JAG KÄNNER AV MIN PROTECTION TWIN SOUL TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION

IDAG KÄNNER JAG kEWAN SOM KÄNNS EXTRA JOBBIGT FÖR MIG DÅ som blir extra jobbigt för mig då genom att jag lever fel och galet idag.

Jag hade tänkt dumma mig med Kewan ,genom att jag är så himla sur på honom när han håller sig undan och lämnar och går då. Men kom inte så långt med det ,utan känner av Kewan och ser hans ögon och  mörka hår som tittar på mig. JAG BÖRJAR SE KEWANS ANSIKTE MER OCH MER NU. 

Men känns som vi lever inom mig när Kewan dyker upp igen ,och igen och hade tänkt lite annat när jag blir less på allt då. Men då dyker han upp inom mig, och ser hela hans ansikte och kropp när jag ska göra annat ,då blockerar han mig genom att inte ställa till problem för mig och honom då. JAG TAPPAR TÅLAMODET HELA TIDEN ,MEN DÄRFÖR VAR MIN LÄGENHET EXTRA VIKTIG ATT SKYDDA TILLS HAN VAR KLAR DÅ.

Men alla ser vad som hände, genom att Kewan måste börja med mig ,men även söka arbete när han kom till England. Men han blev dålig, som männen kan bli och lämnar och går då. Jag skulle haft pengar när Kewan dök upp då. Men jag började sätta igång mitt arbete ,men när han börjar lämna mig, då åker jag kana när han stänger Facebook då. MEN ÄR INTE SÅ LÄTT ATT MÖTA TWIN SOUL TVILLINGSJÄL. INGEN VILL ENS TESTA DET, OCH DÄRFÖR MÅSTE JAG UPPDATERA OSS DÅ. 

Men förr, då var det ingen som hade aning om vem var twin soul ,tvillingsjäl genom att GUD höll tyst om det. Men nu öppnar han allt ,och speciellt när han har Kurdistan då.GUD GAV RÄTTA NAMNET BIG PROTECTION, PROTECTION. Men skriver ändå twin soul tvillingsjäl ,genom att folk ska förstå oss ,och det som händer när han har Kurdistan då, genom att så mycket folk pratar om twin soul ,tvillingsjälar, men då öppnar han dörren genom att visa sanningen vilka vi är då.

Men sett Sverige är inte så kul att födas i när jag ser Linn, vad som hände med dem. Men tänker inte skriva igen om dem, men är inte glad en enda dag när de fick så mycket problem då. GUD har aldrig visat när vi har problem länder, men nu ska han visa allt ,genom att få stopp på önskemål om en twin soul, tvillingsjäl då. Folk skriver på internet om twin soul tvillingsjälar ,och lurar folk då. Men har även kommit ut böcker om twin soul tvillingsjälar då. FOLK HAR HITTAT PÅ FÖR MYCKET OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR ,OCH DÅ ÖPPNAR HAN DÖRREN TILL VÅRA LIV. Men GUD sa när jag träffade Kewan ,att jag mött på svart energi när vi har Kurdistan idag. Men han måste börja med länder ,som har inte utvecklas mot rätt håll då. MEN FOLK MÅSTE FÖLJA HJÄRTAT NÄR DE SÖKER EFTER KÄRLEKEN, OCH BARA DE SJÄLV KAN HITTA RÄTT, OCH FÅ SLUT PÅ ATT ANDRA STYR DEM, SOM BLIR FEL GENOM ATT FOLK KÄNNER SJÄLV VEM DE ÄLSKAR DÅ.Det har varit så mycket sorg liv, när de dör och är sjuk efter liven då ,som måste ta det föräldrar ser ut då.

Men ingen kan hitta rätt ,och då mår folk dåligt att bo med kvinnor eller män ,som de älskar inte bara för att föräldrarna gillar dem. Men måste få slut på det genom att folk har blivit sjuk efter livet, och levt fel då. HJÄRTAT ÄR JÄTTEVIKTIGT ATT FÖLJA DEN MAN ÄLSKAR DÅ. MAN LÄKER TILLSAMMANS DÅ.

Men han måste börja med dem ,och jag fick lida när GUD dök, och såg alla problem jag fick då. Men måste skydda mig hela tiden, men Kewan är inte enkelt att möta om folk tror det. Han är som dem, men har sagt att han måste ändra om när han är klar då. MEN NÄR JAG KÄNNER KEWAN INOM MIG DÅ KÄNNER JAG ,ATT ALLT ÄR ÄKTA OCH SANT DÅ. Jag kan även jag tvivla och tappar tålamodet då. Men när vi lever såhär ,då kan jag se och känna honom inom mig då. Men är väl endast nu jag kan det.

När Kewan kommer Sverige, då känner vi inte på samma sätt ,att han bor inom mig då. NU BOR HAN INOM MIG, OCH BLOCKERAR MIG ,att hitta på något dumt då. Sett från Linn, att hon kände som mig, att Niklas var och stökade för henne då. Hon såg han inom sig, men även att hon säger ,att nu måste hon till Niklas och känner av honom då. Men sa till Linn ,det är Niklas som tänker på dig då. Men nu träffas de ,och hon får inte det inom sig då. Men han kommer och går och bor i samma stad då.

