FAMILJEN

JAG SAKNAR TIDEN NÄR NATHALIE OCH YASMINE BODDE HEMMA. Jag hade ett liv ,men nu har jag ingenting då. När Linn kom till världen, då blev det 3 syskon i familjen ,men en dotter till jag kan klä fint med kjolar och söta klänningar med lite söta rosetter i håret då.

Men jag satt och fläta håret på mina döttrar ,men fick tre vackra döttrar att fläta håret på ,när Linn kom till världen då. Jag sydde snoddar på den tiden, som folk idag kan köpa i affären då. Sydde till döttrarna som även var jätteglad att få snoddar i färger som passade dem då. Jag sydde snoddar på den tiden ,som folk kan köpa i affären idag. Men på den tiden tog jag fram symaskin om jag måste ha lite fint till mina älsklingar då.JAG HADE KUL PÅ DEN TIDEN. 

Jag tar fram symaskin än idag om jag måste sy saker då. Men måste köpa en ny på grund av vissa skäl nu. MEN MÅSTE HA SYMASKIN DÅ. JAG KAN INTE VARA UTAN DET.

Men jag var uppfinningsrik ,så grannen bad mig sy, kan du sy kläder till den dockan då. Men jag hade sydd så mycket kläder till barbie ,men även till andra dockor bland annat Skrållan ,då fick hon lite fina kläder på sig då. Men stickade mycket på den tiden till barnen då, men även dockorna skulle bli fin såklart ,när Yasmine och Nathalie ville att barbien, eller Skrållan fick sina fina kläder då. Men jag tyckte det var kul på den tiden, att klä barnen fint med söta klänningar ,och andra söta kläder till mina små prinsessor då. Men på den tiden var barnen alltid fint klädd med klänning och kjolar och vacker kappa som var inne då. JAG ÄLSKAR ATT PYNTA MINA BARN DÅ.Men jag älskar den tiden när jag satt sent på natten och sydde mycket till barnen då. Men en härlig tid då när mamma var så uppfinningsrik då.

MEN HAR STICKAT TILL BARNBARNEN NÄR DE VAR SMÅ DÅ.Men en gång då satt jag och kolla på barbie igen då. Jag har köpt barbie till dem ,men då började jag sticka till mina barnbarn då. Men trodde inte att det skulle ta så långt tid den gången ,när två prinsessor Amelia och Klara ska få lite fint stickat till barbie då. Men jag hade två att sticka till bara 1 år mellan dem då.

Men jag hittar mönster på internet som hette barbie.se. Men jag blev så himla intresserad av alla fina kläder folk har stickat till barbie ,men fanns med mönster till allt då. Men förr fick man hitta på själv mönster då. Men satte igång och stickade en massa barbie kläder till Klara och Amelia då.

VACKERT TILL BARBIE DÅ. Men långklänningar vackrare garn då. Men även långkappor till dem. Men jag stickade en massa den gången då. Men var kul ,att sitta med barbie kläder då. Men smått att sticka till, men ändå tog det lång tid då. Men var vida klänningar som var figursydd ,och tog tid och långkappor tog tid, men två söta tjejer skulle ha det då. De fick en låda var med en massa stickat då. Men kul och tog tid när jag höll på med vackra långklänningar då.

MEN NATHALIE HITTADE PÅ EN BUSINESS genom att jag hade stickat så himla vackra långklänningar aftonklänning till dem. Men hon tyckte jag skulle sälja till folk ,genom att jag hade stickat så vackert då ,men långa vackra klänningar eller andra kläder till barbie då. Men det tar tid ,vilken tid att sticka kläderna fast kläderna är så liten till barbie då. Men den tiden kan jag inte ta betalt för ,ingen vill betala tiden då. Jag trodde inte att det skulle ta sån tid att sticka till små dockor då. Fin jumper eller andra saker då. Det finns hur mycket som helst där till Barbie. Jag hann med byxor men även annat kul jag stickade då.

JAG VILLE HÅLLA BARNEN HEL OCH REN som inte alla gånger fungerar så bra då. Minns en gång när jag hade köpt vita kortbyxor till Nathalie. Hon var 6 år och Yasmine var 1 år då. Men hon hade dem bara någon minut när hon stod ute och väntar på mig då hade hon hunnit skita ner kortbyxorna då. Men upp och byta kläder då. Men vitt kan vara svårt på barnen då ,men jag tänkte inte så långt hur barnen kan vara då. JAG VILL ATT NATHALIE SKA VARA FIN. 

