HUND – DOG – KATT – CAT

VI SER EN HUND MED MJUK HÄRLIG PÄLS lockigt hår och så mjuk härlig päls har hunden då. GUD som visar hunden för oss då.

Ser undersidan på hunden ,folk stryker handen under magen på hunden då. Men snurrar håret på hunden, men tar i pälsen på hunden då. Hunden har svart päls. HÄRLIG MJUK PÄLS DÅ.

PLOCKAR IHOP EN MASSA BILDER NU. Men ser igen folk virar pälsen på hunden då. Sen ställer de upp hunden på fyra ben. Men ser hunden och pälsen ,har så mycket lockar i pälsen. Hunden har svart päls.

Lämnar hunden och går då. Men hunden följer efter den som äger hunden då. Hunden lägger sin nos över bänken i köket då. Men följer efter den som äger hunden, men hunden vill ha något att äta, som ägaren inte vill ge hunden något gott att äta då. MEN HUNDEN VILL HA LITE GOTT ATT ÄTA ,ÄN HELA TIDEN TORRFODER GER FOLK HUNDEN DÅ. Men blir lite enformig kost för hunden då.

Men lägger sig i en korg och vilar då. Men plötsligt ,så äter hunden något från golvet som ägare har tappat då. MEN RENSAR GOLVET OCH HUNDEN SLICKAR I SIG DÅ.MUMS SOM INTE ALLA HUNDAR FÅR DÅ. Men beror på hur de lever idag, men den här hunden hade lite tur ,och fick smaka lite annat då.

Men finns mycket hundar som far illa till idag genom att folk har inte ens lärt sig att ge hundar rätt mat idag. MEN HUNDAR VILL ÄTA LITE ANNAT GOTT ÄN TRÅKIGT TORRFODER DÅ. Men hur mycket tänker på det??? kolla på hur industrin ser ut idag. Folk har glömt bort gamla tiden hur hundarna åt då, och ingen blev direkt sjuk av maten de gav dem.

Men idag har folk kommit på ännu mer för hunden, men tror att det är bra för hunden då. Men hundar är även asätare då, som folk har glömt bort idag utan hyllorna fylls på i affären med torrfoder då. MEN FÖR ATT UNDERLÄTTA FÖR FOLK ,DÅ HAR INDUSTRIN VUXIT ENORMT IDAG. 

Men hundar kan även bli sjuk av torrfoder de äter varje dag genom att hunden är uppbyggd på annat sätt då. Men folk måste gå tillbaka i tiden hur hundarna åt förut då GENOM ATT FÖRSTÅ HUNDENS MAT ,VAD SOM ÄR BÄST FÖR DEM DÅ. 

Men kan få följdsjukdomar när hundar äter fel kost, som ingen har tänkt till vad torrfoder innehåller då. MEN INDUSTRIN HAR VUXIT ENORMT IDAG.

Men vad åt hundar förr när det fanns inte ens torrfoder då???

HUNDEN ÅT RIKTIG MAT SOM FOLK KASTAR ÅT HUNDEN DÅ. Men åt riktig mat ,som så mycket hundar får så lite av idag då. Men den här hunden skyndar sig att slicka golvet, och fick lite gott som ägaren hade tappat på golvet då.

Men hur har det blivit idag,MEN KOLLA PÅ HUR DET SER UT IDAG ,ALLT ÄR PÅ BURK ,ELLER SÅ KÖPER FOLK TORRFODER, EN STOR PÅSE TORRFODER SOM HUNDEN FÅR ÄTA IDAG. 

Men gå tillbaka när det fanns ingen hundmat att köpa i butiken då. Men vad åt hundarna då??? FOLK GAV HUNDEN RIKTIG MAT DÅ.

SER FOLK GER FRÅN MATEN DE ÄTER DÅ. Men hunden älskar att äta maten och slickar skålen på en gång då.

MEN VARFÖR HAR DET BLIVIT SÅ FEL IDAG????

Men farmor och farfar lade alltid gott i matskålen då. Men åt snabbt upp maten då. Men kom torrfoder även på farmor och farfars tid då. Men hunden puttar undan torrfodret ,och slickar det sista i skålen då. HUNDEN TOG DET SOM VAR BÄST OCH GOTT ATT ÄTA DÅ. MEN DEN HÄR HUNDEN ,HON VISSTE VAD SOM VAR BÄST SOM INTE JAG HADE TÄNKT PÅ DÅ. ALFA MIN HUND DÅ. Hon kallas för rymmar hunden och hade upptäckt att Lena gav henne en härlig falukorv, en bit från korven som Alfa hade inte glömt bort då, genom att en dag, då ringer Lena till mig, och säger att ,Alfa står utanför hennes dörr då. ALFA VAR EN COLLIE BLUE MERLE.