DET VAR GUD SOM ÖPPNADE UPP DÖRREN ,GENOM ATT HAN SÅG VAD FOLK ÖNSKAR SIG, men då ska folk få följa mig, när jag började med Kurdistan ,genom att folk ska få höra sanningen om twin soul tvillingsjälar ,och Kurdistan är inte ens kul han har börjat med det. Men folk måste förstå ATT TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR BIG  PROTECTION KOMMER FRÅN GUD ,SOM HAN ANVÄNDER PÅ JORDEN DÅ.

Men folk har blivit så galen efter att möta sin twin soul twin flame och tvillingsjälar ,och därför lämnar han ut sanningen, och alla lögner de skriver om twin soul ,twin flame ena än de andra hittar folk på då. Men kommer från Summit lighthouse mycket kommer därifrån då. Men böcker och internet ,som är ihopdiktad bara en massa lögner, och påhitt om oss då.GUD MÅSTE ÖPPNA UPP SANNING OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR GENOM ATT FOLK HAR SKRIVIT FÖR MYCKET FEL OCH PÅHITT ,OCH HAN LÄMNAR UT SANNINGEN OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR.

Men även folk får se hur vi fungerar när någon dör av oss, eller hur jag lever nu när Kewan lever fortfarande i England ,att jag blir sjuk och kan inte agera som jag gjorde förut då. Därför fick mina barn problem med mig, när Kewan dök upp kunde inte förstå, att jag tog tag i min lägenhet som känner sin mamma då. Men jag blev så dålig och ville dö, och ingen av barnen såg det. Har aldrig haft dem tankarna förr ,utan nu när vi lever såhär dåligt. Men mamma blev knepig när hon mötte Kewan då. Men har förklarat det för barnen då. Men väntar att jag tog tag i saker i vanliga fall, som alltid har varit jag som fixar allt då. JAG HAR DET JOBBIGT VARJE DAG, OCH ÄR ARG PÅ ALLT NÄR JAG HAMNAR I DEN HÄR SOPPAN DÅ.Men är så arg på allt, och önskar att Kewan var en normal man ,och ingen twin soul, tvillingsjäl när man blir så påverkad ,som jag blev då. När jag mötte honom bara en massa problem fick jag ,genom att han bor i England, och jag i Sverige då. Men även sett mina tidigare liv , att man blir så himla sjuk när han dör då. Antingen tar man man livet ,eller så lever man livet, och mår knepigt när Kewan dog. Men då är det bättre med en en vanlig man, som man inte blir sjuk av och kan leva ändå.

GUD KAN TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR, HUR VI FUNGERAR OCH HAN VISSTE ATT JAG KAN DÖ NÄR KEWAN LEVER I ENGLAND ,OCH KEWAN MÅSTE SKYDDA SIG NÄR HAN BLIR SJUK, HAN MÅSTE STÄNGA FACEBOOK, DÅ BLIR JAG SJUK. Men ingen av oss har pengar ,att träffas på en gång då. Men jag fick problem med pengar ,genom att jag fick för dålig hjälp som ni hört förut då. GUD KALLAR OSS FÖR BIG PROTECTION FOLK KALLAR OSS FÖR TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR.

Ingen vill hjälpa till när jag mötte Kewan en del var emot mina barn ,fast Kewan sa det är lugnt barnen älskar honom. Kewan behöver inte ens tänka på barn fast jag tyckte synd om honom inget barn genom att jag är för gammal att föda barn. Men barnbarn han behöver inte ens tänka då ,det var lugnt då. Det var hans då. JAG ÄR BARNÄLSKARE ,OCH TÄNKER PÅ KEWAN DÅ ,OCH TYCKER SYND OM HONOM DÅ.

Men GUD visste om att de kunde vara emot genom att Yasmine och Nathalies pappa är kurd, men kommer från Turkiet då. Men ringer sin pappa och han ringer mig ,och sen åker jag kana mer och mer. Linn sa ingenting om åldern än Facebook då. Linn tänker inte på åldern mellan oss genom att hon hade en vän som hade som oss då. Men har sett från andra liv att vi kan få problem när vi ska börja med ett land då. Antingen är det föräldrar eller annat som går emot, MEN VI MÅSTE VÄLJA VARANDRA DÅ GENOM ATT GUD HAR SATT IGÅNG LANDET DÅ.

Vi kan få problem genom att de går emot eller så gillar båda föräldrarna oss då. Jag såg ett liv där allt var som handen i handsken och ingen gick emot då. Men nu har GUD kurdistan ,genom att folk är sjuk liv efter liv de levt på jorden då. Men mycket folk är sjuk när de får inte göra som de vill, att bli tvingad in i en hemsk relation, som jag höll på med när jag var i Österrike, men vad fruktansvärt att gifta sig med en man jag känner inte kärlek för då. Men föräldrarna var så van ,att de gjort så år efter år, men de höll på så då. Men föräldrar trodde de kunde lugna mig genom att de hade gjort så. MEN FRUKTANSVÄRT ,ATT VÄLJA EFTER VAD DE TYCKER MAN SKA GÖRA DÅ. 