Men sydde till grannen Anders sonen till Birgitta, han skulle ha lite kläder till sina strids gubbar då. Men jag sydde genom att det fanns inte kläder till dem ,men då löste jag det till honom då. HAN VAR SÅ GLAD NÄR HAN FICK KLÄDER TILL DEM.

Men tiden har ändra om mycket idag, men saknar den tiden med Nathalie och Yasmine. Men efter 7 år kom Linn till världen. Nathalie och Yasmine är det 5 år mellan dem. Men jag kunde även där ta fram symaskin, om jag hittar inte det jag skulle ha ,genom att jag ville även att Linn fick klä sig lika fint som Yasmine och Nathalie såklart då. Men älskar den tiden när vi kunde krypa upp i sängen och läsa en härlig bok för barnen då. DET VAR MIN BÄSTA TID I LIVET NÄR BARNEN VAR SMÅ DÅ. 

Men den tiden får jag aldrig tillbaka när jag satt och beställde olika böcker till barnen, SOM HANDLAR OM PRINSESSOR OCH PRINSAR OCH TOMTAR OCH TROLL ASKUNGEN OCH TÖRNROSA ELSA BESKOW WHAT DISNEY ÄLVOR alla spännande kul sagor om tomtemor ,som vi kunde läsa mer under julen julböcker då. Men hörde till, att vi köpte kul böcker som handlar om tomtefar och tomtemor då. Jag gick även och köpte kul böcker i bokhandeln till barnen ,när inte böcker fanns i bokklubben då.

Men även andra tomte böcker ,då måste de vara med PÅ JULEN DÅ. Jag var med i bokklubben ,och då kom det  kul böcker då.

MEN MYCKET BÖCKER FRÅN DISNEY,men vill leva kvar i sagans värld ,då blev det en hög med böcker från Disney då. Micke och Molle ,101 dalmatiner, djungelboken,JAG KAN INTE RÄKNA UPP ALLA BÖCKER FRÅN DISNEY ,SOM BARNEN ÄLSKAR ATT SOMNA TILL DÄR HÄRLIGA SAGOR, SOM SLUTAR LYCKLIGT. Men prinsessan fick sin prins och hela kungariket till och med levde lyckliga i alla sina dar med kärlek som mycket böcker är uppbyggd på då. Men jag älskar själv köpa härliga böcker att somna till ,som barnen fick somna till härliga böcker då.

LILLA SYSTER KANIN fanns en serier av böcker om kaninen och hans syster.

MEN VAR MED I MYCKET BOKKLUBBAR PÅ DEN TIDEN  Alfons Åberg var på tapeten på den tiden, eller lästa man andra sagor då. Rumpelstiltskin som var så lurig då, men barnen har även läst sagan om Rumpelstiltskin, men även barnbarnen älskade den sagan. Men även gumman tö när hon kom och förstörde för Olle, Olles skidfärd då. Kul att läsa om Kung vinter och allt annat då. Men barnen älskade även Emil och pippi såklart då. Och alla hennes böcker då. Men en del har kommit på film då. LEVER KVAR DET BARN GILLAR PÅ DEN TIDEN FORTSÄTTER ÄN IDAG DÅ. SITTER FAST HÅRT HOS DEM.

MEN ÄR GLAD ATT YASMINE OCH NATHALIE FÖR DET VIDARE TILL SINA BARN MINA BARNBARN att läsa för barnen det bästa man gör då.

MEN YASMINE ÄLSKAR ALFONS ÅBERG, men Amelia har fått även alla böcker om Alfons och hans liv.

Men Emila och Klara får även läsa Alfons Åberg då. Finns även Alfons Åberg i bokhyllan hos dem. GENOM ATT NATHALIE ÄLSKAR ALFONS ÅBERG.

ALFONS ÅBERG LEVER VIDARE HOS MINA BARNBARN.

Jag minns när jag var ner till bokaffären och skulle köpa julklappar då. Jag köpte Alfons Åberg till mina barnbarn, genom att barnen fortsätter att älska Alfon Åberg sen de var barn, genom att i min familjen var det mycket Alfons Åberg, God Natt Alfons Åberg läste sönder boken då. Men familjen följer med Linn har läst alla Aflon Åberg då. LINN ÄLSKAR ÄVEN HON ALFONS ÅBERG. 

Men kvinnan på affären sa, att mycket folk köper Alfons Åberg när de var barn ,men köper sen till sina egna barn då. Men böckerna fortsätter spridas då. LEVER KVAR DÅ.Men Yasmine har alla Alfons Åberg till Amelia och Alexander  han får ta efter Amelia då. Amelia föddes först då. Men samma med Emilia föddes först, och sen kom Klara hon tar efter Emila då.

