet ,som ni måste se över att folk kan bo kvar ,och sluta kasta ut folk från sina hem bara för de måste bo själv då. DET HAR BLIVIT FRUKTANSVÄRT IDAG.

MEN SYND ATT FOLK INTE SIAR OM FRAMTIDEN, kan köpa hus eller lägenheter och radhus, parhus. Men finns även att hyra radhus,parhus och  även dyra lägenheter kan de hyra, när de sätter bo.

Men kan även hyra ut hus till en mycket dyrare kostnad ,än vad det kostar att bo. Men även sommarhus kan de hyra ut till en enorm kostnad då. Men hyr ut husen, tills de hittar någon köpare då. Och människor siar inte om framtiden sanna mina ord då. MEN HYR UT MYCKET DYRARE TILL FOLK ,ÄN VAD EGENTLIGEN KOSTAR ATT BO DÅ. 

Men ni måste kolla ekonomin innan ni säger JA, att köpa hus eller lägenhet om ni kan bo själv där. Men samma med radhus och parhus ,och hyra dyra lägenheter ensam ,när ni säger JA till att bo ihop då. Genom att en av er kan ha bättre ekonomi ,än den andra ,och då fungerar det perfekt genom att ni delar på allt. KAN DU BO SJÄLV.

Men inte alla gånger utan en del kan betala lägenheten eller huset, och ni kan betala andra räkningar då.MEN MYCKET RELATIONER FUNGERAR SÅ IDAG, att den som har pengar kan betala mycket mer tjänar mer pengar då.

MEN SIAR NI OM FRAMTIDEN NÄR NI SITTER MED RITNINGARNA PÅ HUSET DÅ???? Ingen kan jag lova ,ni kan aldrig se framtiden utan hoppa in på en gång ,och köper hus, eller lägenhet ihop, genom att livet ser ut så för mycket folk idag. Men föder barn, men måste vara hemma med barnen eller så delar ni på allt då. Men kan bli sjuk en av er, vem kan se framtiden, och siar om framtiden, om några år blir du sjuk då.

Men Sverige har inte hundra procent % som Norge har då. Men vad gör du då????

Ni fortsätter och lever ihop tills någonting händer ,då kan ni sitta på pottan rejält ,vi lovar genom att skydda sig själv då. Men kolla på hur folk har det idag då. De får kronofogden efter sig ganska snabbt ,när ni har inte betalt allt då. Men folk hamnar i kläm idag, genom att folk är sjukskriven eller utan arbete ,men vilka pengar får ni då. Ni kan bli arbetslös eller sjuk ,och måste leva på låg inkomst, men måste ändå betala allt ni har köpt hus och lägenhet eller radhus parhus då. Men kan även förlora arbeten idag ,genom att Sverige är inte så bra att ta hand om folk idag. Ni får gå på låg kassa från arbetsförmedlingen. SVERIGE ÄR INGET BRA LAND ATT LEVA I DÅ.

Men vart hamnar den som har så lite pengar att leva på då? Har svårt att betala en lägenhet ,genom att hyran är hög på en del lägenheter då. MEN KAN HAMNA I VÄRSTA KRISEN,om en av dem lämnar den ena då, men har inte hjärta att hjälpa till eller söker hjälp för kvinnan eller mannen då.

MEN FOLK KAN ÄVEN LEVA I STÄNDIG STRESS NÄR DET HANDLAR OM EKONOMIN, SOM KAN ÄVEN STÖKA TILL FÖR DEM. Sverige kan folk säga nej, när de ska egentligen hjälpa till då. Men kronofogden kan komma hem till er om ni har inte hyran betalt på grund av sjukdom eller dåligt med jobb, då kan kronofogden ringa på hos er genom att hyresvärden kräver pengar, men har svårt att betala då. Men åker ut snabbt när du bor i Sverige ingen respekt medmänniska då.

Men det finns länder som kan hjälpa till när folk har kris då.USA STÄLLDE UPP PÅ EN ÄLDRE KVINNA ,SOM FICK SÅ MYCKET PROBLEM MED EKONOMIN DÅ. Ringde på och hjälpte kvinnan ,och lade fram papper till henne då. Hon sa som det var, att hon kunde inte betala hyran på grund av jobb då. Men hon hade andra människor runt sig som ställde upp, annars har hon åkt ut, som Sverige kastar ut folk på gatan ,även sjukt folk kan åka ut i en soppåse, hur enkelt som helst då. Men hon fick hjälp av dem, och gick in med mycket pengar till henne då.

MEN EN KVINNA FICK EN STROKE ,MEN FICK SOVA UTE DÅ OCH VAR SJUK, SOM INGEN TOG HAND OM DÅ. Men mycket äldre kan åka ut nu när någon dör genom att det fattas till hyran då. Men händer hela tiden larmrapporter nu genom att Sverige är värst på att skydda och hjälpa folk idag. LANDET ÄR FRUKTANSVÄRT IDAG.

