ÖSTERSUND

DET ÄR SVERIGES SIFFROR PÅ LEDIGA ARBETEN SOM FINNS NU

Bildresultat för Beautiful angel  earth painting

136 119 DET ÄR HELA LANDET DÅ. DET ÄR INTE KUL ATT SE.

VI HAR KOLLAT PÅ JÄMTLAND SOM HAR KRIS PÅ ARBETE DÅ OCH HAR 391 LEDIGA ARBETEN DÅ.

MEN ÄVEN MINDRE ORTER HAR PROBLEM ATT HITTA ARBETE.

MEN VI HAR KOLLAT PÅ ÖSTERSUND 211 LEDIGA ARBETEN DÅ. 

Men vad ska Sverige göra som lovar guld och gröna skogar i hela landet då. MEN HAR BARA 136 119 LEDIGA ARBETEN DET ÄR HELA LANDET DÅ.

MEN VAD GÖR REGERINGEN DÅ ,genom att kolla på hur mycket folks SOM BOR I HELA LANDET DÅ ,genom att regeringen lägger fram en jättefin plan på arbeten ,me finns bara 136 119 jobb, som folk ska slåss om då. 688903

Men även folk som söker till Sverige måste även de dela på 136 119 arbeten ,som regeringen lägger ut om ,som är egentligen till svenska folket som bor här, och är född här ,som egentligen ska ha först av 136 119 jobben, som ligger ute då. GENOM ATT FOLK ÄR FÖDD HÄR ,OCH KAN INTE FLYTTA PÅ SIG BARA FÖR ATT DEN ,OCH DEN SKA HA JOBB DÅ.Men kan inte ens hjälpa att de är född i Sverige, och då har de första rätten till arbetet då.

Men kan inte hjälpa att det är krig och bråk på andra ställen i världen, och regeringen ger folk en fristad,som när vi hade problem med andra världskriget då. Men regeringen hjälper folk när folk har problem i länderna då. MEN DET HAR BLIVIT FÖR MYCKET NU GENOM ATT LÄNDER HÅLLER PÅ ATT GÅ PÅ KNÄNA IDAG, men även Sverige ,men kolla på alla arbeten som finns i Sverige då bara 136 119 finns det i Sverige just idag. Vi har tagit upp siffran för arbeten då.

Men Östersund har fått en hög med invandring till Östersund, vad ska de ge dem för jobb,MEN HOPPAS ATT DE GER SVENSKA FOLKET FÖRST ,SOM ÄR FÖDD I ÖSTERSUND GÅTT SKOLAN KLAR, men även tagit annan skola då.

Men har gått fel för svenska folket, att svenskar söker till försäkringskassa, men fått NEJ när de skulle fått först av alla då. Men är född svensk, och född här ,och tänker inte ens flytta från Östersund. Men hört från säker källa, att en kvinna fick arbete ,som hade sökt arbete i Östersund. Men hon kommer från annat land ,som har sökt sig hit då. MEN GAV TILL ARBETE SOM SVENSKAR SKA HA DÅ, GENOM ATT DET ÄR SÅ LITE ATT DELA PÅ DÅ. 

Hon som är svensk blev utan arbete, de skulle haft det och då blir för mycket fel idag ,när det finns för lite arbeten att dela på då, och Östersund är ett skämt idag. Men försäkringskassan gav till en kvinna som sökt till Sverige då. Men mycket folk kan bli utsatt för problem, genom att regeringen ser inte till folk som är svensk och född i landet då. MEN SVENSKARNA SKA INTE LIDA FÖR REGERINGEN SÄGER JA TILL FOLK DÅ. 

När det finns inte ens arbete för folk som söker hit då. Men då måste försäkringskassan eller andra ,som gör klavertramp att tänka på svenska folket ,och se igenom ansökan då. Men tänk på hur mycket folk som bor i Östersund ,och även hur många som bor i hela Jämtland då. MEN MÅSTE HA FÖRST AV ALLA LEDIGA ARBETEN 211 ÖSTERSUND DÅ. Men kan vara arbeten ,som inte alla kan ta ,men det är ledigt i Jämtland 391 lediga arbeten då. MEN SIFFRAN KAN ÅKA UPP OCH NER NU. 

