HUR HJÄLPEN SETT UT FÖR MIG

MEN ALLT BÖRJAR SÅ KNEPIGT, MEN FÖLJER MED DET JAG SÅG. Det var så mycket folk, men var ensam hela tiden. Men skulle handla godis och färg till håret. Men stannar och prata med en kvinna. Hon förstod genom att hon brukar köpa samma.

Men gick igenom busstation tog mig knappt fram mycket folk. Var så mycket folk, och trångt, men måste ta mig fram. Var ensam hela tiden.

Men varför fick vi upp det?

JAG BRUKAR GÅ ENSAM NÄR JAG SKA HITTA NÅGOT JAG VILL HA DÅ. Har lärt mig att gå själv, genom att hitta rätt ,så man inte kommer hem med fel kläder då. Men gjort så mycket när jag går på stan då. När jag är hemma, då gör jag det ,men inte när jag är hos barnen i Göteborg eller Oslo, då går vi tillsammans då. Men har blivit så när jag kommer hem ,att gå själv men lärt mig efter åren ,att jag kan komma hem med fel plagg eller andra saker då.

Eller så är jag lättpåverkad då, men lärt mig göra så ,men även när jag köper till barnen eller barnbarn då, gör jag så går ensam då. Men älskar att gå och äta med folk, eller ta en fika på stan,men när det är andra saker, då hinner jag med mer då. JAG TYCKER OM ATT GÖRA SÅ GÅR RUNT I AFFÄREN OCH TITTA RUNT DÅ.

Men om det är fel eller inte då. Linn och jag kan gå på stan när vi var ute på stan vi gillar lika saker då ,MEN KUL ATT GÅ MED BARNEN DÅ, men annat med barnen ,jag har gått mycket på stan med barnen då.

Jag kan gå med kompisar på stan, men kvinnor går jag med då. Men enkast så att gå på stan med dem.

Jag tycker det är skönt att gå själv har blivit så, men sen kan vi mötas och ta en fika efter jag är klar då.Men förr kunde Anders möta mig ,och ta en fika efter jag är klar med mitt handlande. Han är ingen som kutar runt med mig och handlar då. Han kan gå lite grann om det är något han gillar då. Men sen möts vi och tar en fika då. Men inte alla gånger vi fikar då. JAG GILLAR ATT TA EN FIKA PÅ STAN. 

Jag brukar ringa Ella när jag skulle på stan eller hon ringde mig då. Men nu bor jag en bit bort ,och har ingen lust med, att gå på stan på grund av andra orsaker då. Vi brukar fika i vanliga fall ,OCH NU HAR JAG FÅTT SÄMSTA HJÄLPEN ,OCH KAN INTE GÖRA DET JAG BRUKAR GÖRA DÅ. 

Jag sitter fast i allt, och kommer varken hit eller dit när man bor här ,men annars kunde jag åka hem till vänner, vi hade kul ihop på den tiden. Men nu sitter jag här, OCH HAR INGEN LUST MED INGENTING.  

Men vågar inte berätta allt när Kewan dök upp, då fick jag problem med mycket då. Pratar med folk som var inte så pigg på män, som kommer från andra länder, genom att hon har sett vad svenska folket fått för problem med mycket folk ,som kommer från andra länder då. Men hon har rätt ,genom att jag har sett hur halva Sverige fått sig en rejäl törn, men då är jag tyst, istället för att hamna i saker om folk, eller försvara mig då. Hon har sett från den tiden när mycket folk kom hit, att en del har stökat till, och kan komma från barnens som föds i landet då. IBLAND ÄR DET SVÅRT ATT SKYDDA BARN ,SOM ÄR NYFIKEN PÅ ALLT DÅ.

MEN ÄVEN SVENSKARNA KAN GÖRA OFOG ,så det är svårt säga till om oss då. Men lätt att skylla på andra, som kommer från andra länder då.Men när barn är ung, då kan de hamna i gäng, som är inte det bästa då. MEN SVERIGE ÄR INGET ,FÖRGÅNGARLAND, när det gäller att hålla barnen från droger, och alkohol då. Hela landet håller på att svämma över med droger, och folk som dricker då.Folk tar även lugnande medel när de kommer hit då. Eller så köper folk ute på gatan, när de ser folk äter allt de stoppar i sig då. Men då måste även de prova då. MEN MYCKET BARN BLIR SJUK NÄR KOMMER TILL SVERIGE DÅ. MEN HÅLL BARNEN FRÅN LÄNDER, SOM GÖR SOM SVERIGE GÖR DÅ.