Men jag sten vägrar att leva med den mannen de såg ut till mig, genom att jag blev sjuk då. Han kändes som tråkigaste de hade hittat till mig. Jag glömmer inte livet, men världens tråkigaste man. Men Kewan hade visat sig, så jag klarade det.Jag hade mött Kewan, och sen var det kört GENOM ATT VI ÄR ÖPPEN MOT VARANDRA ,OCH KAN BARA VÄLJA VARANDRA DÅ.

JAG SÅG ÄVEN USA SOUTH CAROLINA ,men fick bråka med min pappa då. Han ville jag gifte mig med en rik man, men även att vi kom från andra sidan, där svarta hade mer problem då. Svarta hade problem på den tiden då. De kunde knappt leva då. Men Kewan kom från andra sidan, som ville få slut på slaveriet ,som mycket folk led av då. Men då stod vi mellan syd och nord den gången. Jag kom från nord och Kewan från syd då. Jag har sett Nord förut när jag fick upp i en regression South Carolina, jag kunde knappt säga det. Jag hade svårt att uttala South Carolina då.

Men nu har jag lärt mig säga det. Men kommer även på teven, så jag kan se mycket från den tiden då. Har sett filmer som älskar filmer då. Men vi kan bara välja varandra, hur än folk går emot och hotar ,att du får inget att leva på då. Det hjälper inte alls då. Men vi gifte oss pappa min fick ge sig då. Men såg att mamma var död när jag såg livet då. Bodde i ett jättefint hus ,men såg sen att huset var i ruin efter krig och bråk. Men synd att krig förstör så fina hus, som jag såg bara stod i ruiner efter kriget då. JAG AVSKYR KRIG TILL INGEN NYTTA ATT BRÅKA OM SAKER OCH TING, ISTÄLLET FÖR ATT PRATA OM SAKER OCH TING. FOLK SKJUTER NER SÅ FORT DE BLIR OENSE DÅ. 

Men även sett Egypten fick vi problem genom att folk vill att man väljer en man av rang och hög inom den tiden då. Rika och fattiga, som kunde få problem då men valde även Kewan, fast de var emot men fick bo lite sämre då, tack vare de sa nej till honom då. Vi måste alltid välja varandra då. Men sett andra liv som gått bättre då. MEN VI MÅSTE VÄLJA VARANDRA, OCH FÖLJER HJÄRTAT DÅ GENOM ATT VI FÖDS I LANDET, OCH DÅ SKA GUD BÖRJA MED LANDET DÅ.

Men jag har varit i många länder och sett mycket länder, men Kurdistan kan inte kvinnor födas i ,genom att landet är för farligt att födas i då. Men männen kan födas där, men GUD MÅSTE HA BÅDA TVÅ OCH HAN ÖPPNAR HJÄRTAT PÅ KEWAN OCH MIG, OCH GER KÄRLEK TILL KURDISTAN ,GENOM ATT DE LEVER FEL DÅ. Men kvinnor kan inte komma i länder, som är för farlig för oss då. Vi har ett skydd som tur är då. Vi kan inte räkna upp alla liv, men Kewan har sår från England, genom att där blev jag dödad då. Männen har även liv att rensa ,genom att vi har haft problem länder då. Vi har skrivit om livet som blev kort liv. Jag har sett att båda kan dö i en del liv.

Jag tänker mycket på familjen då ,när vi har liv vi kan inte ens vara kvar ,och barnen får lida av det. Jag såg även problem liv Japan ,som jag skrev om då. Men var inget kul liv då. Men ibland måste saker och ting ta slut ,genom att en del kvinnor fick lida av det. Vi kan inte ta upp om allt men haft mycket indianliv som ni sett ,och blir över av då. Det har varit kallt och fått frysa då. GUD MÅSTE HJÄLPA FOLK SÅKLART ,OCH DÅ FÖDS VI DÄR FOLK HAR PROBLEM DÅ.

MEN GUD TOG JONAS TILL PROTECTION SOM HAN KALLAR FOLK FÖR DÅ. Men pratade i 4 timmar med honom genom att skydda mig då. GUD kan twin soul och tvillingsjälar ,att vi kan skada oss om ingen ser till oss ,och då måste han hitta en lösning till det.

Men GUD såg även Jonas problem när GREAT MASTER LADY NADA OCH ÄRKEÄNGELN HOPE STOD MED GUD ,OCH PRATADE OM BOKEN VI HÖLL PÅ MED DÅ. GUD STÄNGDE BOKEN PÅ GRUND AV DÅLIGT SAMARBETE DÅ. Jag måste ha lugn och ro när vi skriver, som Jonas hade svårt med genom att acceptera en del saker med boken, som tillhörde hans stora jobb, som vi hamnade i många konflikter den gången då. MEN GUD HADE ÄVEN SETT  ÄRKEÄNGELN ANAEL SPRANG TILL MIG.

