ANDEVÄRLDEN – SPIRIT WORLD

VARFÖR ÄR DET SÅ GRÅTT RUNT ANDEVÄRLDEN? Vi ser svart och grått ,men är så mörkt runt andevärlden och vad betyder det?

VARFÖR ÄR SÅ MÅNGA MÄNNISKOR SÅ INTRESSERAD AV ANDEVÄRLDEN? GENOM ATT DET HAR BLIVIT ETT STORT INTRESSE IDAG. Men håller till i stora  samlingar eller har till och med blivit, så himla stort idag, men folk kan se seans genom teverutan, än förr tiden, då var det en liten skara människor som kunde träffas, men allt var så hemligt när de hade sina möten,och inte alla blev inbjuden på den tiden, utan allt var så hemligt och speciellt på den tiden ,och bara viktiga människor som kunde den biten då.

Men kunde även bjuda in folk från andra ställen, MEN STOLEN DE SATT PÅ VAR NOGA VALDA MÄNNISKOR SOM SATT DÄR, SOM KOM TILL MÖTET DÅ. Men på den tiden var det speciella människor som kom till en seans ,utan att alla visste om det ,genom att allt var så noga in valda människor på den tiden vem som kan vara med att lyssna på budskap från de döda då.

Men den tiden är förbi sen längesen då.

MEN IDAG KAN FOLK GÅ TILL STORA SEANSER MED MYCKET MÄNNISKOR DE MÖTER PÅ MED SAMMA INTRESSE. De lämna budskap till folk då. Men förr satt folk, för det mesta ihop i en ring när de skulle lämna budskap till folk då. Men att allt var så hemligt som inte är idag utan folk kan till och med se det på teven ,genom att andevärlden har spritt ut sig över allt idag. Och så mycket folk känner till andevärlden, som förr var en liten församling ,som kände till andar döda människor som kom på besök, som har vuxit enormt idag, men har spridits över många länder, att det finns en annan sida till och med det finns det annan sida.

Men förr trodde folk att är man död ,då är man död,men nu kommer plötsligt farmor och farfar på besök eller en släkting eller vänner, som har spridits enormt idag. MEN NU VÄXER DET, som förr var så hemliga sällskap, som träffas då. Men nu ska folk gå kurs, folk måste göra som de gör måste också prata med mormor och morfar eller andra som är död då.

Men vad har hänt ,har det slagit ner en bomb i hela Sverige.

JA EN BOMB I HELA SVERIGE ,MEN KOLLA PÅ ALLA KURSER SOM SVÄMMAR ÖVER NU, MEN MYCKET FOLK VILL UTBILDA SIG TILL MEDIUM NU. Folk börjar titta mot andevärlden då. Men inte alla, det är att ta i ,men mycket folk vill bli medium som stökar till idag. Men förr, då var det speciella sällskap som träffas och fick budskap från den som var medium, som även har en annan framtoning ,och utveckling genom öppenheten och känsligheten ,att se eller höra andar, eller bara känna dem har även den biten ökat idag då.

Men förr, då fick ingen göra som folk gör idag ,UTAN SPECIELLA SÄLLSKAP FICK TRÄFFAS när de höll på med seans ,som har ändrats om idag. Men när det blir en spridning som nu ,DÅ BLIR DET MYCKET GALET OCH FEL genom utvecklingen och alla intressen för andevärlden, då kommer folk som kan ingenting geonom att de har så lite känsla och öppenhet då.

DET SÅ MYCKET MEDIUM PROGRAM PÅ TEVEN OCH HAR INTRESSET SPRIDIT SIG OCH FOLK VILL GÖRA SAMMA SAK UTBILDA SIG TILL MEDIUM. Folk går kurser när de kanske skulle stanna hemma, och göra annat kul, genom intressen kommer mycket dåliga medium, som visar hur det var förr i tiden. Det var noga till valda ,och var noga vem som kunde vara med, genom att de hade en respekt, som ingen har nu. Men därför har mycket skadas från den tiden ,genom att kunna prata själv med andar farmor eller andra människor som dyker upp då.

