FOLK FÄRGAR HÅRET – PEOPLE COLOUR/DYE THEIR HAIR

FOLK FÄRGAR HÅRET HELA TIDEN ÄNDRAR OM HÅRET DÅ.

Men det var så mörkt runt att färga håret, OCH DÅ ÄR DET INTE BRA ATT FÄRGA HÅRET FÖR OFTA ELLER SÅ ÄR DET FARLIGA ÄMNEN I ,som ingen upptäcker än när folk får problem med håret då.

SER BRUNT HÅR och svart hår, men ser ljust hår, men vad snabbt bilden ändras om då.

Vitt hår ,men folk tar och färgar håret då MEN SER HUR HÅRFRISÖREN LÄGGE I FÄRGEN ser att de håller på att fixa sitt hår då.

VI SER ATT FOLK SITTER HOS HÅRFRISÖREN och färgar håret, genom att vi ser när de håller på att lägga i hårfärg på kvinna ,som har vitt hår grått hår då. Ser hon känner sig vacker ,och betalar för tjänsten och går ut från hårsalongen.

Men så ser världen ut idag genom att folk vill inte vara grå i håret, genom att då känner sig folk mycket äldre när de har grått hår då, GÅR INTE IHOP MED FOLK IDAG utan tar bort grått hår idag då. Men mycket folk lider av grått hår ,och då har det kommit mycket hjälpmedel att ta bort problem de har då.

Men varför var det så svart och mörkt runt allt då??? 

Ser kartongen som de köper hem, SOM ÄVEN SKADAR HÅRET ,OCH I AFFÄREN KAN DET FINNAS FARLIGA ÄMNEN, SOM MÄRKET INNEHÅLLER DÅ. Det är märken ,som inte ni ser upp med då. Men finns även bättre märken som fungerar bra, men även märken som skadar håret, och extra viktigt att kolla igenom allt när ni färgar håret då.

Men har ni hittat ett märke, som fungerar bra och händer inte så mycket med ditt hår, då kan du använda samma märke, GENOM ATT UNDVIKA PROBLEM MED HÅRET ,genom att ute på marknade finns det både farliga hårfärgningsmedel och som skadar håret då. Men kolla vad färgen innehåller genom att skydda sitt hår, och märker ni att ni tappar hår, då ska ni inte testa märket igen ,genom att märket innehåller farliga ämnen, som folk ser inte utan köper hem och färgar håret.

Genom att i affären kan folk bli lurad genom att mycket affärer tar hem hårfärgningsmedel till folk, och hyllorna är fylld med olika märken, att ni kan färga eller tona håret då. MEN ÄVEN HYLLOR MED BLEKING FINNS I HYLLAN ,SOM ÄR VÄRRE MOT HÅRET, som är den värre färgen att titta åt, genom att ni bränner håret då ,som tänker inte på då.

MEN KOLLA ÄVEN, HUR MYCKET HÅRFÄRGER DET FINNS TONA OCH FÄRGA SITT HÅR DÅ. Men färgen och toningen är mycket snällare mot håret då. Men tar även bort det, som skadar håret åker ur partiet ,om det blir för mycket problem med håret ,som skadar håret för mycket då

MEN BLEKING HAR FASTNAT I SIN UTVECKLING GENOM ATT FOLK FÅR FÖRSTÖRA SITT HÅR OCH SKADAR SITT HÅR IDAG NÄR DE BLEKER SITT HÅR genom att vi lever år 2020 men har inte upptäckt folk, som förstör  håret, genom att ni har inte hjälpt till ens när folk kan få värsta problem när de bleker håret då. Men det finns folk som älskar sin färg ,som även får förstöra sitt hår ,genom att hjälper inte till med den biten då. Men varför har ni utvecklats, så mycket nytt färger och allt ni har att komma med då. Men bleking är fortfarande farligt genom att ni har inte hjälpt folk som vill vara ljus då. MEN ÄR VÄLDIGT KONSTIGT, ATT NI HJÄLPER INTE FOLK ,OCH SLIPPER SKADA SITT HÅR DÅ.

Men folk är så himla pigg på att färga håret ,som inte alla ser när de går runt i affären ,ta märket ,och ta märket som finns en uppsjö av färga håret då. MEN TONING ÄR SNÄLLAST MOT HÅRET DÅ DÅ. Men måste ibland vila, som inte alla tänker på ,som får grått hår ,och en del har snabb hårväxt ,och ner till affären och köper hårfärg då.