Men jag köpte till Klara Alfons Åberg hon fick en bok av mig då. Men Nathalie har fortsatt med Alfons Åberg. Men Yasmine har samlat alla Alfons Åberg GENOM ATT HON ÄR INTENSIV NÄR DET GÄLLER SAKER DÅ. Men känner ingen mig hos henne då. Speciellt böcker då. Jag kan bli intensiv när det gäller andra saker då. Om det fattas någon bok Alfons Åberg då. Men Yasmine är snabb när det gäller böcker till barnen, men köper mycket från sin tid när hon var barn.

Men Yasmine har en hög med böcker om allt kul barnen kan läsa då. Men hon köper även böcker på norska till Amelia och Alexander då. Jag brukar ge dem böcker ,men även spel gillar ge dem. Amila och Alexander fick böcker från mig i julklapp. Yasmine skrev att hon hade köpt böcker och lego från mig till barnbarnen då. JAG HAR GILLAT GE SÄLLSKAPSPEL OCH BÖCKER DÅ. Men förr kunde även ge kläder till barnbarnen då.

Men vi har läst mycket andra böcker då. Men Alfons sitter kvar än idag fast den är så gammal bok då. Men barn fortsätter sprida Alfons Åberg från barn till barn ,som läste Alfons Åberg när de var barn ,då köper de Alfons Åberg, men Alfons dör inte ut ens, genom att Alfons Åberg fortsätter än idag att spridas, som när de var barn. När Alfons Åberg kom på den tiden, då köper de Alfons Åberg till sina barn då. Men jag gillar själv Alfons Åberg ,men i affären sa ,att Alfons Åberg fortsätter till sina barn ,då får de läsa sagan om Alfons Åberg då. MEN ÄVEN ALLA DISNEY FORTSÄTTER, DE DÖR INTE UT UTAN FORTSÄTTER BERÄTTA SIN SAGA FÖR SINA BARN DÅ. MEN ÄVEN ANDRA BÖCKER VI HAR TAGIT UPP OM FORTSÄTTER ÄN IDAG.

När man ser vilka hemska barnböcker som har kommit nu. JAG SATT OCH TITTADE PÅ TEVEN DEN GÅNGEN DE VISAR VILKA BÖCKER ,SOM VAR PÅ MARKNADEN IDAG. BOKFÖRLAG SOM ÄLSKAR MÖRKA BÖCKER DÅ. 

Men känner till två böcker ,som inte kom med då Annelie lämnade in på många ställen, men ingen tog in hennes böcker, genom att de året var det bara svarta mörka böcker bokförlaget tog in den gången då.

Jag blev chockad vilka människor som jobbar med barnböcker, att ta in till även små barn ,som ska läsa hemska mörka böcker då. Annelie hade skrivit om enhörningar ,men även en bok om tomtar och troll då. Jag och Linn läste hela boken innan hon lämnade in boken till olika förlag då. MEN JAG OCH MIN DOTTER GILLAR BOKEN, MEN INTE BOKFÖRLAGET GENOM ATT DE GILLAR MÖRKA HEMSKA BÖCKER DÅ, genom att då var det hemska böcker som små barn skulle läsa om då. MEN SOM TUR ÄR KAN FÖRÄLDRAR VÄLJA BORT DEM. NÄR DET FINNS BRA BÖCKER DÅ.

Men Annelie hade flera som fick läsa böckerna ,innan hon lämnade in böckerna till olika bokförlag då. Men fick ta hand om böckerna själv, och ge ut dem själv som synd var då. DET ÄR EN KONSTIG TID IDAG ,OCH VEM TAR IN SÅ HEMSKA BÖCKER NÄR DET FINNS KUL BÖCKER ATT SOMNA TILL DÅ.Men borde vara lite ordning och lag, vad barn kan inte ens läsa då. Men böcker bokförlaget tog in, var fruktansvärt att se, och ett litet barn ska sitta och läsa hemska svarta böcker, som är för mycket av idag och blir över då.

Men låt barnen få läsa en härlig saga om tomtar och troll eller prinsen fick sin prinsessa ,och hela kungariket slutar lycklig ,som i många sagor slutar lyckligt ,varför få barnen inte läsa det??????

Genom att kolla ut hur det ser ut idag ,OCH DÅ ÄR DET VIKTIGT IDAG ATT LÄSA OM DET VIKTIGASTE KÄRLEK OCH GLÄDJE I BÖCKERNA ,SOM SLUTAR LYCKLIGT, än att läsa hemska böcker om vardagslivet, som inget barn blir lycklig av då.

MEN VÄRLDEN ÄR SPLITTRAD IDAG.

