FOLK ÄTER FETT – PEOPLE EAT FAT

VI SÄTTER IHOP BILDER. Ser ut som smetar med fingrarna . Vitt och fett

Vad är vi ser nu fingrar som smetar fett vart kommer det ifrån nu?

Det kommer från kosten folk äter såklart, annars har vi inte fått upp den bilden vi såg då.

Men vad äter folk idag när vi ser den bilden då?

Problem mat som folk ska avstå fett ,SOM LÅNGT TILLBAKA ÅT LÄTT SOM EN PLÄTT ,men nu ska folk ta bort fett, genom att folk är livrädd att äta fett, och fett ska ingen äta enligt vi får upp då.

Men folk tänker inte så mycket på det ,men förr då åt folk mycket fett från grisen och andra djur ,som hade mycket fett då. Men idag har folk börjat bli mer rädd fett ,SOM KAN ÄVEN VARA NATURLIGT FETT VI MÅSTE HA ,genom att folk måste faktistist ha lite fett ibland, genom att kroppen kräver lite fett, som har med hela kroppens sammansättning då.

Men folk försöker ratar mycket fett ,genom att de fått upp varningssignaler om fett, att folk ska vara rädd fett hittar sjukdomar ,att folk har äter för mycket fett ,och förr åt mycket folk fett från grisen som har mycket fett då. Men idag har folk börjat rata fett, som även är en del av folks uppbyggnad, ATT LITE FETT MÅSTE NI HA NÄR NI LEVER DÅ, men folk är även rädd att gå upp i vikt av fett ,och hittar på olika saker konstiga saker, som stämmer inte med folks hälsa då.

Men det finns folk i Sverige ,som sett att fett kan vara bra till mycket, att fett är inte så farligt som folk tror om ni tittar på allt socker folk vräker i sig ,DÅ ÄR FETT LITE FARLIGT DÅ. Men folk har till och med upptäckt att fett är inte ens farligt utan att kroppen behöver fett ,som folk har ratar och tror att de går upp i vikt om maten är för fet, som kommer mycket från socker ,och socker kan folk gå upp i vikt illa kvickt ,så stiger vikten illa kvickt när socker kom in i världen ,då fick folk problem med allt. Folk gick upp i vikt ,och alla viktprogram att hitta lösningen varför går folk upp i vikt då. Men alla tester folk får om vikten då.

MEN FOLK HAR BÖRJAT SE BOVEN I DRAMAT ATT SOCKER ÄR BOVEN I DRAMAT DÅ genom att folk kan gå lätt upp i vikt då. Men finns folk som tål mer socker ,och folk som tål ens titta på en sockerbit, så går de upp i vikt då. Men är olika människor idag, men socker är problem för folk idag, genom att kolla på alla matprogram eller bakprogram, vem blir inte sugen, att den kakan måste jag göra ,den kakan måste jag testa ,men vad gott då.

Men vad händer av all reklam, som är på teven och i tidningar eller kokböcker. Vi kan inte räkna upp alla ställen, som alla recept dyker upp då. Men kolla på internet ,hur det ser ut idag, ATT DET ÄR LÄTT ATT LÄGGA PÅ SIG KILON OM VI BAKAR ELLER GÖR ANDRA SAKER ,SOM INNEHÅLLER SOCKER DÅ. 

Men det är ingen kul värld vi lever i genom att folk kan lätt att gå upp i vikt ,och en del har inte samma problem en annan ämnesomsättning än grannen eller folk i skolan eller andra människor då.MEN EN DEL MÄNNISKOR ÄR BYGGD PÅ OLIKA SÄTT, och en del går snabbt upp i vikt av socker ,och en del går inte upp i vikt ,och kan äta hur mycket tårtor eller kakor och bullar utan problem då. Men så finns det folk ,som kan knappt titta på godis och sötsaker går upp vikt då.

MEN SOCKER ÄR ETT GIFT SOM FOLK HAR BÖRJAR SE ,genom att folk börjar bli rädd för allt fett, som är det minsta problem att äta då ,men socker är problem då. Men förr åt folk mycket fett från djuren som fungerar perfekt då. Men folk har börjat se vem som är största boven socker, men socker kom till Sverige ,men sen fick folk problem då. Men folk som har problem med vikten och socker , då fick de problem när socker kom då. Har lätt att gå upp i vikt då.

MEN ALLT SKA ÄTAS MED MÅTTA DÅ. Genom att hitta balans i vardagen och äta rätt då. En del vill äta grönt och en del mer kött, men hela tiden handlar det om att väga rätt när ni äter idag, genom att ni ser alla frestelser som finns på teven alla bakprogram som är idag. Det är inte lätt idag när teven visar alla program om mat då och bakprogram då.

MEN FOLK MÅSTE VÄLJA SJÄLV HUR NI VILL LEVA DÅ ser ni att ni lätt går upp i vikt som är onormal vikt, då måste ni se över det. Men folk kan gå upp i vikt ,som även passar personen bättre än normal vikt för dem, och älskar sin vikt och där ska ni hålla er då.

Men välja själv hur ni vill leva Men tog upp om fett, som folk har börjat upptäckt bättre att steka i smör än margarin ,som är även en massa gifter i, MEN BÄTTRE ATT STEKA MER I SMÖR MER NATURLIGT ATT STEKA I SMÖR.  

Men folk har även varit rädd att steka i smör ,som är mer naturligt än margarin. Men folk har hittat på en massa nytt, GENOM ATT DE FICK FÖR SIG SÅ MYCKET FEL, ATT DET KOM FRÅN FETT ,TILLS DE UPPTÄCKTE BOVEN I DRAMAT SOCKER DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.