BIG PROTECTION – PROTECTION TVILLINGSJÄL TWIN SOUL

JAG HAR SVÅRT ATT PRATA MED FOLK OM TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL. PROTECTION BIG PROTECTION Jag försöker prata om tvillingsjäl, Twin soul med folk. Och speciellt om jag sitter med folk eller prata med folk, så blir det en en massa fnitter och jag blir tokig på mig själv, när jag vet att det är äkta tvillingsjäl inget påhitt då, men ändå en massa fnitter, ni får tro vad ni vill då. MEN ÖNSKA JAG VAR MER STARK ATT BERÄTTA DET. JAG HAR BLIVIT SJUK AV KEWAN, OCH MÅSTE VARA ÄRLIG VART MIN SJUKDOM KOMMER IFRÅN NÄR VI LEVER SÅ HÄR DÅLIGT.

Om jag gick till en doktor ,vad tror ni han skulle säga när vi blev så sjuk???? Doktorn skulle klia sig huvudet ,och fattar ingenting då. Men han har inte kunskap om hur sjuk jag kan bli ,eller Linn då och Niklas och Kewan, Anders. Ingen läkare kan oss, som synd är ,genom att man måste vara tyst ,genom att annars så hittar läkarna på det ena än det andra då, GENOM ATT DE KAN INTE TWIN SOUL TVILLINGSJÄL ATT VI KAN VARA HALV, det skulle låta konstigt hos läkarna, att vi kan bli så påverkad av en man eller kvinna då.

Ingen läkare skulle tro på det. Eller så hittar de på nya tabletter ta den ,men den passar inte ,men ta den, den passar inte, igen tablett kan täcka hållet, UTAN KEWAN KAN TÄCKA HÅLET DÅ. MEN FÖR LINN, SÅ FUNGERAR ENDAST NIKLAS, ATT HON KÄNNER SIG HEL MED HONOM DÅ. MEN ÄR BÄTTRE ATT VARA TYST ,GENOM ATT VI FÅR LEVA MED DET HELA LIVET DÅ.

BARA NÄR VI MÖTS, ANNARS HÄNDER INGENTING MED VARKEN LINN ELLER MIG OCH NIKLAS OCH KEWAN. ANDERS PÅVERKAS OCKSÅ AV DET HÄR. GUD ÖPPNAR HJÄRTAT. Det märks inte när man lever ihop, det är när någon dör eller lämnar varandra som vi ser det.

JAG SÅG PÅ LINN OCH NIKLAS OCH ÄVEN ANDERS HAR VARIT DRABBAD NU. MEN KEWAN ÄR DRABBAD NU OCH JAG ÄR DRABBAD DÅ. Men Anders har glömt det.

INGEN KAN DET, att de kan få problem den dagen det händer något drastiskt, ATT NÅGON DÖR ELLER LÄMNAR VARANDRA DÅ.

MEN VET ATT EN DEL DRICKER GENOM ATT TÄPPA TILL SMÄRTAN. Men sett från andra liv jag haft ,att jag täppte till min smärta och drack ,men såg även tabletter som tog mitt liv då. Men dricker mest för att täppa till smärtan då.

Kan inte dricka varje dag genom att de jobbar också. Men jag dricker inte en droppe ens, utan förr kunde jag dricka när jag skulle ha kul, och alkohol går inte ihop med mig, genom att jag minns hur bakis man var när man drack en dag ,och var och festar då. MEN DRACK BARA NÄR JAG SKULLE UT OCH HA KUL ,genom att jag hade dåligt självförtroende ,men då blev man mer tuff ,att ta för sig, annars satt jag ,och gick aldrig fram till någon kille ens då. Jag drack inte för mycket mest för att bli mer modig då.

Men drack även när jag och Ömer var ut och skulle ha kul ,men nästa dag var det stopp ,genom att man har jobb att sköta båda två då. Men mest att man vågar mer då. Men aldrig nästa dag, utan kan inte ens titta åt alkohol ens då. Men folk kan det, SOM ÄR EN GÅTA FÖR MIG ,JAG SKULLE INTE ENS SE ÅT ALKOHOL DAGEN EFTER DÅ. DET FANNS INTE ENS EN TANKE HOS MIG man mår illa ,att bara titta åt alkholen då. Det kunde ta flera dagar efter att jag kände så då.