Men Lena hade gett Alfa falukorv, men Alfa hade inte glömt bort vad ,som var bäst ,och gott för Alfa då. Jag fick gå och hämta Afla då. Men Alfa kunde rymma ,när hon blev väl lite less att ligga utanför där vi bodde i radhus då. Hon kunde ligga och kika på barnen då. Eller annat folk då. Men Lena hade visat att hon hade falukorv, och då rymde Alfa till henne då. Men det hände inte så många gånger då. MEN ALFA VILLE HA FALUKORV LITE GODARE MAT, ÄN JAG GAV HENNE DÅ.

NÄR VI VAR TVUNGEN ATT LÄMNA ALFA,DÅ FORTSATTE HON ATT RYMMA. Men idag har jag gjort om allt, och behållit Afla ,genom att allt känns så hemsk än idag ,när jag skriver om Alfa, att jag saknar henne så himla mycket ,så det gör ont i mig då. Jag sitter och gråter än idag, fast det är så många år sen ,och Alfa är död idag. Men Alfa har jag mött efter sen hon var död då. Men sorgen sitter kvar än idag ,men första hunden jag köpte då. Men var min hund ,som fick så mycket problem att få lite hjälp ibland då. DET SITTER SÅ DJUPT I MIG DÅ. JAG PRATAR NÄSTAN INTE OM HUNDAR DÅ. AlfaMEN MIN GUIDE JOHLIE FÖRSÖKTE ÄNDRA OM MIG DÅ, ATT KÖPA HUND IGEN DÅ. Men hittar på alla saker ,att det går inte alls att köpa hund då. Men kan blockerar mig så mycket då. Men jag måste upp tidigt då, men Johlie säger ,du ställer din egen tid när du går ut med hunden då. Vill du gå ut sent på natten och rasta den ,så gör det då. Men tiden ställer du in själv såklart då.

Men jag sitter fast ,men ibland när jag känner mig så ledsen från allt, då känner jag att jag vill ha en hund ,EN ÄKTA VÄN ATT MYSA MED ,GENOM ATT DJUREN ÄR INTE FALSK ENS ,UTAN GER ISTÄLLET KÄRLEK OCH GLÄDJE ,OCH EN ÄKTA VÄN ATT MYSA MED DÅ, genom att djuren är inte falsk ens utan ger kärlek hela tiden då. MEN SAMMA MED KATTERNA GER SÅ MYCKET KÄRLEK OCH GLÄDJE DÅ. Men jag vill att katter ska ha friet ,SOM ÄR FÖDD FRIHET DÅ, gå ut som de vill då. Men för mig är det fel att ha en katt i en lägenhet då.

MEN LÅNGT TILLBAKA ,DÅ HADE JAG EN HALV SIAMES. Men Sessan kom som hittekatt till mig då. Men minns mycket väl den gången när Sessan kom till oss då. Men det var barn, som hade hittat Sessan sitter vid lekparken då. Men ringer mig då. Jag tar hem katten på en gång, och ringer kattklubben då.

Men Sessan var så himla trött efter den tiden hon var så himla vilsen då. Men Sessan gick och tackade mig och barnen och min mamma då. Sessan går från knä till knä, och sitter en liten stund på varje knä då. Men Sessan tackar oss så mycket ,men minns det som idag fast det var på 80-talet då. SESSAN VAR SÅ TACKSAM NÄR HON KOM TILL OSS DÅ.

Sessan lade sig på stolen i köket och sov så länge då. Men hon var så utmattad efter den tiden då. Men var så himla rädd att någon skulle ringa och säga att de har hittat ägaren då.MEN INGEN RINGDE MEN VI FICK BEHÅLLA SESSAN DÅ. 

Men jag tyckte synd om Sessan, att hon blev ensam när jag jobbade då, fast hon hade barnen hemma eller så var mamma där när hon levde då. JAG KÄNDE JAG MÅSTE KÖPA EN BIRMA DÅ. Men köpte Birma som var blåmaskad, katten på bilden påminner om den jag köpte då. Jag har alla foton nedpackad, eller gett barnen en massa foton på dem och djuren. JAG BOR VÄLDIGT GALET NU. 

Men tänkte mest på Sessan att hon var ensam då.

Sessan var nog glad att vara ensam då.

