UPPDATERING OM DÄR JAG LEVER IDAG

MEN TROR NI ATT DET BLIR LUGN I HUSET??? MEN GUD HAR SAGT DET NÅGRA GÅNGER, HAR FOLK INTE HJÄLPT TILL, DÅ SKA DE LÄRA SIG DET.

NEJ ALDRIG SÅ LÄNGE JAG LEVER HÄR. JAG LOVAR ,OCH INGEN VILLE BYTA MED MIG ENS NÄR MAN BOR HOS FOLK, SOM SKADAR MIG.

MEN ÄVEN FATTIG BÅDE ANDERS OCH HANS PAPPA ROLAND ,MEN ÄR SÅ SYND OM DEM NU. ROLAND HAR PENGAR DÅ. Men så fattig är inte de, att ta tillbaka julklappen när man ger folk då. Men då ska man inte ge julklapp 250:- ,det var inte flera tusen eller 1 miljon utan 250:- en julklapp då. Jag skulle aldrig vara så fräck ens att ta tillbak en julklapp även om jag hade lite pengar då.

JAG ÄR INTE SÅ FRÄCK SOM DE KAN VARA DÅ. Men Roland har pengar men Anders lånar mycket ,och kassan kanske börjar sina då??? Eller vem vet då.

Roland ville inte att jag jobbar med jag gör idag ,när Anders städar bort min lokal då, ett jätte litet lån då. Men ville lägga på bilen den gången, och Anders skulle gått dit igen och igen, genom att min ekonomi rasar när Kewan kom ,och inget att leva då då. MEN MIN FLYTT BLEV FÖR TUFF DEN GÅNGEN ,GENOM ATT JAG LADE TVÅ GÅNGER DUBBEL HYRA DÅ. OCH AKELIUS GJORDE FEL FICK ALDRIG TILLBAKA PENGARNA DÅ. 3 hyror lokal, och lägenheten.En månad blev det, 16 000:-. Men Akelius tog bort efter konflikter om lägenheten var så himla liten att bo där. Men hade renoverat vackert ,men kan inte bo där ,som kommer från parhus och sen till en 3,a då. Tog en 2,a som vi kan egentligen inte ta ,men priset på 3,an var för saftig då.

Men jag började samla ihop pengar igen till nästa flytt då. MEN DEN FLYTTEN KOSTAR ÄNNU MER DÅ. Blev 17 000:- för tre hyror då. Men fick aldrig tillbaka pengar ,som blev fel ,och jag måste flytta och ta mig vidare, men då fick ekonomin en smäll för oss då. Men hade inget val än att ta oss vidare då. Men det tar ett tag att komma ikapp då.

Jag fick råd från läkare att jag måste flytta, genom att jag är så känslig att bo där då. Men även från sociala puttar mig att flytta från området genom att hon hade sett det oskända, som såg hur jag mår att bo i hemsk energi då. Men rådde oss att flytta till en hälsoinriktad lägenhet då. VI MÅSTE TA OSS VIDARE DÅ. 

Men måste titta åt en annan lokal som är inte det enklaste då. Men vill att allt ska stämma perfekt när jag tar en lokal då. JAG HANN INTE SÅ LÅNGT NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ. 

Men frågade om Anders kunde åka iväg, och fixa det lilla jag lever på, men även måste ha diskhandhanskar, genom att jag förstör händerna, men Roland har stannat av ,och inte gått vidare och han är utan en diskmaskin, som flesta har i dag då. Men sett när barnen var små ,att det finns ett litet hål för diskmaskin ,men har inte satt in en ny när han är 93 år, när folk ska ha lättsam då. Men inte i det här huset ,utan från glada 60-talet, men har inte ens renoverat ens då. HUSET BORDE FÅ EN UPPLYFTNING DÅ. 

Men mina släktingar har allt lättsam, men är även gammal då. Men kan inte vara utan diskmaskin ,och hon är äldre hon skulle vägra att vara utan diskmaskin, genom att hon är van att ha det lättsamt sen den dök upp på marknaden då. MEN HON VILL HA DET LÄTTSAMT DÅ.

Men huset håller på att förfalla ,och Anders är nog glad om han får någon krona när han ska ärva sin pappa, men det kommer bli hårt genom att folk som ser det ,att huset är nedgånget då. HAN TAR INTE HAND OM HUSET ,SOM ÄVEN STÖKAR TILL FÖR ANDRA DÅ.