Men har aldrig kunnat bli så beroende av alkohol då. NU DRICKER JAG INTE EN DROPPE NÄR MAN LÄRDE SIG ,ATT JAG BEHÖVER INTE ALKOHOL FÖR ATT GÅ UT DÅ. Men folk dricker för att täppa till smärtor, som aldrig fanns i mitt huvud ,utan för att ha kul då. Jag har aldrig fattat det, att det fungerar ens eller gå runt ,och lulla runt är inte jag då. DET FINNS INTE I MITT

HUVUD ENS DÅ. MEN GREAT MASTER LADY NADA SA FÖRSTA GÅNGEN ,ATT JAG HADE MÖTT PÅ EN TVILLINGSJÄL, genom att jag frågade om Kewan när han jagar mig hela tiden på Facebook. Men blev lite orolig genom att han var så ung då. Men 24 år och jag blev lite rädd för allt då. Men började känna kärlek, men sa inte så mycket då. MEN LADY NADA SÄGER ATT JAG MÖTT PÅ EN TVILLINGSJÄL DÅ. Men kan vara olika åldrar på tvillingsjälar ,twin soul.

MEN FÖR FÖRSTA GÅNGEN SKA FOLK FÅ HÖRA SANNINGEN OM TVILLINGSJÄLAR, TWIN SOUL om tvillingsjälar är ett påhitt ELLER EN SKRÖNA OCH EN MASSA LÖGNER OM TVILLINGSJÄL, TWIN SOUL DÅ.

MEN DÄRFÖR SÅ BERÄTTAR GUD SANNINGEN OM TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR FÖR FÖRSTA GÅNGEN, DÅ FÅR NI HÖRA SANNINGEN OM DEM för första gången får ni höra om twin soul ,tvillingsjälar då. GUD har sett så mycket galet idag om twin soul ,och kolla på alla sidor som strömmar över med twin soul ,tvillingsjäl, och en del lever på det och lurar folk ,att möta sin twin soul flame och twin soul flame, och det ena en det andra och därför måste GUD öppna dörren till sanningen nu. VAD SOM ÄR ÄKTA DÅ. JAG SER SÅ MYCKET FEL SJÄLV ,OCH ALLA LÖGNER NÄR JAG VET SANNINGEN, DÅ BLIR JAG LITE SUR NÄR JAG VET ,HUR DET ÄR DÅ. 

DET FINNS  SIDOR PÅ INTERNET Twin soul flame,twin flames love,twin flame test, Twin flame runner, 10 tecken på förestående Twin Flame Reunion. MEN USA SPRIDER SÅ MYCKET LÖGNER DÅ. Men kolla på alla sidor, som strömmar över med twin soul om det ena en det andra då. Men vi orkar inte ta ner alla sidor ,utan tog lite av allt tok som kommer ifrån dem. Men det finns en sida på Facebook om twin soul flame det gör så himla ont i mig, och kan inte ens kommentera den ,genom att det är inte så ens, utan en vacker saga om twin soul flame.

GUD ÖPPNAR DÖRREN TILL DET

GUD måste lämna ut sanningen genom att folk vill nu bara möta på twin soul tvillingsjälar ,och så mycket lögner kommer från The Summit lighthouse eller böcker eller internet som strömmar över med allt då. Ni kommer aldrig önska twin soul tvillingsjäl då. Nu har GUD börjat med ett land Kurdistan, som är inte ens kul när jag ser hur han gör då. Jag har tittat på många liv men älskar mer tidigare liv genom att det fanns mer respekt och kärlek och omtanke då. Men folk idag är inte som förr då. DET ÄR BARA EN MASSA STÖK NU. 

GUD KUNDE INTE FÖRSTÅ ,hur folk vill möta twin soul ,tvillingsjäl genom att vi har även problem när någon dör ,eller lämnar som jag blev utsatt för nu.

