FÖRSÄKRINGSKASSAN

Stod inne på försäkringskassan med fattar ingenting av det.

Men vad betyder försäkringskassan?

Folk har problem med försäkringskassan, genom att folk som jobbar där har problem ,OCH MYCKET RUNT FÖRSÄKRINGSKASSAN GÖR EN MASSA FEL , alla upptäcker det, än folk som har med dem att göra då.

Men har lång kö på en del ställen när de ska hjälpa folk. Ibland är folk sjuk ,och måste få pengar från dem ,men kan även dra ut på tiden, och folk får vänta på pengar, som är väldigt vanligt idag.DET BLIR FEL ATT FOLK MÅSTE VÄNTA PÅ PENGARNA ,GENOM ATT FOLK SITTER MED MYCKET UTGIFTER DÅ.

Men varför gör folk så, och sköter inte sitt arbete utan tillåter, att folk får problem med pengar från dem.FOLK MÅSTE VÄNTA PÅ PENGARNA, SOM DE EGENTLIGEN SKA BETALA UT I TID.

Men på en del avdelningar på Försäkringskassan ,har problem att betala ut i tid pengar till folk. Folk är sjukskriven och ringer till dem,när de anmäler sig sjuk till dem, men finns en del avdelningar inom försäkringskassan, SOM GÖR FEL ,ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP FÖRSÄKRINGSKASSAN DÅ att se sköter inte sitt arbete då.

FOLK FÅR VÄNTA LÄNGE PÅ PENGARNA, SOM ÄR INTE OKEJ MOT FOLK IDAG som är inte okej att vänta på pengar för länge. Men folk kan ha problem med dem ,annars har vi inte fått upp problem med pengar. Folk ska ha mat på bordet då ,men verkar inte bry sig om det ,genom att vi fick upp Försäkringskassan ,och då sköter folk inte sitt arbete annars har vi inte fått upp problem med dem.

Men folk måste leva även de ,men är inte okej att leva så problem med försäkringskassan, då de betala ut i tid då. FÖRSÄKRINGSKASSAN MÅSTE BETALA UT ITD.

Måste betala ut i tid försäkringskassan ,genom att sköta om sitt arbete genom att folk får vänta på pengar ,är inte okej utan måste börja sköta sig ,annars har vi inte fått upp Försäkringskassan då. FOLK HAR STORA PROBLEM NÄR VI FICK UPP FÖRSÄKRINGSKASSAN. 

Försäkringskassa har haft problem, och skadat mycket folk långt tillbaka då. De är känt för det, men hoppas att de tar hand om folk idag. Men har de fortsatt som förr då, när folk fick så mycket problem med försäkringskassan då. MEN FÖRR STÖKADE DE TILL FÖR FOLK DÅ.

VI FICK IN ATT FÖRSÄKRINGSKASSAN INTE SKÖTTE UTBETALNING TILL FOLK. Men folk som är sjukskriven ,eller annat de får från försäkringskassan har problem med dem. SEN PÅ ATT BETALA UT ,SOM ÄR INTE OKEJ, FOLK SKA ÖVERLEVA SOM ÄR SJUKSKRIVEN DÅ. 

Folk får vänta på pengar från dem ,utan måste sköta sitt arbete ,och betala ut i tid ,annars får de anställa flera människor ,genom att ingen ska behöva vänta på pengar då. Och folk måste få i tid såklart, genom att folk har räkningar ,mat på bordet då. Hyran att betala eller andra saker de ska betala mobilen och el bredband ,och måste vänta på pengar, när folk gör fel från försäkringskassan, ,men måste betala en del utgifter, som alla har utgifter att betala då.FÖRSÄKRINGSKASSA MÅSTE BLI BÄTTRE PÅ DET ,GENOM ATT FOLK MÅSTE BETALA SINA FAKTUROR I TID. DET ÄR RESPEKT MOT FOLK SÅKLART, ATT VISA RESPEKT MOT DEM.

Men sköter inte sitt arbete rätt ,annars har vi inte fått upp Försäkringskassan då. Folk har problem med dem. Måste betala ut i tid när folk är sjuk ,ELLER ANDRA AVDELNINGEN INOM FÖRSÄKRINGSKASSAN, SOM VI FICK UPP PROBLEM MED DEM.

FÖRSÄKRINGSKASSAN MÅSTE SKÖTA SITT ARBETE DÅ. Folk ska ha mat på bordet då ,och folk har räkningar att betala då,men sköter det dåligt när vi fick upp Försäkringskassan, och då har folk problem med dem.

Men försäkringskassan måste sköta sitt arbete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.