ALLT ÄR UPP OCH NER

ALLT ÄR SÅ HEMSKT IDAG NÄR JAG SER HUR ALLT HAR BLIVIT MED FAMILJEN, och allt tok som blev för mig.

Jag lever inte som jag önskar idag genom att livet är upp och ner idag ingenting är kul längre ,när familjen fick sig en smäll. När folk är urdålig på att hjälpa till runt det enklaste rädda mitt hem min lägenhet, genom att behålla sin familj ,som hamnar i soporna när ingen var pigg på att rädda min lägenhet. DET HÄR ÄR VÄRLDENS VÄRSTA MARDRÖM, MEN HOPPAS ATT DET ÄR INTE SANT ENS DÅ. Jag bara vänder på mig, och ser att oj jag lever kvar i min härliga vackra hem, det var bara en mardröm som tur var då. Jag går till köket och tittar ut genom fönstret, men allt är kvar ,jag ser att allt är kvar bilar och hus runt mig.MEN KAN SOMNA OM IGEN, MEN VILKEN TUR ATT DET VAR BARA EN MARDRÖM. 

DEN 7 JANUARI 2016 DÖK KEWAN UPP OCH FÖRTROLLADE MIG DÅ. HAN BÖRJADE OCH TOG MIG DÅ. KEWAN KAN SIN SAK. NÄR HAN SKA HA MIG DÅ.

Kewan visar på en gång, hur hans land såg ut då. Men vem får problem då???? Jag får värsta problem då genom att han kan sin sak då. MEN GUD HAR ÖPPNAT MELLAN OSS, GUD TAR KEWAN OCH SÄNDER KÄRLEK TILL KURDISTAN DÅ. GUD JOBBAR SÅ NÄR HAN HAR OSS PÅ JORDEN. 

MITT LIV RASADE SOM ETT KORTHUS ALLT FÖRSVANN FÖR MIG DÅ. Men livet blev hemskt för mig när Kewan dök upp ,genom att familjen splittras mitt itu, genom att allt bara rasar bit för bit för mig. Mina barn accepterar inte Kewan bara Linn sa ingenting om det. Men Facebook var hon inte så glad över då. Men hon har rätt, jag har världens värsta problem sen Kewan dök upp då.

Men Kewan sa, det är lugnt mina barn och barnbarn kommer gilla honom då. Jag frågade hur hans föräldrar ställer sig till oss ,att vi har åldern emot oss genom att jag är äldre än Kewan då. Han sa, det är lugn inga problem med dem. MEN KEWAN HAR SVÅRT RESPEKTERA MÄNNISKOR ,MEN POFF SÅ STÄNGER HAN NÄR HAN MÅR DÅLIGT ,DÅ ÅKER FACEBOOK IGEN. Men vart hamnar jag ,som satt utan ekonom då???? Jag hann aldrig rädda mitt liv den gången då. Men vem kunde ana att Kewan dök ,och jag sitter utan ekonomi då. Men det slutar med mitt värsta problem. MEN FICK PROBLEM SOM INGEN VILL  BYTA MED MIG DÅ. Jag måste ha pengar när han dök upp då genom att kunna leva då.

JAG SÅG KEWAN LÅNGT INNAN HAN DÖK UPP DÅ EN MÖRKHÅRIG KILLE, SOM SATT OCH VÄNTADE PÅ MIG. Men bilden blixtrar till lite då och då när jag var ute och gick  då. Jag såg en bild på en mörkhårig kille med mörka ögon, som satt och väntade på mig då.

MEN KÄNDE SÅ MYCKET ORO INNAN HAN DÖK  kände så mycket oro innan han dök upp då. Men sa det till Ella om Kewan då.

MEN VEM SKA DU MÖTA ,som du blir så rädd för, vad är det för kille ,som du blir så rädd för då??? Hon fattar ingenting men även jag ,men kände oro när bilden kom och gick då. Men när Kewan dök samma bild som han gav mig, då kände jag ingenting då.

MEN SYND ATT JAG KÄNDE INTE AV HONOM NÄR HAN DÖK UPP genom att kunna skydda mig själv då. Men Kewan måste ha stort skydd runt sig ,när han dök den 7 januari 2016 då. Men GUD som hade satt igång Kurdistan med Kewan då. Men har önskat att jag haft ekonomi ,genom att kunna skydda mitt eget liv.