Jag fick en stor genomgång med GUD när han såg det. Han kunde inte förstå ,varför Anael var hos mig då.Men för att blockera Jonas ,genom att slippa alla bråk då. Jag tappade självkänslan när han drog igång, som ska jobba med folk, men även skriva ,då måste jag ha lugn och ro ,och det var hans jobb att rätta den texten, som en del folk jobbar så. Men skriva med Anael var underbart att skriva med lugn och ro och tyst runt mig då. Vi satt bara och skrev och hon pratar med mig då. Men ärkeänglarna är så kul att ha i sin närhet ,men även kärleksfull ingen bråkar eller skriker till mig då. BARA KÄRLEK NÄR JAG HAR ÄRKEÄNGLAR RUNT MIG DÅ. BÄST FÖR MIG.

En skriver ner och en tar över och rättar då. Jag ska bara förmedla från ärkeänglarna, och sen ska han sitta hemma och rätta texten då. Men Jonas var så arg och trodde jag skulle ta hans jobb ,som var hans jobb,att se över texten då. En gång var Linn hemma hos mig när vi skulle sitta med boken då. Hon såg hur han kunde göra då. Linn kliver upp och plockar ihop hans saker ,och lägger allt i hans plastpåse ,och försöker kasta ut Jonas från mitt hem, när han gav sig på mig då. Minns så väl vad arg Linn blev, och plockade ihop påsen och kastade ut honom genom dörren då. Men sen kom Anders och sa till Jonas ,att komma in då. MEN JONAS SKULLE SAGT NEJ ,ATT HJÄLPA MIG MED BOKEN ,MEN HAN VAR TYST DÅ. Men sen vill han inte fortsätta,och det fungerar inte när man ger sig in på en bok ,som ska bli klar då. Det går inte lägga ner det. Men skulle sagt NEJ från början ,så jag har hittat någon som hjälp mig med boken då.

Men gav Jonas böcker kolla hur de jobbar då.

Han var läkare, och hon skrev boken och han tog hand om allt då. De jobbade bra ihop då. Jonas fick även hem andra böcker Marina Munk. Hon skriver inte själv ,även där kunde han kolla då. Men även Gryningens budbärare tog en kille hand om då. Han skrev inte själv boken ,utan tog hand om texten från de som skrev ner då.

Men boken var mörk, och lite knepig ,men hur de skrev boken. Han satt själv och satt ihop en massa text från författaren då. Han satt mycket ensam då.

Men Det var samma med samtal med GUD då. Han fick hjälp av andra som satt ihop hans text,  och sen kom boken då. Men flera böcker kom efter Samtal med GUD då. Men han skrev och folk tog hand om hans text, och satt på olika ställen och skrev mens han jobbade med boken då.

Jonas fick böcker som jobbar som jag hade tänkt då. Han fick även kolla i böckerna, hur de lade upp dem då. Men även jag var och kollade hur de lade upp dem, men det var hans jobb då. Jag har aldrig satt ihop en bok själv ,men läst enormt mycket böcker efter årens lopp, men tänkte det var kul att skriva själv från ärkeänglarna, genom att de hade så mycket kunskap om allt då.

Men älskar själv krypa ner i soffan med en bok

Jag satt och jobbade med annat då. Men aldrig tänkt skriva själv utan måste ha någon ,SOM TAR HAND OM TEXTEN DÅ. 

Jag såg boken, Änglar i ditt hår

Hon fick hjälp av annat folk att skriva boken om änglar då. Folk satte ihop boken hon skrev då.

Men efter Änglar i ditt hår, har det kommit flera böcker efter första boken då.

Men även andra böcker där folk får berätta sin historia för folk ,som inte jobbar med andlighet ,utan vanligt folk då. Jag har även läst flera böcker då. Gömda hetten en av dem då, men kom ut med flera böcker efter Gömda.

Idag ångrar att jag gav han chansen ens att skriva boken DEN FRIA VILJAN- ANDRA DELEN BRON ÖVER ETT HÖGRE MEDVETANDE. Men kom ingen vart ,som idag jag ser mönster hos Jonas ,när jag ber honom om saker som fungerar inte alls. Men kan skriva mejl och SMS ,vad han måste göra då. Men ingenting har han gjort, och kan komma tillbaka ogjort med, jag bad om då. Jag såg aldrig, som jag ser nu med boken då.