Ibland kunde Sessan parera mellan saker i köksfönstret ,genom att hon var så smal och smidig då. Men Tusse döpte vi om när han kom då. Han var inte lika smidig som Sessan, utan han rev ner en del saker i fönstret, och trodde han skulle göra som Sessan, gå mellan ljusstakarna då. Men han var lite knubbig och Sessan var smal och smidig då. Men han var ,så himla tjurig ,men han får inte vara på en del ställen då. Tusse fick inte vara på bordet ,det tycker jag är snuskigt genom att nyss har de varit i kattlådan då. Men har den regeln till varje katt då. Men jag håller på med mat på diskbänken ,men får hålla sig på golvet då. JAG HÅLLER REGLER DÅ.

Mamma sa ofta att Tusse låg ,som ett vackert smycket på sängen när hon kom och hälsade på då. Men båda katterna var vacker med blå ögon, som man kan drunkna i då. Men han var lite hopplös fast Tusse var så söt då. Men Sessan satt mycket undet stolen och gömde sig då. Men antingen låg Tusse runt halsen eller i knät på mig ,genom att Tusse kräver närhet, och Sessan började känna sig utanför då.TUSSE VILLE BARA HA NÄRHET DÅ. BIRMAN VILL HA NÄRHET ,SOM TOG ÖVER FÖR MYCKET GENOM ATT SESSAN FICK INTE PLATS ENS. 

Men Sessan började sluta äta, hon blev så mager ,och såg på henne att Tusse var inte det bästa för Sessan, genom att hon ville ha sin familj ifred ,och ingen inkräktare då. TUSSE BLEV PROBLEM ,GENOM ATT RASEN MÅSTE HA NÄRHET SOM INTE JAG TÄNKTE PÅ DÅ.

Men Tusse var kul, men han kunde vicka på ändan när han gick, men han var inte kul för Sessan, fast barnen älskade Tusse, och Yasmine sov med Tusse då. Eller andra barnen kunde krypa in i Tusses härliga päls, som var vit och blåmaskad med klarblå ögon då. JAG SER TUSSE ÄN IDAG, NÄR HAN GÅR ÖVER GOLVET OCH VIFTAR PÅ ÄNDAN DÅ. SNUFFSAN LIGGER UNDER OCH MÅR SÄMRE. Tusse såg så himla viktig ut, och här kommer jag fast han kom efter Sessan, så visar han ,här kommer jag då. Jag såg det gå gångstilen ,att Tusse struntar i Sessan då han tog över allt då.

Jag fick för första gången åka till djursjukhuset ganska snabbt med Tusse då. Men Tusse är renrasig katt men för första gången måste jag åka dit.

Men har sett efter Tusse och Sessan JAG HAR HAFT SÅ MYCKET KATTER, men har aldrig behövt åka in en enda gång till djursjukhus då.

SESSAN VAR FRISK OCH ALDRIG SJUK ENS DÅ, eller andra katterna jag hade då. Men har sökt sin egen herre, och kan inte bli fel då. Men katter kan bli sjuk ,men mycket katter är sönderavlad idag. Men Tusse var en birma ,men fick åka in på djursjukhuset på en gång GENOM ATT TUSSE VAR EN BIRMA DÅ. 

JAG HAR ÄLSKAT SIAMES KATTER ,MEN KOLLA PÅ HUR DE SER UT IDAG. Men Sessan älskar jag ,men hon var halv siames katt, men vacker som ett smycke men såg normal ut då. Sessan var vacker ,och en del trodde att hon var en porslinskatt när hon satt där. Men hon kunde sitta still, och folk kunde tro att hon var gjort av porslin ,så vacker var Snuffsan då. Jag har sett långt tillbaka hur siames sett ut och därför börjar jag gilla dem då.

Men folk har förstört dem och är så sönderavlad då. MEN FRUKTANSVÄRT ATT SE PÅ SÅ VACKER KATT, ATT FOLK KAN FÖRSTÖRA SIAMESKATTEN DÅ.

Men varför blev inte mina andra katter sjuk då???

Men ingen av mina katter kan bli fel på, och haft så mycket kattungar efter mina katter då. Men ingen blev sjuk som Tusse fick besöka på en gång, så var jag tvungen att åka in på djursjukhuset, OCH JAG HADE KÖPT EN BIRMA DÅ.

MEN SESSAN SATT HEMMA OCH VAR FRISK, OCH VAR FRISK NÄR HON KOM TILL MIG DÅ ,men mår dåligt är en annan orsak.Vi skulle kalla det för lite psykiska problem, som Sessan fick av Tusse då. Men det är annan sak Tusse blev hon sjuk av då.

Men kolla på hur mycket sönderavlade katter ,och även hundar är då.

