KRIG – WAR

VI FÅR BE OM URSÄKT SOM ANDRA SKA BE OM URSÄKT DÅ

Men hörde för någon dag sedan krig igen då. Men hördes väldigt väl, att nu har någon blivit utsatt för krig då. Men det kan vara terroriser som har satt ett land i största problem då. IS ÄR PIGG PÅ OLIKA LÄNDER IDAG. FOLK VET INTE NÄR DET HÄNDER NÄSTA LAND ,SOM BLIR UTSATT FÖR IS DÅ. INGEN GÅR SÄKER IDAG.

AFRIKA HAR PROBLEM IDAG LÄNDER DÄR VET INTE NÄR IS SLÅR TILL DÅ. Men folk låter IS växa nu ,IS har varit mycket i Afrika ,som IS förstör för dem ,som får fly som andra får fly när IS är där, och förstör för folk, som hade tänkt bo kvar. Men IS ändrar om det för dem, som hade tänkt ett helt liv i Afrika. Men IS hade tänkt ett annat liv än de ville ha då. Men skönt att leva kvar i sitt hemland ,som IS glömmer bort folk som bor där ,men så sätter IS en bomb både här och där,MEN FÅR SPRINGA FÖR IS DÅ. 

Men vart ska folk leva nu???

Måste fly till länder som tar emot svarta människor ,men i Afrika finns det svarta länder ,som har fred ,som de känner sig mer hemma med ,och lite som de bor då, eller huden som de känner sig mer trygg med då. DET FINNS LÄNDER I AFRIKA SOM HAR FRED ,MEN HAR ÄVEN SAMMA HUD SOM DEM. KÄNNER SIG MER HEMMA DÅ. 

Men vi är olika människor på jorden en del är svart och en del är vit då. Men alla måste bo kvar i sina länder, men när IS ska leka runt, då kan ingen ens tänka sig ska jag bo kvar i mitt hemland, tills IS satt folk i största problem ,som ingen verkar kunna få stopp på IS framfart idag. MEN FOLK VILL BO KVAR TILLS IS STÖKAR TILL FÖR DEM.

Det är så himla galet idag, men IS bara kör på nästa land nästa land, som IS bara förstör så mycket nu, MEN IS ÄR INGEN VETTIG MÄNNISKA UTAN EN TERRORISTGRUPP ,SOM IS MÅSTE STOPPAS DÅ ,som ingen verkar kunna stoppa IS framfart ,som fortsätter skövla land efter land går de fram. När ska något land kunna stoppa IS ,genom att IS är en terrorgrupp, som inte ni kan godkänna, att de får dra fram land efter land, men alla människor måste fly då.

MEN INGEN VERKAR FÖRSTÅ ,ATT IS MÅSTE STOPPAS NU, GENOM ATT IS ÄR SOM EN STOR PEST NU,FÖR MYCKET LÄNDER NU, som bara drar fram land efter land drar IS fram, när ska länder få leva och sätta sig på bron och njuta eller gå i naturen, som är mer vanligt då. När ska folk få njuta av livet då.

Men förr hade vi första och andra världskriget, MEN IS HAR ÖKAT PÅ MED KRIG , NÄR FOLK VILL HA FRED NU. IS förstör saker, som ingen av länderna fick förstöra då, viktiga saker som måste vara kvar då. Men IS det bara smäller land efer land, MEN TAR INTE HÄNSYN ,SOM IS MÅSTE GÖRA DÅ, men ingen respekt för länder, som IS måste respektera för länder då.

MEN EN DEL SAKER FÅR INTE IS FÖRSTÖRA, DET ÄR SKYDDAT ,SÅ VAR DET NÄR FÖRSTA OCH ANDRA VÄRLDSKRIGET VAR, en del saker får inte ens förstöras ,som IS kan sätta en bomb i ,om IS känner för det då. VACKRA MÅLNINGAR SOM ÄR EGENTLIGEN LAG PÅ. Men för eftervärlden. Vem ska måla den tavlan, eller målningar på andra ställen då. Ska IS väcka upp den ,som gjorde en vacker tavla eller ett annat konstverk då. Men kan IS måla då???? NEJ. MEN DET ÄR LAG PÅ ATT INGENTING FÅR FÖRSTÖRAS DÅ.

Men vad har vi för galet folk idag. En del kyrkor fick ingen ens förstöra för eftervärlden då. Eller andra saker som måste vara kvar då. MEN HAR IS LÄST PÅ HISTORIA DÅ???? NEJ SÅKLART DE LÄMNAR DÖD +++ EFTER SIG, INGEN RESPEKT HOS DEM ENS DÅ. IS MÅSTE FOLK FÅ STOPP PÅ NU. 

MEN FOLK HAR INTE GJORT IS NÅGONTING ,MEN ÄNDÅ SKA DE DIT OCH BRÅKA SKJUTA NER FOLK,som inte har gjort dem ett enda dugg, utan kan bete sig som svin, som ingen kan förstå, hur IS kan göra som de gör då.

FOLK MÅSTE FÅ STOPP PÅ IS NU EN GÅNG FÖR ALLA DÅ. NI MÅSTE HJÄLPA VARANDRA NU. Ibland handlar det om pengar eller andra saker, men IS är ett fruktansvärt folk grym och iskall ,som terrorist är och har iskallt hjärta, kolsvart inombords, och så mörk och hämndlysten då. IS visar aldrig kärlek, utan våld och krig efter vägen då. Vart ska folk i Afrika springa då?????  Men Afrika har haft problem med IS ,men måste få bukt med IS nu. En gång för alla stoppa IS galna framfart nu.IS HAR VARIT OCH  FÖRSTÖRT NÅGRA GÅNGER I AFRIKA.MEN FOLK GÖR INGET ÅT DET UTAN LÅTER IS VÄXA ,SOM ÄR GALET SOM ÄR VANSINNIGT ,ATT INGEN STOPPAR IS IDAG. Men vart ska de ta vägen folk när IS förstör för folk då. Men andra får lida när IS kör med sin framfart idag. Men folk måste fly till länder när IS förstör för folk då. Men det måste bli ,ett stopp på allt nu. VAD ÄR DET FÖR PROBLEM PÅ FOLK IDAG GENOM ATT INGEN STOPPAR IS ENS, UTAN LAND EFTER LAND TAR IS DÅ.

Ibland hinner jag inte med allt när jag bor här och urdålig hjälp att behålla mitt hem ,och då fick jag mycket problem att skriva som jag måste då. JAG MÅSTE SKRIVA DÅ.

Måste lägga ut på bloggen då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.