ENSAM – ALONE

ALLT VAR SÅ KNEPIGT RUNT MIG. Kände mig ensam totalt ensam allt var så konstigt och knepigt då. Ser grått runt mig. Jag går en annan väg än andra går då. Väljer en annan väg som inte andra gör då.

Varför fick jag upp det här???

Ensamhet tär på mig just nu när jag lever så galet och fel idag. Men förr då älskar jag ensamheten gå runt i min lägenhet och bara känna tystnaden då. Men samma när jag hade lokalen älskar tystnaden när jag kom dit kunde stänga av all musik ,GENOM ATT BARA KÄNNA TYSTNADEN RUNT MIG ,SOM ÄR SKÖNT OCH ÄLSKAR NÄR JAG VAR PÅ LOKALEN DÅ. BÄSTA TIDEN I MITT LIV. 

NEN HÄR KLÄTTRAR JAG PÅ VÄGGARNA OCH HATAR ALLT ,GENOM ATT MITT LIV BLEV FÖRSTÖRT FÖR MIG ,SOM MÅSTE LEVA ENSAM EN LÄNGRE TID DÅ GENOM ATT BYGGA UPP ETT NYTT LIV DÅ, genom att leva här är så himla fel för mig då. Som måste vara ensam och njuta av allt, och känna glädjen i mitt liv då. Ett nytt liv, som ingen lät mig ens snusa på bara en kort tid av den tiden fick jag känna på då.Men glädjen varade inte så länge för mig ,tills allt bara rasar ,men en liten tid fick jag känna mig lycklig då.JAG SER JAG PUSSAR PUSSAR ETT DJUR, genom att jag älskar djuren då. Ser ett ansikte tänder. Det är inte mina tänder jag håller på med ,utan hundtänder. Ser ut som Alfa min collies tänder, men håller på att borsta tänderna på henne då. Ser jag gick igenom klorna på Alfa, men ser pälsen på henne då.

JAG KÄNDE LUKTEN NÄR JAG ÖPPNADE MUNNEN PÅ ALFA DÅ. Men ser tandborsten borstar och borstar tänderna på henne då. Men hundar är asätare och lukten gör att hon luktar lite dåligt ibland då. Men inte alltid utan kunde känna lukten från henne, men fram med tandborsten genom att få bor mycket lukt från Alfa då. Jag borstar tänder när jag kände lukten för mycket från ,då tog jag fram tandborsten och lite tandkräm då.

MEN KÄNDE KATTERNA LUKTAR GOTT ,men Alfas andedräkten luktar inte så gott då. Men katterna har inte känt så mycket ifrån då. Kan pussa på mina katter utan att känna lukten då.

Men Alfa har problem med maten som hon åt av då. Jag köpte djurfoder till Alfa följer råd från folk ,så man gör rätt då. Men hon fick även äta lite annat macka eller annat hon kom åt då. ALFA ÅT PROBLEM MAT. 

Folk ger fel hundmat till hunden, och det är inte normalt att äta torrfoder hela tiden.HUNDAR ÄR ASÄTARE VISAR EN KÖTTBIT,som skulle smaka bättre för hunden då. Men hur många tänker på det, att hundar är asätare då.

MEN IDAG ÄR ALLT PÅ BURK OCH TORRFODER DJUREN FÅR LEVA FRUKTANSVÄRT TRÅKIGT IDAG när hundar är egentligen asätare ,då blir det en massa fel för hundens liv då, när andra djur tar köttbiten, istället för torrfoder eller burkmat då.

MEN NÄR SKA DET ÄNDRA OM NÄR FRYSDISKEN ÄR FULLT MED SMARRIG KÖTTBIT FÖR HUNDEN DÅ. Men folk tar burkmat och torrfoder när de ger djuren mat lättsamt att ge hunden mat ,istället för att hålla på med köttbiten då, men det är inte så billigt att köpa kött till hunden då. Men folk testar kött ser lägger i vagnen som är till hunden då.

MEN VÄRLDEN HAR BLIVIT UPP OCH NER FÖRR GAV FOLK HUNDEN SIN MAT OCH DET VAR VANLIGT, ATT DET VAR SÅ. Men idag har allt blivit så stressigt att hinna med allt ,men även barn får barnmat på burk, men kommer från stressen folk har inte tid ,som förr i tiden då. Men folk lade i hundens matskål ,som var vanligt men nu går inte det ens.

Men folk stressar hela tiden idag ,men förr hade folk mer tid att ta hand om barnen och djuren då. MEN VI LEVER I EN STRESSIG TID.Alfa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.