Men tänker köpa en hund ,men hur säker är jag nu, att hunden inte blir sjuk då??? Men samma med katter ,jag vill köpa en katt, men tänker hitta en katt som Sessan ,som var blandad och slippa åka till djursjukhuset i skytteltrafik som finns risk om jag köper äkta katt eller hund då genom att det ser ut så. JAG MÅSTE VÄLJA BLANDAD ÄVEN SNUFFSAN ELLER FANNY HITTADE SIN EGEN HERRE VAR ALDRIG SJUK DÅ. 

DET VÄRSTA AV ALLT JAG ÄLSKAR RASKATTER GENOM ATT MÅNGA AV DEM ÄR VACKER DÅ. HUR SÄKER ÄR JAG ATT KATTUNGEN ÄR FRISK NÄR JAG KÖPER DEN. 

JAG KOLLAR ÄVEN EFTER HUNDAR. Men hör folk får åka in på djursjukhuset då. Men folk som låter hunden springa lite lös ,och hittar sin egen att para sig med, det känns mycket mer säkert då. Men har kollat lite på blandade hundar men även katter GENOM ATT SLIPPA ÅKA IN PÅ DJURSJUKHUSET PÅ EN GÅNG DÅ.  

MEN VAD GÖR JAG DÅ MED TUSSE ,SOM SESSAN BLEV SJUK AV DÅ. Jag står med en katt ,som blev sjuk av Tusse ,som tog över allt fast Sessan morrade hela natten ,när Tusse klev ut på golvet första gången, vem var det där, för något konstigt som dök upp då? Men det var Tusse din nya kompis då. Sessan, ”men du har aldrig gillat Tusse från första stund då.”

Men vad gör jag då ,som hade köpt en dyr katt ,men vacker som en dröm, men hade tänkt att Sessan skulle få något fint att titta på, en vacker Birma då?

Men jag ringde uppfödaren då. Berättade som det var ,att det går inte alls då. Sessan äter nästan inte alls då, och mager blev hon då. Men han sa, att jag fick lämna tillbaka Tusse då. Men fick tillbaka pengarna då.SESSAN FICK FRID DÅ.

JAG HADE TÄNKT HITTA EN KOMPIS TILL SESSAN, SOM GICK ÅT SKOGEN ,TILLS DEN DAGEN NÄR HON FICK EN EGEN KATTUNGE DÅ. FICK 1 KATTUNGE. Men hon var så himla glad och rädd om sin kattunge ,och fick följa med överallt då. Men pysslade om sin kattunge då. Men då hittade jag en vän till Sessan. Hon gillar sin egen såklart, och ingen annan katt ska komma och förstöra för Sessan då.

Men vi flyttade till parhus ,men Sessan var ute och hittade en egen vacker herre ,att para sig med då. Men då fick hon som jag hade önskat då. Men katter måste välja själv ,men en del katter vill vara själv och lider inte av det då. DET ÄR FOLK SOM LIDER AV DET ATT KATTEN ÄR ENSAM DÅ. 

JAG BLEV UTAN KATT ETT TAG ,MEN SEN SKAFFADE JAG KATT IGEN SNUFFSAN OCH FANNY , SOM VAR SNUFFSAN KATTUNGE EFTER HENNE DÅ. Snuffsan ser ut ,som katten på bilden visar då.

BODDE LÄNGE DÄR MEN ALLT VAR SÅ TUNGSAMT DÄR. Men om parhuset har varit 1 våning, då har jag stannat kvar då. Vi gick lite fel efter vägen ,och köpte parhus ,genom att snabbt hitta ett nytt boende genom att vi hade flyttat fel.

DET FANNS NYBYGGD PARHUS, som även fick välja platsen och huset då. Vi tog yttertomt ,och ingen granne på baksidan som var skönt då. Vi bodde i ett radhus som var grannar överallt då. Men vill ha fri baksida och skogen på baksidan då.

Men vi hade tänkt bygga hus, vi låg med ritningar på bordet, och gick på en del visningar då. Men kollade även på hus och radhus, men vi vill bygga nytt ,och är enklare för oss, än en massa gammalt vi ska renovera då. VI HAR ALDRIG VARIT DEM ,SOM VILL RENOVERA HUS KÖPA NYTT DÅ. 

Vi kände vi ville ändra om och flytta mot stan mycket enklare för oss då. Men allt var på en våning då. Men vi hade även katter att ta hand om då. Men kan inte ta Fanny till stan, som är van att gå som hon vill då. Men Snuffsan var mycket enklare att ta med mig då. Hon gick inte så långt utan bara när hon jagade en herre då. Men kunde vara bort länge då. Men inte som Fanny ,som kunde komma hem efter någon dag då. Hon kunde även vara ute flera dagar då. MEN VAR FRI ÄLSKANDE KATTEN DÅ. 

