KÄRLEK OCH RESPEKT – LOVE AND RESPECT

JAG TOG FRAM EN EGEN FILM. Jag har svårt att låta bli att se på teven, och speciellt när jag bor här när jag kan drömma mig bort i en härlig film ett mästerverk, då känns allt så underbart att se gamla tiden ,som filmen utspelas på 1800 talet. Jag har köpt filmen själv och är i två delar.

MEN FILMEN ÄR LÅNG, men har fått dela upp den ,men sett filmen någon gång genom att jag älskar gamla tiden, när folk levde på den tiden då. Middlemarch heter filmen, Rufus Sewell skådespelare som är med Robert Hardy,Juliet,Judi Dench ,men flera skådespelare är med där.

Men älskar gamla tiden när jag ser hur det är idag, ingen pratar knappt med varandra ,utan sitter med Facebook, youtube ,eller sociala medier hela bunten, eller andra ställen ,GENOM ATT FOLK HAR HELT ENKELT SLUTAT UMGÅS IDAG ,SOM TRÅKIGT ÄR IDAG, ingen pratar knappt med varandra utan håller på med sociala medier och kolla på Facebook, hur snedvriden världen har blivit idag.

Det ska vara balans på allt, förstår att folk använder YOUTUBE genom att komma ut till en större massa, som håller på med musiken har en kanal ut ,genom att det är så svårt att stånga sig fram genom musiken då. Vi tar upp exempel som är bra, men så finns folk som lägger ut för att göra kul saker för sin egen del ,men har inte så mycket med framgång att göra ,utan bara synas i sociala medier då. Men folk kan även skapa framtiden från Youtube ,och då är det en annan sak då. MEN FOLK LEKER MYCKET MED SOCIALA MEDIER DÅ. Men världen har blivit lite upp och ner idag.

MEN GENOM INTERNET SKAPAS ÄVEN FARLIGA SAKER, OCH ALLT ÄR INTE BRA DÅ, OM FOLK KUNDE HÅLLA LITE BALANS ,DÅ SKULLE ALLT SE BÄTTRE UT IDAG, MEN SEN MOBILEN OCH DATORN KOM ,SEN HAR ALLT FÖRVÄRRAS SOM SYND ÄR DÅ. 

VI SER DET FRÅN GAMLA TIDE HUR DET VAR FÖRR, OCH JAG VET HUR DET VAR DÅ. 

Men i filmen kan män och kvinnor respektera varandra, som är svårt idag, men även kläder som de hade på den tiden är fina kläder då. Men hur ser det ut idag ,ingen kan knappt prata med varandra ,det är så mycket fel idag ,även om jag älskar min dator och mobil och bra hjälpreda när jag skriver, men det har gått fel idag när jag ser på filmen ,HUR FOLK UMGÅS OCH LEVDE IHOP DÅ.

Men det är en annan tid idag, men vad internet stökat till med då. Men älskar internet, men inte allt när jag ser hur folk har fått det idag, och när jag titta på filmer ,som utspelas på den tiden ,DÅ VILL MAN DRA TÄCKET ÖVER HUVUDET NÄR MAN SER HUR MAN LEVER IDAG, genom att ingen har ens tid med varandra då. Men teven måste jag erkänna tar mycket tid ,men även för mig att drömma mig bort då.

Men minns mamma kunde vara så irriterad när vi skulle hälsa på folk ,och kom mitt i teveprogram eller film då. Mamma sa, varför skulle man hälsa på dem när man måste vara tyst då. Mamma och jag hälsade på dem, genom att umgås med dem ,men kunde knappt prata när de såg sitt program ,och bättre att stanna hemma då. DET VAR INGEN MENING ATT HÄLSA PÅ FOLK NÄR MAN MÅSTE VARA TYST. HON HÄLSADE PÅ FOLK FÖR ATT TRÄFFA DEM OCH INTE TEVEN DÅ.

Ibland kan man se en kul film ihop, det är en annan sak ,att man har bestämt sig då. Men folk var inte intresserad av tv just, då blev det inte kul ens ,att sitta tyst. NÄR MAN BESTÄMMER EN FILM ATT SE TILL SAMMANS DÅ.

Men har sett mycket gamla filmer ,som utspelas på den tiden, men förstår när jag springer till teven vilken film går då. Som handlar om gamla tiden, men är så förälskad i den tiden ,när jag ser hur folk lever idag ,ingen respekt för fem öre då. NÄR JAG RENSAR GAMLA LIV ,VILKEN FÖRÄNDRING JAG KÄNNER DÅ ,ÄVEN OM VI HADE FRUKTANSVÄRT ,MEN HUR MAN RESPEKTER VARANDRA DÅ. Men hade även jobbiga liv, men kärleken var bäst när jag ser idag. Hur kvinnor och tjejer blir utsatt idag, och då vill man försvinna och lämna allt ,genom att världen har blivit så ond idag.

Men folk hade även problem på den tiden, men folk kunde umgås ,som är dåligt idag, genom att internet tar över allt ,och folk kan knappt hälsa på folk FRAM MED MOBILEN DÅ KAN INTE PRATA MED FOLK DE HÄLSAR PÅ DÅ. Men även om de har arbete att göra ,så har sociala medier tagit över allt idag, och folk sitter med Youtube och spelar in där, men världen är inte kul att växa upp i när jag satt och titta på filmen, men då började jag må ännu sämre när jag ser hur världen ser ut idag.

DET FINNS INGEN RESPEKT FÖR KVINNOR OCH MÄNNEN VAR INTE SOM DÅ. Men fanns män på den tiden, som var knepig ,men inte som nu har männen blivit galen, när man bara behöver titta ut bara våldtäkter och gruppvåldtäkter, som jorden sprids av svarta mörka män ,som är svart inombords då. MEN VÄRLDEN ÄR FRUKTANSVÄRT ATT SE ,NÄR MÄNNEN ÄR SÅ GALEN SOM IDAG ,DÅ VILL JAG KNAPPT VARA MED LÄNGRE ,SÅ ONDA MÄN SOM FINNS IDAG. MEN VART KOMMER MÄNNEN IFRÅN SOM GÖR SÅ?????? SVART OCH MÖRKT FOLK KOMMER DE FRÅN.

Men folk kan knappt umgås idag, som enkelt hade kompisar att umgås med då. Men nu, då är det bara sociala medier som styr folk och spel och allt folk kör med då. Men spela gjorde vi förr men sällskapsspel ,som folk fortsätter som tur är, men världen är lite upp och ner idag. MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ DET.

4 reaktioner till “KÄRLEK OCH RESPEKT – LOVE AND RESPECT

    1. I always want respect when I live in a relationship by being happy with each other, otherwise it will work poorly then. But people can live in a bad relationship where nothing works then. But better to live alone, than to keep fighting every day. I lose energy when I live that way. But want to find the right one in life, and live with the one who respects me then. Love and respect I want.

      Birgitta Spiritual Inspiration
      Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.