VAR PÅ SEMESTER MED LINN

 

VAR PÅ SEMESTER MED LINN

VAR PÅ SEMESTER MED LINN. Vi åkte iväg och hon skulle äta. Vi hade tagit med egen mat. Men matar henne då.

Vi åkte ut och tog med oss lite matsäck och åt mat då. Vi hade mysstund ihop när hon var liten då. Vi åkte iväg till något ställe, och gjorde i ordning en egen mat då. Vi satt i gröngräset och åt och myste då. OCH FICK DOPPA FÖTTERNA OCH TOG ETT BAD DÅ.

JAG VILL FORTSÄTTA MYSSTUND SÅKLART MED LINN.

MEN TIDEN ÄNDRAS OM SÅ   SNABBT ,SÅ HAR DE VUXIT UPP DÅ. 

Varför fick jag allt det här med semester?

Genom att livet har ändrats om idag, BARNEN VÄXER UPP OCH HITTAR SITT EGET SEMESTERPARADIS, SÅ SER VÄRLDEN UT IDAG, PÅ MÅNGA STÄLLEN IDAG, barnen växer och hitta sitt eget liv, genom att världen är format så ,för mycket barn och plus föräldrar  idag.

Barn är barn när de är barn ,och sen växer de upp ,och världen har förändrats runt föräldrar och barn, barn har vuxit upp, och tiden har förändrats och ändrats om runt mycket föräldrar idag. Och föräldrar har barn ,som bor hemma ett tag ,eller barn som lämnar hemmet snabbt, genom att upptäcka världen idag. Och allt är så spännande idag att resa ut, att se världen. MEN MYCKET FÖRÄLDRAR SER SINA BARN RESER IVÄG, genom att allt är så enkelt idag köpa pass och åker iväg.

Men förr var barnen hemma mer än nu, genom att världen är annorlunda idag ,än långt tillbaka, då kunde barnen stanna hemma mycket mer än idag, genom  att världen har utvecklats så mycket idag, och barn har svårt att stanna hemma idag, GENOM ATT ALLT HAR FÖRÄNDRATS MYCKET IDAG, OCH FÖRÄLDRARNA SER SINA BARN RESER IVÄG, och ingen kan stoppa dem att resa ,genom att barnen har vuxit upp, och kan göra vad de vill då.

Men mycket föräldrar kan få problem med barnen, som har svårt att stanna hemma måste ut och se världen, och svårt att stanna på en plats idag, som mycket föräldrar får lida av. VI SOM VILL HA VÅRA BARN HEMMA KAN ÄVEN GÖRA OSS BESVIKEN ,SOM VILL ATT DE STANNAR HEMMA DÅ.   Ocn mycket föräldrar ser barnen drar iväg, och flyttar hemifrån tidigt en del barn, genom att tiden ser ut så ut och söka arbete och skolan, genom att så mycket har förändrats idag.MEN MYCKET FÖRÄLDRAR KAN BLI ENSAM IDAG, GENOM ATT BARNEN FLYTTAR NÄR DE KÄNNER FÖR DET drar iväg fast föräldrar vill ha dem hemma då.

Men Sverige har mycket problem idag, att barnen måste ut har svårt att stanna hemma, som förr i världen ,då var de mer hemma ,och kunde även hjälpa till ,som är nu helt annan tid då ,att hjälpa varandra, OCH MYCKET FÖRÄLDRAR HAR PROBLEM MED DET, som har blivit galet idag, genom att barnen växer upp och flyttar hemifrån tidigt.EN DEL FLYTTAR TIDIGT HEMIFRÅN SÖKER ARBETE PÅ ANNAN ORT.Men tiden ser ut så ,att söka arbete, men även ha kontakt med sin familj ,som en del kan ha kontakt ,fast de bor längre bort då. Men gillar att hålla kontakt med familjen då. DET FINNS FOLK SOM VILL ÄNDRA OM DET. ATT HÅLLA KONTAKTEN MED FAMILJEN. 

Men har svårt att hjälpa sina föräldrar ,som mycket svensk barn har svårt att hjälpa varandra ,och mycket föräldrar kan bli ensam, som världen ser ut idag ut och reser och se världen idag.MEN BÖRJA NU, ATT ÄNDRA OM ATT HJÄLPA VARANDRA DÅ. ANNARS FORTSÄTTER DET.

Men en del barn kan stanna hemma på hemmaplan, medans en del drar iväg idag ,genom att upptäcka världen, SOM MYCKET UNGDOMAR GÖR IDAG   ,genom att allt är så enkelt idag ta flyget, tåget eller båten ,som världen ser ut idag.

Men vad händer med föräldrar idag?,

Ibland stannar barn, ibland reser de att se världen ,genom att vidga sina vyer ,SOM FÖRÄLDRAR FÅR LIDA AV DÅ. Det är barn som har svårt att stanna hemma, eller måste åka dit, eller dit har svårt att sitta still då.

Men idag kan barn upptäcka världen på annat sätt ,än långt tillbaka var mer sammanhållning än idag, men kan vi stoppa det, som händer idag går det få stopp på det? FÖRÄLDRAR MÅSTE BÖRJA NU GENOM ATT VÄNDA TRENDEN IDAG. 

Idag är allt så enkelt att sticka och se världen, och föräldrar förlorar barn tidigt eller sent ,GENOM ATT VÄRLDEN SER UT SÅ, ATT UPPTÄCKA VÄRLDEN IDAG.

Men mycket föräldrar får lida av det, och föräldrar ser barnen växer upp och lämnar Sverige, och måste ut och se världen då. Men allt är så enkelt ,att ta flyget eller tåget att se världen. Men båt, flyg och tåg genom att allt är så enkelt idag ,och föräldrar blir kvar ,genom att barnen måste ut och se världen idag. MEN VI KAN ÄNDRA PÅ DET GENOM ATT HA MER SAMMANHÅLLNING MED FAMILJEN DÅ. EN DAG SITTER NI DÄR. 

MEN SÅ SER VÄRLDEN UT IDAG, SOM ÄVEN ÄR SKRÄMMANDE VÄRLD DÅ ,och mycket föräldrar får lida idag, och barnen tar en resa dit eller dit ,kan inte stanna hemma idag. När barnen växer upp, då är det mycket ut och se världen när barnen växer upp, och ut och se världen eller reser inte så långt. Men måste ut och resa ,och kan inte få stopp på det genom att de har svårt att hålla sig hemma då.

Men flytta från hemmet ,och sen försvinner mycket gemenskap med varandra då mycket äldre kan bli ensam ,genom att världen har blivit upp och ner idag och svårt att ändra om det. MEN ALLT GÅR ÄNDRA OM, GENOM ATT SLIPPA SJÄLV SITTA DÄR EN DAG NÄR NI BLIR GAMMAL. 

MEN MÅSTE ÄNDÅ ÄNDRA OM ,genom att folk får lida idag när familjen är bland det viktigaste idag, att hålla ihop varandra är bland det viktigaste att hålla ihop då. DET ÄR DAGS ATT ÄNDRA OM NU.

ATT HÅLLA IHOP FAMILJEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.