JAG HAR ÄVEN SETT SAKER NU, SOM VET ATT LÄNDER HJÄLPER FOLK ATT DRICKA ,MEN ÄVEN TA TABLETTER ELLER DROGER DÅ.

Men möter folk ute och säger, men testa den grejen då. Eller så kan ungdomar stå emot folk ,som undervisar dem ta den drogen är jättebra för det. Men ta lite alkohol, så blir du ännu mer uppåt och glad då. Men mår dåligt, då har folk kommit på ta lite alkohol ,så mår du bättre då. Eller så säger folk ta en liten tablett ,så går det över när du mår dåligt då. MEN KAN LOVA ATT SVENSKA FOLKET ÄR DUKTIG PÅ ATT LÄRA FOLK ,NÄR DE KOMMER FRÅN LÄNDER ,SOM ALDRIG ENS TESTAT DROGER ,ELLER ALKOHOL ELLER LUGNANDE MEDEL. LÄROMÄSTARNA DÅ.

MEN KOMMER TILL ANDRA LÄNDER OCH FÅR PROBLEM MED DROGER OCH ALKOHOL De har ingen koll på allt, utan nyfiken på allt svenskarna bjuder på då. MEN SVERIGE ÄR DUKTIG PÅ ATT LÄRA UT TILL FOLK ,SOM HAR FLYTTAT FRÅN LÄNDER ,OCH HAR ALDRIG SETT DROGER ELLER ALKOHOL DÅ. Men andra länder lär ut till folk ,som flyr till länder, som håller på med allt droger alkohol, och lugnande medel knaprar på lovar jag nu.

JAG HAR SETT FOLK ,SOM ÄR REN FRÅN ALLT ,MEN PLÖTSLIGT LANDAR DE I LÄNDER SOM HAR ALLT DÅ. 

TYCKER SYND OM FÖRÄLDRAR ,SOM SKICKAR BARN TILL LÄNDER SOM ÄR INTE SÄKER FÖR DEM.

MEN EN DEL LÄNDER HAR KRIG ,OCH FÖRÄLDRAR LITAR PÅ BARNEN DÅ.Men när ska folk börja se sig själv nu. Svenska folket eller andra länder ,som har som svenska folket ,kan ni erkänna att ni stökar till för folk som flyttar till er då. Men har aldrig ens testat det ,MEN SÅ KOMMER FOLK TILL FÖRLOVADE LANDET ,men sen händer det både det ena än det andra då. MEN SLUTA SKYLL PÅ FOLK HELA TIDEN, GENOM ATT NI LÄR UT,HUR DROGER TAS ALKOHOL SKA VARA, OCH LUGNANDE MEDEL KNAPRAR SÄKER I MÅNGA LÄNDER ,SOM KOMMER ÅT DET.

FOLK MÅSTE KOLLA UPP DET, ATT FOLK SKA INTE RÅKA ILLA UT NÄR DE FLYR TILL LÄNDER DÅ. Men länder som tar in folk, och hjälper dem måste börja kolla upp folk, som flyr till länder ,som har allt ute hos dem, att prova på det och prova på det. Men ta ansvar för folk ni hjälper nu, och skydda barn som kommer hit ,och till länder som har som Sverige då. MEN ÄR SÅ ARG NÄR JAG SER FOLK FÖRSTÖR FÖR FOLK, SOM ÄR REN. NI MÅSTE SKYDDA FOLK DÅ.

ANNARS KAN FOLK INTE FLY DIT GENOM ATT DE HAR INGEN KUNSKAP OM DROGER OCH ALKOHOL ,OCH LUGNANDE MEDEL FOLK KÖPER PÅ GATAN, som ni är van att knapra fortast ni mår lite dåligt, men hjälp inte folk gå samma väg, som ni går nu, utan ta ansvar för folk som flyr till länder som har krig, men även den biten att skydda dem från ,att börja med droger och alkohol, och lugnande medel tabletter kan de köpa och blanda med alkohol då. MEN DAGS ATT VAKNA UPP OCH TA ANSVAR NU.

MEN STORA LÄROMÄSTARNA DÅ.

