KRIG – WAR

IGEN HAR JORDEN BLIVIT UTSATT FÖR KRIG GENOM ATT FOLK HAR ÅTERIGEN PROBLEM ATT PRATA OCH LÖSA KONFLIKTER,då tar folk till vapen när de ska lösa konflikter då.

NU VAR DET IRAN OCH IRAK SOM HAR PROBLEM ATT LÖSA SAKER MELLAN SIG. Men hörde kriget flera dagar innan ,men i samma veva får vi in om Sverige, som även måste skriva och varna för då. Men satt i två delar, ska vi ta den eller den, men vi hörde krig som är jobbigt att höra när kulor smattrar runt huvuden på mig, fast jag bor i Sverige då.

MEN VALDE DET ANDRA GENOM ATT JAG VAR SÅ TRÖTT ATT BO GALET  och fel har jag fått bott hemma i mitt lugna hem, då har jag haft energi till att sitta och skriva och varna folk då. Idag har jag problem genom att tröttheten tar över när man sitter och skriver hela tiden. Ibland får en smäll i hela huset ,men då är det närmaste som jag måste prata med ,och varna för saker och ting då. Men har även hänt att skriva andra saker då. Men måste öppna och höra efter då. Jag kan även vara trött och sur då.

MEN ÄR TRÅKIGT ATT FOLK BLIR UTSATT FÖR KRIG IGEN,som blir idag bara en massa problem folk, som lever på jorden idag.

Men sluta hjälp folk med vapen genom att få slut allt nu. KRIG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.