LIBANON

DET HÄR KOM SÅ SNABBT TILL OSS. Såg en man som var på väg ut, men kände en massa tankar runt honom då. Men allt kom så snabbt bilden, men kom snabbt bilden på en gång då.

Men vad betyder det? 

Ser en man med mörkt hår ,som ska gå ut hans ansikte är mörkt lite gyllenbrunt ansikte då. Han har tjocka ögonbryn och mörka ögon. Han har så himla brottomt KÄNNER STRESS I HELA HONOM. Har mörkblå kläder på sig ,men sätter på sig en härlig svart dunjacka med vit krage, han drar den över sitt huvud då. Han har kapuschong på sig.

MEN SKA POSTA ETT BREV, och sätter sig på trottoaren då. Men ber inom sig, att allt känns rätt då. Han springer i trappor har bråttomt och in igen. Men sitter och drar händerna mot varandra då. Han fryser han blåser på händerna då.

Vad ser vi nu? 

Ingenting är kul längre genom att han längta hem ,som är svårt för mycke folk idag. Men har svårt att vänta på sitt svar från folk som tänker på honom då. Men sätter sig ner med utsträckta ben. HAN ÄR INTE GLAD ENS.

Men vad händer mer?

BESVIKEN PÅ REGERINGEN SOM GAV AVSLAG ,men vart ska han ta vägen nu? Han skrev ett brev hem ,som är ruin mycket har brunnit ner, men folk försöker rädda själv som är svårt han kommer ifrån Libanon som är bara problem idag. Bråk och krig ,men ingen kan bo där så länge folk håller på som de gör idag.

Men han fick avslag men varför då???? Har regeringen blivit knasig idag eller vad håller regeringen på med idag??? Kan inte skicka ut folk i krigsdrabbade länder SOM ÄR VÄLDIGT KNEPIG REGERING SOM GÖR SÅ. Men fick avslag han kommer från ett land där ingen ens ska resa hem nu.

MEN HAN HAR ARBETE, MEN ÄR KNEPIGT ATT SKICKA UT HONOM. Han är ingen brottsling ,utan ser han jobbar med människor och har pengar att klara sig på då. Men varför åker han ut ,som har till och med arbete ,SOM DELAR UT LITE SKATT SOM REGERINGEN SKRIKER OM DÅ. Men ta hit folk, som har svårt ta jobb, som blir lite galet idag ,men måste ändra på det.

Han kan inte åka hem ser ruin och krig, som han möter när han kommer hem. Men han skadar ingen, som andra gjort och ingen våldtäktsman ens ,utan en normal man som regeringen skickar ut som måste överklaga då. DET ÄR LITE SNEDVRIDET IDAG. BEHÅLLER VÅLDTÄKTSMÄN ,OCH SKICKAR UT VETTIGT FOLK DÅ.

REGERINGEN LÄGGER PENGAR PÅ BROTTSLINGAR DÅ. VI HAR INTE RÅD MED DET.

Han har hemlängtan ,men kan inte åka hem, så länge det är krig där ,men måste stoppa det. NÄR VI FICK UPP DET, DÅ HAR FOLK FRÅN LIBANON PROBLEM ,GENOM ATT REGERINGEN ÄR PIGG PÅ ATT HJÄLPA FOLK, MEN ÄVEN SKICKA HEM FOLK DÅ. Men folk har så svårt att se idag när de skickar ut folk, som har tänkt börja bygga upp ett liv i Sverige. Men kolla på hans land ser ut idag bara en massa bråk idag. Men har haft bråk lite då och då inget land att känna sig trygg och bygga en framtid i Libon. BÄST ATT DE FÅR STANNA DÅ.

Men vad har vi för knäpp regering, SOM TILLÅTER VÅLDTÄKTSMÄN STANNA KVAR. Han hade en tjej som en del söker när de kommer hit, men han jobbar och sköter sig då.

Men alla som har krig och allt i ruin vart ska de bo då, ska de sitta i flyktingläger, då är det en knepig regeringen åka dit. Det är inte att hjälpa folk från bråk och krig ,eller vart har ni tänkt sätta dem ,när han har egen lägenhet och arbete och lämnade sitt land, för att kunna bygga upp ett nytt liv när hans land står i ruiner ,DÅ MÅSTE REGERINGEN HJÄLPA HONOM DÅ.

MEN HJÄLP FOLK genom att de kan inte åka hem då. De har inget att komma hem till då. Det finns inte ens kvar utan allt som förstör för folk då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.