MEN FOLK LÄR SIG SÅ SNABBT NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE OCH ANDRA LÄNDER, DÅ DRICKER FOLK ELLER TAR DROGER ,folk som kan stå emot skiten ,det svenska folket är fullt med då. Men stå emot folk, som kommer till länder där droger och alkohol flödar i massor då. Men även tabletter kan folk sälja ,som är olagligt och farligt för dem. Har bara problem i landet då. Folk får problem ,som kommer till andra länder som har som Sverige då. Men mycket av folk som kommer från andra länder kan börja med allt när de hamnar i gäng då. Men vem var värst då??? DET FINNS LÄROMÄSTARE DÄR UTE BLAND FOLK DE TRÄFFAR DÅ.

MEN TÄNK IGENOM VEM VAR VÄRST DÅ.

FOLK SER INTE DET ATT FOLK KAN KOMMA FRÅN LÄNDER, SOM ALDRIG PROVAT PÅ DROGER ELLER ALKOHOL DÅ. ELLER LUGNANDE MEDEL ,SOM FOLK KAN LÄTT KÖPA PÅ GATAN. KAN BLI FAST I DET.

KEWAN HAR RÖRT TILL ,SÅ JAG HAR TILL OCH MED BLIVIT ENSAM när han kom, men hur hans energi fungerar ,det fattar jag inte då. Men tänker jag måste ringa folk elle dem, men så kommer nästa dag och nästa dag ,men fortfarande har jag inte ringt dem då. Men folk har flyttat,men även där blir jag sen att ringa då.

MEN HAR SVÅRT ATT HÅLLA KONTAKTEN EFTER KEWAN DÖK UPP DÅ.  Jag får problem med mycket och blir sen med allt då. Jag börjar bli less på allt då. Jag har bestämt att jag måste göra det ,eller det men innan jag kommer dit ,då kan det vara en kamp om  jag inte gör det på en gång när tanken kommer då. Men GUD brukar hjälpa till ,och putta mig när jag drar ut på allt då.

Men blev ensam på kuppen när jag träffade Kewan ,fast han har vänner såklart de umgås hela tiden då. MEN KOMMER FRÅN ANDRA LÄNDER OCH ÄR INTE SOM OSS DÅ. Men jag blev själv, men hur hans energi fungerar på mig är hemskt, genom att jag måste ibland ringa barnen ,eller barnbarnen tar tid innan jag kommer till skott då. Men är så himla less på allt nu genom att mitt liv åkte i botten med Kewan då.

De säger att jag är halv, och kan inte fungera fullt ut då. Han sitter i England och jag här då. Men folk kan tro att jag är sur på dem, när jag inte hör av mig då. MEN KOMMER FRÅN KEWAN SEN HAN DÖK UPP DÅ. Kan inte ens ringa och fixa det vanliga ,att ringa och säga till om saker och ting då, men bad Anders att göra det, men han har svårt att säga till ,men hade önskat att han gjorde det.

Han har stora problem att hjälpa till ,annars åker man in i bråk om jag säger 1 ord för mycket, då kan han gå in i så stora konflikter ,och har ingen att luta mig emot, ingen som tröstar mig, som hade önskat att Kewan kom i tid ,och räddade mitt liv, men måste sitta ensam med bråk fortast man ska säga till, och sura miner, och undrar vilket folk jag har runt mig när jag hamnar här då. MEN ANDERS HAR LOVAT ATT HJÄLPA TILL, GENOM ATT HAN SETT ALLA FEL HAN GJORT, OCH HAR INGET VAL ,ÄN ATT HJÄLPA TILL DÅ. Men han drar igång ändå, fast han såg alla fel varför min hjälp blev så himla dålig, att rädda min lägenhet,han åkte kana även han då.

Men Roland hans pappa han sa till om det ,men Anders har svårt att prata har jag sett ,och vill bo ensam och bo kvar i mitt hem. Jag kan knappt yttra ett ord ,så får jag problem med allt då. GUD sa till om att jag och Anders kan inte bo under samma tak ,genom att han kör ner mig ,och då var lägenheten min räddning, som åkte bort på dålig hjälp då. Men allt är ett skämt när jag ser hur jag har det nu. Men fattar fortfarande inte GUDS hjälp ,som bara blir värre det är ingen, man kan känna tröst ,som måste ha en man att luta mig emot ,och ha kul i ihop då. Men önskar varje dag att Kewan börjar rör på sig ,genom att jag vill känna kärlek och glädje och trygghet varje dag i mitt liv. En man att luta sig emot och prata om allt då. MEN NU ÄR DET DÖDENS ,OCH KÄNNER MIG MER OCH MER ENSAM IDAG. MEN ÖNSKADE JAG HADE BÄTTRE SAMARBETE MED HONOM NU.