Men måste stoppa mycket galna böcker idag, och barn ska inte läsa dem ens.

Utan läsa böcker, som barnen somnar lyckligt till då. Men även lite kul spänning när vi läste Rumpelstiltskin för barnen och barnbarnen gillar honom ,genom att han gav lite spänning när han höll på att lura dem då. Han kunde trolla ,och gjorde guld av halm då. Men tjejen i boken hon visste inte vem han var ,men han var så lurig, och barn älskar lite spänning i boken då.

MEN SOM TUR ÄR FÅR MINA BARNBARN LÄSA FINA BÖCKER SOM NATHALIE , YASMINE LÄSER FÖR MED DEM. Och sprider det inom familjen idag ,som tur är då. Men böcker har vi alltid älskat att läsa i familjen då. Men Linn var snabb och läste innna hon började skolan ,men älskar böcker och läst mycket böcker då.

Vi har letat på internet efter vackraste barbiedocka då.

Men tiden har ändrats mycket ,men såg Nathalie och Yasmine köpte ett barbiehus till Amelia och Klara, GENOM ATT BARBIE DÖR ALDRIG UT ENS, utan fortsatt sen den dagen jag fick min första barbie då. MEN SYND ATT JAG INTE SPARADE MIN BARBIE. Men minns min barbie kunde man förlänga håret på. Jag drog ut håret på barbien då.

Hon hade kort hår ,men drog ut håret ,då fick barbien långt hår. MEN VAR SÅ LYCKLIG NÄR JAG FICK MIN FÖRSTA BARBIEDOCKA DÅ. 

Jag fick barbie i julklapp ,men kom tillbaka till skolan, och visade vad jag fått i julklapp då. Men var så lycklig och kammade håret hela tiden, så hon skulle vara fin. Men visade för klasskompisarna min fina barbiedocka vad glad jag var då. Men de hade också fått barbiedocka ,och de var lika glad som jag var då. Det var på 60-talet jag fick min första barbiedocka då. MEN BARBIEN LEVER KVAR GENOM MINA BARN OCH BARNBARN DÅ.

MEN PÅ DEN TIDEN FICK YASMINE OCH NATHALIE DELA PÅ BARBIEHUSET, MEN ÄVEN LINN FICK ANVÄNDA EFTER DEM. Men idag har Yasmine och Nathalie köpt till sina barn då. Men barbiehus försvann ett tag, men Nathalie var ute och kollade till Emila barbiehus, men fanns inte ett enda barbie hus då. SAKNAR BARBIEHUS. 

Jag har aldrig köpt ett dockhus till barnen ens genom att jag hade ett när jag var barn då. Men är svårt att leka med dockhus då. JAG HAR ALDRIG GILLAT DOCKHUS. 

MEN BARNEN KAN LEKA MER MED BARBIEHUS, DÅ KAN BARNEN LEKA MER MED DOCKORNA OCH MÖBLER SOM HÖR TILL DÅ. Barnen kan leka med barbiedockorna på riktigt ,än ett dockhus då. Men står för det mesta som inte föräldrarna tänker på då. Men vet att folk kan köpa dockhus, som är tråkigt för barnen när barbiedockan finns, som är mer kul att leka med.

MEN FINNS OLIKA PRISER PÅ BARBIEHUS, ibland passar det inte plånboken för en del folk då. Det går hitta barbiehus, som är inte så dyr då. Men Yasmine hittar barbiehus där de tillverkar BARBIE deras eget märke då. Men då fick hon lägga 3300:- Yasmine ville köpa till Amelia då, men sen köpte även Nathalie till Klara då. Yasmine hade ingen lust att vänta då, och då hängde även Nathalie på då ,genom att hon var ute i flera år och letade efter barbiehus då. Men nu har det kommit olika priser som passar er då.

JAG MINNS ATT BARNEN LEKTE HELA TIDEN MED BARBIEHUSET men hade även kompisar, som lekte med barbiehuset då.

Ibland var barnen äldre ,då hittade jag barnen lekande med barbiehus då. Det har kommit tillbaka barbiehus, som jag blev glad att Klara och Amila fick leka med barbiehuset då. ÄLSKAR ATT LEKA MED DET.

Men synd att barbiehuset var borta ett tag genom att då fick Emilia problem då.

Men tänkte ta gamla barbiehuset ,som de haft med möbler till då. MEN TÄNKTE HJÄLPA TILL ATT FIXA DET. Jag såg att det går med fantasin fixa till det. Kanske lite andra väggar då golven var det inget fel på då. Väggarna var sliten då. Men barbiehuset var så slitet efter 3 flickor då. Det var mest väggarna som var sliten då.