Men tiden har blivit ,att mycket folk kan inte allt ,utan kan även hitta på saker när de kan inte förmedla ,som ingen kunde se förr som var inte född medium ,MEN DÅ SATT FOLK MER RESPEKT TILL FOLK, och ingen kunde mäta sig med den, som satt vid runda bordet, som en del hade på den tiden ,eller så satt de i ring, som är en mysig sak att göra, det känns mer respektingivande då än nu.

Jag har själv testat det när jag hade kurser ,men kört en seans hos folk att sitta i ring eller bredvid folk då. Men en gång var det kakelugn som gör stämningen ännu bättre då. Hade en massa kakelugnar i huset då. JAG VILL ALLTID HA LJUS NÄR JAG SITTER OCH JOBBAR DÅ.

Men även haft långbord med härliga tända ljus när jag ska prata med andar då. När jag hade min lokal, då hade jag seanser med tända ljus över hela min lokal då. Men på väggen satte jag ljushållare med vita ljus i. Men hade ljus över allt när jag hade folk då ,genom att det blir mer trevlig stämning värme och respekt mot folk ,som kommer från andevärlden då. Men gjorde även så, när jag hade En seans i ljus på samma sätt då. Men har gjort som förr, som är mysigt och inte kallt utan tända ljus överallt då.Det blir mer värme när man sitter så, men även sitter och fikar och framlagt frukt på bordet. DET ÄR EN HÄRLIG STÄMNING MED TÄNDA LJUS ÖVER ALLT DÅ.

JAG VAR OCH TESTA EN SEANS I LJUS SOM FOLK GÖR IDAG.Men kändes inte bra då. Jag hyrde Biblioteket ,men kändes inte kul ens, utan kallt och fanns ingen känsla som förr när jag hade seanser då. Jag hade så i många år i min lokal men även på andra ställen seans då. Men tänke jag skulle testa biblioteket som blev ingen höjdare för mig genom att allt mys försvann och kallt och stelt fanns ingen värme ens fast vi hade fika och ljus tänd men inte som förr då.

Jag hade tänkt hålla till hemma med En seans i ljus, genom att biblioteket var inte så kul ens då.Men kan få plats lite folk då ,men det blir mycket mysigare då. EN HÄRLIG STÄMNING DÅ. NÄR JAG BODDE HEMMA I MIN VACKRA LÄGENHET ,TÄNKTE JAG LITE ÅT DE HÅLLET DÅ. JAG BLIR INTE NÖJD ANNARS DÅ.

MEN IDAG HAR DET SPRIDIGT ENORM IDAG som har blivit för mycke av ,men mycket kommer från teven, som visar hur kul ,att bli medium som är en väldigt lång bana att gå. MEN INGEN HELGKURS ,SOM RÄCKER ATT BLI MEDIUM UTAN FLERA LÅNGA ÅR, ATT BLI MEDIUM utan många år att utvecklas till medium då. Men måste även vara öppen för det genom att kunna ta in rätt budskap från dem då.

Men idag har det blivit så galet idag, allt har vuxit så enormt även om det är kul att prata med andar ,så har det kommit folk som inte kan den biten ens, utan så mycket slinker mellan idag, men förr då var det noga ,vem som kunde vara med på en seans, som är inte idag utan det har öppnats dörrar till allt idag ,genom internet som kom till, men även annat som har spridit, genom böcker eller andra media. Men det är samma idag som förr ,att det är bara vissa som kan den biten ,och då spelar ingen roll om teven visar, hur kul att prata med farfar eller mamma eller släktingar,MEN FORTFARANDE KAN INTE ALLA BLI MEDIUM SOM ALLA MÅSTE FÖRSTÅ ,men förr då satt folk i ring, eller på andra möten, men det var speciella människor som fick komma, och ingen såg vad de höll på med, än att de var nyfiken ,att träffas på hemliga möten då. Men det höll ner mycket förfalskningar ,som är bara en massa problem då. DET BLEV PROBLEM MED DET.