Men bo här gör att jag mår inte bra ens ,genom att livet blev ett stort problem för mig, när Kewan dök upp på Facebook sen åkte jag kana, men hatar facebook varje dag. MEN VÄLJER FOLK SOM FUNGERAR DÅLIGT ATT SKYDDA MIN LÄGENHET DÅ. JAG MÅSTE HA SÄKRA MÄNNISKOR RUNT MIG DÅ. MEN HAR LÄRT MIG ATT INTE BLI SJUK HÅLLA MINA ÖGON ÖPPEN DÅ. 

Jag hade inte pengar att skiljas ,och ha lite kul inte ens det fick jag göra ,när Kewan dök upp då. Men blev pannkaka av allt. JAG ÄR INTE ENS GLAD NÄR INGEN ÄR PIGG PÅ ATT HJÄLPA MIG ,SOM HAR GJORT MIG LYCKLIG DÅ. 

JAG FICK INTE ENS DEN TIDEN ATT LEVA LYCKLIGT DÅ. 

Men hamna här blev bara värre för mig när ingen kollade upp mig då. Jag blev knepig när Kewan dök upp då. Har han pratat med mig varje dag HAR DET FUNGERAT BÄTTRE FÖR MIG, men han går och lämnar mig ,och jag kan inte fixa mitt liv, genom att långt tillbaka förlorade så mycket pengar och ekonomi, när vi måste börja rensa upp ekonomi ,och måste flytta rätt då. MEN VI HADE TÄNKT OSS ATT KOMMA PÅ RUTA 1 när Anders och jag flyttade dit till en lägenhet, som passar mig som handen i handsken då.

MEN HANDLAR OM MYCKET BESVIKELSER DÅ. 

MEN GUD VÄLJER JONAS SOM BARA BLEV PANNKAKA ATT SKYDDA MITT HEM, men gick som de gick när ingen är vaken att skydda min lägenhet då. Men blir less på allt när allt bara rasar hade hade lagt 40 000:-, för att ta mig vidare då. Men åkte på dubbla hyror och måste hälsoinriktad lägenhet då.

Men vad händer då bara en massa problem, genom att ingen var ens pigg på, att rädda min lägenhet,SOM VAR SÅ HIMLA STRESSAD NÄR KEWAN DÖK UPP. Han säger flera gånger, ”kom till mig ,och kom till mig, och jag blev mer och mer galen kom till mig” men hans energi är inte kul ens att möta på då.

JAG MÅSTE HA KVAR MIN LÄGENHET, och där skulle Kewan en dag komma ,som blev bortspolad av Kewan och Jonas ,SOM SKULLE GÅ SOM PROTECTION DÅ. Och Kewan kallas för BIG PROTECTION. Jag börjar bli sjuk när Kewan lämnar mig hela tiden, och då måste GUD hitta folk som kan skydda min lägenhet då.Jag kan inte fixa som förr i tiden, och det gör mig irriterad som fixat allt förut. Men när Kewan dök upp, då fick jag problem med allt jag var van att ordna för folk då.DET VAR DÄRFÖR ANNAT FOLK SKULLE SKYDDA MIG, OCH HJÄLPA MIG GENOM ATT ENERGIN FÖRSVINNER FÖR MIG DÅ.

JAG HAR KÄMPAT ATT TA MIG FRÅN STÄLLEN SOM DROG NER MIG ,och fick även råd från läkare och sociala långt tillbaka, genom att energin åt upp mig där jag bodde, men ringde dem, genom att få råd och hjälp genom att vi måste ta oss från lägenheten, som drog ner mig.

JAG KÄNDE NÄR JAG VAR PÅ VÄG HEM, ATT ENERGIN ÅT UPP MIG ,OCH DET VAR EN KAMP VARJE GÅNG FÖR MIG, kända armarna föll när jag närmade mig hemmet då. Men hade även svårt att åka till barnen, och barnbarnen genom att energin drog mig tillbaka hela tiden ,var en kamp att bo där. Men var så trött när jag kom till dem, och tog 1 dag att vila upp mig, och hämta energin då.

JAG MINNS NÄR JAG NYSS HADE FLYTTAT DIT ,MEN VAD TRÖTT JAG BLEV AV ALLT. Jag låg bara på sängen, och kunde knappt röra mig då. Anders måste fixa mycket, men energin åt upp mig då. Men hade svårt att komma i gång där, men tog ett tag allt då.