Genom att Kewan smäller Facebook hela tiden ,som GUD visar mig då. Jag blir sjuk då. Men han har stängt och kommit tillbaka då, som han måste göra genom att han håller i planen då. Men Sverige är inte hans bästa resa ,som han måste ta då. Men de har sagt att han vill stanna i England ,genom att han jobbar för fullt då. Jag kan förstå Kewan genom att han har börjat bygga ett nytt liv där. Men han sa ,att jag skulle komma till honom då. Men är sårad efter den här smällen då. JAG FÅR SE HUR TWIN SOUL TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION FUNGERAR NU. Men möta Kewan ,då måste jag ha ekonomi för att skydda mitt eget liv, genom att jag blir knepig, och sett från tidigare liven hur jag mår då. Han håller i planen ,då har jag önskat behålla mitt eget hem innan han är klar med allt då.

Jag är så himla sur på allt ,och sårad på allt och familjen ,och folk runt mig, som är ett skämt, som inte ens kan hjälpa mig behålla min lägenhet då. Men vart hamnar jag då i soporna ,genom att GUD ska hjälpa Kurdistan men även Sverige då. FOLK SKULLE SKYDDA MITT HEM DET VAR A OCH O DÅ. Jag ser hur det är nu ,och då måste jag ha ekonomi när Kewan dök genom att jag blir sjuk han stänger hela tiden Facebook då. Han kan vara så sur innan han stänger Facebook då. När han ska prata med mig, då är det när han vill prata  då. Men säger jag NEJ ,då kan han stänga Facebook då. Jag har tappat räkningen när han stängt Facebook då. JAG HATAR FACEBOOK ,HAR ÖNSKAT ATT VI MÖTS HÄR MYCKET ENKLARE DÅ.

Men han är jobbig jag kunde inte drömma om dessa problem när han dök upp då. Jag trodde han var lite annorlunda ,än andra männen då. Twin soul tvillingsjäl som jag såg fel då. Han är som dem där fanns det ingen förändring om folk tror det ,att tvillingsjälar är mycket bättre, det kan ni glömma bort då. Men kärleken är underbar, annars har han inte kunnat ta mig då, men inget annat då. MEN GUD OCH BIG PROTECTION HAR SAGT ATT KEWAN MÅSTE ÄNDRA SIG INNAN HAN KOMMER TILL MIG DÅ. Men hatar tiden nu.

Men GUD tillät att följa oss genom att en gång för alla lära er om twin soul, tvillingsjälar då BIG PROTECTION.

Han såg att folk ville möta twin soul tvillingsjälar då. Men alla länder är inte så kul när jag ser Kurdistan ,vill ni byta med mig???? Ni springer från honom då.

Men Twin soul kan födas i många länder ,MEN GUD ANVÄNDER TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL, BIG PROTECTION DÅ. Men skrivit mycket vackra böcker om det ena än det andra, att folk ska möta sin egen tvillingsjäl ,som mycket folk tror på då. Jag skulle byta bort allt nu.

Men GUD vill egentligen inte visa allt när han har big protection ,tvillingsjälar ,twin soul på jorden då.

Genom att folk kan se fel ,som alla skulle se vem jag mötte på då. Tvillingsjäl som Great master Lady Nada sa den gången, mött din tvillingsjäl då. Men jag blev lite glad när hon sa det. Jag har läst lite om dem då. Men nu är det på riktigt ,då är det inte lika kul ens ,genom att jag blir sjuk av Kewan som ingen kan förstå, hur vi fungerar ihop då. Jag har önskat att möta en vanlig man då. Han visar hur det är ,och jag behöver inte ta den smällen då. FOLK FÅR SE SANNINGEN NÄR GUD HÖRDE ,HUR GALEN FOLK VAR EFTER TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR. HAN SÅG EN SVART ENERGI SOM FOLK VILL HA DÅ. FOLK VET INTE HUR DET ÄR DÅ.

Jag pratade med Kewan om min ekonomi då. Men han frågar om det går leva på mitt jobb då. Jag sa, JA men det handlar om mig såklart då. Men efter det så började jag fixa kurs och En seans ljus ,men det gick bra ett tag tills Kewan stängde Facebook då. Men jag blev så himla glad och livet  lekte med mig då. JAG FICK ETT ANNAT LIV NÄR HAN KOM OCH BÖRJADE SÄTTA IGÅNG MITT LIV DÅ.

MEN KEWAN BÖRJA STÄNGA FACEBOOK FLERA GÅNGER när han blir sjuk då. Men GUD har även visat hur sjuk han kan bli ,men då säger det poff och pofff ,man ser att Facebook ryker då. Jag jag försvinner ,men det smäller runt Kewan då. Han sätter sig på trottoaren och viker sig dubbelt då. Jag såg han gick ute när det regnar ,men håller en tidning över huvudet genom att det bara regnar då. Men sen smäller poff hela tiden tills jag är borta då.

