FARMEN – FARM

ÅTERIGEN FÅR VI TITTA PÅ FARMEN ,som kommer tillbaka år efter år då. Med mycket deltagare, som ska tävla om sina pengar att vinna Farmen då.

Men vad händer i år en man blir utsatt för en ilsken ko, som inte är okej att ha ilskna kor då. MEN MÅSTE BYTA BORT KON ILLA KVICKT DÅ. Genom att kor är inte små hundar, eller små grisar, höns utan en ko ,som är inget att leka med ens, en ilsken ko fick en av deltagarna möta på ,som är inget att leka med ,OCH KOR KAN VARA LIVSFARLIG NÄR DE HAR FARLIGA KOR MED PÅ FARMEN. Det är ett stort djur ,som lätt kan sparka folk i backen på ett kick om de står fel ,eller går ut fel tillfälle, om kon retar sig på en av deltagarna ,eller så är kon sjuk ,och mår inte bra ,och kan gå till attack, och ska såklart inte vara med på Farmen då. Men sett att mycket kor kan sparka som är med på Farmen då. Men den här kon ska inte vara kvar ens ,genom att kon gick till attack ,som är inte okej då ,genom att kon är inte frisk såg de på ögonen på kon då. NÄR FOLK KOMMER TILL FARMEN, DÅ MÅSTE DET VARA DJUR DE KAN LITA PÅ, att ingen blir skadad, som den här gången då. MEN KOR SOM ÄR SUR OCH ILSKEN ,OCH DÅ KAN DE INTE TA MED DEM. Och många av deltagarna kan ingenting om djuren, och kor och en del kan vara rädd för hästarna, men även kor är stora djur att hålla på med då.

Men folk som har satsat att köra farmen måste börja se över vilka djur de kan ta med, genom att kor är inget att leka med av egen erfarenhet, att man kan bli dödad av en ko, om ni är på fel ställe när kon kommer ut ,då kan de lätt sparka ner folk, som är ovan med kor och djur som kommer till farmen då.

När vi såg ögonen på kon,DÅ SÅG VI PÅ EN GÅNG TA BORT KON DÅ INNAN DET HÄNDER MER DÅ. Kon kan vara sjuk, och irriterad som alla djur kan vara då. Men kor kan vara som oss irriterad och arg ,men har känslor och en del kor är inte okej,att ta med hos folk, som ska ha kul på Farmen då. TRYGGA DJUR GENOM ATT FOLK SKA UPPLEVA GAMLA TIDEN, OCH HA KUL OCH DÅ MÅSTE DET VARA STOR SÄKERHET MED ALLT DÅ. Men folk tänker inte på det ,som leder Farmen då ,att djuren kan vara arg eller stöka till för folk då. Men Farmen är en kul grej, att vara med ,men då måste det vara stor säkert, och ta med snälla djur då. GENOM ATT VISA STOR RESPEKT MOT FOLK DÅ.

MÅSTE VARA MED KOR SOM ÄR SNÄLL GENOM ATT DET FINNS SNÄLLA KOR ,och kan gulla med, och stryka dem lätt över ryggen då ,att känna sig trygg med kon är bland det viktigaste, att ta in rätt kor när de tävlar ,men det finns även hästar, som kan vara farlig, och folk säljer bort hästen som är farlig då.

GENOM ATT DE HÅLLER PÅ MED STORA DJUR, ingen kanin eller gris utan hästar och kor måste se över ,genom att slippa olyckor i onödan ,som håller i programmet måste se över det, genom att kor är inget litet djur, utan stora djur att ta hand om.

NÄR MAN ÄR PROGRAMLEDARE ,DÅ HANDLAR DET OM RESPEKT OCH ANSVAR DÅ. Men tog inte så allvarligt på det ,som är synd måste visa stor respekt mot deltagarna på Farmen då. Men han sa ingenting utan lite skämt ,som är inte okej när de blir även skadad av en ko då. Killen hade tur han inte krossade tänderna då. Men den smällen han fick från kon är inte okej när han ska vara med på Farmen. MEN VISA RESPEKT TILL FOLK SOM ÄR MED ,OCH KOLLA ÖVER SÄKERHET SÅ INGET MER HÄNDER DÅ. 

Folk som är van, och har kor och kan kor ,men folk som kommer från olika ställen kan inte kor och hästar, DÅ KAN DET STÖKA TILL ÄNNU MER BLAND DELTAGARNA PÅ FARMEN ,för att vinna farmen,men då måste leken vara rättvist, att ta dit djur som är snäll, och inte farliga kor, genom att kor är inget att leka med, som ni såg den här gången då.