Men kollade på lägenheter på en gång ,och flytta igen, men det gick dåligt att hitta då. Men även byten, genom att jag måste även renovera en del när vi bodde där då. Men fick hjälp med lite grann att renovera ,vi fick tapeter till Linns rum, och vardagsrummet då. Men fick tjata genom att de hade nyss tapetserat då. Men tjatar och tjatar ,men gav oss nytt men även golv i köket ,och båda badrummen var de tvungen att fixa då. Men kände mig inte nöjd överhuvudtaget, utan vill bo ljust ,och där var det kvar från glada 70-talet ,när allt skulle vara brunt då. Det var brunt runt fönstren ,och frågade Akelius kan vi måla fönstret till vitt, genom att där kan man inte bo när jag avskyr brunt ,och mörkt då. JAG FÖRSÖKTE ÄNDÅ FIXA LITE GRANN FAST ,JAG ALDRIG KOMMER ÄLSKA LÄGENHETEN DÅ. JAG VILL HA SAMMA GOLV I VARJE RUM ANNARS SÅG DET UT SOM LAPPTÄCKE DÅ.

Jag menar inte badrummen utan andra rummen då. Jag tycker lägenheten är fin som ser ut så.

Men nej får inte måla fönstren. Men målar köksluckorna ,men var inte ens glad att bo där. Jag måste bo lättsamt ,och hade kranar som jag har haft när jag var ung ,men hade andra kranar när vi bodde på andra ställen då. MEN LÄGENHETEN ÅT UPP MIG, MEN BÖRJADE TITTA PÅ NYRENOVERAT DÅ BORT MED ALL ENERGI, OCH KLIVA IN I NY LÄGENHET DÄR INGEN ENS SATT EN FOT ENS DÅ. 

MEN LÄGENHETEN VAR ETT GIFT FÖR OSS,och hon på sociala hade sett okända, och förstod mig på en gång mina hemska problem då. Jag kunde inte jobba fullt ut ,och kände av folk i området när jag bodde där, genom att jag är så känslig då. Men började känna av kvinnan som bodde under oss ,när hon blev senil ,men då kände jag ,att jag måste ta mig från stället på en gång då. Vi var tvungen att flytta, och såg även att Linn kände av henne ,och då bad jag hela tiden ta mig från stället då.

MEN LINN FLYTTADE SOM TUR VAR DÅ. Men problem att bo nära folk, som blev senil och borta då. Men insåg, att jag kan aldrig bo nära folk ,som blir sjuk då. Men kände av henne ,och skulle aldrig kunna jobba med folk som blev så sjuk då. Men vi måste ta oss vidare ,och kunna börja rensa vår ekonomi som vi kom efter med när man bor galet då. Vi har börjat lite grann rensat skulder då. Men arbetslöshet och sjukskriven en del av problem vi fick. Men bestämde mig när vi flyttade att ta tag i allt, och rensa allt och komma på ruta 1 igen fri allt. Jag hatar skulder vill inte ha en enda skuld då. VILL VARA SKULDFRI NÄR JAG FLYTTADE DIT ,DÅ BÖRJADE JAG RENSA EN DEL TILLS VI FICK PROBLEM DÅ.

MEN BLEV MER OCH MER ENSAM NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ. Men har jag sett innan alla problem och varnat ,då har jag inte haft Facebook ,genom Facebook gav problem för mig, som blev bara värre för mig då. Men har sagt att jag måste ta facebook ,men visar att folk ska inte ha facebook när man ser allt som hänt mig då.

Men Kewan var inte så lätt att möta ,genom att kommunikationen fick problem ,som kommer från Ömer ,som är även Kurd. Jag har tittat på den biten hur han var då. Men även hjälpt mig med barnen när de var liten då, och bodde hemma då. Men även hjälp barnen när de växte upp då, men när det gäller andra saker att han styr då. Men även när det gäller pengar styrde han och skötte om mycket då. Men hade problem med Ömer när det gäller pengar, att säga till om pengar när jag måste ha pengar då. Ömer hade en styrande kraft och när Kewan dyker upp, då får jag problem med en del saker genom att jag får tunghäfta när jag måste prata om pengar då. MEN LIGGER ETT DOLT PROBLEM FÖR MIG ,GENOM ATT JAG KÄNNER SÅ VÄL IGEN DEN ENERGIN FRÅN KEWAN OCH ÖMER DÅ.