MEN GUD VARNAR MIG FÖR DET GUD, men jag hinner inte ens skriva eller prata med Kewan då. Eller så svarar han inte överhuvudtaget då. Men kan inte hjälpa det då. Men jag förlorar ekonomi dag efter dag nu. Jag kan knappt leva när han gör så ,genom att Kewan håller i planen då. Jag blir så himla sjuk inombords när vi lever så här dåligt ,och ingen ekonomi blev förödelsen för mig då.

Men kommer hit, då får jag svårt att ta kunder på grund av Anders eller Roland då. Men var extra viktigt att behålla min lägenhet och kunde jobba då. Men även satt och räkna ut ,att ta grupper fast jag vet att Rikshem sa nej då. Men kan inte tänka på det ,när jag måste täcka upp min ekonomi då. MEN ALLT FÖRSVANN SOM ETT KORTHUS DÅ NÄR JAG FÖRLORADE MITT HEM DÅ.

IDAG HAR JAG ALDRIG STARTAT FACEBOOK OM JAG HAR SETT DETTA STORA PROBLEM MED KEWAN DÅ. Men GUD har sagt att vi följer jordens största problem, och startar Facebook även Kewan då. Men har jag fått valt, då har jag aldrig startat Facebook ,genom att jag har förlorat allt men även sjuk genom att Kewan kommer och går då. INGENTING ÄR KUL LÄNGRE DÅ. NÄR KEWAN KOMMER OCH GÅR, DÅ RASADE MITT LIV SOM ETT KORTHUS DÅ. Men hade inget skydd mot min ekonomi när jag har förlorat min lokal. Jag startade business ,som fick pengar av min mamma att starta mitt mitt arbete då. Jag fick ett arv från min mamma då. Jag blev så himla intresserad av  andevärlden ,men samtidigt var jag rädd för spöken, och allt var så kymigt för mig då. Men enda vågade jag dra igång min dröm. Jag länge ville göra starta en lokal där folk kan komma till mig då.

Men förr ,då kom folk hem till mig, som även blev en börda för familjen när jag satt i köket ,och lade tarotkort eller kanaliserar då, genom att alla rum var upptagen då. BARNEN BODDE HEMMA PÅ DEN TIDEN Nathalie, Yasmine och Linn som är yngst av barnen då. Men måste smyga på tå när de gick förbi när jag satt med en kund ,då hörde man tassande fötter som tassar förbi då.

Men även jobbigt när jag börjar breda ut mig lärde mig regression och hade redan lärt mig Reiki-healing. Men gav behandlingar hemma då. Men även regression folk fick kolla på sina liv då. Jag hade gått kurs hos Ylva och lärt mig regression då. MEN KÄNDE JAG MÅSTE KOLLA EFTER EN LOKAL DÅ. Men drömde om min lokal ,men då såg jag inte vart det var,än den dagen jag klev in i min lokal då. Men Monica som sa att hon hade hittat en lokal, men den var som handen i handsken då. Hade satt ner hyran den gången som var perfekt för mig att börja där då.

Jag har sett idag att jag fick hjälp genom att min hyra året innan var uppe i 2500:- men när jag kommer tillbaka till samma lokal, då var hyran 1600:-. Jag vet att jag fick hjälp ,genom att jag kan inte dela med folk utan arbeta själv i lokalen då. Jag kan inte ha folk runt mig, MEN FICK MYCKET GENOM ATT DE SÄNKTE HYRAN när jag kommer dit då. Men allt stämde med allt när jag startade mitt företag då. Jag fick mycket hjälp med lokalen när jag började helrenoverade den.

Men allt var kul på den tiden 

JAG HADE INTE ENS EKONOMI NÄR GUD DÖK UPP OCH BIG PROTECTION DÖK UPP DÅ. JAG SATT FAST OCH SATT PÅ POTTAN DÅ.

MEN HADE EN FAMILJ MED GLÄDJE OCH SKRATT, och  vi hade kul många gånger när jag hade familjen runt mig då.

Men varför fick jag så fruktansvärt hemskt liv när Kewan dök upp då. VI KUNDE SKRATTA OCH HA KUL MIN FAMILJ. DET VAR GLÄDJE RUNT OSS DÅ. Vi hade våra tok ibland ,och kunde skratta ihop med varandra då. Men vi var familjen ,som gav mig glädje hela tiden ,då var jag så lycklig när barnen kom hem då. DET VAR MIN BÄSTA TID I LIVET.

