ARBTSFÖRMEDLINGEN VÄXELN

VET NI VAD ARBETSFÖRMEDLINGENS VÄXEL GÖR NÄR DE HJÄLPER FOLK DÅ???? PLOCKAR FRAM PILLERBURKEN DÅ. 

TA EN TABLETT ,SÅ BLIR DET BRA OCH SÖK ETT ANNAT JOBB. TYCKTE FOLK SOM SATT I VÄXELN KVINNANS TAKTIK NU. Ni vet vart ni inte ska ringa till arbetsförmedlingen då ,utan håll er så långt från arbetsförmedlingen då.

Men det finns så mycket vidrigt folk på arbetsförmedlingen växel idag. MEN VERKAR INTE ,SOM FOLK HAR BLIVIT MYCKET BÄTTRE ,DÅ HAR ARBETSFÖRMEDLINGEN BLIVIT ÄNNU VÄRRE DÅ.

Minns på Anders tid ,när han bråkade med Maggan och Bosse och Urban ,som ingen hade lust att prata med då. Maggan var duktig på att manipulera folk, som jag upptäckte snabbt då. Men följde med Anders till arbetsförmedlingen då. Men då var arbetsförmedlingen fruktansvärt för en del, som hade med Bosse och Maggan och Urban ,då var Urban inte glad när jag kom med, jag var ingen populär kvinna då. Men jag var med ändå ,genom att skydda ekonomin, men plus var pigg på att skicka folk vart som helst då. Men folk gick upp till Chefen och bad att få byta ut Maggan, genom att folk var så sjuk av henne då. Jag har sett hennes agerande mot folk, som är svag då. MAGGAN SLÅR NER PÅ EN GÅNG ,HON LYSSNAR INTE PÅ ,VAD FOLK ÄR BRA PÅ DÅ. HON LYSSNAR INTE ÖVERHUVUDTAGET DÅ. 

MEN HUR KAN ARBETSFÖRMEDLINGEN ANSTÄLLA FOLK ,OCH SITTA I VÄXELN OCH VRÄKA UR SIG DÅ, HON SATT PÅ AKTIVITETSSTÖD, som kan verkligen inte hjälpa folk idag ,och trodde att att folk var vettig när de ringer till dem, än att prata om byta arbete, och ta en tablett det låter konstigt folk då. Men kan inte sitta där ens ,utan måste sluta då och tog in mycket bättre folk. Men hört att de har haft folk ,som skickar dem till Stockholm ,eller andra orter där kan du jobba, fast de sitter tryggt med en bra lön, men kan skicka folk lite hit och dit ,utan deras vilja, men är så himla pigg på det. MEN TÄNKER INTE PÅ ANDRA MÄNNISKOR KAN SITTA MED FAMILJ DÅ. VILL STANNA HEMMA MED FAMILJEN DÅ. Men kan även skicka folk på arbeten ,som ger liten lön ,har varit med och stoppat det. MÅSTE ÖVERLEVA PÅ SIN LÖN DÅ. Men oftast sitter de själv med jättebra lön ,men tänker inte en enda tanke på person, som sitter bredvid dem då. Arbetsförmedlingen har gjort så många tabbar, genom att varje människa måste ha en lön att kunna leva på. Ni skulle sett lön ,som var ett  skämt då. 9000:- som ingen kan tyvärr leva på då. Men sett så mycket tok med Östersund då.

DET HÄR VAR DET VÄRSTA JAG HÖRT GENOM ATT FOLK PÅ VÄXELN UTMÄRKER SIG när vi hör folk ska få lite hjälp hos arbetsförmedlingen AKTIVITETSSTÖD, men ta en tablett, så kan du söka jobb då.  Arbete som han inte vill ta ens ,men ta en tablett, en lugnande tablett så kan du jobba med ett annat jobb.

SÅ LÄNGE FOLK HAR DEN SYNEN ,DÅ HAR FOLK PROBLEM. Men Sverige är uppbyggd på droger och lugnande medel idag, som är skrämmande idag ,hur folk blir misshandlad när de kommer till arbetsförmedlingen ger råd, ta en tablett, så kan du byta arbete. ISTÄLLET FÖR ATT HJÄLPA TILL DÅ.

