LÄGENHET – APARTMENT

VI SÄTTER IHOP EN MASSA BILDER. Står i en lägenhet ,men lutar mig ut och är högt upp flera våningar upp ,men stå och tittar ut genom balkongen.

Men folk har åkt iväg och bor en  bit bort från höghuset. Men gör i ordning i lägenheten då.

Men folk bor i höghus. Måste åka iväg. Jag var inte ensam. Folk är runt mig.

Men varför får jag upp lägenhet och andra saker?

DET VAR SÅ MÖRKT RUNT LÄGENHETEN DÅ. Det handlar om folk som bor i höghus. Folk bodde i höghus som var flera våningar då.

Leva i höghus är bland det värsta biten, än att bo bara två våningar då. Men folk bor i flera våningar ,som är inte så bra enligt grunden längst ner är problem med då. Men folk har byggt så mycket höghus idag, FAST DET ÄR INTE DET BÄSTA ATT BO I DÅ. 

När folk bor flera våningar upp OCH STABILITETEN PÅ HUSET ÄR SÄMRE SÄKERHET DÅ. Ser grunden längst ner ser genomskinlig grund runt huset. Svart pelare igenom huset. Folk staplar upp huset, så det ska hålla då. Sätter upp balkonger då.

Men mycket folk bor även höghus, som har ingen aning vad som är bra eller dåligt ,genom att en del höghus är flera meter upp flera våningar upp då. MEN BÄST ATT BO I LÄGRE HUS, än höghus som har kommit mycke höghus idag, och är vanligt att folk bor i höghus då.

Men är inte så bra grund SOM GRUNDEN HÖGHUSET STÅR PÅ DÅ, men ingen upptäcker grunden utan folk bygger höghus hela tiden, och är så inne idag ,att mycket länder bygger höghus idag.

Men är inte så bra, genom att grunden är inte så bra i längden ,då kan tyngden på höghus ställa till mer problem då.GENOM ATT BYGGA HÖGHUS ÄR INTE SÅ BRA DÅ, men finns gamla höghus som står länge, men ändå är det inte så bra att bygga höghus idag.

GAMLA HÖGHUS?????

MEN VARFÖR KÄNDES GAMLA HÖGHUS MYCKET SÄKRARE OCH HÖLL MYCKET LÄNGRE, genom att vi fick in, att gamla hus står längre då???? Ser tjock stenvägg, mer massivt och starkt gammalt tjock stenväggar, som folk byggde förr i tiden då. Folk byggde på annat sätt förr i tiden än nu. Men inte lika starkt, som förr i tiden då. De hade ett annat byggnadssätt då.

DET HAR INTE BARA MED KONSTRUKTIONEN ATT GÖRA, ÄVEN ATT DET KAN BRINNA I ETT HÖGHUS DÅ, när de får stora bränder ,då har folk svårt att ta sig från branden då. Men specielle höghus ,som får problem genom att säkerheten är urdålig, när det blir större olyckor bränder, då blir det problem att ta sig från höghuset då.

Men folk bygger mycket höghus ,som är inte det bästa, UTAN BARA EN VÅNING UPP SOM ÄR DET BÄSTA, men allra bäst två våningar om folk måste bygga hus med flera lägenheter i då. Men vem bygger så idag??

Det är lite folk som bygger så, men har mycket med säkerheten ,som stökar till om det händer någonting då. Det är bäst att inte bygga på flera plan då. Men folk har byggt på flera plan idag då. När det händer något drastiskt ,då blir det större problem för folk, som lever i höghusen att rädda sig själv ,ser det brinner mitt i huset, OCH DÅ ÄR DET SVÅRT ATT TA SIG IFRÅN LÄGENHETEN ILLA KVICKT DÅ. 

Men folk kan bygga höghus, men säkerheten är inte så bra om de händer någonting där då. DET ÄR DÅLIG SÄKERHET.

En reaktion till “LÄGENHET – APARTMENT

  1. There are some males and females who believe that these rehab solutions only perform for treatment dependent individuals however its not reality additionally, they perform for all those those who are being affected by a great deal
    of illnesses and scenarios such as physical , psychological and psychological etc.
    When maintaining a structured diet becomes hard to do for any reason, multivitamins
    can enjoy an important role to supplement it. Though it might seem being expensive, it is not actually while
    we calculate the time and expense spent on shopping and preparing a normal food.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.