Men vi har kvinnor, som tror att de kan ta jobb lätt som helst, som inte ens ändrat om sig, och till och med klagar på ,att de får inget jobb då. Men har kvinnorna ändrat om sig? MEN GÅR MED EXAKT SAMMA KLÄDSEL NÄR DE KOM TILL SVERIGE DÅ ,GENOM ATT INGEN KAN ÖPPNA MUNNEN OCH UPPLYSA KVINNORNA, GENOM ATT FOLK ÄR RÄDD ATT PRATA MED DEM

TA SEDEN DIT DU KOMMER VART SKA FOLK SÄTTA HENNE DÅ??? Men kolla på hur svenska folket lever idag. Men kanske en städning, som de kan ta genom att Sverige är byggd, för att klä sig som oss då. Men hur många upplyser dem och kläder, ingen säger ingenting är tyst som en mur, och ser att de klagar får inget jobb, men säg till ,för att få det lättsamt TA SEDEN DIT DE KOMMER GENOM ATT FÅ JOBB DÅ. Men många kan vara äldre ,och måste gå skola för att ta sig längre in i karriären då.

Men svenska folket tar skolor ,men ändå svårt att få arbete ,GENOM ATT LANDET ÄR INGET DRÖMLAND ATT LEVA MED ,som förr i tiden kunde bara lämna in en ansökan, och sökte jobb och kunde även gå in på ställen ,som tog emot ansökan från folk då.

Men kolla på, hur landet har idag bara en massa problem genom att Sverige har så lite jobb ,då hittar arbetsförmedlingen på eget jobb med jätteliten lön, och åker runt på ställen till ställe ,tills de själv hoppas på ,att få ett riktigt arbete då. Men kallas för praktik, men hur länge ska de gå på den praktiken då. Men folk kallar det för praktik, och sen får de kika åt ny praktik, men får samma lön fasare, men snart hittar de på nytt jobb, som är tyvärr praktik som tråkigt är idag då. SVERIGE HAR INGET JOBB ATT LEVA PÅ ,GENOM ATT INGEN KAN LEVA PÅ DET ARBETSFÖRMEDLINGEN TAR FRAM DEN PLANEN TILL DEM.

Men kolla på hur regeringen lurar folk idag ,de ger dem skolor, gå den skolan gå den skolan, men sen ska de söka jobb, som landet ser ut idag, då kan vi gråta åt allt tok de lovar folk, genom att landet svämmar inte över med jobb. VI KAN LOVA VI HAR ÄKTA FÄRSKA SIFFROR IDAG 136 119. MED RIKTIG LÖN ,SOM ARBETSFÖRMEDLINGEN INTE HAR HITTAT PÅ DÅ, men har inte kollat alla kategorier ,som är ledig läkare ,men såg veterinär sökte folk i Jämtland då typ exempel då. Men då måste de gå skola såklart då. Privat rådgivare i Östersund. Det finns 211 lediga arbeten. Men även sommarjobb kan folk söka som är bara extra då. Östersund är ingen hit för folk, som ska leva och bo när landet ser ut som de gör då.

MEN HUR KAN NI LOVA SÅ MYCKET ARBETEN NÄR VI HAR SIFFRAN HÄR 136 119. Ska ni hitta på arbeten igen med dåligt betalt, utan pensionsgrundande lön, och hoppa runt på olika arbeten ,som svenska folket gjort, men nu tar ni folk från andra länder ,hur ska ni fylla på med arbeten då??? Ni har folk som har även barn ,som ska även de gå skola och klara av att leva i Sverige då. ELLER HOPPA RUNT, HITTA PÅ ARBETEN ,SOM LEDER INGENSTANS DÅ.

VAD GÖR NI NU, GENOM ATT LÄGENHETER KOSTAR PENGAR IDAG. HUR GÖR NI DÅ, GENOM ATT HYRAN ÄR FÖR DYR ,FÖR FOLK NI ERBJUDER JOBB. HITTA PÅ JOBB KAN INGEN LEVA PÅ OCH INTE ENSAM DÅ.

Men som det ser ut idag, då är det ett skämt när regeringen tar in folk hela tiden, men tar från länder ,som inte har krig ens och Sverige går på knäna idag. Men har ni tänkt på ,att det bor folk från 70 -talet ska också klara sina arbeten ,och har även folk som kom på 70-talet då. MEN DRAR IN FOLK NÄR DET FINNS INTE ENS BOSTÄDER ENS TILL DEM, KASTAR UT SVENSKEN, IN MED FOLK FRÅN ANDRA LÄNDER DÅ. EN DEL RESPEKTERAR OSS INTE ENS DÅ.

MEN GAMLA REGERINGEN GJORDE ALDRIG SÅ KASTAR UT FOLK PÅ GATAN ,OCH TOG IN FOLK FRÅN LÄNDER SOM DE GÖR NU. MEN VAR MER FÖRSIKTIG DÅ. Men vi har en annan regering, och idag kostar allt pengar, men även skriker efter böneutrop. Men har vi råd med det, men kolla efter vilken galen regering vi har idag, bara ger och ger ,och är blind för allt ,så ingen verka väcka upp regeringen utan bara ger och ger till folk, som inte kan sköta sig ens.

