TÄNDER – TEETH

SER VITA TÄNDER FLERA TÄNDER I RAD. Det är hela tänder folk borstar med mellan borste, och puttar borsten mellan tänderna försöker tränga sig, igenom med borsten.

MEN BÖRJAR DRA BORSTEN FRAM OCH TILLBAKA MELLAN TÄNDERNA, genom att komma längre in mellan tänderna då. Ser ett stort hål efter mellan borsten när de drar ur mellan borsten då.

Varför ser vi det här nu?

Tänderna kan få sig en smäll om folk går för hårt åt tänderna ,GENOM ATT TANDKÖTTET FÅR SIG EN SMÄLL, när de gräver i tandköttet då. Det ser ut som en glipa mellan tandköttet och tänderna då.

FOLK FÅR SKADOR I TANDKÖTTET DÅ, genom att folk kan vara för hårdhänt ,och gräver och gräver, och drar mellan borsten fram och tillbaka då. Genom att folk känner inte till tandköttet ,hur känslig det är när de gräver i tänderna, genom att folk har inte kunskap om det, fast tandläkare och tandhygienist lärt sig ,och gått en lång skola för att bli tandläkare ,men ändå verkar de inte känna till det ,vad som händer när folk gräver med mellan borsten mellan tänderna då.

MEN EGENTLIGEN SKA INGEN HÅLLA PÅ ATT GRÄVA I TANDKÖTTET, ,genom att ni skadar tandköttet då. Vi såg att det blev en glipa mellan tänderna och tandköttet då. Men tar ett tag att växa igen ,men folk är så pigg på att rota och rota med mellan borstarna mellan tänderna, men har ingen kunskap vad som händer med tänderna då.

Men folk går till tandläkaren och sen till tandhygienist ,som är den som gräver värst av alla då. Men folk har fått för sig så mycket ,när de har en massa fel i tänderna ,OCH DÅ HAR DET KOMMIT SÅ MYCKET FORSKNING PÅ JUST TÄNDER,och tandtråd och mellan borstar ,genom att komma åt mellanrummen mellan tänderna då.

MEN FOLK HAR FÅTT MYCKET PROBLEM MED TÄNDERNA. Men folk har börjat gå till tandläkaren och tandhygienist nu, genom att det forskas på tänder hela tiden ,vart alla hål folk får då. Äter folk för mycket sött, fast folk kan äta sött ,och händer ingenting med tänderna, medans en del får hål i tänderna då. Men därför, så har det kommit mycket forskning, vad folk äter genom att så mycket barn kan ha hål i tänderna, men inte alla får hål i tänderna ,och många familjer kan få hål i tänderna ,och bara problem med tänderna då. Men andra familjen kan ha bra tänder när andra har problem med tänderna då.

Men folk kan ha så mycket problem med tänderna ,men bara 1 i familjen har inte problem med tänderna, medan andra delen av familjen, har bara fel i tänderna ,och åker till tandläkaren hela tiden då. Men i samma familj bara 1 person har inga problem med tänderna då. MEN EN DEL FÅR PROBLEM MED TÄNDERNA DÅ.

Men varför är det så?

Barnen uppfostras på samma sätt då ,att vara noga att borsta tänderna då. MEN EN AV DEM I FAMILJEN HAR INTE ENS HÅL OCH KA FUSKA ,som andra då och kan fuska att borsta tänderna, men har inte ens hål i tänderna, och kan fuska då. Men inte andra syskonskaran kan inte fuska ens, genom att de får hål i tänderna då. Men andra kan fuska och orkar inte borsta tänderna då. Men född av samma mamma då. Men tre i familjen, som en av dem har inte fel på tänderna ens då.

MEN VAD BEROR ALLT PÅ ,genom att en del kan ha tänderna kvar tills de dör och kan bli gammal ,och även en del syskon kan ha bra tänder då.

Men vad beror det på att folk får så mycket problem med tänderna då???

Vi ser mellan borsten börjar att gräva då. Men alla verkar börja testa mellan borsten mellan tänderna då. Det kommer från andra saker då.

FOLK FÖDS FÖR ATT STÄDA OCH I TÄNDERNA LIGGER DET MYCKET PROBLEM DÅ. Men folk tänker inte på det ,att folk föds med en massa problem med tänderna då. Men kan börja få problem med en tand. Men folk som börjar må väldigt dåligt ,kan få problem med tänderna då. Och då har folk problem att prata ut när de får problem med tänderna då.

NÄR FOLK FÅR PROBLEM MED TÄNDERNA, DÅ HAR DET MED MINNEN ATT GÖRA ,SOM HAR LAGRATS I TÄNDERNA DÅ, och under en längre tid ,då kan tänderna sätta fart och vi får ont i tänderna då. Genom att kroppen ger signaler ,att nu är det fel och då får tänderna sig en törn då.

MEN VAD SKA MAN GÖRA DÅ?

Folk måste prata om saker och ting när de börjar få problem med sina tänder då. Prata ut när ni känner, att det har blivit fel för er. Men i tänderna sitter allt ,som kroppen sitter allt i, OCH DÅ KAN TÄNDERNA REAGERA PÅ PROBLEM DÅ. 

VAD SKA FOLK GÖRA ÅT DET?

Folk måste även ta kontakt med tandläkaren om de får problem med tänderna då. MEN MÅSTE KÄNNA IN INNAN NI GÅR TILL TANDLÄKAREN, genom att se vad som är fel med tänderna då.

Det är alltid bra att se vart det kommer ifrån när tänderna börjar spökar för oss. NI KAN SÄTTA ER NER OCH BLUNDA OCH KÄNNA IN VART DET KOMMER IFRÅN DÅ. Se vad ni får upp och ta tid då. Ibland är det svårt att koncentrera sig, när ni ska titta på problem med tänderna då. Genom att hitta ett sätt som passar er som handen i handsken.

MEN HITTA DIN MEDITATION SOM PASSAR ER DÅ GENOM ATT VI ÄR SÅ OLIKA SOM BÄR DÅ. 

Det finns olika meditationer, OCH DÅ ÄR DET EXTRA VIKTIGT ATT HITTA DIN EGEN MEDITATION genom att vi är så olika då. Men för att få det att fungera, då måste du hitta din egen meditation, som fungerar bäst på dig.

MEN ETT BRA SÄTT ATT SE IGENOM TÄNDERNA. Men onda kan dra sig tillbaka innan ni åker till tandläkaren då. Men då kan ni stanna hemma då. Men skulle det bli värre, då måste ni åka till tandläkaren då.

IBLAND KAN FOLK FÅ ONT I TÄNDERNA, SOM KOMMER FRÅN PROBLEM SOM DE BÄR INOM SIG DÅ. Men då är det bäst, att sitta själv,och se vart det kommer problem från då.

VI SKA VARA FÖRSIKTIG MED MELLAN BORSTARNA BARA OM NI HAR SKRÄP MELLAN TÄNDERNA DÅ, som ni vill ta bort med då. Men förr ,då hade folk tandpetare att peta med ,men nu har folk mellan borsten att borsta med då. Men bara om ni har problem med tänderna då. Men mellan borsten ska vi bara ta om vi har saker i tänderna då samma som med tandpetaren då, när ni måste peta bort mat då. Men ni ska vara försiktig, att köra mellan borsten mellan tänderna som ni gör då,hårt och kör fram och tillbaka då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.