BARBIEHUSET KOM TILLBAKA IGEN, men Nathalie var ute hela tiden, och letade Barbiehus till Emilia och Klara då. När Emilia föddes då fanns det inte Barbiehus då. Men när Klara föddes ,då kom barbiehuset tillbaka igen. Men började som barn att leka med barbie, som fortsätter än idag. Men barbiehuset var dyr nu mot när Ömer köpte barbiehuset till barnen då. Men Linn fick även hon leka med barbiehuset som de såklart, genom att allt förs vidare då.

MEN DET FINNS ÄVEN DYRA BARBIEDOCKOR OCH BILLIG BARBIEDOCKOR IDAG. Men barbiedockan lever kvar men en del kan kosta mycket pengar, men en del barbiedockor kostar mycket mindre då. Men äkta kan kosta lite mer än andra barbiedockor då. Vi såg barbiehuset kostar mer som kommer från Barbie då. Företaget tar mer betalt än andra då. Men beror på hur barbiehuset är gjort då. Men det måste folk tänka på om de tänker ha till flera barn då.

Men idag sitter jag mycket och tittar tillbaka på den tiden,MEN SAKNAR DEM ALLA NU, genom att jag hade ett liv då, men idag vad har jag nu ingenting, genom att de har vuxit upp, kan inte skaffa barn igen då. Men det var en härlig tid, som jag vill ha tillbaka då.Men det är omöjligt att föra tiden tillbaka då.

Men önskat att barnbarnen bodde nära mig då.

MEN MINNS FÖRSTA STEGET DE TOG I LIVET, men ibland kanske var inte det bästa,de gjorde då, tills de själv inser, vilka fel de gjorde den gången. Men när man är barn, då blir allt så enkelt, men när de växer upp ,då är livet slut kände jag då.

MEN DET VAR EN ANNAN TID NÄR DE VAR BARN ,då var det en annan tid. Men Nathalie sa oftast, att Yasmine blir kvar hemma då ,genom att hon kan inte släppa mamma då.

JAG MINNS JAG GRÄT DEN GÅNGEN när jag hade lämnat henne till studentfesten, när hon skulle ta studenten, och skulle ut på allt med kompisar och allt då.

Men minns jag grät så mycket när jag åkte hem den gången ,att nu förlorar jag Yasmine då. Men Nathalie såg Yasmine ,som hängde med mig överallt då. Men kunde inte ens sova borta då. Men en dag då började hon resa utanför stan. MEN UT OCH PROVA SINA VINGAR DÅ.

MEN SÖKTE JOBB, men åkte till Kitzbühel och jobbade ett tag ,genom att hon skulle åka snowboards, men tog ett jobb och diskade glas. Men var några tjejer som delade rum den gången då. Men blev inte så gammal där, hon kom hem efter ett tag. Men hade lite svårt med folk att dela rum med dem.

Men pratade länge med Yasmine innan hon åkte till Kitzbühel ,men hon var så beslutsam med det då. Jag sa, jag kan hjälpa dig med pass, så du kommer iväg då. Jag måste veta om du menar allvar att åka dit. Men hon och en kompis hade bestämt sig att åka dit, då kan hon åka Snowboard och diska glas då. Men hon fann allt som hon ville ha då. Hon ville åka Snowboard på dagen och sen jobba att diska glas då.HON FICK SOM HON VILLE DÅ.  

Men hade även svårt när hon var barn att sova borta, när skolan skulle ut på en del saker då. Hon skulle bo i skogen med en massa folk då. Lära sig någonting om skog och natur då. Men fick åka och hämta henne genom, att hon mådde så himla dåligt att sova borta då. Jag åkte och hämta Yasmine då. HON HADE SVÅRT ATT SOVA BORTA DÅ.

MEN YASMINE HADE ÄVEN SVÅRT ATT SOVA HOS MORMOR SOM HON ÄLSKAR SÅ MYCKET ,men det var bara mamma för Yasmine då. Men kunde inte ens åka till Göteborg, när hon skulle sova hos Ömer hennes pappa då. Men jag fick åka med henne när hon skulle träffa sin pappa då. Men Ömer ordnar allt med rum till oss ,och fick bo hos folk han känner då ,genom att de hade åkt på semester,men då kunde jag och barnen låna deras lägenhet då.

Men Yasmine följde mig överallt om jag åkte till en kompis kunde hon hänga med till dem, fast hon var tonåring då ,och klarar av att vara själv då. Men hon följde med, men somnade i soffan när hon blev less på mitt och Ellas prat, men hon kunde följa med mig då. YASMINE FÖLJDE OFTA MED MIG DÅ.