Men har aldrig mött på så knäppa människor, som missunnar folk ,som aldrig jag gör då ,utan glad för pengar de har då. Men även frågar sällan folk om pengar, när de har lite pengar då. Jag minns att Anders kunde säga, att nu kan Kewan betala den fjällfilen jag ska ha då. Men Kewan frågar jag inte överhuvudtaget ,genom att han flyttar till England, och hittade jobb väldigt snabbt ,som kurder nosar fram jobb han var utan jobb 1 år, men sen hittade han arbete, att raka män som inte ger så mycket. Men kan inte fråga honom utan jag får fråga andra eller så tar jag en kund när jag har tid då. Men nu har Kewan sökt jobb, och vet han sa ,att han var så trött när han jobbar då. Men var lite sur genom att jag vill prata med honom hela tiden då. MEN SETT ATT GUD HAR VISAT, ATT KEWAN LETAR ARBETE DÅ. HAN SITTER INTE STILL DÅ. Men frågar inte honom när han håller på att  bygga upp ett nytt liv ,utan han behöver sina pengar så väl, och skulle inte ens fråga honom genom att han måste även han överleva då.

MEN HÄR MISSUNNAR MAN FOLK DÅ SOM ALDRIG JAG SKULLE GÖR DÅ. Men har fått en liten gåva från Linn pengar till kläder då. Men har lagt det på ett konto ,tills den dagen jag är klar då. Men då börjar Anders att bråka om pengar men även Roland höll med, att hon får betala även om det var en julklappspengar de gav mig då.

MEN TAR ALDRIG TILLBAKA EN JULKLAPP DÅ GENOM ATT DET ÄR FULT ATT GÖRA DET, men Anders i ett nötskal när han börjar få för lite pengar då måste han bråka om det ena en det andra då. Han har gjort så förut ,men sagt till honom då har man inte, då ska man inte ge då. Men Anders har slarvat pengar många gånger, eller lånat till folk när han inte kan det då. Men då har vi haft enorma krig och konflikter ,när det är hans fel att han gjorde så.

Men även att han vill inte ens rädda min lägenhet ,men varför ska sociala hjälpa dig då. Men vad har Anders för problem med pengar idag, han puttar inte sociala då. Jag fick så mycket problem och skilja mig, MEN ÄR PROBLEM ATT SKILJAS IDAG. Men kostar även en massa pengar då. Vi delade förut på olika saker då, han tog lägenheten och jag tog andra saker då. Men då skulle jag plötsligt stå själv ,som en del med mig fått stora problem med då. Men måste ändå ta sig vidare då.

MEN GUD SÅG UT JONAS ,SOM SKULLE SKYDDA MIG OCH KALLAS FÖR PROTECTION genom att jag blev sjuk, och kan inte rädda mitt hem ens, när ska folk fatta det, att jag blev sjuk när jag skulle behålla min lägenhet då. Genom att Kewan kommer och går ,men vad händer med mig?

JAG BLIR SJUK ,OCH GUD KAN TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR, HUR VI FUNGERAR DÅ. JAG BLIR SJUK NÄR KEWAN INTE ÄR HÄR DÅ. Jag måste ha folk som räddar min lägenhet, och kan inte bo med Anders ,genom att han går in i så stora konflikter då. Men vart bor jag idag, där jag inte skulle bo ,genom att ingen smart person kunde rädda mitt liv, och var en sväng ner till sjön ,och försökte ta mitt liv ,som aldrig haft den tanken ens då. Men hade aldrig långt tillbaka tänkt ta mitt liv, fast jag har lämnat män då. Men Kewan gör att jag fungerar inte som jag ska då. JAG KAN INTE STYRA ÖVER DET SOM ÄR EXTRA JOBBIGT DÅ. JAG HAR SKÖTT OM ALLT FÖRUT DÅ. 

Men den dagen var så grå, men folk måste skydda mig då. Jag har skrivit om när jag tänkte lämna allt då. Men orkar inte skriva igen om det. Har jag sett nu  men är svårt att rädda sig själv. Men skulle varit mer noga att skydda min lokal puttat folk ,som inte ville hjälpa till att överleva då. Men sitter här och hoppar på mig då. SOM HAR URDÅLIG FOLK ATT SAMARBETA, SOM FÖRETAGSBYGGARNA SA DEN GÅNGEN, HUR VIKTIGT DET ÄR ATT HJÄLPA VARANDRA DÅ. 

Men måste ringa Jonas hela tiden när Anders går i gasen då. Ingen skulle orka det jag går igenom då. Ingen var smart att rädda min lägenhet då. GUD SATT LÄNGE OCH VÄNTAR PÅ, ATT FOLK SKULLE RÄDDA MIN LÄGENHET DÅ. Men hade även ärkeänglar och Great master som skyddar mig, men gick ändå ut, genom att jag måste ha folk runt mig ,som stoppar att ta mitt liv då. Men även folk som skyddar mitt hem då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.