ANDERS ÄR DÅLIG PÅ ATT HJÄLPA TILL

Men det blir så när ingen räddade mitt hem då.

Anders skriker och tycker att folk ska dricka, och supa sig till döds idag. Jag pratar om droger med Anders, men han är sjuk Anders idag då. Men varför tror ni att jag kan inte bo här, och skydda även mina barn och barnbarn då. HAN ÄR SJUK HELA KARLN TRO MIG ,IGEN KAN VARA NÄRA HAN NÄR MAN HAR BARN  ATT TA HAND OM DÅ.

Men Anders är så sjuk i huvudet så, jag blir rädd för honom ,hur han ser på saker och ting. Jag hjälper mitt barnbarn, som han tycker är fel, hon kan lära sig själv om alkohol, och droger, genom att hans pappa och mamma sa ingenting om att barn drack ,eller droger. Men hade inte så mycket kunskap om droger, men Ronny hans bror är död, och tog sitt liv. Han gasar sig till döds när barnen hans var små. Barnen blev utan pappa då, men han drack ganska mycket när han var ung, men föräldrar ska vara tyst ,och se på då enligt Anders då. MEN ANDERS ÄR SJUK ,SOM ALLA SER VAD FICK HAN FÖR UPPVÄXT DÅ. Men enligt Anders ska föräldrar se sina barn supa sig till döds då. Men även ta droger det är inte hans problem då. Han kollar Linn, men inte mina barn, utan han skiter i dem då.

MEN FAMILJEN ÄR KNEPIG, genom att mamma till barnen tog sitt liv Ronnys fru. Barnen blev utan föräldrar då. Hon hoppade Karin från en balkong, och var sjuk efter Ronnys död. Men även blev sjuk efter barnen ,genom att hon stod själv med allt när han dog då. Men Karin orkar inte leva längre ,genom att för mycket problem med barnen ,som tyvärr började med droger och drack. Men hon blev sjuk själv av allt då. Men barnen mår dåligt efter sin pappas död ,och börjar med det ena än det andra, som är vanligt genom att täppa till sin smärta då, eller så går folk till psykologen, och delar ut tabletter då. Men barnen är inte konstig utan måste skydda sig själv, men pappa dog tog sitt liv, hur blir det då för barnen då???

Barnen mår dåligt av allt, att hitta sin pappa död i garaget gasar sig till döds då. Men efter den tiden har barnen levt med det, som finns en grund att barnen måste täppa till sin smärta då. MEN BARN FUNGERA SÅ ,OCH LÄTT ATT HITTA SAKER UTE SOM TÄPPER TILL DEM DÅ.

Men om familjen har inte haft dessa hemska problem, utan levt som andra lever då??? Har de klarat av trycket idag ,att stå emot allt som bjuds ute på stan då??? IBLAND VÄNDER BARN OM OCH SÄGER NEJ TILL ALLT ,genom att de ser problem i samhället, men vill inte hamna där, som en del håller på att ta droger och dricker då.

Men enligt Anders ska inte Sara och Patrik få hjälp ,att klara av sina liv då. Barnen säger farbror till honom då. SARA HADE DRÖMT OM SIN MAMMA ATT HON KOM I DRÖMMEN DÅ, att hon kom till henne i drömmen då. Men jag fick träffa Sara ,och hon kom hit, och kul att träffa henne då ,genom att karin bad om hjälp då, att få prata med sin dotter ,som hon var så orolig för då. SJÄLVKLART FÅR HON PRATA MED SIN MAMMA DÅ.

Men vi skrattar ihop jag och Sara, genom att mamma hennes kom även till mig ,och stökar till när jag höll på att förlora min lägenhet då. Men hon varnar ,och såg Karins ljusa hår sprang förbi sängen min då. Men Karin kan även låta ,och leva om när hon vill då. Jag har hört henne här ,när hon rev ner en tung sak från väggen då. Karin skulle reda upp med familjen Roland och Ronnys familj då. Karin var arg den gången när hon rev ner träsak som for i golvet då. Men kände hennes energi att hon var så arg den gången och pratade och pratade om problem hon fick då. VI KÄNDE IGEN KARINS SÄTT NÄR HON SÄTTER IGÅNG DÅ.