MEN VILKEN SKOLA HAR HON GÅTT, SOM GER DESSA RÅD TILL FOLK, NÄR DE RINGER TILL ARBETSFÖRMEDLINGEN ,vilket knäpp folk finns ,som sitter på aktivitetsstöd vilken skola har hon gått, som kan ge råd, att ta en tablett byta yrkesbana, som var det värsta vi hört på länge, men ta en tablett det blir bra. BÄTTRE ATT INTE RÅDA ALLS NÄR DE INTE KAN DET.

Men Sverige är fullt med folk, som tar droger och lugnade medel eller så dricker folk hej vilt, MEN FINNS INGET HINDER IDAG ,ATT DROGA NER FOLK som ringer till  arbetsförmedlingen då ,genom att de kan inte hjälpa folk rätt, det har vi hört förut, att folk sagt att de måste ta lugnande medel när de ska till arbetsförmedlingen, men då är det något galet då. Men då handlar det, att ta in rätt personal när folk ska ta en tablett när de ska till arbetsförmedlingen. Och nu säger folk som jobbar där, ta en tablett och byt jobb då. DET HJÄLPER INTE TA EN TABLETT NÄR DE ÄR OROLIG UTAN HITTA ORSAKEN DÅ. Men folk på aktivitetsstöd, då är det fel personal som jobbar där och måste bytas ut då. Folk får inte rätt hjälp när det blir så tokigt. MYCKET FOLK KÄNNER OFTAST SJÄLV ,VAD DE VILL GÖRA ,OCH NI KAN LYSSNA PÅ FOLK ,ISTÄLLET FÖR ATT HITTA PÅ EGET TILL DEM.

Men har inte hon på arbetsförmedlingen växeln sett ,och läst att hela Sverige har så mycket problem med droger och lugnande medel idag???? Att folk har blivit beroende av lugnande medel, OCH EN DEL MEDEL HAR BLIVIT KLASSAD SOM DROGER IDAG, MEN ÄVEN GHB OCH SOBRIL HAR BLIVIT STOPPAD IDAG. Sobril har blivit klassad som droger idag ,som tur är då. Men hon kan inte folks problem, som leder till vad som helst som möter henne då. Men hon ska inte jobba kvar ,som kommer med råd ,att ta en tablett och sök ett annat arbete då.

Och mycket folk håller på att trappa ner allt de äter nu, men läser inte hon hur hela landet håller på få problem, ELLER SÅ KOMMER HON FRÅN EN FARLIG FAMILJ ,SOM ALDRIG FÅTT DEN UNDERVISNINGEN ,VAD TABLETTEN KAN SKADA FOLK ,OM DE ÄTER FÖR LÄNGE OCH FAST I DET, och måste sluta, genom att mycket tabletter stänger av så mycket känslor ,som en kompis till mig upptäckte när hon blev sjuk.

FOLK BLIR UTAN KÄNSLOR NÄR DE TAR LUGNANDE MEDEL. De blir utan känslor allt blir så knepigt för en del, som är van att känna känslor då. MEN ÄVEN HÖRT ATT SEXUELLA STÄNGER AV KÄNSLOR, så de är mindre intresserad av sex då. Men det var min mamma som sa det. Hon åt och ville sluta, men tog lugnande medel, men tog henne död och blev hennes död då. Men hört andra tog död på sig själv ,när de började på Astra då.  BÅDA TVÅ BLEV DERAS DÖD. 

Men svårt att sluta för en del när de har börjat med lugnande medel, men kan sluta och börja eller så blir de fri då. MEN INGEN SKA GE RÅD ,OM ATT SÄTTA FOLK I STÖRSTA PROBLEM ,DÅ FÅR FOLK FEL VÄGLEDNING DÅ. LYSSNA ISTÄLLET PÅ FOLK DÅ. KAN SÄTTA FOLK I KLISTER OM FOLK  LYSSNAR PÅ DEM.