MEN ÄLSKAR DEN TIDEN, genom att allt har blivit så konstig idag, MEN NATHALIE HADE INTE RÄTT DEN GÅNGEN, genom att Yasmine åkte även till Australien och jobbade ett halvår, men kom hem och var hemma en tid då. Men sen flyttade hon en stund till Stockholm ,genom att hon träffade någon kille där. Men jobbade lite där ,men hon tittar mot Norge då.

Men sökte jobb där ,men träffade Lars en norsk kille, MEN FICK TVÅ SÖTA BARN AMELIA OCH ALEXANDER DÅ. Han är snäll bra kille, som har förmågan att hitta män som ger henne rosor, och lite annat då. Men minns rosenbuketten än idag när Thomas kommer och ger henne 25 långa rosor, men en av den dyraste sorten och jag fick en chock den gången, och jag har aldrig fått så mycket rosor, men långa vackra rosor gav Thomas henne då. MEN UNG OCH KÄR. Men han var så kär i Yasmine då.

Men folk hade sett när han hade köpt blombuketten till Yasmine. Med en massa vackra rosor då. Jag kan lova att buketten var vacker med en massa glitter på rosorna , som Thomas gav till henne då. Han var ung hon gick på gymnasiet då. MEN YASMINE HAR FÖRMÅGAN ATT HITTA BRA KILLAR DÅ. Han är snickare ,och då får hon hjälp med mycket då, men kan laga mat som inte alla kan då. Men Yasmine nosar fram bra män som jag önskar hitta då.

Men Yasmine och Lars har köpt radhus ,och bor i Norge som är ett bra land har sett mycket från dem då. BOR BRA DÄR MEN SAKNAR YASMINE OCH BARNBARNEN DÅ.

Men Nathalie hade lite fel om Yasmine genom att hon blev kvar i Norge. Men jag har bara problem när Kewan kom, DÅ RASAR ALLT SOM ETT KORTHUS.  Yasmine var motståndare mot Kewan, fast jag sa till henne att du kommer älska honom då. Jag har sett en framtid när ni sitter och skrattar ihop då. Men hon trodde aldrig på det då. Men hon har sett ,att jag blev knepig efter Kewan då. Jag säger alltid att det kommer från honom, hon känner inte igen mamma sin efter sen Kewan dök upp. Jag var den som tog tag i saker och ting då. Men Ömer var också och försökte stoppa allt då.

Men Yasmine lämnar Sverige och jobbade i Norge, men sen var det dags för en skola, hon blev så himla intresserad av då. Men väntar länge på ,att gå skola igen, men sa till henne att vänta, istället för att gå en massa skolor bara för att pappa din vill det, men han gå själv, som satt 1 dag på skolbänken när han kom till Sverige då.JAG VILL ATT BARNEN SKA GÅ EN SKOLA DE GILLAR ,men även kan jobba med det. Men mycket ungdomar hoppar på skola efter skola, och sitter med höga lån, som även måste betalas då.

Men Yasmine gick en skola 3 år kallas för master man ska gå en skola för att kunna styra lite bättre då. Bra lön ,men mycket folk gick den skolan då. Men hon tog även 3 år att kunna sen söka jobb då. HON BLEV KLAR MED SKOLAN DÅ.YASMINE HAR FLYT DEN DAMEN, när hon hade bestämt sig då. Men 600 sökande på jobbet då. Men ringer mig, men säger till henne, att ta det lugnt ,men försök att se positivt på det, du brukar få det du vill ha då. Men hon åker dit och fick jobbet, som var 600 sökande på då. Men hon har haft flyt sen hon kom till Norge. Hon kunde stå på en affär som säljer dyra sportkläder då, men bara går runt och pratar med folk då. Men hon får jobbet på sportaffären då men säljer dyra kläder ,men hon var inte så länge genom att affären var dyr och då kom det inte så mycket kunder då, men när rean var ,då var det mycket folk då. Men det var en dyrare affär då. Men hon var lite grann på ett fik som hon fick på en gång, men var less på folk som kom dit och bara fika och satt där. Men sa till chefen om det. Men blev inte så länge där stod mella två dagis och ta lite extra då ,hon har jobbat lite med det i Stockholm ,men Kalle som hon träffade ägde dagis då. Men hon jobbade ett tag där, men på en affär innan hon åkte till Norge då.

Men tog ett av dagis som stod och drog i henne, och då visste hon inte vad som var bäst då. Båda ville ha Yasmine ,men hon velar och velar då. Men sa du måste ta det som känns bäst, har sagt till alla barnen det att känna in vad som är bäst då. VI ÄR OLIKA SOM BÄR ÄR.

