RENOVERA – RENOVATE

Ser vitt med en rand i ,men vad kan det vara vi ser då?

Ser trä som folk har målat över med vit färg då.

Men vad betyder allt då?

Det handlar om trä som folk målar över då. Folk använder dem till att bygga hus eller andra saker, att sätta fast träplankan med. Men folk har byggt mycket med det, men tar för det mesta den att bygga ihop saker och ting med då. Men det finns på många ställen idag, fast har gått över från plast till trä ska vara mycket bättre än plast ,som är inte ens bra om det händer något då.

Men får upp bilden då.

VI SÅG FODER BILDEN VISAR OSS DÅ.

Och listen ska täcka stället de använder det till. Folk spikar upp det runt dörren idag. Men har ändrat om mycket runt sitt hem idag. DÖRRFODER SOM BILDEN VISAR DÅ.

FOLK MÅSTE FUSKAT NÄR VI SÅG DEN BILDEN det ska vara foder där ,glasfiber eller bättre isolering ,men folk fuskar med som isolerar bäst, men har glömt bort att fylla i isolering, som ska vara täckande för mycket idag. Folk kan fuska och gör inte rätt som egentligen ska vara då.

FOLK KAN LURAS IDAG NÄR DE RENOVERA SIN HEM IDAG,och ingen har så mycket koll på allt idag, utan litar på folk idag, som ska visa upp att de kan den biten med hus och lägenheter väldigt mycket, har mycket kunskap att ta hand om ditt hus eller lägenhet då.

Folk kan inte renovera rätt när vi fick den bilden, då förstår vi att något har gått snett idag. MEN FOLK ÄR ÄVEN RÄDD ATT ANLITA FOLK IDAG ,genom att de har sett ,så mycket folk har blivit lurad, och förlorat så mycket pengar idag, som gör att folk är väldigt försiktig idag att anlita folk, och har sett mycket problem, och då blir folk mer vaksam när det kommer upp det ena än det andra, att folk har blivit blåst ,och allt kostar enorma pengar att renovera bara en lägenhet ,men även hus kostar pengar att renovera då.

Men folk vill inte bli lurad av folk, som visar upp problem på problem ,och ser även teveprogram eller hör från folk, och folk har blivit vaksam idag att anlita folk idag, SOM HAR BLIVIT GALET IDAG, genom att folk måste ta hand om sin lägenhet eller hus när de ser att de måste renovera då.

MEN GLASFIBER OCH DÖRRFODER ÄR TILL ATT FYLLA PÅ VÄRMEN ,som folk har blivit lurad på idag ,eller så kostar det pengar att isolera ett hem idag ,eller så sparar de på pengar som ska utföra renovering. Men har vi så galet folk ,som inte kan göra rätt när de får ritningen på bordet då. Men finns säkert många lägenheter och hus, som är dåligt isolerad genom att vi fick upp den biten, men följer en tråd vad allt kommer ifrån då.

Men ser att isolering tänker inte alla på, som har hus eller lägenheter, ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP DEN BILDEN KOM SÅ SNABBT, men måste ta bilden på en gång, och ta reda på vad är det nu, som händer i Sverige då.

MEN FICK UPP OM ATT MYCKET FÖRETAG FUSKAR MED ISOLERING HUS OCH LÄGENHETER ,som är extra viktigt att se över det ,genom att Sverige är ett kallt land och inget varmt land då.

Folk måste se över sina hus då. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.