HUND – DOG

MEN IDAG SITTER MYCKET FAMILJER OCH KVINNOR TITTAR EFTER HUNDAR IDAG? Men varför har Sverige blivit så tokig efter hundar idag???? Men nu ska alla ha en hund??? Men vad kan ha hänt med lilla Sverige, nu är alla så kär i hundar då??? JA många älskar hundar genom att mycket svenskar är djurälskare då. Men hund står nästan högs upp på listan idag???

Men vad har hänt då med landet ,genom att förr kunde folk köpa hund ,för att komma ut mer i naturen ,och ta sin långa promenad ,och mycket enklare för folk som hade svårt att  komma ut och ta sin runda då. Men folk kunde även gå upp i vikt, men mycket folk fick tips från folk, skaffa dig en hund, då måste du gå ut ,genom att hunden måste kissa eller bajsa då. Men var tvungen att gå ut flera gånger med hunden, GENOM ATT HUNDEN ÄR BÄSTA KOMPISEN ,MEN ÄVEN EN BRA VÄN ATT RASA KILON MED, MEN SÅ BRA ÄR HUNDEN DÅ.

MEN ÄVEN BRA MOT VÅLDTÄKTSMÄN, DÅ KOMMER HUNDEN PÅ FÖRSTA PLATS, OCH BITER MÄNNEN I RUMPAN, SÅ DE SPRINGER DÅ, eller så kan även hunden bita våldtäktsmän i foten, genom att våldtäktsmän tar kvinnor och tjejer på löpande band idag ,om männen får chansen, då tar männen chansen ,men då tar tjejerna kvinnorna ett motgift ,och tar med hunden då.

  Det är lika bra att ta med hunden mot männen då.

MEN SKA REGERINGEN BETALA HUNDEN ,GENOM ATT DET HÄR BLIR DYR KOSTNAD FÖR VARJE FAMILJ, ELLER KVINNA OCH MÄN DÅ??? Men regeringen har tagit hit våldtäktsmän, och då måste de köpa hund ,som även blir en extra dyr kostnad, eller om ni skickar vakter själv ,genom att ni har vakter.

Hur många vakter har ni när ni ska ut då???

Men det är orättvist idag när ni har stökat till ,så barn kan bli våldtagen i skolan ,och till och med det kan en liten tjej på 9 år bli våldtagen då. Men hände för ett tag sedan då. Men vem tog hit våldtäktsmän till Sverige??? REGERINGEN SÅKLART.

Det var regeringen som sa JA då. Regeringen tittar aldrig igenom allt när män och kvinnor kommer hit ,då får vi enorma problem att freda oss, och då måste regeringen anlita vakter, eller enkelt köpa en hund, genom att nu kan tjejer och kvinnor bli utsatt för det grövsta VÅLDTÄKT ,GRUPPVÅLDTÄKT ,SOM KOMMER FRÅN MÄNNEN NI TOG HIT DÅ som kvinnor eller barn bli utsatt för idag då. Men hur hjälper ni föräldrarna då ,men är ni säker på att ingenting händer i skolan då??

HAR REGERINGEN SKRIVIT EN LAGBOK TILL KILLAR SOM KOMMER HIT ,OCH LAGT UT PÅ SKOLOR OCH ANDRA STÄLLEN DET BOR FOLK DÅ GENOM ATT FÅ SLUT PÅ ALLA PROBLEM DÅ. När killarna kommer hit, vad  händer då?? Ni har inte ens lagt ut om våldtäkt eller gruppvåldtäkter ,vad som händer då genom att en kille kan vara ung ,och ni har varit med själv då. OCH

VET VAD SOM HÄNDER NÄR NI VÄXER UPP. Men ingen blev våldtagen, som tjejer kan bli idag då. Det finns killar som kan våldta när de är 15 år, som ingen tänker på då när kommer till skolan då. Men ni tror att det är lugnt runt dem då??? Men lägg ut en lagbok genom att skydda familjen och barnen då.

MEN ÅKER UT FRÅN SKOLA PÅ STUDS OCH FÅR ALDRIG BYTA SKOLA ENS, MEN ÅKER UT FRÅN LANDET MED FÖRÄLDRAR ,OM DE ÄR MED DEM. Genom att det är föräldrars ansvar ,att ta hand om sina barn när de kommer hit, att föräldrar vaktar sina söner då ,vaktar sina söner såklart då.  Sköter sig då. Genom att respektera hur vi går klädd ,genom att kolla upp landet innan ni flyttar till Sverige då. Men även regeringen kollar upp noga med folk ,genom att tyvärr är det folk SOM BÄR BURKA OCH SLÖJOR ,SOM KOMMER FRÅN MÖRK FÖRTRYCKT KULTUR OCH KOMMER HIT.

VAD HÄNDER DÅ???? KOLLA VAD SOM HÄNDER NU BARA VÅLDTÄKTER OCH GRUPPVÅLDTÄKTER ,GENOM ATT KVINNOR OCH TJEJER BÄR BURKA SLÖJOR , NIQAB ,HIJAB , BURQA OCH TÄCKER SIG DÅ. 

Om familjen visste om det, då vaktar familjen varandra då genom att slippa bli utvisad då. Men männen måste visa respekt mot oss när kommer hit då  ,hur vi lever då. Men måste visa respekt mot oss, genom att en del länder har det krig och bråk då. Men åker ut från landet även om det är krig. När männen har skadat tjejen eller kvinnan ,då får de lämna landet och aldrig får visa sig här då.OCH BÄST FÖR DEM ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

Men mycket hundar kan även komma från dåliga uppfödare idag ,genom att mycket hundar kan även vara sönderavlad ,och då är det extra viktigt att köpa en hund från en säker uppfödare då.FRISK HUND.