Hon fick sluta med allt ,och kände inte igen sig själv ens när hon tog tablette då. Hon fick en sjukdom ,men läkarna gav henne tabletter ,men kände inte igen sig själv då. Men folk kan vara arg, glad eller mår dåligt, oro eller lugn, VI HAR OLIKA KÄNSLOR FÖR ATT TA OSS FRAM I LIVET, men det försvinner när de tar tabletter, därför har folk börjat se det. Men även psykologer ser, att folk kan bli beroende av olika medel ,beroendeframkallande mediciner, som har stoppas nu ,till exempel sobril och GHB,som klassas som droger idag. Vi kan inte räkna upp alla mediciner genom att det finns en hög med droger, som är klassas som droger idag. MEN HAR HON INTE SETT PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN VÄXEL ELLER LÄST VILKA PROBLEM FOLK HAR IDAG GENOM ATT SÅ MYCKET FOLK ÄTER DROGER OCH LUGNANDE MEDEL. 

FOLK PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN – AKTIVITETSSTÖD FÅR ABSOLUT INTE PRATA OM TABLETTER SOM ARBETAR DÄR när de sitter och pratar med folk ,utan ta reda på vad de vill, istället för att hitta på annat tok då. MEN LÅT FOLK SKRIVA NER EN LISTA ,VAD DE VILL GÖRA DÅ.

MEN ARBETSFÖRMEDLINGEN VÄXEL – AKTIVITETSSTÖD BORDE ANMÄLAS ,OCH SLUTA NÄR MAN HÖR DET DUMMASTE FRÅN JONAS DÅ. Han hade tänkt få lite hjälp ,men den hjälpen kan han inte ta då. Men jag brukar råda folk håll er ,så långt från arbetsförmedlingen ,och nu har de blivit värre än förr men ska hon droga ner folk ,men tar de droger själv och lugnande när de säger så lätt då ,ta en tablett och byt jobb. MEN ÄR SÅ FEL ATT ERBJUDA FOLK DET, NÄR VI SER HUR HELA SVERIGE HÅLLER PÅ ATT BLI DÅ. MEN KUL OM HON HJÄLPTE JONAS RÄTT DÅ. HON KAN INGENTING OCH DÅ SKA HON VARA TYST DÅ.

MEN VAD HAR VI FÖR FOLK VÄXELN -AKTIVITETSSTÖD NÄR INGENTING HAR BLIVIT BÄTTRE DÅ. Men ingen har gått rätt skola ,när de kan inte läsa av folk ens, och hjälper Jonas ,han har redan lång utbildning, då hjälper man folk, men är inte konstigt att folk blir sjuk när de har världens sämsta arbetsförmedlare, som kan inte göra sitt arbete. MEN AKTIVITETSSTÖD KAN INTE SÅ MYCKET OM FOLK, ANNARS HAR DE HJÄLPT TILL DÅ.

MEN SKA SLUTA ATT SITTA I VÄXELN – AKTIVITETSSTÖD och ska absolut inte jobba med folk då. När folk vill undvika droger och lugnande medel då. MEN HJÄLP FOLK ATT KUNNA LEVA NORMALT DÅ.  

Men folk kan vara så sjuk när de kliver på jobb ,som passar inte folk ens ,men då måste man prata med folk, vad vill du göra, och sluta att skicka dem till nytt ,SOM ÄVEN BLIR SJUK AV, ATT BYTA ARBETSINRIKTNING DÅ. När ska folk göra sitt jobb på arbetsförmedlingen aktivitetsstöd då?????

NÄR SKA ARBETSFÖRMEDLING AKTIVITETSSTÖD TA IN RÄTT PERSONAL SOM SITTER I VÄXELN ,och sluta droga ner folk ska vara utan mediciner idag ,som vill inte ens ta medicin då. Ibland lär man vart man hör hemma då. När man får ångest ,då är det fel ,en del får ångest när de ser signalen från arbetsförmedlingen och då är det fel på dem ,genom att de hjälper dem fel ,annars skulle de inte få ångest UTAN EN VARNING, SOM KALLAS FÖR RÄDDNINGSKAPSELN ,hur mycket kan folk om ångest, som proppar i folk ät medicin ,och byt jobb men då ska hon gör det, och byt jobb men led inte in andra på det, genom att de blir sjuk som de fattar inte alls då. MÅSTE LÄRA ER SE MÄNNISKOR NU. 