JAG STÄNGDE AV MOBILEN NÄR JAG VAR MED BARNEN  när de kom till mig ,men även när barnbarnen var med ,genom att jag glömde bort folk, genom att mina barn och barnbarn var hos mig, som var viktigt för mig då.

VI HADE KUL Vi kunde även baka eller spela spel och skratt ihop då. Men har spelat många spel ,som är så himla tomt idag. Men det finns ett tomrum inom mig, genom att jag saknar mina barn och barnbarn som ger mig glädje i livet då. MEN ALLT ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT IDAG ,MEN FATTAR INGENTING, VI SOM HAFT SÅ KUL IHOP DÅ. 

GUD SÅG PROBLEM RUNT MIG DÅ.OCH GUD VÄLJER JONAS, SOM SKA SÅ KALLAS FÖR PROTECTION, men han fungerar inte så ens. Jag fick en ekonomi ,som ingen vill byta med genom att Jonas har svårt att samarbeta ,som GUD såg ,och allt han såg tillbaka på då. Det blev cirkus ,som ingen vill byta med mig då. Han var så himla irriterad den gången GUD när han såg allt som hänt mig då. JAG TRÄFFADE GUD PÅ RIKTIGT SOM STYR ALLT DÅ.Men då ska han lära folk att samarbeta då. Men Jonas var den han tog när han såg, hur det såg ut runt mig då. Men Jonas är inte kul att samarbeta ,genom att han har svårt för mycket som stökar till för mig då.

Han kan hota om det ena än det andra när han blir pressad ,då får jag för allt som har ingenting med det att göra då utan måste överleva då. JAG MÅSTE HA EN LUGN PERSON RUNT MIG, SOM GER MIG GLÄDJE OCH KÄRLEK DÅ. MEN FUNGERAR DÅLIGT, SOM SKA VARA VÄNNER DÅ. Jag ser vilka vänner som är äkta vänner ,som kan sitta och skratta med då. Som kan prata om allt och aldrig slutat pratar då. Men det finns kul vänner ,som jag vet är inte som Jonas då.

JAG HAR ÄVEN EMILA MITT BARNBARN SOM ÄR 18 ÅR ATT SE TILL NU. Men måste vakta henne när hon är i den åldern då. Jag brukar känna in när GUD lever om, att jag måste ringa henne då. Men måste varna Emilia, men även prata om viktiga saker ,som är viktigt att ta upp om då. Hon är i den åldern när allt är så spännande då.

MEN ÄR FARLIGT ATT GÅ UT IDAG.

Men Emilia har så lite intresse av droger som tur är då. Hon gör som Yasmine kunde gå förbi folk som höll på med det. Hon sa, men förstör framtiden jag tänker leva då. Hon ville inte förstöra sin framtid, som mycket ungdomar gör idag då. MEN BRA ATT PRATA MED BARNEN OCH BARNBARNEN DÅ. Nu är hon i den ålderna när allt är farligt då. Men andra är för små nu, men Emilia brukar jag ringa till då. Men älskar även prata en massa tok med henne ,hur världen ser ut idag. JAG TAR UPP OM ALLT TOK IDAG.

Det har varit mycket bättre om mina döttrar har hjälpt till, istället för att blanda in Jonas som blev bara pannkaka av allt. Vi har haft ett liv jag och familjen som ligger i soporna ,genom att ingen är duktig på att hjälpa till när mamma måste ha hjälp då. JAG ÄR SUR PÅ ALLT NU, OCH KAN INTE HJÄLPA ATT KEWAN DÖK UPP DÅ.

MEN HAR PRATAT MED MINA BARN ,MEN VARFÖR JAG HAR SVÅRT ATT FUNGERA NORMALT ,GENOM ATT BARNEN KÄNNER INTE IGEN SIN MAMMA SOM ORDNAR ALLT I VANLIGA FALL DÅ.

Jag vill skilja mig ,och leva ett liv som mina barn var inte så pigg på då. Men GUD blandar in Jonas ,som fungerar dåligt ,jag har förlorat allt genom att Gud ska lära Jonas att samarbeta en gång för alla ,och då har jag mist mitt kära hem ,som någon skulle skydda mig. JAG MÅSTE HA KVAR MITT HEM DÅ. Men Kewan som drog och drog och jag blev sjuk ,och då måste någon blockera mig då. Kewan har en energi som gör att jag springer till honom då. Men ingen har provat på det men han har stark energi som någon måste blockera mig annars lämnar jag allt då.