Men jag och Anders har blivit påverkad av familjen då. Hon var arg och folk kan få för sig en massa tok ,när folk som kommer från andevärlden, då är folk svart och mörkt då. Men de kan vara arg när de ska rätta till saker då. Men folk får för sig allt idag ,när de ser teven visar en massa galna program om spöken då. FOLK HAR INGEN KUNSKAP OM DET. Men kan vara arg som Karin var då. Hon måste reda upp med familjen då. Men Sara sa att mamma kunde vara arg hon kände igen symtomen från henne då. MEN MÅSTE RÄTTA TILL DET SOM GICK FEL DÅ. 

Karin pratade även med Linn, men samma där var arg på, att vi har hamnat så galet då. Men hon pratar och pratar med Linn och Anders, hörde även han när hon pratar, och reder upp familjen ,som är skadad då. Hon var arg när jag skulle förmedla till dem, MEN KAN VARA ARG NÄR SAKER OCH TING GÅTT FEL DÅ. 

Jag säger inte nej som Anders är galen idag.HAN ÄR KONSTIG KAN JAG LOVA ER ,MEN NÄR FÅR JAG LEVA NORMALT NU. Hon fick prata länge med sin mamma då. Men även fick från ärkeänglarna då genom att jag jobbar så. Men Sara fick känna sig speciell när hon kom till mig då. Hon behöver även hon hjälp, som mycket folk att komma på rätt väg i livet då. Hon blev kvar länge, och Anders skjutsar hem henne såklart då. Bjöd på lite mat och fika då.

Men familjen har mycket att reda upp ,men Anders har ingen lust att hjälpa till då. Men kan inte gå emot GUD som styr allt nu ,och då ska folk få hjälp såklart då. Men Anders har jag sett har problem, att hjälpa folk som är i nöd då. Men hon måste prata med mig ,och även få kontakt med sin mamma, som hon sörjde då. Hon saknar sin mamma jättemycket då. Men hon fick prata med henne ,för att må mycket bättre då. JAG HAR PROBLEM ATT BO HÄR KAN JAG LOVA ,NÄR ANDERS KÖR MIG I BACKEN PÅ EN GÅNG DÅ. 

MEN ÖNSKAT FOLK VAR SMART ,OCH RÄDDAR MITT LIV OCH MIN LÄGENHET ,SOM KAN INTE RÅ FÖR ,ATT JAG BLEV SJUK AV KEWAN DÅ. MEN DÅ FICK JAG LIDA, OCH DÅ ÄR DET INGEN RÄTTVISA ALLS ,ÄN ATT JAG ALDRIG STARTA FACEBOOK DÅ.Anders har ingen rätt att hoppa på mig som jobbar med folk idag då. Han ska vara tyst nu. Men folk har hjälpt mig genom att slippa problem att sitta och skriva då. Men jag fick allt som har med GUD jobb att göra och Kewan att göra då. Men även med Jonas att göra att rädda min lägenhet genom att han kallas för protection då.

IBLAND MÅSTE BARN VETA SANNINGEN OM ALLT DÅ,genom att reda upp sitt liv, som Anders är urdålig på ,och är så arg på allt när han inte kan se folk då. Men som tur är, ser jag folk ,och hjälper dem på en gång. När mamma är död hur ska hon nå sin dotter då??? Hur gör hon då genom att nå fram till henne då??? Hon vill nå Sara ,men även sonen då. Men hon fick prata med mig, för att lösa mycket från den tiden då.Jag saknar mamma varje dag när jag bor här, då blir jag less på allt om mamma levt då. 

Men Anders är van att Sverige flödar med droger och alkohol ,så han bryr sig inte om folk fastnar i det. MEN ANDERS SKA INTE HOPPA PÅ MINA BARN OCH BARNBARN, DÅ HAR HAN SAGT ETT ORD FÖR MYCKET ,JAG BLIR SOM ETT RYTANDE LEJON DÅ. 

Men han har inga barnbarn som synd är, då ska jag se vad han gör, men den dagen är jag borta från huset ,när han måste jaga dem,och stoppa dem att dricka eller ta droger då. JAG ÖNSKAR ATT HAN HJÄLPTE TILL MYCKET BÄTTRE ,OCH JAG SITTER SJÄLV MED ALLT NU.