YASEMIN BLEV KVAR I NORGE, fast Nathalie lovade att hon lämnar inte mamma, men vad gör hon nu. Hon bor i Norge då. MEN NATHALIE FLYTTADE GANSKA TIDIGT TILL GÖTEBORG, men hon jobbade även hos Ömer på hans restaurang. Men hon hade lite svårt när hoppar av gymnasiet ,men hon var så himla trött och måste hoppa av då.

MEN HAR EGENTLIGEN INTE VARIT NÅGON SKOLTJEJ ENS,men måste fixa grundskolan såklar ,annars får hon inget jobb ens. Men tycker synd om barnen som har svårt med skolan,men hon kunde ta lite arbete som jag gjorde den gången då.

Men det blir oftast svårt att söka jobb idag, genom att folk måste även gå skola om de ska bara stå, och sortera lite papper i bokstavsordning då.Men är hårt idag. Men ser det med humor jobbat i Göteborg, som måste ha några år för att sätta in i pärmarna bokstavsordning då. VÄRLDENS TRÅKIGASTE ARBETE PÅ GÖTEBORGS UNIVERSITET DÅ. 

Men Nathalie var lite rädd att sitta i kassan på McDonald’s ,hon jobbade ett tag där då. Hon var med när McDonalds öppnade i Östersund. Nathalie sökte dit men jobbade ett tag, men sov hos mamma ibland ,genom att hon bodde närmare jobbet hennes då. Men Nathalie tog på sig som vanligt, men jobbade för mycket, och blev trött då. Men fick en släng av magkatarr då. Nathalie är känslig då, men klarar inte för mycket stress då. Men hon skötte om annat där ,OCH VAR DUKTIG PÅ MYCKET OCH VAR OMTYCKT DÄR ,och var omtyckt,men bra på att organisera men kassan fixar hon inte då.Men sen tog Nathalie den smällen ,som hon var rädd för då. Nathalie satte sig i kassan på Willys ,och allt gick bra för henne att sitta där. MEN NATHALIE FÖDDE EMILIA NÄR HON VAR 21 ÅR ,DÅ KOM HON TILL VÄRLDEN DÅ. HON TRÄFFADE SAMIR. Jag fick Nathalie när jag var 21 år. Men hon jobbar ett tag på Willys ,men sen fick hon vara hemma med Emilia då. Men hon träffade Samir som kommer från Algeriet halv som Nathalie då. Men fick vackra barn som Yasmine fick då. Men fick flera barn efter 9 år då föddes Klara efter lång väntan då. Nathalie höll på att ge upp då men tillslut en dag då föddes Klara på samma födelsedag som Yasmine då. Klara på natten och Yasmine på morgonen då. MEN KLARA KOM SOM EN STORMVIND DÄR SITTER DET INTE FAST DÅ. Emilia är så himla lugn men Klara ,då fick lite jobb i familjen då. Men hade väntat länge på Klara då.

MEN NATHALIE SÖKTE INOM TYNGRE VÅRDEN, som inte mamma var så glad över då. Jag ser hur Nathalie sliter ut sig, genom att hon är omtyckt hos folk hon jobbar hos då. Ibland var Nathalie hemma ,och då fick personalen problem med en äldre karl då. Men det var bara Nathalie som kunde honom och tog hand om honom då.

Men fortast Nathalie var ledig, då blev han så sur hon kunde ta hand om honom på rätt sätt. Hon visste hur det skulle vara då. MEN NATHALIE ÄR SÅ ,ATT HON VILL TA HAND OM FOLK DÅ. Hon älskar att jobba med äldre inom den tyngre vården, som hon sliter ut sig på då. Personalen har haft problem när Nathalie varit ledig, genom att det är bara hon som kan hjälpa dem, som blir fel men en del älskar bara Nathalie ,som blir även tröttsamt för henne då.

MEN NATHALIE HAR BYTT JOBB NU, och jobbar natten på ett äldreboende igen, som jag vill att hon hittar något lättsamt då. Men pratar mycket om det genom att jag är rädd om henne då. Jag försöker få Nathalie se åt ,det hon är bra på då.

Men svårt när hon är egentligen van den biten ,OCH SER INTE DET SJÄLV ATT HON ÄR BRA PÅ ATT ORGANISER DÅ. Men har den naturliga läraren ,som stökar till för mig genom att jag har svårt att se det ,genom att jag kan lära ut eller hjälpa folk fortaste de vill ha hjälp då. Men kan inte se det själv, men brydd över folk när de är så dålig på att hjälpa till ,och för mig är det naturligt för mig då. Jag har lätt att lära ut då, men ser inte den biten genom att det är naturligt då.