Jag har skrivit en lista för att underlätta då. Han kan ta listan och kolla efter det jag har sagt till om då. Men trodde det var enkelt för honom, att läsa en lista genom att jag gör så med folk ,när de ska hjälpa mig genom att underlätta för folk då. Jag vet hur det blev med mobilen, som skulle fixa en ny mobil, och ta min gamla mobil till extra då. Men skrev ner så tydligt till honom då. Men kommer tillbaka ,och allt är inte gjort då. Men sen fick jag problem genom att Telia gjorde fel den gången. Men han skulle göra som jag brukar göra, och jag fick åka själv in och fixa det själv då. Men Telia gjorde som jag sa då. Men synd att mobilen hade fått problem genom att jag kan låna ut mobil till folk ,när de haft problem med sin mobil. Jag brukar ha liten gammal mobil ,genom att allt kan hända ,och då har jag lånat ut då. Men nu kör jag inte med den servicen längre, genom att jag gav bort en gammal mobil då. JAG BRUKAR SKRIVA EXAKT VAD DE SKA GÖRA FÖR ATT UNDERLÄTTA FÖR DEM SOM HJÄLPER MIG DÅ. Jag kan även kolla runt så de blir rätt för dem då. Men Jonas läser inte och då är det ingen mening alls har jag sett och kan lägga ner så mycket tid till det till ingen nytta då. Men man lär sig så länge man lever då. Men frågar folk som gör rätt till mig, jag orkar knappt med när man sitter här då.

Vad han gjorde med texten till boken, jag sa till honom ,som trodde han förstod man visar saker för honom då. Men exakt samma saker gör han nu när jag ber om saker fixa det, och kan skriva en långt text ,vad han måste fixa till mig då. Men GUD valde honom till saker, som inte fungerar har jag sett nu ,men blir rädd när jag inte upptäckt det.  JAG ÄR VAN ATT FOLK FIXAR SAKERNA JAG VISAT DÅ.

Men blev bara problem med allt, och jag har inte själv skrivit en bok ,och inte Jonas är någon författare som har kommit ut med böcker då. MEN SKULLE TAGIT FOLK SOM KAN DEN BITEN DÅ. Nu ser jag alla fel jag gjorde då. Men sett böcker som påminner om mina böcker ,som folk har tipsat om till mig då. Hon hade läst några kapitel från min bok, och hade köpt böcker som påminner om min bok då.

Men skulle valt annat folk genom att jag vill att folk ska lära sig från ärkeänglarna och jag har gått med dem länge och känner dem på riktigt då. Jag har ingen energi att prata med som en del gör då. Jag har sett dem, hur de ser ut ,och skrivit från dem då. MINA BÄSTA VÄNNER ATT PRATA MED DÅ. 

GUD VAR INTE GLAD NÄR JAG TRÄFFADE HONOM, HAN VAR IRRITERAD KÄNDE JAG DÅ. Jag har träffat han på riktigt då. Men då skulle Jonas lära sig att samarbeta då. Han skulle lära honom en gång för alla samarbeta då. Han skulle gå som PROTECTION då.

VI BLIR SJUK NÄR VI LEVER SÅHÄR DÅLIGT ,och jag vet själv hur jag mår då. Jag var till vattnet och tänkte ta mitt liv genom att jag blir så sjuk och kan inte vara kvar när Kewan sitter i England då. Men även en massa stress för lägenheten, att inte den går i backen genom att jag vill behålla mitt hem, som jag kämpat mig till då.

Men har aldrig blivit så sjuk, som den gången allt var bara grått då, och låste mig in hela tiden, genom att rädslan tog över mig. Jag ville bort från allt ,och ingenting fungerar längre med mig då. JAG HADE KEWAN I HUVUDET HELA TIDEN ,MEN ÄVEN NU MEN DÅ BLEV DET VÄRRE VÄRRE FÖR MIG DÅ.

Men Anders gjorde inte saken bättre bara en massa bråk ,och kunde inte ha han nära mig då. Men Anders har inte tystnad om folk tror det, han är värre än förut ,vi bråkar ,men nu är han farlig en del gånger ,genom att jag har inte energi att hamna här ens genom att jag fick för dålig hjälp då. JAG KAN INTE ENS BO HÄR ENS, GENOM ATT MIN HÄLSA GÖR DET VÄRRE FÖR MIG NU GENOM ATT ALLT ÄR SÅ ORENOVERAT.

Men Jonas skyddar inte mitt hem ,han såg inte att han måste göra det ,fast han kommer upp ,och ska hjälpa till med en del saker, handla saker om jag måste ha hjälp med det ,genom att jag får inte bära tungt ens då. Men Jonas var inte så lättsamt ens ,han var arg som Anders blev ingen hitt för mig då. Men då måste han lära sig gå i skogen, och skrika innan han ska till mig då. Han kom ibland och bara satt ,men frågar ingenting hur går det med min lägenhet då??? HAN GJORDE INGENTING ÅT MITT PROBLEM DÅ. MEN HAN KAN SÄTTA MIG VART SOM HELST ,NÄR HAN GÅR SOM PROTECTION DÅ.

MEN FÅR INTE DÖ UTAN ÖVERLEVA FÖR KEWAN, MEN INTE HÄR SOM JAG HAMNAR DÅ. JAG VILL LEVA TRYGGT DÅ. MEN INGEN SOM  SKYDDAR MIG ,UTAN TRYGGT FOLK RUNT MIG DÅ. Men här kan jag inte ens leva då. Jag kan inte bo under samma tak, som Anders ens utan fri från honom ,genom att han går in i bråk mot mig ,och jag blir sjuk av det.