När Kewan lämnar och går, då kunde knappt rädda mig själv då genom att jag blir förändrad, när jag är delad med Kewan då. När han dör, då får jag problem eller han då. Men sett ,att familjen får mycket problem ,att rädda oss när någon dör av oss ,så det är inget önskemål av folk ens då. Det går bra när man lever ihop, men när det händer något, då ställer till stora problem med twin soul, och kan lova, att ingen önskar att möta sin tvillingsjäl ,genom att det är inte så himla kul alla gånger då. FOLK SER GEMENSKAP OCH ROSA MOLN RUNT TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄLAR DÅ. Men har önskat det ,men ser så lite av det nu då.

ELLER SÅ HAR JORDEN ÄNDRATS SIG OM 100 ÅR ,och kan komma tillbaka om 100 år, men inget har hänt, men kanske kommer om 500 år, men då har väl jorden blivit ännu värre med en massa tok, men jag stannar hemma då. Jag önskar avgång, och någon annan får ta över och lida lite grann då.

JAG ÄLSKAR DEN GAMLA TIDEN MED NÄRHET SOM JAG VILL HA NU. Men vart håller Kewan hus ,som jag önskar att han kom ,och gav mig mycket kärlek och trygg man att luta sig emot ,och vakna upp med och prata med en vettigt man ,och sova hos då. Men somna på hans arm då. Leva ett normalt liv. Känna mig trygg ,och känna en mans armar runt min kropp, det är min önskan att luta mig emot ,utan en massa bråk som har varit nu ,utan bara kärlek och glädje att vakna upp till. Men även somna lycklig och glad då. JAG KAN ÄVEN ARBETA BÄTTRE NÄR JAG HAR KÄRLEK OCH GLÄDJE RUNT MIG DÅ.

Som jag har av så lite här ,när jag bor med bråk och hat runt mig då. Och kan knappt överleva ,då har det varit bästa hjälpen att få somna i Kewans famn. Jag har till och med kunnat jobba bättre, och mår mycket bättre än nu. MEN SOVA PÅ KEWANS ARM. OCH KRYPA IN I HANS FAMN NÄR JAG MÅR SOM JAG GÖR NU. KÄNNA TRYGGHET OCH KÄRLEK OCH GLÄDJE RUNT MIG. 

VI FÅR LITE SEMESTER FRÅN ALLT TOK NU. Eller ,så får folk ännu mer problem med jorden ,genom att du måste putta folk när de håller på med en massa tok då.

Hur kan folk sitta önska möta en twin soul en tvillingsjäl ,som är så mörkt energi då. Han fattar inte alls ,men genom att folk kan ingenting om det. MEN GUD KAN TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR ,MEN FÖR STÄDA BORT EN MASSA LÖGNER DÅ. Genom att först har det blivit så mycket galet skrivit ,och då ska folk följa mig, genom att förstå twin soul, tvillingsjäl genom att Kewan kommer från Kurdistan ,och då ska folk få se ,hur det fungerar på riktigt med twin soul ,tvillingsjälar då. Men även höra sanningen om twin soul, tvillingsjälar varför de finns till egentligen ,och folk har börjat kalla oss för Twin soul Tvillingsjälar då. MEN KALLAS EGENTLIGEN FÖR BIG PROTECTION DÅ, MEN FOLK SKA FÅ HÖRA ALLT DÅ.

VI FÖDS TILL LÄNDER OCH INGEN KAN UPPTÄCKA OSS ENS UTAN FÖDS I LÄNDER DÅ. Men GUD använder oss på så sätt i olika länder då. Jag minns att Lady Nada sa den gången, att det dags att stanna hemma då, genom att jag har haft så mycket liv på jorden då. Men jag har två ,som gör det säkert värre för mig ,genom att jag ser hur Kewan gör mot mig, men han är äkta vara, som ingen kan se, eller tro om de såg allt då.

Genom att folk har fått fel om oss då. Men ser även Linn och Niklas ,OCH JAG VET ATT DE TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR DÅ. Jag hur Niklas gör hela tiden, han kan inte ta en annan kvinna då.

Men vi arbetar på jorden ,som folk har fått fel uppfattning om oss då. Att folk ska möta en varsin Twin soul, Tvillingsjäl, som är bara lögner. MEN NI KAN MÖTA ÄKTA KÄRLEK OCH KÄNNER ATT NI HÖR IHOP SJÄLSLIG MED VARANDRA, ATT NI HÖR IHOP DÅ. Men ingen Twin soul, fast ni känner äkta kärlek då.