MEN HAR FORTSATT INOM VÅRDEN ,OCH GICK EN SKOLA UNDERSKÖTERSKA GENOM ATT FÅ BÄTTRE LÖN DÅ. MEN ÄR UNDERBETALT FAST HON HAR GÅTT SKOLA DÅ. Men hon kunde allt som har jobbat länge där då. Men hon tog skolan på distans ,och slapp vara där hela tiden då. Men hon tog en annan väg då.

MEN ÖMER LITAR BARA PÅ HENNE NÄR HON JOBBADE PÅ RESTAURANG. Hon fick stöta om allt när han inte var där på restaurangen då. Men hon fick sköta om ett tag när han hade i Majorna då.

Men han vill ingen av barnen ska gå den vägen då.

DET ÄR TUNGT LIV  men så mycket annat  där. Men han var lite sur och nervös, när Emilia började nämna det lite grann då.

Men hon tog inte den skolan UTAN INOM SMINK, och allt som hör till vill ha lite kul ,och samtidigt läsa alla ämnen som hör till då. Men det gjorde även Nathalie lästa sömnad och vävning då. Men fick även läsa det som hör till att söka jobb då. MYCKET BÄTTRE ATT VÄLJA EN SKOLA SOM DE GILLAR DÅ. 

Men även Yasmine läste Ekonomi och samhälle då. Men fick göra lite annat än att bara läsa tråkiga ämnen Samhälle då. Men fick lära sig bokföra och leka företag då. Men mycket mer kul skola ,än att bara läsa tråkiga ämnen ,som de kommer ingen vart med då. Men måste fortsätta om de väljer bara samhälle då. BÄTTRE ATT GÅ EN SKOLA, SOM ÄR ÄVEN KUL NÄR DE MÅSTE GÅ ALLA ÅREN I SKOLAN DÅ.

Jag ser på Emilia då. Men den skolan ville Nathalie gå den gången, men då fick man betala den skolan som Emilia går nu. MEN KUL ATT GÖRA LITE ANNAT DÅ. Men sitta i 3 år och läsa samhälle vart kommer folk då? Ingenstan genom att de måste gå mer skola då.

MEN GJORDE SAMMA SAK NÄR LINN SKULLE SÖKA SKOLA DÅ. Hon läste konst och kunde måla ,och göra en massa kul där, men även läste in viktiga ämnen då. Men mina barn har valt en annan väg, men ändå ha kul på skolan då.

Men förr då kom inte folk in på gymnasiet ,om de inte kunde måla perfekt ,som de har ändrat nu. Men jag satt och måla ihop med Linn skor ,för att kunna bli godtagen till konst, och göra en massa annat kul dreja eller andra saker då. MEN TUR ATT DET HAR ÄNDRATS OM GENOM ATT HA LITE KUL PÅ SKOLAN DÅ.

Men satt på natten och målar skon, men de antog Linn som tur var då. Men hon ville gå där ,och då fick hon gå där såklart då. MEN FÖR LINN VAR DET PERFEKT SKOLA DÅ.

Men Linn har tittat åt vården ,som inte jag gillar då. Men hon läst olika kurser som leder inte till ingenting då. Men visar så fint då, men det var en kortare skola än vad Yasmine gick då. Men testar lite grann och läser då. Linn fick kämpa med skolan på grund av mycket lärare som tog inte sitt ansvar och då får hon läsa extra genom att ingen lärare verkar kunna barn då. Men vet att det finns mycket dåliga lärare då. MEN HON KÄMPAR PÅ LINN JOBBAR OCH GÅR SKOLOR DÅ. 

Men hon har läst mycket inom vården då. Hon är inne på sjuksköterska då. Men det finns så lite jobb här då. Men säger inte så mycket nu, men vill att ingen av mina barn ska slita ut sig på andra människor då, genom att barnen har ett helt liv då. Ni har läst om Niklas och Linn, så ni kan den sagan då. Men tog upp mycket om mina andra barn då. NI HAR INTE HÖR SÅ MYCKET OM DEM DÅ. MEN LINN OCH NIKLAS ÄR  BIG PROTECTION TWIN SOUL , TVILLINGSJÄL MEN DÄRFÖR HAR VI SKRIVIT OM DEM GENOM ATT FOLK SKA LÄRA SIG DÅ.

Men kan inte lämna ut allt om barnen då genom att de har egna liv då. Men berättade kort om dem. MEN SAKNAR TIDEN SÅ MYCKET NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.