Men fick aldrig leva ett normalt liv när Kewan dök upp då. Med glädje runt mig. 

MIN GLÄDJE FÖRSVANN NÄR JAG KOM HIT genom att mitt liv försvann då.

Jag brukar fråga folk om jag vet problem med lägenheten då. Men han kom och gick ,men sa ingenting om lägenheten ens.

Men jag var så himla stressad av Jonas när han var hos mig ,genom att han kan vara så arg då.Jag måste ha glada och lugna människor runt mig ,när man ska få hjälp av folk ,annars börjar jag låsa dem ute ,GENOM ATT JAG MÅSTE HA FOLK SOM GER MIG TRYGGHET ,MEN ÄR LUGN OCH TREVLIG. FOLK JAG KAN PRATA OCH SKRATTA MED DÅ. Men bråkar folk för mycket på mig hoppar på mig ,då drar jag mig undan ,genom att jag vill inte ha med dem att göra ens då. Jag vill ha bra folk runt mig då.

Jag måste ha energi till allt ,och inga barn runt mig som sitter i sandlådan, utan vuxna människor måste jag ha runt mig då. Men kan bli så less på folk, som är dålig på samarbeta när man säger saker ,men löser inte det. Men Jonas är urdålig på samarbete, och han kan bli sur när man ska ha trevligt, och kul folk som man sitter och planera med då. Jag har haft det ,men det var kvinnor då. JAG KAN INTE HA FOLK SOM BRÅKA NÄR MAN SKA ARBETA IHOP DÅ. Det finns ingen som klarar av det en massa bråk när man ska ha hjälp då.

Jag kan skriva till Jonas när jag bor här och klagar på Anders eller andra saker här, genom att min hälsa passar inte att bo här då. Kranar som är fel på eller andra saker jag säger till om då. JAG FLYTTA TILL ETT HEM ,SOM VAR PERFEKT FÖR MIN HÄLSA DÅ. JAG FÅR ONT I HÄNDERNA HÄR. Han gör inte ett dyft ,som skulle se till mig då.

Jag hade lämnat vattnet på det droppar lite grann då. Men har kranar som går knappt stänga av för mig då. Det är på andra toaletten ,som har kranar som ingen ens vill ha då. Jag vet att kommun erbjöd mig den gången när vi bodde fel kranar, genom att de såg mina händer då. Anders blir så sur när det går mycket vatten som droppar då. Men sagt att de kan byta kranar ,så jag slipper problem då. Men Anders säger att jag kan ta en hammare att slå på kranen ,ISTÄLLET FÖR ATT HJÄLPA TILL DÅ. Jag har ett stort problem när jag bor här då.

Men mamma hon bytte kranar när hon fick problem med händerna då. Men ingen visar respekt för mig ,och då ska jag inte bo här ens när man bor med så vidriga människor ,som har ingen medkänsla överhuvudtaget då. Men sa, att jag tar hit kommun snart ,jag tänker inte förstöra mina händer ens då.JAG ÄR RÄDD OM MINA HÄNDER DÅ.

Men ingen vill hjälpa till inte ens. Jag skriver och säger till Jonas när jag inte kan bo här ,med kranar som de hjälpte mig med på förra stället. Men flyttade till en lägenhet ,som hade som jag måste ha ,för att leva bra då. Jag vägrar att lyssna, vattnet får rinna bäst de vill då. Det är inte mitt problem om får höga kostnader när de inte byter ut kranar då. Men folk byter för att spara på vatten ,men inte här då. JAG BRYR MIG INTE DÅ. VILL DE INTE SPARA PÅ VATTEN DET ÄR INTE MITT PROBLEM DÅ.

JAG SÄGER TILL JONAS  OM DÅLIG HJÄLP JAG FICK ATT BEHÅLLA MIN LÄGENHET DÅ. JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN KLÅDA I ANSIKTE NÄR JAG KOM HIT DÅ. OCH JAG VET VART DET KOMMER IFRÅN DÅ. Men han säger ingenting när jag berättar om läkarna som sa hur jag ska bo egentligen då. Jag kan inte åka till sjukhuset och ta prover på det genom att två läkare har sagt till mig redan om mitt problem då. Att flytta genom att allt kommer infrån för mig då. Men blev bättre när Kewan dök upp och när jag flyttade rätt då försvann allt för mig då. Folk frågar vad som hänt med ansiktet då. Men såg att jag var fri från allt och fick beröm när jag var på en av affären hon frågade om min hud då. Men jag vet att folk kan fråga om min hud att den tycker att jag har fin hud då. Jag har slät och fin tunn hud folk vill även sminka genom att jag har en perfekt hud för det.