IBLAND FUNDERAR JAG DRA MIG NER MOT GÖTEBORG, GENOM ATT FÅ LUGN OCH RO DÅ. EGEN LÄGENHET SÅKLART DÅ.

Men det kommer bli jag ,och Anders kan inte den saken ,att prata med ungdomar om droger och alkohol då. Men måste gå först och hjälpa sina barn då. Nathalie är mitt barn och Emila är min älskling, som jag skyddar för allt skit idag. Men hon lyssnar på mig när jag ringer henne, och hon har inte så stort intresse av att dricka, eller droger utan gav henne hela listan av droger och sniffa och kokain ,som hon fick höra vad folk blandar i för skit i kokain då. Emilia fick en lång undervisning om det ena än det andra genom att blockera barnen och barnbarnen från problem då. Men hon har lyssnat som gör mig glad då. ALLT ÄR SÅ FARLIGT IDAG. 

Men Anders är sjuk men varför räddar inte folk min lägenhet då. Men väljer Jonas till Protection ,som är ett skämt ,jag håller på att åka ut igen från skithuset då. Men jag kommer dra från allt, jag har barn att ta hand om och barnbarn då. NÄR MAN FÅR SÅ DÅLIG HJÄLP, ATT RÄDDA MITT KÄRASTE HEM ,DÅ VET JAG INTE SNART VAD JAG SKA GÖRA DÅ ,GENOM ATT JAG KAN INTE HJÄLPA, ATT KEWAN DÖK UPP TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL ,SOM ÄR INTE DET ENKLASTE ATT MÖTA DÅ. MEN DÅ SKA FOLK STÅ BREDVID MIG ,OCH HJÄLPA MIG DÅ. JAG STOD ENSAM DÅ. 

Men skrev till Linn om Nektarin, vad jag blev utsatt för då. Jag fick så mycket flugor från nektarin då. MEN HADE ÖNSKAT ATT ANDERS SÄGER TILL SIN DOTTER LINN ,som handlar ibland på Coop då. Men jag skriver till Linn om en sak, och säger till henne, att du gör som pappa din då. Talar inte om saker och ting då. Linn fattar ingenting av SMS då. Men berättade för henne om Nektarin.Pappa till Anders var in och pratade med Coop då. Han hade fått från bananen då.

Men hade fullt på nektarin och försöker skylla ifrån sig då. Jag måste ringa till dem, men hinner inte med allt när jag sitter och skriver då. COOP FÖRSÖKER SKYDDA SITT EGET SKINN DÅ. MEN SÅG MED EGNA ÖGON ALLT DÅ.Ibland får vi upp om olika saker och ting då. Men jag såg det själv, att bananer från Coop hade en massa flugor då. Jag fick städa hela tiden och trött på det, genom att jag har aldrig haft flugor från banan då. Men köpt på andra affärer då. Men folk pratar om flugor och bananer då. Jag brukar kasta skalet på en gång ,genom att slippa problem då. Men nu fick jag problem när jag köpte nektarin från Coop Frösön, som aldrig sett det förut ,utan bananer är vanligt men inte nektarin då.

MEN ANDERS KÖPER FRYSTA BANANER SOM HAN ALDRIG GJORT FÖRUT Anders köper frysta bananer, genom att slippa säga till, eller rädd att få flugor på bananerna då. Anders har köpt förut mycket bananer ,men inte frysta bananer men nu kör han med den varianten ,genom att slippa gå och prata med Coop då. Jag vet att Anders vägrar åka till Coop och prata med dem genom att jag ser frysta bananer då. MEN ÄR SÅ LESS PÅ ANDERS DÅLIGA SAMARBETE DÅ.

MEN VAR LYCKLIG OM HAN SA DET, ”FIXAR JAG,” UTAN EN MASSA BRÅK OCH SKRIK DÅ. HAN ANSER ATT DET ÄR ANDRAS PROBLEM, SOM SKA SÄGA TILL DEM DÅ. Men jag ser det inte så ,har man problem med mat eller fruk,då säger man till såklart då. Men han menar ,att det är folks problem han tänker inte göra det. MEN ÄR SÅ HIMLA TRÖTT PÅ ANDERS, NÄR SKA JAG FÅ BLI FRI, OCH LEVA IGEN OCH SLIPPA BRÅK OCH HOT DÅ.