GUD har oss på jorden, och nu ska folk för första gången få se ,och han öppnar dörren till twin soul tvillingsjälar, att vi finns men inte som ni tror och önskar då. Men ingen skulle vilja ta mitt jobb, när han börjar med Kurdistan ,MEN MÖTER ÄKTA KÄRLEK, OCH BIG LOVE ÄKTA KÄRLEK OCH GLÄDJE RUNT MIG DÅ. 

Men efter vägen ,då visar han hur han är ,men jag blir orolig ,men kan det vara sant, han är min twin soul, tvillingsjäl då??? Alla frågor ställer jag när Kewan gör saker mot mig då. Men jag tänker ofta, kan han vara äkta tvillingsjäl eller har fått ett fnatt på allt ,att nu är han min twin soul ,tvillingsjäl då. MEN HAR HÄNT SÅ MYCKET EFTER MIN VÄG, OCH DÅ FÖRSTÅR JAG VARFÖR LADY NADA SA ,ATT JAG HAR MÖTT MIN TVILLINGSJÄL, TWIN SOUL. Men för att skydda Kewan och mig då. Jag förstår att jag måste skydda Kewan när han var en tvillingsjäl men accepterar mer då genom att tvillingsjälar lever ihop då. Han var även ung som blev lite tok för mig men han tog mig med storm då. DET GÅR INTE SPRINGA FRÅN KEWAN DÅ.

Men när jag känner ,så ,DÅ KAN JAG PLÖTSLIGT KÄNNA ,SÅ MYCKET KÄRLEK OCH SER HELA KEWAN INOM MIG, HAN BOR I MIG DÅ. Och ser hela honom, och I love you och ena en det andra då. Men så mycket kärlek ser hela hans ansikte och ögon och hår då. Men hela hans kropp är som ihop med mig då. MEN DÅ TÄNKER HAN PÅ MIG OCH HÖR HAN SÄGA I LOVE YOU.

Men så försvinner bilden och går ett tag ,men så ser han nästan kliver med sina ben inom mig, han lever inom mig då. Jag ser hela Kewan, men bara kärlek energi då. Men känner hela hans kropp ,och kan inte ens jobba knappt när jag ser honom då. Men bromsar att skriva, genoma att han tar tanken ,eller ordet jag ska skriva då. Men fastnar ett tag när han tänker på mig, genom att vi lever delat ,och då får jag problem att skriva då. Jag såg han levde hela tiden inom ,men såg ut som han gick i lägenheten min, fast han bor i England då. Men minns mycket väl när jag ser han kliver inne i rummet ,men han var inte där då. Men han levde inom mig hela tiden. JAG ÄLSKAR DET GENOM ATT KÄNNA SÅ MYCKET KÄRLEK FRÅN KEWAN ,OCH DÅ VET ATT HAN ÄR ÄKTA DÅ. JAG ÄR ÖVERLYCKLIG NÄR HAN TÄNKER PÅ MIG, DÅ FÅR KÄNNA SÅ MYCKET KÄRLEK. HAR KÄNT IBLAND ATT DET STRÖMMAR KÄRLEK IGENOM MIG DÅ. 

Men så försvinner Kewan igen då. MEN DÅ VET JAG ATT DET ÄR ÄKTA VARA NÄR JAG KÄNNER ÄKTA KÄRLEK INOM MIG DÅ. Men GUD har öppnat upp för att se vad som är vad, genom att folk kan få för sig så mycket fel, att de mött sin twin soul ,tvillingsjäl då.

När Linn och Niklas lämna varandra, då blev Linn sjuk, MEN HON SÅG NIKLAS INOM SIG NÄR HAN BÖRJADE LÄMNA HENNE DÅ. Men hon blev sjuk av det, men det var Niklas som tänkte på allt ,genom att han blev sjuk att lämna henne då. Men då kände hon Niklas inom sig då. Men hon kände att det kom och gick ,och kunde ringa till mig, att nu har hon börjat tänka på Niklas då. Hon mår så dåligt av det, men jag tänker bara på honom, men hon känner honom då.MEN SÄGER ATT NIKLAS TÄNKER PÅ DIG. Men hon har även drömt om Niklas då.