Jonas har det värre och det är arbetsförmedlingen eller andra saker han klagar på allt jag säger till honom, som ska hjälpa mig att må bra då. Jag åker baklänges han går in i sitt drama då. Men hade önskat att GUD tog en person som lyssnar på mig och kunde prata med mig då. Men Anders kan hoppa på mig eller annat han måste blockera Anders för mig då. Han måste ringa Anders om han inte hjälper mig med lila jag ska ha då. JONAS ÄR INTE BRA ATT HJÄLPA TILL ATT BLOCKERA ANDERS NÄR HAN MÅSTE DET GENOM ATT HOTAR MED ALLT DÅ. MEN PROBLEM ATT FÅ TYST PÅ HONOM DÅ. ANDERS VET ALLA FEL HAN HAR GJORT MEN ÄNDÅ HOPPAR HAN PÅ MIG DÅ.

Anders kan kalla mig för allt ser han sitter och morrar, eller vad jag ska kalla det då. Men ser på en gång när jag kan inte prata med honom, genom att vi bråka om allt även normala saker ,vi ser på teven, så åker vi in i bråk. Han kan säga ,det är slut diskuterat nu om det ,nu tittar vi på teven ,och då måste jag vara tyst då. Men leva med Anders är fruktansvärt då. Jag skriver till Jonas då ,men han får aldrig tyst på honom, han håller med ibland genom att få tyst på Anders ,då måste Jonas gå emot honom. Men samma efter varje vecka åker jag in i bråk då. Jag orkar knappt leva här då. MEN VÄRSTA HJÄLPEN JAG FICK DÅ.

Men Jonas går in i sitt, att han har det värre andra då. Han är värst av alla han bor sämst ,som har tak över huvudet då. Men även måste egentligen dela med mig, om jag måste ha saker då.Han delar inte ett dyft, han är den snålaste i världen, men måste fråga Anders om så små pengar, som folk skulle skratta åt. Det är inte ens över 50:-. Jag minns att Linn skrattade en gång ,säng till mig när det var en fil för 20:-. Hon flina åt dessa män då. Men ska hjälpa mig, att överleva, som är svårt med män som är så snål då. JONAS HAR PROBLEM ATT HJÄLPA TILL MED HAN MÅSTE GÖRA ,OCH DÅ ÅKER JAG OCH ANDERS IN I BRÅK, GENOM ATT JONAS VÄGAR HJÄLPA TILL DÅ. DET ÄR SAGT SÅ GENOM ATT JONAS GÅR FÖR KEWAN DÅ. Han kan inte hjälpa mig med pengar ens när han bor där då. Han måste jobba då.

Men kan inte leva med sånt folk som är så snål. JAG MÅR DÅLIGT ATT HA FOLK RUNT MIG, SOM ÄR SÅ SNÅL AV SIG DÅ. Men Linn skratta åt pengarna småpengar då. Men jag sitter och bråkar om småpengar varje gång. Men nu är det dags, jag ska be om lite pengar till bröd och frukt och filmjölk, och mjölk till gröten då. Men få se nu på torsdag om jag åker ut från huset eller inte, vi får se ,då kan Anders gå in i konflikter om det. JAG SKA ÄVEN KUNNA SKRIVA SOM GUD HAR SATT MIG PÅ, MEN INGEN HITT FÖR FOLK, SOM SKA FÅ HJÄLP ,NÄR JAG FICK SÅ DÅLIG HJÄLP ATT SKYDDA DET VIKTIGASTE MIN LÄGENHET DÅ.

JAG MÅSTE SITTA PÅ NATTEN OCH JOBBA GENOM ATT HUSET ÄR INTE ENS TYST DÅ. Jag vet att det är inte så bra men har inget val än att ta natten till det.

Men egentligen går Jonas för Kewan, och då ska han hjälpa till under tiden då. Men skyller på allt ,och kan inte jobba som förut genom att jag måste skriva då. Men kan ta kunder, men inte alla gånger ,men nu ligger jag så mycket back på bloggen, och måste rätta mycket efter vi satt med mobilen då, genom att ingen är pigg på att hjälpa till då. INGEN HAR LUST MED DET, FAST DE SKA EGENTLIGEN GÖRA DET.

Man blir kallad för allt när man ber om hjälp med en dator då. Men nu kan inte Anders hjälpa till, som har köpt alltid dator och mobiler och skött om den grejen då. Men bara sura miner, men då får Jonas betala sin skuld han har hos mig, och jag tog datorn då. Men han får byta med datorn nu, genom att jag har varit för snäll med Jonas då. JAG HAR VARIT FÖR SNÄLL MEN DET ÄR SLUT PÅ ATT TYCKA SYND OM FOLK HELA TIDEN DÅ. 

Han har hotat förut med allt ,och är inte kul att ta den hjälpen då. GUD sa till att ,han måste dela upp datorn med folk då. Han har inte ekonomi till det,men köper datorn själv då. Men visste sen vilket bråk det blev då. Men kan honom och då var jag tyst,och tänkte jag ska köpa datorn när jag flyttar då. Men kan inte vara utan en dator, så jag hade inget val ens då. Jag klättrar på väggarna när man bor här då. MEN MÅSTE SKRIVA SOM GUD SAGT DÅ.