Jag satt med allt själv plus pengar problem ,som jag sa att jag skulle börja rensa då. MEN KOM INTE SÅ LÅNGT MED MIN RENSNING FICK DUBBELT SKULD

JAG KÄNDE ORO INNAN KEWAN DÖK UPP. Jag känner som jag hade hitta en ny upplaga av Ömer, som känns hemskt att säga då. Men någonstans vågar jag inte säga, vad jag ville då. Men älskar Kewan och även Ömer då. Men minns mannen jag skulle möta då ,som inte förstod vem han var då. Jag blev rädd när det blinkar till bilden då. En mörkhårig man som satt och väntade på mig då. Han har mörka ögon och mörkt hår.

Men kände oro när bilden blinkar till. Men såg den bilden kom och gick, men sa till Ella om Kewan, men vem ska du möta nu, som är så hemsk då. Men känner så mycket oro för då. Jag sa, jag vet inte vem han är ,men såg den bilden några gånger ,innan han dök upp ,men kände oro för honom då. Men sett idag, att jag kände oro, och såg Ömer och tänkte en ny upplaga av Ömer då. MEN GUD ÄR KUL ,JAG KAN LE ÅT ALLT DÅ NÄR JAG TÄNKER TILLBAKA PÅ ÖMER DÅ. Men vi hade problem ibland när jag skulle prata om pengar, då tog jag en liten runda ,och sen frågade jag honom om pengar då. Men vi var ung på den tiden 21 år och han 22 år när vi fick Nathalie då. Han kunde vara mycket irriterad men han slogs inte då ,men kunde vara sur när vi kom till pengar, och kunde säga, jag har inga pengar då. Men Ömer lånade om det fanns dåligt med pengar då. Vi jobbade, men barn kostar pengar då.

Men såg aldrig det när Kewan dök upp ,då har jag blockerat honom på en gång då. Men han måste ha skydd, genom att jag såg aldrig vem han var ens då. Men nu har jag sett vem han var då. Men har problem att fråga om saker och ting då.Men det är inte lätt för mig när jag träffade Kewan ,genom att jag satt själv med allt då. Men även hände saker på vägen ,som gjorde det tufft för mig då.MEN ÄR ARG PÅ ALLT NÄR MIN EKONOMI ÅKTE I BACKEN ,SOM ÄVEN STÖKAR TILL FÖR MIG NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ. 

Ingen var pigg på att hjälpa till ,och speciellt barnen var emot fast Yasmine och Nathalies pappa är kurd som honom då. Men måste ha hjälp av barnen ,som gick som de gick ,genom att Ömer ringer och sen hamnade jag i bråk med honom om Kewan då. Han trodde han var både det ena än det andra då. Men var så arg på alla ingen kan ställa upp bara för hans ålder passar inte för dem. Men Linn var aldrig emot, än Facebook som hon såg problem med bättre att mötas ute då. MEN HÅLLER MED HENNE DÅ.

MEN UNDER TIDEN BLEV DET VÄRRE OCH VÄRRE OCH MIN LÄGENHET OCH VAR SÅ STRESSAD AV ALLT DÅ. Men Kewan kom och går och jag blev sjuk av allt då. Men kände aldrig trygg ens. Men hade önskat att jag hade haft folk ,som stöttar mig och fått mycket hjälp när Kewan dök upp då. Men måste ha mycket hjälp med mycket saker då. Men ingen hade lust med det, och fick problem med sociala, som var två tjejer som var inte torr bakom öronen då.

Men fatta inte än idag vart de hittar så ungt folk, som har inte jobbat länge med folk då. Men dyker upp hos mig ,som blev bara värre för mig då. Men svårt att agera när de kom var aldrig förberett när sociala dök upp då. Jag måste vara länge förberett som tog hjälp av dem när Anders hade sitt problem jobb då. Men hade lokalen men kunde gnälla men gav hjälp, men jag kan inte hjälpa att Anders hade problem med jobb ,och då fick jag problem som hade redan jobb då. Men tjejerna trodde jag skulle lägga ner, men vad ska jag då leva på, det är min ekonomi. Men jobba svart ,det dummaste jag hört då. Jag måste börja bygga upp ett nytt liv, men lokalen hann jag aldrig söka utan tänkte jobba hemma ,som Akelius var emot då. Men hade inte så stora val än att sätta igång hemma då. JAG MÅSTE SÄGA NEJ TILL DEM. Men pratat med folk om tjejer sociala anställde då. Men varje person säger, sa de så???? JA men fattar inte vilket folk jag mött, istället för att hjälpa till när jag måste ha stor hjälp då. Men Nathalie kom upp utan att jag visste om det. Jag vaknade med världens överraskning när Nathalie och Linn och Anders satt i köket då.