Men vad har regeringen gjort idag, NU MÅSTE NÄSTAN VARJE TJEJ ELLER KVINNA TA MED HUNDEN TILL OLIKA STÄLLEN, NÄR DE GÅR UT OCH GÅR. Och då måste Hunden hänga med då.

MEN DET FINNS FOLK SOM HAR LITE INTRESSEN AV HUNDAR, men även de kommer betala dyrt eller billigt ,genom att skydda sig själv mot hemska männen, som regeringen släppt in över svenska gränsen ,som bara fick problem med våldtäktsmän gruppvåldtäkt på löpande band då.

Men ska regeringen betala hunden nu, eller får folk ett bidrag till hunden ?????

Men vi har en galen regeringen ,som tar inte ansvar över svenska folket ,utan år efter år, har det pågått gruppvåldtäkter våldtäkter, och år efter år har kvinnor och tjejer, blivit fruktansvärt utsatt av männen då, OCH TILL OCH MED BARN HAR BLIVIT UTSATT FÖR DEN VÄRSTA MISSHANDELN MÄNNEN KÖR MED DÅ. SLÅR NER BARNEN OCH MISSHANDLAR DEM, och känner knappt igen dem efter den misshandeln de kör med då.

Men kan även kasta ut Kvinnorna, eller tjejer och barn på gatan, eller så bränner männen upp oss då. MÄNNEN TACKAR OSS SÅ ,ATT DE FICK KOMMA TILL SVERIGE DÅ. MEN REGERINGEN HAR SÅLT OSS TILL VÄRSTA PESTEN VI HAR HAFT DÅ. Vi hade digerdöden ,men den här pesten är tio gånger värre än digerdöden då. Men här drar ni in män som spottar på oss ,och förnedrar oss ,genom att kulturen har problem att sköta sig fortast männen kommer över gränsen, men tror att det är fritt fram att döda och kör med gruppvåldtäkt och våldtäkter, men för dem är det rena rama smörgåsbordet ,att titta på tjejer och kvinnor ,som kommer från burka och slöjor ,som en del visar knappt foten.

MEN HÄR VISAR VI ALLT, MEN FÖR DEN DELEN ÄR DET FRITT ATT LEVA SÅ, vi har nakenbadare, som vill leva så ,men för den delen måste männen acceptera att de kommer till ett land där folk badar naken, som är naturligt för dem då.

MEN MÄNNEN KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKT ,MEN LÅT BLI VÅRA KVINNOR ,TA ERA EGNA KVINNOR, ISTÄLLET FÖR OSS ,SOM HAR KOMMIT MYCKET LÄNGRE DÅ, men kör på era kvinnor samma sak ,som svenska kvinnor och tjejer ,och barn får möta på vidriga män ,som kör med gruppvåldtäkt och våldtar kvinnor och tjejer på löpande band. MEN INGEN TJEJ ELLER KVINNA OCH BARN SKA BLI UTSATT FÖR GRUPPVÅLDTÄKT VÅLDTÄKT. 

Men plus måste kvinnor och tjejer köpa en hund idag, och mycket familjer måste lägga pengar på en hund. Men förr lade folk pengar på hundar genom att folk var så dålig på att komma ut, men nu GRUPPVÅLDTÄKT VÅLDTÄKT GENOM ATT SKYDDA SIG SJÄLV DÅ.

MEN HAR REGERINGEN LÄMNAT UT EN LAGBOK TILL MÄN OCH FAMILJEN NÄR DE KOMMER HIT DÅ???? Men börja sätt ner fötterna ,och börja säg NEJ till mer gruppvåldtäkter våldtäkter genom att slippa bli sjuk ,och lämna ut lagboken ,genom att få slut på värsta pesten vi mött på då. Ingen kvinna kan gå ut idag, inte ens små barn och tjejer genom att männen tar allt när de ska ha sex då.

Men då måste regeringen visa att männen åker ut från skolan och får inte ens byta skola ,men även åker hem där de kommer ifrån, även om det är krig, har killarna skadat en tjej eller kvinna eller små barn, DÅ ÅKER MÄNNEN HEM MED EN ENKELBILJETT DÅ. 

Men äldre sjuka människor, blir utsatt för mycket svarta män idag ,och vem som hels kan råka illa ut då. 90 år är inget för dem, bara de får ha sex då. Men även kvinnor ,SOM ÄR SJUK ÄR INGENTING FÖR DEM ÄR ETT LÄTT OFFER OCH VÅLDTAR DEM, genom att de är ett offer mycket sjuka människor, som har svårt att klara sig som andra ,men för dem blir det en enkelt att ta dem då.

Men det är så mycket familjer idag, som är rädd att möta på gruppvåldtäkt av den värre gruppvåldtäkten, genom att killarna slår nästan sönder kvinnorna eller tjejer ,eller så bränner de upp folk idag, men vilket fruktansvärt land vi har fått nu, kan inte gå ensam utan en hund idag. MEN FOLK TACKAR SÅ ,NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE OCH BRÄNNER OSS ,SOM HAR FÅTT HJÄLP AV OSS. 

Men förr kunde folk skaffa en hund ,att gå ut och gå ,

men nu mot våldtäkter gruppvåldtäkter då.

Men så har Sverige blivit idag.

MEN HAR EN SVAG REGERING

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.