ANNARS SKA DE SLUTA MED FARMEN GENOM ATT DET HANDLAR OM MÄNNISKOR IDAG ,OCH INGET FOLK DE LEKER MED DÅ, ATT VINNA PENGAR DÅ. DET HANDLAR OM MÄNNISKOR DÅ.

MEN SETT HELA TIDEN ALLA FEL DE GÖR NÄR FOLK MJÖLKAR KOR, genom att jag bodde på en bondgård när jag var barn. Roland pappa till Anders, sitter även han och tittar på Farmen då. Jag frågar han när hans föräldrar mjölkar kor då? Hur de gjorde då? Roland såg fel ,som är uppfödd på en bondgård då. Han såg alla fel även han när man mjölkar kor ,som kommer från bondgård då. Han bodde nästan 18 mil från Östersund då. Jag växte upp hos farmor och farfar och hade kor då.MEN LÄRDE MIG SÄTTA HINKEN MELLAN BENEN DÅ, genom att slippa mjölken rinner ur ,eller att hinken åker åt alla håll då. JAG HÖLL FAST HINKEN, SÅ DEN SATT STADIGT DÅ. Men hur mycket folk blir lärd från den tiden, ni ska leva från gamla tiden då. Men gamla tiden ,då mjölkar folk kor ,men satt alltid hinken mellan benen då.

MEN FOLK GÖR SÅ MYCKET FEL. Men det kommer folk från bondgårdar, men verkar inte kunna den grejen ,som jag är uppfödd med bondgård. Men såg bondgårdar och hälsade på folk ,men folk satt som kvinnan på bilden, och mjölkar kor då. Men kommer folk från andra håll, genom att ingen lär folk som är rätt nu. Men har retat upp mig en längre tid när man ser hinken åker åt alla håll och kanter då. Genom att kon kan sparka till och då åker hinken såklart ,om kon rör på benet lite grann, då kan puffa till hinken ,genom att kon ändrar ställning ,och då är det lätt att kon sparkar ner hinken lätt som en plätt då.

Men har hört med andra varför de lär dem inte rätt ,genom att mjölken åker över golvet ,eller kon blir nervös när hinken står på golvet ,UTAN SÄTT HINKEN MELLAN BENEN GENOM ATT KÄNNA SIG TRYGG MED KON NÄR NI MJÖLKAR DÅ. Men så gjorde min farmor ,och jag har själv testat det ,att mjölka kon ,men satt alltid hinken mellan benen ,annars åker hinken åt alla håll då. Kor kan sparka hinken åt skogen då. Men även vickar ur mjölken när de sätter hinken på golvet då. Men fattar inte han som sköter om det, att de hjälper folk med allt, hur bondgården fungerar ,MEN ÄVEN LÄR DEM HUR DET DET VAR FÖRR I TIDEN DÅ. Nu har folk andra möjligheter att mjölka med ,de har maskiner till allt idag.

Men lär dem hur det var förr i tiden, annars är det ingen mening att köra programmet då. Men folk blir även skadad av kor idag ,som är inte så snälla kor utan ilsken ko, och bönder sålde bort dem när de fick för mycke problem med dem. BLEV FARLIG NÄR DE VISAR VISSA TENDENSER DÅ. 

NÄR JAG SÅG ILSKEN KO SPARKAR TILL KILLEN, DÅ MINNS JAG MYCKET VÄL EN ILSKEN KO, SOM SPARKAR MIG I BACKEN DEN GÅNGEN DÅ. Jag skulle hjälpa en vän till farmor ,men var ung och tyckte det var kul ,att  hjälpa henne att mjölka då. Men var inte så gamla, men tyckte det var kul att springa hos farmors kompis då. Jag gick i grundskolan, men ville ha lite kul ,som har kunnat sluta illa för farmor och farfar som såg till mig då.

MEN EN DAG STÅR JAG MITT PÅ GÅRDSPLAN NÄR HON SLÄPPER UT KON DÅ. Men ser att kon försöker ta sig igenom öppningen snabbt, och måttar mot mig då. Men springer mot mig och sparkar ner mig då. Hon skriker och skriker till kon ,att ge dig iväg från mig då. Men ligger under kon, men kon kliver över mig, men hon skadar inte mig ens då.

MEN HAR KUNNAT DÖTT DÄR GENOM ATT KOR ÄR INGET ATT LEKA MED. Hon sålde kon snabbt snabbt, genom att hon hade bekymmer med kon, som var inte snäll då. Men minns det ,som än idag när jag ligger under kon då. Men vi måste prata om det genom att kor kan även vara livsfarlig ,som kon jag blev utsatt för då. Nu klarade jag mig tack vare hon hann ut, och jagade iväg kon då.