Men Nathalie trodde jag ringde efter annat folk vettigt folk från sociala då. Men kom inte så långt, genom att Anders gjorde mig sjuk ,men även Kewan sjuk då. Men det blev ingen hitt ,och måste ha stor hjälp, jag måste skilja mig då. Men fick leding att ringa folk ,som var van att folk hade hög ålder mellan dem då. Men fick inte hjälp av mina närmaste utan måste ringa folk då. Jag kan inte ta en annan man än Kewan som blev ännu mer problem för mig då. MEN GUD FÖRSTOD ,ATT JAG FICK PROBLEM MED BARNEN OCH SPECIELLT ÖMER DÅ.

Det gick bra från början,men sen blev det annat som jag inte gillar då. Men jag är känslig från den tiden när jag levde med Ömer då. Men en del kort har jag tyckt han såg ut som Ömer då. Men vad kul GUD är en ny upplaga av Ömer då. Han slogs aldrig, men han hade ett styrande sett och styrde mig mycket. Men har känt att Kewan har den energin då. Jag känner igen energin från Ömer då. Men hur ska jag kunna leva när jag har såna problem ,som GUD har dragit in till mig ,och nu ska han börja med Kurdistan, men trodde väl inte jag skulle reagera på det då.JAG TRODDE INTE JAG SKULLE HAMNA SÅ HÄR, NÄR JAG TRÄFFAR EN NY MAN ,MEN HAR PROBLEM FRÅN DEN TIDEN VILKEN HIT FÖR MIG DÅ. 

JAG MINNS VAD GREAT MASTER LADY NADA SA TILL MIG DÅ  Kewan måste ändra om innan han kommer till mig då ,genom att jag klarar inte av att leva med Kewan då. Men kommer från Ömer samma kultur ,men trodde han var annorlunda då. Men vad jag tog fel då.

MEN KEWAN SA HELA TIDEN KOM TILL MIG OCH KOM TILL MIG ,men jag började måste till honom då. Men måste först egentligen rädda mitt hem ,och tänkte ibland fråga Anders, att passa den då. Men allt var så jobbigt och lägenheten då. Jag var så rädd att förlora allt då..

Men blev även sjuk av Kewan och mista min lägenhet ,men även försöker ta mitt liv, som aldrig har ens tänkt det överhuvudtaget då. Men då kom den tanken allt blev så grått, och hemskt den gången ,och döden och döden fanns  varje dag inom mig då. Jag blir sjuk när vi lever såhär illa då. Men vill bort och rädd om min lägenhet ska falla då. JAG LEVDE I STRESS HELA TIDEN ,SOM HAR KÄMPAT MIG ATT FLYTTA TILL EN VACKER LÄGENHET ,OCH VILL BO KVAR DÅ.

Men min värld blev så grå av allt ,som kommer från Kewan när han kommer och går, och då tappar jag energin då. Jag var ner till sjön och kollade, men gick hem sen ,och då kom Anders och sa inte ett dyft om det. Nu vet han om det men då var jag tyst om det. JAG SATT FÖR DET MESTA OCH PLANERA MIN DÖD, OCH ALLA MINA VACKRA TAVLOR JAG HAR PÅ BARNEN OCH BARNBARNEN FOTON OCH ALLT DÅ. Men tänkte hela tiden hur jag skulle göra då. Men var så bort då. Jag ringde aldrig sociala ens ,utan folk måste rädda mig och putta mig ,att ring sociala då. Men ingen gjorde det. Men Nathalie satt och väntar att jag ringde, men jag blev sjukare och sjukare av allt och ringer ingen då.

Men Kewan måste ändra om ,genom att GUD håller på med Kurdistan då. Men barnen var inte så glad ,som kan den kulturen även om det är pappas kultur då. MEN MÅSTE ÄNDÅ MÖTA KEWAN GENOM ATT GUD HADE BÖRJAT MED KURDISTAN DÅ, och då dök Kewan upp som ett brev på posten då.

Men har jag sett nu måste rensa bort mycket med Ömer ,genom att jag minns energin innan han dök upp, då var det samma oro som den tiden vi var ihop då. Han kunde vara snäll på sitt sätt ,men även jobbig och måste lämna Ömer då. JAG MÅSTE SE DEN TIDEN SOM STÖKAR TILL FÖR MIG DÅ. Men trodde jag skulle få ett lugnt liv och inte hamna här då. Jag hamnar här på grund av dålig hjälp då. MEN ÄR INTE GLAD PÅ DET UTAN BESVIKEN PÅ LIVET DÅ.