Men Niklas har börjat att gå tillbaka igen till Linn då. Men hon har inte problem ,som när han lämnar henne. Linn var sjuk och jag måste försöka vakta henne som var svårt då. Men hon hade mycket kompisar runt sig då. Men ibland hittar vi henne så sjuk när Niklas hade lämnat henne då. DET VAR DEN VÄRSTA TIDEN FÖR EN MAMMA SE SIN DOTTER MÅR SÅ DÅLIGT ,MEN VAD KAN JAG GÖRA, VILL BARA ATT NIKLAS GÅR TILLBAKA, GENOM ATT TA BORT SMÄRTAN HOS HENNES DÅ.

JAG VAR SÅ HIMLA STRESSAD OCH VILL ATT DET SKA TA SLUT ALLA PROBLEM RUNT DEM. Men Niklas och Linns liv fick problem genom att de var på väg att gifta sig när det small då.Men mamma blev inte ens glad av det. Men Sverige måste ha hjälp, men ta en annan person inte Linn och Niklas då.

Men den sjukdomen får inte folk, som möter på äkta kärlek eller själslig kärlek ,utan de kan leva efter de har lämnat varandra då. Men även kan leva om någon dör, som är problem med twin soul tvillingsjäl då. De har svårt att leva även nu, när har inte riktigt flyttat ihop då. DET ÄR INGEN ÖNSKEDRÖM, DET KAN JAG LOVA ER SOM SER DEM, MEN KÄNNER MEST SORG ÖVER ALLT DÅ. 

LINN HAR JAG BERÄTTAT ALLT FÖR ,MEN INTE FÖR NIKLAS ,MEN HAN SKA EN DAG FÅ REDA PÅ DET. Men ingen av dem tänker på det då. Jag har sagt till Linn ,genom att jag blir så arg och sur, och folk kan se fel på dem. Men sagt att det är inte ditt fel, så tänkt på det.

MEN KEWAN HAR INTE EN SUSNING, att han har blivit utsatt, och ge kärlek till Kurdistan, men se om han blir glad då??? Men männen mår dåligt när GUD öppnar hjärtat på dem då. Kewan lämnar och går genom att vi är öppen mot varandra då. Han mår dåligt då av allt då. Männen känner mer kärlek än kvinnan då. Men kvinnor känner kärlek då.

Men Niklas kommer tillbaka, han kan inte söka en annan kvinna som Linn kan då. Men hon kan inte lämna Niklas utan han kommer hem till henne då. Han dras bara till Linn ,och ingen annan kvinna utan Linn då. Men Linn har börjat testa andra män efter 9 år ,när GUD öppnar hjärtat på Linn och Niklas ,och gav kärlek till Sverige då. Men delar på sig när GUD öppnar hjärtat på dem. Men lämnar varandra då, men såg när klockan var slagen för dem GENOM ATT GUD ANVÄNDER TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION ,OCH GER KÄRLEK TILL FOLK DÅ. MEN SATT JUST DÅ OCH PLANERADE BRÖLLOP DEN GÅNGEN HADE FÖRLOVAT SIG EFTER 9 ÅR. Men gillar ni Linn och Niklas saga ,om söta Twin soul Tvillingsjälar, som har enorma problem nu genom att Linn blir sjuk, och måste vakta henne hela tiden.

Ibland kan jag inte nå henne eller ibland förstod jag inte alla gånger, hur sjuk hon blev, hon fick alla sjukdomar ,som hon aldrig haft då. MEN SA TILL LINN DET KOMMER FRÅN NIKLAS INNAN MAN FÅ HENNE ATT FATTA DÅ. Ingen mamma skulle vilja se sin dotter möta på det hon mött på ,men hon är Twin soul och Niklas är en Tvillingsjäl, men ingen mamma eller pappa skulle vilja att barnen möter på det ,genom att de satt och planer bröllop den gången. Men öppnade samtidig när jag och Kewan började med Kurdistan då.