Men kolla på hur linjen ser ut ,förr var det fullt med tarotkort linge, och lade på folk ,men kolla vad allt har vuxit från Tarotkungen jag satt på då. Men kolla hur mycket linjer har startat upp idag, det är en uppsjö av tarotkort ,men nu är det en uppsjö av medium, som ger andlig vägledning då. MEN HUR RÄTT FÅR NI GENOM LINJEN ,DET FINNS ÄVEN DÄR FALSKA MEDIUM genom att medium sitter på linjen idag. Men har vuxit så enormt kolla hur hela Sverige ser ut idag.

Men minns en kvinna ,som ringde mycket till mig, hon hade egen linje för Norge då. Men hon ville få över mig dit ,eller sitta på två linjer ,som sprider sig enormt idag från hela världen ,som är synd att folk går kurser, som har inte rätt kunskap, som kan så lite. JAG VAR SÅ LESS NÄR HON FRÅGADE MIG ATT SITTA PÅ TVÅ LINJER ELLER GÅ ÖVER TILL NORGE. Men går en kurs ,men innan ni bli fullfjädrat medium tar många år att bli det. Jag kan se från mig själv den längden jag har ,att utbilda mig är lång många år, men såg från början när  man satt med tarotkort eller andra kanalisering vilken tid. När jag skulle börja kanalisera tog 1 månad innan jag fick in ett enda ord, jag höll på att lägga av då. Jag fick en mening efter ett tag, jag kan också kanalisera då. Men folk var så himla intresserd på den tiden ,alla skulle lära sig kanalisera, och vad gör jag följer efter folk, har ni hört då. Men lärde skriva som jag gör idag, men det tog lång tid då.

MINNS NÄR BIG PROTECTION KOM ,ATT HAN BLEV CHOCKAD DEN GÅNGEN, GENOM ATT HAN HÖRDE ATT JAG KUNDE PRATA MED HONOM ,SOM ALDRIG GJORT FÖRUT DÅ. Vi pratade aldrig förr i tiden i andra liv utan han var tyst då ,men kollade mig då. Men pratar för det mesta hela tiden nu får aldrig tyst på honom då. När jag sover ,då är han tyst då. Men nu blir han sur på mig när jag säger så. Och visar att jag kan ta in honom, och GUD när han kom då, och kunna prata med dem då. Men även ärkeänglar och Great master guider då. Men jag började följa efter folk ,som folk gilla då. Men andevärlden var inte så populärt förr i tiden, som nu bara noga valda som kunde komma då.

Men allt har blivit så stort idag som inte var förut då.

Men folk från andevärlden kan kontakta oss då. Men vet varför jag fick så konstig kurs den natten, började lära ut tarotkort ,genom att folk går även där ,men får en annan kunskap om tarotkort då. Men kom i flera nätter den gången då. De väckte mig vid 03.00 – 04.00 jag kände ett mjukt finger i sidan då. Men sen blixtrar till framför mina ögon då. Men hände några nätter då. Jag fick en annan undervisning om tarotkort då. Jag tänkte inte så mycket på det ,att de väckte mig på natten, och strömmar en massa tarotkort stora arkanan, men efter ett tag kom lilla arkanan då. JAG BÖRJADE FÖLJA EFTER DÄR FOLK GÅR DÅ. MEN HAR BLIVIT FÖR MYCKET AV ,ÄVEN TAROTKORT SÅ SVERIGE STÖMMAR ÖVER ÄNNU MER NU. FOLK ÄR INTRESSERAD TAROTKORT DÅ. Det finns telefonlinjer som är inte okej ens genom att alla är inte så duktig att se rätt då.

Bildresultat för beautiful woman painting"

2 reaktioner till “ANDEVÄRLDEN – SPIRIT WORLD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.