ANDEVÄRLDEN – SPIRIT WORLD

FOLK KOMMER TILL OLIKA STÄLLEN OCH KAN KÄNNA AV ANDEVÄRLDEN DÅ.

Men kan tro att det kommer från huset eller andra ställen folk bor på då ,och kan känna en hand över sin hand ,men tror att det kommer från huset SOM VANLIGT ATT FOLK TROR DET. Men folk kan få för sig så mycket fel idag ,genom att folk har upplevt att huset är hemsökt som de kallar det. Men hört folk pratar om huset ,att de kan inte sova ens då.

MEN FINNS SÅ MYCKET STÄLLEN FOLK BESÖKER DÅ, MEN TROR PÅ EN GÅNG ATT DET KOMMER FRÅN HUSET DÅ  genom att de har hört från andra att huset är hemsökt då. Men folk tror alltid, vad andra säger tänker inte på att de själv har en släkting, som vill säga hej ,eller trösta folk som sitter i en jobbig situation ,men kan kontakta dem när de besöker stället då. Men även för att prata med dem, men även en varning ibland, som inte alla kan se då. Ibland måste de nå fram runt folk ,och folk är öppen idag. Mycket folk är känslig för mycket idag.

IBLAND VILL DE BARA NÅ UT TILL DEM,SOM DE KÄNNER ALLRA MEST DÅ. Men folk kan få för sig att huset är hemsökt ,men hört att andra pratar om hemsökt spökar där ,och tror att det är ett spöke som vill stöka till då.

Men genom att folk alltid tänker på, att huset är hemsökt ,MEN TÄNKTE INTE PÅ ATT ATT DET VAR EN SLÄKTING ELLER MAMMA SOM VILL VISA SIG DÅ.  

Men är ganska vanligt att folk tror på en gång att huset är fullt med en massa spöken och är hemsökt då. Men händer ganska ofta att folk får för sig när det handlar om dem själv, som vill bara säga hej, eller ville nå dem på ett visst sätt ,när de känner av spöken som är öppen att känna av, OCH VILL NÅ FRAM TILL FOLK DÅ,  men ta för givet, att det är huset som spökar då.

Jag kände för många år sen mamma min strök sin hand över min panna när jag låg i sängen då. Men var längesen ,men minns det som idag. Jag kände mig lugn när jag kände min mammas hand. MEN ÄR INTE KONSTIGT ATT DE KOMMER OCH BESÖKER OSS. 

Men minns en tjej hon hade besök av sin mamma, och var så himla orolig över sin dotter då. HON FICK BESÖK PÅ NATTEN.

Linn har varit utsatt mycket ,att släktingar måste prata med henne då. Hon går ut när hon hör eller ser folk då. Linn är rädd för allt ,men hittade henne mycket ut på gården när man var på väg hem. Det spelar ingen roll hur gammal hon är ,så blir hon rädd då. Men är extra jobbigt för mig som är mamma, och vill att hon ska bli lugn när hon vet vilka de är då. Hon ser och känner, då går hon ut från sin lägenhet som är jobbigt då. Men ärkeänglar eller Great master eller guider hon känner dem inte överhuvudtaget då. MEN SAGT ATT ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER ÄR BÄST, HON BLIR INTE RÄDD FÖR DEM. 

Men folk kan leva om när de ska nå folk, som jag vet av egen erfarenhet då.  MEN FOLK SKA INTE TA FÖR GIVET ,ATT DET ÄR HUSET DÄR NI BEFINNER ER DÅ. 

Men folk ska inte ta för givet att huset är hemsökt utan annat ,SOM HAR MED DEM ATT GÖRA DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.