Men då får jag stora problem med min lägenhet ,som jag hade kämpat till och skulle sagt till Kewan om mitt problem då. Men han lämnar och går ,men även sagt, att jag ska komma till honom då. Men fick mer problem ,men sa inte allt när jag fick mer problem, men jag vet idag vart det kommer ifrån då. Jag måste rensa bort Ömer OCH SE DEN BITEN DÅ och känna frid i mig då. Men Kewan hade den energin ,och då blev jag orolig av allt ,och sa ingenting tillslut då. MEN NU SKA GUD VISA BIG PROTECTION TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄLAR NÄR HAN HAR BÖRJAT MED PROBLEM LAND KURDISTAN DÅ. SVERIGE HAR OCKSÅ PROBLEM DÅ.

MEN GUD SA TILL MIG ATT KEWAN HAR SVART ENERGI ,OCH INGEN VILL MÖTA HONOM IDAG. KURDISTAN HAR GUD BÖRJAT MED DÅ. GUD måste ändra om länder ,och då blir vi utsatt för stora problem då. Men trodde att Kewan var lättsam genom att Lady Nada sa att jag har träffat en tvillingsjäl då. Men kunde inte drömma om ,att han har såna problem jag fick då.

MEN DÅ VILLE GUD ATT FOLK SKYDDAR MIN LÄGENHET DÅ. Han såg problem på en gång när GUD hittade mig då. Jag kan inte ordna saker när Kewan lämnar och går, och då fick GUD stora problem med mig. Jag var även ner och tänkte ta livet ,genom att jag äts upp inifrån när Kewan kommer och går då. Men GUD hade en stor genomgång med mig och undersöker mig då. JAG LÅG RISIGT TILL NÄR HAN KOM DÅ. MEN MÅSTE HITTA FOLK SOM SKYDDAR MIN LÄGENHET DÅ. HAN VÄNTAR PÅ ATT FOLK SKULLE GÖRA DET. 

JAG MINNS ATT GREAT MASTER SAINT GERMAIN SA TILL MIG DÅ ATT JAG OCH KEWAN MÅSTE PRATA MED VARANDRA DÅ. Men får problem när vi inte pratar med varandra ,då lämnar han och går då. Jag blir sjuk av allt när jag ser vilken hemsk värld jag hamnade i då. Men hade önskat att min lägenhet var kvar, så jag sluppit dessa problem då.

JAG KÄNNER INGEN RESPEKT NÄR INGEN SÅG TILL MIG, OCH LÄT MIG LEVA NÄR JAG FICK PROBLEM MED KEWAN, SOM INTE JAG KAN HJÄLPA NÄR HAN DÖK UPP DÅ. DÅ MÅSTE FOLK HJÄLPA MIG DÅ. GUD KAN TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR, HUR SJUK VI KAN BLI DÅ.

Huset äter upp mig, även huset är problem energi genom att Roland pappa till Anders har inte gjort ett dyft här då. Jag håller på bli galen på allt när ingenting är gjort här. Jag får ont över allt när jag bor här då. Men vill bara springa från huset på en gång ,och måste leva i lugn och ro då. JAG MÅSTE HA LUGNT RUNT MIG NÄR JAG HAR DESSA PROBLEM MED KEWAN DÅ. MEN ÄVEN KOM ÖVER ATT SKRIVA DÅ.

MEN KAN INTE BO BLAND FOLK ENS UTAN MÅSTE HA LUGNT GENOM ATT JAG HAR PROBLEM MED KEWA, DÅ HAR LIVET SETT UT BÄTTRE FÖR MIG OM NÅGON TÄNKT PÅ MIG RÄDDAT MIN HEM. 

JAG OCH KEWAN FICK DET VÄRRE NÄR JAG HAMNAR HÄR DÅ. JAG SER FÖR DET MESTA SJUK UT NÄR HAN DYKER UPP DÅ. Jag har ingen energi att agera så länge vi har så då. Jag har fått tillbaka allt, som en gång hade städat bort när Kewan dök upp då. Men klådan försvann när han dök upp då. Jag hade så mycket problem med mitt ansikte då. MEN ALLT ÄR TILLBAKA IGEN GENOM ATT FOLK ÄR URDÅLIG PÅ ATT HJÄLPA MIG DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.