Men Sverige får folk gå till soppkök och äta ,som är ett stort skämt för Sverige då. MEN FOLK FRÅN REGERINGEN ,HAR SETT DET OCH TILL OCH MED STOD OCH PRATADE MED FOLK, SOM HADE DET SÅ DÅLIGT DÅ.

Eller så kan någon person dö ,men oj nu kan jag inte bo kvar ens ,men de delade på allt då. Men han eller hon, som hade högsta lönen betalar oftast hyran till dem båda två. Men kan levt så i många år så. Den ena betalar telia och elen mat eller andra saker då. Men delar så, och allt fungerar perfekt, tills någon dör då. Men då dör den som har högsta lönen då. GENOM ATT DET FINNS INGET SKYDD DÅ. SVERIGE HAR INTE SETT TILL SÄKERHETEN DÅ. 

Oj, vad händer då?????

Han eller hon åker ut på en gång ,antingen kommer kronofogden och knackar på ,och lämnar fram ett papper till den som bor kvar då. Men måste avhysas som det vackert heter,men har valt hemmet ihop ,men då kallas det för avhysas ,som är en vidrig handling mot folk, avhysas kastas i en soppåse då. Men så kan det hända för er då ,GENOM ATT VEM SOM HELST KAN BLI UTSATT FÖR DET, NI SOM BOR KVAR I SVERIGE DÅ. 

Genom att ingen tar hand om svenska folket har vi sett nu. MEN USA TAR HAND OM FOLK ,som hade fått värsta problem med hyran, men de knackar på och försöker hjälpa till. Men det gör inte Sverige utan kallas för avhysning och loppor ,som bott där finns ingen respekt ,som alla kan se, att vem som helst kan hamna där. I EN SOPSÄCK DÅ. SVERIGE HAR SLUTAT RESPEKTERA FOLK IDAG. MEN BLIR VÄRRE OCH VÄRRE NU. 

Genom att regeringen avhyser folk,ISTÄLLET FÖR ATT RÄDDA FOLK OCH HJÄLPA MÄNNISKOR DÅ, ATT RÄDDA SINA HEM och bo kvar i sin lägenhet då.

Men alla inom regeringen borde prova på, som många kan bli kränkt av ,och får lämna sin bostad ,men sitter kallt och tittar på ,hur folk får det sämre ,när USA går in med pengar ,så de slapp sova ute,SOM NI SKICKAR UT I SMÄLLKALLA VINTERN ,MEN AVHYSER FOLK OCH FOLK ÄR SOM LOPPOR ,det är bara att rycka på axlarna, och tar inte ens ansvar nu.

Men hur många får åka ut från lägenheten när folk dör eller skiljer sig idag  ,genom att det går inte bo med plågoanden en enda sekund då. Men går inte lämna varandra, och en del kan till och med bli misshandlad av männen då. Men måste bo kvar, genom att ingen kan hitta en lägenhet som passar priset för dem då. GENOM ATT LEVER MED LÅG INKOMST. MEN KAN DELA ALLT DÅ. MEN LEVA SJÄLV BLIR SVÅRT DÅ. 

MEN DET FINNS DESTRUKTIVA FÖRHÅLLANDEN ,MEN HAR BOTT ETT HELT LIV MED PLÅGOANDEN DÅ. Men har även tänkt tagit sitt liv, genom att det går inte lämna tryggheten ens ,genom att de har för lite pengar då. Men måste bo kvar tills någon dör ,och hoppas kanske bli fri när plågan tar slut då. Men så kan folk få leva idag, men lever ett helt liv ,genom att ingen vågar lämna varandra ,vad ska de leva på då. MÅSTE BLI EN STOR FÖRÄNDRING ATT LÄTT KUNNA LÄMNA RELATIONEN, SOM PLÅGAR DEM VARJE DAG. KAN BLI SJUK INOMBORDS OM INGEN HJÄLPER DEM BLI FRI DÅ. 

Men när ska det bli någon ordning idag ,genom att folk kan hamna utanför samhället så lätt idag, om någonting händer dem ,DÅ KAN FOLK HAMNA I VÄRSTA PROBLEM DE KAN ENS DRÖMMA OM DÅ. Genom att Sverige är även dålig på, att stötta och hjälpa varandra, men även svårt att lämna varandra idag.

Men det är fruktansvärt att se ,hur Sverige hjälper till och USA ,när de får värsta problem med ekonomin då. Men folk kan inte hjälpa till när de får problem med lägenheten då. MEN SVERIGE HAR BLIVIT URDÅLIG PÅ ATT HJÄLPA TILL IDAG. OCH SKYDDA VARANDRA ,MEN ÄVEN FOLK ÄR URDÅLIG PÅ ATT SKYDDA VARANDRA DÅ. FOLK KAN HAMNA I KRIS IDAG.

MEN LÄNDERNA TÄNKER ANNORLUNDA ÄN SVERIGE DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.