MEN ÄR INTE LÄTT FÖR FOLK SOM LIDER AV GRÅTT HÅR,genom att folk åker på att färga håret ,och testar allt genom att dölja sina hårstrån då. Men i affären finns det märken ,som är inte så bra genom att folk måste sollar ur noga i affären ,så ni har koll på det. Men folk köper även hos hårfrisör ,SOM HAR BÄTTRE KOLL PÅ MEDEL, genom att de har mer koll idag ,det som är värre än andra medel, och får varningar om en del märken, att märket är inte bra ,och då slutar frisörer att sälja märket då.

MEN DET FINNS ÄVEN FRISÖRER SOM INTE SKÖTER SIG SÅKLART ,genom att folk kan även luras som är synd ,men det finns frisörer som jobbar mot goda sidan, och ser att märket är inte bra då tar bort märket från leverantören då.

Men vem är säkrast att handla hos affären på stan och internet eller hårfrisören då?????

Men det är som att spela på lotteri när folk ska på stan ,och letar bland hyllorna då, men även på internet då. Men ibland, då upptäcker ni, att ni har hittat hårfärg, som fungerar bra, och bra märke fast ni köpte det på stan eller internet då. Men ni måste kolla noga när ni handlar i butiker på stan, att det finns dåliga hårfärgning och bra då. DET ÄR SOM ATT SPELA PÅ LOTTERI IDAG.

Men ända riktlinje när ni tappar hår, när ni färgar håret eller tonar håret, DÅ ÄR DET DAGS ATT BYTA MÄRKE ,genom att i märket innehåller giftiga ämnen ,som kunden inte ser när de handlar av expediten i kassa, HAR TILLIT TILL DEM ser inte allt utan litar på affären de arbetar på att de är bra produkt de säljer då.

Men det ända ni ska kolla på, är att håret får inte problem och tappar en massa hår ,då är det ett märke som affären har köpt in, och ibland tar in ett stort parti hårfärg ,och folk litar på att produkten är okej då. MÅSTE HÅLLA KOLL PÅ ALLT NÄR DET GÄLLER HÅRET DÅ. 

MEN FOLK MÅSTE SJÄLV HÅLLA KOLL NÄR DE HANDLAR I AFFÄREN ELLER INTERNET ,som finns en uppsjö av märken, som ingen har koll på då. Men folk vill vara fin men då måste ni bara lita på er själv när ni hittar en produkt ,som är minns farliga produkter då. Men ser att det händer inte så mycket med håret OCH DÅ KAN NI FORTSÄTTA MED SAMMA MÄRKE  genom att märket innehåller inte så farliga ämnen ,då ska ni fortsätta med samma märke när ni tål märket och färga håret då.

Men i affären och internet är annat än hos hårfrisörer ,och har mer koll på vad som är farligt, MEN TAR BORT MÄRKEN NÄR DET KOMMER LARMRAPPORT ,men fått varningar från folk då, men även att det har kommit fram att märket är farliga ämnen i ,och tar för det mesta hårfrisören bort märket när de upptäckt det ,att de har mer lag på,det att kunna köra sin business och kunna fortsätta med sin verksamhet då.

MEN FINNS ÄVEN FOLK, SOM INTE ÄR ÄRLIG OCH KÖR ÄNDÅ OCH SÄLJER PÅ SALONGEN DÅ tänker inte, så mycket på det utan kan ta från billigare leverantörer,som även kan skada håret då.

Men synd att hårfrisörer sköter inte den biten, genom att de förstör för dem som vill hjälpa folk ,och tar reda på produkter som passar kunden ,genom att det finns en uppsjö av märken, MEN TÄNK PÅ DET NÄR NI HITTAR FAVORITER ,OCH KÖP SAMMA MÄRKE IGEN NÄR DET PASSAR ER DÅ.

MEN VILA MELLAN TONING ELLER FÄRGNING AV HÅRET ,DÅ MÅSTE NI TYVÄRR TA SEMESTER ,men samma med håret ,fast det kan vara tufft när ni ser grått hår sticker ut, men försök ändå vila från ,att färga och tona för mycket håret då ,genom att inget hår mår bra av ,att alltid lägga i färgen, och färga håret som ni måste ta det lugnt med då.

Men fick upp att folk färgar håret hela tiden då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.