Men Jonas satt mig hos en galen karl ,och vart ska jag ta vägen idag.

Anders tycker även att folk får skylla sig själv,när de kommer till Sverige då. Att de kan själv ta ansvar för droger och alkohol då. Men sa ,att jag har varnat länder för det ,när de skickar barn till länder ,som har problem med droger och alkohol då. Men han blev så arg, varför ska du hjälpa dem ,och skriva till folk då. Men så knäpp är Anders ,som bara vägrar hjälpa till, han är sjuk i mina ögon. NÄR SKA JAG BLI KLAR ATT TA MIG FRÅN HUSET JAG ORKAR KNAPPT SKRIVA DÅ.

Vi tänker på föräldrar, som hjälper sina barn från krig och problem ,och då har föräldrar tillit till barnen ,att de tittar inte mot droger eller dricker då. Men barn kan hamna i värsta problem ,när de kommer till länder där allt flödar alkohol och droger då. Men kan ingenting om det, genom att i hemlandet har de inte dessa problem,som andra länder har då. Men finns länder som har inte så mycket kunskap om droger och alkohol då. VI SKULLE GILLA ATT FOLK HJÄLPER DEM RÄTT ELLER ÅKER TILL LÄNDER SOM HAR INTE DROGER OCH DRICKER INTE SÅ MYCKET DÅ.

Men kan hamna snett som Sverige eller andra länder flödar fritt med alkohol och droger då. MEN LÄNDER SOM HAR PROBLEM MED DET MÅSTE HJÄLPA FOLK ATT INTE TITTA MOT DROGER OCH ALKOHOL ELLER INTE TA DEN BILJETTEN TILL LANDET DÄR BARNEN FÖRSTÖR SITT LIV DÅ. Men är som att spela på lotteri när föräldrar hjälper sina barn då. JAG TYCKER SYND OM FÖRÄLDRAR NÄR DE MÅSTE LITA PÅ LÄNDER DÅ. Men åker i bråk om allt genom att Anders tror att folk kan allt då. VÄRLDEN ÄR MÖRK IDAG.

MEN TÄNKER PÅ MINA BARN OCH BARNBARN, som gör så ont i mig, när han inte fattar, att det är mina barnbarn ,som jag måste hjälpa att klara av allt i Sverige då. Men Anders är sjuk, ni skulle höra honom, han tänker inte på andra ens då. Men mina barnbarn är jag rädd om varje dag, att det ska hända någonting då.

Men Grattis Jonas ,att du satte mig tillsammans med Anders, hur ska jag nu kunna fixa livet ens då. Men bor med galet folk då. MEN ANDRA MED HAN SATTE MIG HÄR DÅ. JAG FÅR LIDA GENOM ATT JAG FÅR INTE JOBBA FRITT, NÄR JAG BOR MED ANDERS, SOM KÖR MIG BAKLÄNGES SOM ÄR INTE HÄLSA FÖR MIG DÅ.

Men föräldrar ska inte hjälpa till då. Anders sa ,att han hande pratat med Linn ,men han är urdålig på att hjälpa folk rätt då. Jag måste bråka med Anders då. Men är så sur på folk ,som satte mig här genom att jag har barn och barnbarn att ta hand om då. Jag älskar att prata med Emilia, men Anders tycker att Nathalie ska prata med henne, han hatar att hjälpa till då. Men jag hatar allt som Anders vräker ur sig om allt då. Han är sjuk kan alla se när han gör som han gör idag.MÅSTE HJÄLPA TILL ,OCH JAG VILL DET OCH KUL ATT GÖRA DET ,GENOM ATT DET ÄR MINA BARN OCH BARNBARN DÅ.

I min familj då hjälper man varandra då.Det är min syn på ,att hjälpa varandra såklart då.

Men får lida att bo här, som även måste skriva till folk jag får upp, men han tycker inte att folk ska få vetskap om det, HAN ÄR ETT STORT EGO DÅ.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.