MEN NÄR SKA ARBETSFÖRMEDLINGEN BÖRJA HJÄLPA FOLK IDAG, men på min tid, då var det inga knäppt människor ,som är nu. Jag gick dit och kunde prata ,och sa vad jag ville göra, men sen fick jag hjälp då. Men ingen ska gå dit ,innan de vet vad de ska göra ,men förr var det ett annat folk på arbetsförmedlingen, men nu är det bara galet folk, och droger och lugnande medel, men då är det dags att stänga arbetsförmedlingen byt bort folk, som sitter och arbetar med aktivitetsstöd då på en gång. BYT PERSONAL NU.

GENOM ATT FOLK SKA KUNNA LEVA ETT NORMALT LIV NU ,men ät själv när ni tycker att det är så bra ,men sluta hoppa på folk, som vill leva utan allt som lilla Sverige är fullt med folk ,som dricker och droger och lugnande medel listan är lång i lilla Sverige då. MEN INGEN SKA ÄTA ENS LUGNANDE MEDEL ISTÄLLET FÖR ATT LÄRA KÄNNA SIG SJÄLV MER. 

MEN BYT PERSONAL I VÄXELN PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN – AKTIVITETSSTÖD GENOM ATT DET ÄR INTE OKEJ ,ATT LEDA FOLK GALET ,DET KAN VARA FARLIGT genom att det är farligt att erbjuda folk droger och lugnande medel då. MEN VET ATT ARBETSFÖRMEDLINGEN HAR DÅLIGT FOLK som kan skicka dem vart som helst då. Har blivit på mode att utbilda sig och vägleda folk idag ,och strömmar över med utbildningar folk går då.

Men är synd när de kan inte ens leda folk rätt genom att mycket av utbildningarna har inte full utbildning ,utan så mycket folk hoppar på utbildningen, men kan ingenting när de sitter framför en människa ens ,men så mycket folk på arbetsförmedlingen har tagit in folk ,men kan ingenting, men fortfarande tar de in världens sämsta hjälp när man ser det här. SOM KOLLAR INTE AV FOLK, SOM SITTER I VÄXELN- ARBETSFÖRMEDLINGENS AKTIVITETSSTÖD SKA KUNNA HJÄLPA FOLK ,OCH INTE SÄNKA FOLK DÅ.

Men sett förut när Östersund skulle börja ta in vägleda och coacha till arbetsförmedlingen, jag blev så chockad den gången de kan ingenting om folk. Varför har man folk som ska vägleda folk då??? Genom att ledaren är där ,för att först och främst lyssna på folk då. Hur de vill söka i livet då. Men även skolor om de måste ha skola då. Men ingen har tagit in rätt ,som leder folk rätt ÖSTERSUND HAR HAFT PROBLEM MED COACHA FOLK DÅ.

MEN ÄR VIKTIGT ATT VÄGLEDA FOLK SOM SITTER I VÄXELN AKTIVITETSSTÖD Men har inte blivit ändring när folk blir erbjuden lugnande medel, men Astra är stort, och mycket folk är van ta en tablett ,så blir det bra fast de vill inte ta tablett då. Men Astra har förstört mycket folk även gått döden till mötes, genom att det är svårt att sluta för en del då. Men ta lugnande medel blir även svårt, att styra sitt eget liv, så mycket signaler stängs av då. MEN INGEN SKA LYSSNA PÅ FOLK, SOM GER RÅD OM TABLETTER DÅ, OCH KAN HAMNA VÄRLDENS KLISTER, OM FOLK LYSSNAR PÅ DEM som kommer med den metoden, byt jobb och ta en tablett det blir så bra då.

Byt ut personalen Arbetsförmedlingens växeln aktivitetsstöd då.

2 reaktioner till “ARBTSFÖRMEDLINGEN VÄXELN

 1. I’m not sure exactly why but this weblog is loading extremely slow for me.
  Is anyone else having this problem or is it a issue on my end?
  I’ll check back later on and see if the problem still exists.

  1. But may have to do with the browser then. Sometimes it comes with browsers, when people buy a computer. But works poorly then.

   But best of all, it’s to test other browsers by not hanging up on that or that browser then.

   I usually test myself by looking at the best then.

   But found Google chrome quickly and without problems with Google chrome then.

   But uploads quickly and easily.

   But take great pictures that work perfectly.

   When I bought a new computer or mobile, I would again look for Google chrome by being used to it then.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.