Men har aldrig tänkt på att ta mitt liv ens då. Men mamma och jag brukar prata om det. Vi brukar gå över bron då. Hon tyckte det var så hemskt, att folk kunde ta sitt liv när hon tittar ner i sjön då. Mamma tyckte att sjön såg så mörk och hemska ut att hopp i då. MEN HON KUNDE INTE FÖRSTÅ DET.

MEN NÄR KEWAN KOM ,DÅ VAR JAG PÅ VÄG ATT TA MITT LIV DÅ genom att han kom och gick, och jag blir sjuk av honom då. Jag minns mycket väl den gången när allt var grått runt mig då.

Men jag planerade hela tiden gå till sjön ,och ta med mig mina foton på mina barn och barnbarn då. Jag hade bara det i huvudet då. Sitta vid sjön och titta på barnen och barnbarnen då. Jag tänkte bara på det, mina barn och barnbarn, och titta på mina tavlor jag hade på väggen då. Men en del tavlor var tung ,men måste få med mig alla tavlor och foton på dem. JAG HADE BARA DET FRAMFÖR MIG DÅ.

Men jag levde i en grå värld ,som gick inte kasta bort då genom att Kewan pratar inte hela tiden med mig då. Han kommer och går som gör mig sjuk då. Men satt ensam med BIG PROTECTION OCH ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER DÅ. Men kan prata med mig då. Men när jag blir som sjukast ,då måste jag bort då.

MEN ALLT VAR SÅ GRÅTT DEN GÅNGEN DÅ..Men jag gick ändå ner till sjön, fast de var och sade till mig ,genom att jag måste bort då. Men har aldrig känt såhär då. Men går ner till sjön och sitter en stund ,men går upp igen då. Men ingen verkar se mig ,genom att jag går igenom Åhléns men ingen ser mig, men allt är grått ,som kommer från Kewan när han sitter i England då. Men sitter en stund vid sjön då. Men går hem men då kommer Anders och ringer på dörren då.

MEN SOM ETT KLOCKSLAG som ett klockslag, då försvann grå dimman runt mig då genom att han kom och pratade med mig då. Men har inte fått tillbaka grå dimman då. Men den är hemsk att få grå dimman ,genom att jag kan inte skydda mig mot grå dimman då. Men sett att dimman har kommit när Kewan dog då, men måste ha folk runt genom att skydda mig då. Jag blir sjuk och kan ta mitt liv när Kewan är borta då. Men twin soul tvillingsjälar är inte ens kul att möta, och har aldrig tänkt ta mitt liv ,men när Kewan kom, då fick jag problem med allt då.

BIG PROTECTION VILLE ATT FOLK SÅG MIG NÄR JAG VAR UTE OCH GICK MED HONOM DÅ. Genom att bryta energin han kände att kunde dö om ingen pratar med mig då. Men satt på bänken men såg en hund som sprang där borta då. Men önskade att hunden ,och den som äger hunden kom fram till mig och pratade då. Nej de kom inte fram som har varit bra för mig genom att jag lever ensam med dem då. MEN MÅSTE HA FOLK RUNT MIG. Ibland måste jag vara ensam men inte hela tiden när jag och Kewan lever såhär dåligt då.

Men idag är ingenting kul, som är van ha min familj. Linn har upp och ner, och även jag har upp och ner OCH MÅSTE RÄDDA MIN LÄGENHET ,men livet blev bara en massa problem när Kewan dök upp.

Jag kan inte göra om mitt liv när folk är urdålig på att hjälpa till ,då fick jag värsta problem ,och får bara problem när Kewan dök upp. JAG FICK PROBLEM ATT RÄDDA MIN LÄGENHET, DÅ LIGGER JAG RIKTIGT ILLA TILL GENOM ATT JAG MÅSTE HA PENGAR NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ. Men vart är mina pengar nu????

Men skulder som hette duga ,som höll på att städa bort en massa skulder då. Men sa till Kewan ,att jag skulle ordna min ekonomi som gick i backen med ett brak då. JAG HAR INGET LIV LÄNGRE NÄR JAG KOM HIT. PÅ GRUND AV FÖR DÅLIG HJÄLP DÅ. 

Men min familj är i spillror och mitt hem i spillror ingenting är kul längre nu

genom att jag fick världens sämsta hjälp.

IDAG ÄR INGENTING KUL när jag kommer hit, och GUD ser ut Jonas, som blev bara värre för mig då.

Men glädjen är borta nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.