MEN KON VAR ARG OCH HADE BEKYMMER MED KON OCH KUNDE INTE LITA PÅ KON DÅ. Men sålde kon tillslut genom att det är farligt att ha ilskna kor att mjölka då. Men farmor och farfar fick sälja iväg en ko, som de kunde inte lita på då. Men kor är stora djur och inget att leka med då.

Men har känt kon sen den var kalv, men blev knepig och farlig och måste sälja iväg kon då. Men farmor var rädd att kon skulle skada folk då. Hon såg ,att kon blev knepig då. Det är stora djur de höll på med då. MEN KOR KAN BLI SKUM NÄR DE VÄXER UPP DÅ. 

Men därför tar vi upp om kon, att de måste se till ,att inte folk blir skadad ,och ska tävla och ha kul, och kan ingenting om djuren ens ,OCH ÄR OVAN TILL OCH MED. Men mycket folk som kommer dit, då är det extra viktigt att gå igenom kor ni sätter in där, men plus hästar kan ha problem då. Men har sett farmen har snälla hästar. Men kan misslyckas något år då. Men se till allt innan ni tar dit folk då ,genom att slippa onödiga olyckor genom att det handlar om respekt till deltagarna, OCH TÄNK PÅ DET VARJE DELTAGARE SKA INTE MÖTA PÅ DET SOM HÄNDE NU. Men såg på en gång ,den kon är inte snäll minns min hemska ilskna ko, som höll på att sparka mig till döds då. Men tänk på säkerheten när ni har program genom att det handlar om säkerhet då.

MEN I ÅR FÅR FARMEN ETT EXTRA PLUS TILL DELTAGARNA DÅ. 

Men måste säga, att det är mycket bättre folk på farmen ,genom att förr var det bara problem med allt då. MEN DET FINNS FOLK SOM KAN RÖRA RUNT LITE I GRYTAN , SOM ÄVEN ÄR BRA ATT TA UPP OM SAMARBETE, SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE I SAMHÄLLET IDAG. 

Men kan läsa folk ,att de kan bli lite stött när någon rör runt i grytan då. Men är bra att ta upp om sanningen ,att samarbete är bland det viktigaste för att gå i mål då. Han är en bra förebild för det. Men vi får inte nämna namn men ni vet vem jag såg ,som har bara problem med samarbete då. Vi får inte ta upp folks namn, genom att det är en tävling då. Jag kan inte vara tys när jag sitter som jag gör nu.JAG SER DIREKT GENOM ATT JAG HAR VÄRSTA SAMARBETET PÅ JORDEN DÅ.

Jag ger ett stort plus för farmen, som kan prata och visa rätt och samarbete ,hur viktigt det är att samarbeta då. Jag skrattar åt det när jag ser mitt urusla samarbete han skulle dö då. Han skulle ge upp, men jag håller på att ge upp varje dag. JAG HAR SÄMSTA SAMARBETET I VÄRLDEN DÅ.

Men är bra att folk säger till om samarbete genom att det blir mer kul ,att fixa saker och ting på Farmen, lättare att gå i mål med saker och ting då. Ibland är folk bättre på den saken, men då kan de hjälpa varandra ,som är bra att det kommer in lite vettigt folk ,som lyfter upp samarbete som jag ser är en bland det viktigaste, än att springa runt och prata strunt om varandra. OCH BÄTTRE ATT HJÄLPA VARANDRA FÅR EN TREVLIG STÄMNING PÅ FARMEN DÅ.

Farmen har bättre folk idag som kan prata mer då. Men för att kunna vinna då måste folk prata med varandra och hjälpa varandra såklart då.

Men förr var det bara cirkus på Farmen då. Men något år var bra men annars har folk haft problem med samarbete som han lyfter upp då som är inget fel alls genom att kolla förr hur det kunde se ut då. FOLK FÅR UPPLEVA EN BÄTTRE STÄMNING NÄR DE LEVER PÅ FARMEN DÅ. Men farmen är inte så enkelt att hamna flera år bakåt i tiden, och ska börja hjälpa varandra att vinna farmen då.

Folk ska ha kul med varandra då. Det blir en lättare tid då.

En reaktion till “FARMEN – FARM

  1. Glossary:Omega 3 fat: A group of efas needed for mental and physical wellbeing.

    Finding out if a Baltimore chiropractor is accredited to train is one area; examining whether they
    does a great job is another. Trying to keep one’s body thinner
    or fatter than that thermostat is quite hard.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.