JAG HADE SNUFFSAN OCH FANNY, som var van att gå ut ,som hon ville då,genom att vi måste flytta ,som jag ångrar än idag då. Men Fanny lämnade vi till Kicki, men Fanny ville hem hela tiden då. Men hon bodde på landet ,och tänkte endas där kan jag lämna henne då. Hon har hästar, men Kicki ville skaffa katt då ,men tog en kattunge från mig då.

Men Fanny var en katt, som gick ut och kunde vara borta flera dagar, utan problem. Hon älskar skogen så mycket ,som inte Snuffsan gillar så mycket då. Men Fanny luktar det skog av varje gång hon kom hem ,eller så tog hon en råtta på vägen innan hon kom hem då. FANNY KUNDE GÅ MED ANDERS TILL AFFÄREN NÄR HAN SKULLE KÖPA CIGARETTER DÅ. Det var en liten affär ,som folk kunde handla det viktigaste då. Fanny gick lös bredvid Anders utan koppel då. Ingen av katterna hade koppel då. GÅ FRITT SOM VAR BÄST FÖR DEM.

IBLAND LÅG DET RÅTTOR UTANFÖR PARHUSET DÅ. Men lade upp råttorna så fint ,men gick in och kollade maten, vad jag gav henne då. Ibland gick hon ut och tog råttan, genom att råttan har allt vad en katt behöver då. Men Snuffsan var enklare att flytta med, hon gick inte så lång ens ,utan kollade mig om jag satt ute, då satt hon ute och gick jag in ,då gick hon in då. Men Snuffsan kunde vara borta lite grann när hon var på jakt efter en kille ,då var hon och jagade då.Men kunde vara borta högst en dag, men sen kom hon hem.

Ibland kunde hon ligga på altan ,och såg en råtta i gräset men då tog hon råttans snabbt, genom att hon ville även hon äta som passar katter då. Katterna tog även fåglar ,men man får acceptera att katter även äter fågeln då. Men fick även bära ut en del råttor ,men trodde jag skulle rädda dem från Snuffsan och Fanny då. Men katterna var så glad när de kom in med en råtta men jag var inte så glad ,genom att katterna leker med råttan hela tiden då. MEN KATTER ÄR JÄGARE OCH TAR GÄRNA EN RÅTTA TILL MIDDAG DÅ.

 JAG KUNDE GE KATTER FILMJÖLK I EN SKÅL ELLER LITE OST ,de åt så mycket av osten ,och speciellt när de hade fått kattungar då. Men åt och åt ost genom att det fattas en massa då. Men gav leverpastej ett tips från moster då. Men hon gillar det. Men tog avmaskning piller i leverpastej, men sen åt inte hon leverpastej ,genom att jag tänker ändra om mycket nu. Kalvsylta då. Men har testat lite annat till katterna då. MEN DET GÅR GÖRA EGEN MAT TILL KATTERNA ,MEN MÅSTE BÖRJA NÄR DE ÄR KATTUNGE DÅ. ATT DE ÄR VAN DÅ. JAG HAR TESTAT LITE GRANN DÅ.

Men katter är smart ,men lämnar maten utanför genom att slippa problem med mig ,genom att jag tog råttan från dem då. JAG OFTAST ATT DE HADE LAGT UPP RÅTTAN UTANFÖR HUSET DÅ.

MEN VET IDAG ,ATT JAG MÅSTE KÖPA EN NY HUND DÅ. 

Men idag förstår jag allt vad fel jag gjorde när vi hade Afla ,att hon vill äta lite annat gott, än torrfoder då. Men hon fick lite annat än torrfoder ,men jag trodde på vad folk visar mig då. Men kunde inte drömma om att jag hade gjort lite fel mot Alfa då. MEN IDAG HAR JAG GETT HENNE RÄTT MAT ,SOM VAR DET BÄSTA FÖR ALFA ,OCH STRUNTAT PÅ VAD FOLK SA DÅ. 

Men folk har glömt bort det ,att det bästa för hundar är att äta som de gjorde förr i tiden då. Hundar tål inte så mycket kryddor, utan vanlig mat då. Men folk kan äta så mycket kryddor i maten och salt ,som hunden måste undvika då. MEN ANNARS KAN NI GLÄDJA HUNDEN MED LITE GOTT I SKÅLEN GENOM ATT HUNDEN ÄR ASÄTARE OCH TÄNK PÅ DET. 

Folk har gjort om hundarna idag, men bäst för hunden att leva som förr i tiden då HÄRLIG GOD MAT ÄLSKAR HUNDEN DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.