Men Jonas frågar inte ett dugg, fast han såg att hyran försvann månad för månad ,och GUD OCH ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER OCH BIG PROTECTION VÄNTAR PÅ HJÄLP, genom att ingen hade skrivit på lägenheten ens, utan ingen var där och hjälpte och puttar mig, har du tagit kontakt med sociala då??? Ingen sa till mig ,fast Nathalie tänkte ringa mig, hon såg månad efter månad gick då.

Men Jonas sa inte ett dyft ,fast han fick problem för ett tag sedan, och måste ringa sociala då. Men jag skällde på honom, genom att han tänkte inte betala sin hyra då. Men var så arg på honom.  Men säger tänker du ha som mig gärna för mig då. Men åkte hem och han tog hyran då. Men han var även till sociala då. Men han frågar aldrig mig ,har du ringt sociala Birgitta då?? Inte ett ljud ,men jag jagar han när han haft problem då. Men nu är jag besviken på ,att alltid hjälpa folk, nu hjälper jag mig själv slutar lägger mig i hela tiden då. JAG HJÄLPER MIG SJÄLV NU. JAG MÅSTE HA FULL KONTROLL NU PÅ MIG SJÄLV.

Men Jonas kunde inte rädda mitt hem, fast GUD sa att han ska gå som protection ,och hjälpa till och skydda mig, och får inte dö genom att Kewan och jag måste träffas såklart då. Men Jonas ska skydda mig tills Kewan kommer då. Men blev ingen hit GENOM ATT JAG OCH ANDERS FÅR INTE BO IHOP VI GÅTT SOM KRIGARE, OCH DÅ KAN VI INTE VARA UNDER SAMMA TAK ENS DÅ. Men Jonas har problem att se till saker och ting, genom att nu har han stökat till för sig själv när han gör fel, och lyssnar inte ens då. Men protection ska skydda folk ,och jag måste ha skydd att inte förlora min lägenhet då. Jonas har kunnat bråka med mig sagt, att nu tar vi dit sociala genoma att skydda lägenheten då. Men han har svårt att hjälpa till har jag sett så mycket fel han gjort idag.

Men jag brydde mig inte om mitt hem, jag hade tänkt dö när Jonas kom till mig då. Jag hade redan bestämt mig för det, genom att ingen tog tag i mig ,och sociala då. GUD kan mig, och därför måste folk skydda mig då. Ärkeänglar och Great master skyddar mig, och lugnar mig när jag var så stressad av allt med lägenheten då. JAG HADE REDAN BESTÄMT ATT FÖRSVINNA DÅ. MEN DÄRFÖR SITTER BIG PROTECTION OCH GUD SKYDDAR MIG DÅ.

Men folk måste hjälpa till, och jag kan inte bo här som jag hamnar då. Men GUD visar nu vilka fel folk gjort runt mig ,och lära sig att bli en protection kan han vara en sån ,efter den smällen, eller den smällen då. Jag tror lite på det men han undervisar Jonas då. Jag måste ha Kewan runt mig som är jobbigt nu. JAG VILL ATT KEWAN RÖR PÅ SIG ,SÅ JAG FÅR TILLBAKA LIVET ,KAN GÅ FRÅN HEMSKA HUSET. MEN SITTA OCH VÄNTA PÅ DET, OCH DET KRYPER I MIG VARJE DAG. 

Men därför öppnar han dörren och sanningen om twin soul tvillingsjälar när vi började med Kurdistan då. Men GUD var så förvånad ,och brydd över att folk vill möta problem, och svart energi som Kurdistan är då. NU HAR HAN BÖRJAT MED ETT LAND, SOM INGEN VILL FÖDAS I ENS,men skriver på internet eller böcker så mycket om dem. Men även männen har blivit så mycket fel om, men följer med kvinnorna när de ska till jorden, och kan inte ens leva ensam då. Men kvinnor kan födas ensam då.

Vi blir utsatt både jag och Kewan, men även Linn och Niklas och Anders ,så vi har inte så kul liv om folk tror det. Jag vet vilka problem Linn och Niklas fick när han började med Sverige då. Men första livet i Sverige då. LIVET BLEV UPP OCH NER FÖR MIG ,INGET BLEV KUL ENS FÖR MIG. 

MEN ÄLSKAR ATT KÄNNA AV KEWAN HAN LEVER INOM MIG DÅ VI BLIR TVÅ DÅ. Men han måste visa sig för mig, genom att jag mår inte bra, när vi lever så här ifrån varandra då. Men han lämnar och går på grund av arbete han måste ta ,som gör att han får svårt att prata med mig. Har sagt att han kan bli så sjuk när vi lever såhär skilda från varandra då. Men för mig är det bara problem och låst,  och tar mig inte vidare måste leva såhär tills han har bestämt sig då.

Kewan måste jobba på en gång när han kom till England då. Han har haft tur när han flyttar dit då.

MEN MÅSTE UPPDATERA BIG PROTECTION TWIN SOUL TVILLINGSJÄL GENOM ATT HÖRA SANNINGEN OM OSS OCH FÖLJA OSS DÅ.

2 reaktioner till “JAG KÄNNER AV MIN PROTECTION TWIN SOUL TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.