MEN VAR SÅ LYCKLIG Men hade förlovat sig och planerade bröllop ,men jag var så glad att hon fick som hon ville då. Men hon var så glad när Niklas ville gifta sig då. Men träffas första gången när Niklas och Linn hade sommarjobb ihop då. Men sen möttes de när Linn gick på gymnasiet. Niklas var klar med gymnasiet han sökte jobb då. Men sen följde han även på studentbalen och var så vackra ihop då. Men flyttade ihop snabbt, han kunde inte vara ifrån Linn då. Han sov mest hos henne då. Ibland hemma ,men sov mycket hos oss då. Men var ledsen ibland när han inte sov med Linn då.

Men vad händer efter vägen var lycklig, men sen smäller det när GUD ska ge kärlek till Sverige, men önskar ett annat par har fått gjort det, genom att jag såg hur de fick det. Han flyttar ut ,och hon blev konstig, men börjar gå med Sverige då. Men min dotter känner jag inte igen ens då. Linn går och visar Sveriges problem då. Men nu har Niklas och Linn börjat träffas, men han kom så sent, och hon var sjuk när Niklas väntar för länge att gå tillbaka, och hon träffade en man, som är mycket äldre än henne då. Hon måste ha skydd, men även städa tidigare liv då. Men Niklas och Linn har städat en massa gamla liv då. JAG ÖNSKAR BARA FRED HOS LINN OCH NIKLAS NU. ÖNSKAR DE LYCKA TILL NU. JAG ÄLSKAR LINN  SÅ MYCKET SÅ DET GÖR ONT NÄR DE HAR PROBLEM DÅ. 

Jag sett från mina andra döttrar och Linn, vilka problem Linn fick när Niklas lämnar henne fast han kom tillbaka ,men under tiden vilka problem då. Men ser Nathalie har inte problem, hon lämna Samir efter alla år då. Men fick 2 barn men hon blev inte sjuk, som Linn blev då. KUNDE LÄMNA UTAN BLI SJUK DÅ.

Men önskar mina barn får det bra då. Tvillingsjälar, Twin soul är inte ens kul då. Om folk förstod hur bedrövligt allt kan bli ,kolla på mig när ingen fattar varför mamma blev så knepig, MEN SÄGER ATT DET KOMMER FRÅN KEWAN DÅ. Men vilken kul man du har träffat, och blir så sjuk ,och folk tror man är konstig ,att man kan bli så sjuk av en man, halv till och med då.

MEN VI SKA EGENTLIGEN SITTA IHOP SOM 1 PAR, DÅ KAN INGEN SE OSS ENS DÅ. BARA DEN DAGEN DET HÄNDER NÅGONTING, DÅ KAN FOLK SE OSS IGEN, att de får passa oss ,så vi överlever en av oss då. Vi får enorma problem då ,men önskar ingen det, genom att ingen kan ens gå vidare om de vill det. TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄLARNA SITTER HOP SEN GUD ÖPPNADE OSS DÅ. När någon dör, då kommer problem som ingen vill ha ens då. Men bättre möta män eller kvinnor ,som har inte den kopplingen genom att slippa bli sjuk då.

JAG HAR FÅTT PROBLEM ATT PRATA OM TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄLAR Jag ser folk som tittar på mig ,men säger att Lady Nada sa att jag har träffat en tvillingsjäl, twin soul.

Men har svårt att berätta om det ,att jag och Kewan är tvillingsjäl twin soul. Har problem att prata om tvillingsjäl. DET ÄR JÄTTEJOBBIGT ATT SÄGA ATT VI ÄR TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR. MEN MÅSTE BERÄTTA FÖR EN DEL GENOM ATT ALLT HAR BLIVIT SÅ KONSTIGT FÖR MIG. Men folk fattar inte mig ens när Kewan påverkar mig så mycke och bor i England ,och måste säga att Kewan har gjort mig sjuk då. Men sitter i ett problem då. Men måste lösa det ,men få folk att fatta, att Kewan som har stökat till då. Men han håller i en plan ,som stökar till för mig enormt nu. Jag kan inte styra över honom då. Männen som styr då. JAG BLIR LÅST MED ALLT NU.

Jag ser jag sitter vid ett bord och ska börja prata om tvillingsjäl twin soul. måste berätta om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.