Men varför kunde folk på 70-talet klara sig utan böneutrop då ?????? Men vad synd om dem som klara sig då. NÄR SKA FOLK VAKNA UPP IDAG OCH SÄG NEJ VI HAR INTE RÅD MED ALLT IDAG. Men kolla på hur folk har det idag ,och då har regeringen inte råd med böneutrop, men vem vill sitta och lyssna på folk som gal en viss tid, som inte ens är van att ha det så fruktansvärt då.Vi nöjer oss med kyrkan, men de kan också nöja sig med mosken som de har då. Men har svenska folket blivit galen på allt, de ska ha allt, men kolla på hur folk lever idag ,men vakna upp. Och se till att folk få sitt arbete som är född är då. Men även folk som kom på 70-talet, har stor rätt att leva som gjort förut, men de kastar ut allt idag in med folk som skadar oss idag. DET FINNS INGET STOPP PÅ REGERINGEN IDAG ,NÄR SKA DE VAKNA UPP ,ATT VI ÄR SVENSKAR ,SOM INTE GÅR TILL BÖNEUTROP ,UTAN DET ÄR FOLK GREJ SOM KOMMER FRÅN MUSLIMER DÅ. MEN HAR KLARAT SIG FÖRR HAR ALDRIG HÖRT DE KLAGAT DÅ. 

Men folk som vägrar ta seden dit de kommer får problem att ta jobb då. Jag vet av egen erfarenhet ,att det var inte så mycket arbeten till dem än städning ,utan utbildning men tog städning då. Men nu måste regeringen börja prata med folk, att de måste ta seden dit de kommer då. REGERINGEN MÅSTE TALA OM HUR VI LEVER IDAG. VI ÄR SÅ OLIKA DEM SOM KOMMER HIT DÅ.

VI KOLLAR OCH SÅG ATT STORSTÄDERNA HAR MEST MED ARBETE ,OCH SMÅ STÄDERNA FÅR MINST MED ARBETE DÅ ,MEN ÄVEN SMÅ ORTER FÅR STORA PROBLEM ,ATT HITTA RÄTT JOBB MED RIKTIG LÖN DÅ. Lite arbete nu. Men nu måste folk få riktiga arbeten då ,även om ni hittar arbete ,så måste folk ha riktig lön. Men trodde inte det var sant ,när vi såg siffror på så lite arbeten i Sverige, men känt att landet har lite jobb ,men så lite arbete trodde jag inte det var då. Men fick nästan en chock var tvungen att titta flera gånger om siffrorna stämmer då. MEN STÄMMER BRA DÅ.

Regeringen lär väl hitta på arbeten till folk ,och då kan de få en lön 10 000:- högst 12 000:- ett tag, men sen måste folk föröka hitta ett arbete ,eller så går folk söka jobb kurs ,men svårt ändå ,genom att Östersund har kris ,men även andra städar har kris då. MEN INGEN KAN LEVA PÅ DEN LÖNEN ENS DÅ. MEN DET ÄR INGEN MENING ,GENOM ATT DET FUNGERAR INTE FÖR FOLK ,SOM HAMNAR I KLORNA PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN DÅ. DE HAR SÅ LITE ARBETE ATT ERBJUDA FOLK DÅ. 

Men folk måste ge dem rätt lön nu, och inget mer hitta på arbeten, hoppa runt på den praktiken, som folk kommer hamna i då. Vi lovar det. Vi kan Sverige då hur de gör, och hur det sett ut med hitta på nya arbeten, och åka runt till nästa praktik fasare 1 fasare 2 och fasare 3 fasare då. Men folk kommer ingen vart ,men folk kan bli intvingad med dålig lön, som alla praktikerna är nu. Att folk måste gå dit fast de vill inte utan ta sig ur nätet och hitta ett riktigt arbete då. MEN ÄR SÅ DÅLIGT MED ARBETEN IDAG NÄR VI SÅG SIFFRORNA DÅ.

Men regeringen vet inte VAD DE SKA GÖRA MED ALLA MÄNNISKOR DÅ,fast det väller in folk hela tiden till Sverige, och är till och med krig, eller så lämnar folk när de har fred i landet, genom att Sverige går på knäna idag, genom alla krig och bråk i andra länder då.

Men regeringen ska inte lova folk ,utan visa folk såhär ser Sverige ut idag, men tar även in folk, som har svårt att gå ut i arbetslivet genom klädseln är fel ,men även tyst till folk, som har inte som oss då, att lära folk ta chansen att ändra om folk, när de kommer hit då. MEN REGERINGEN ÄR TYST OCH KVINNOR BÖRJA UNDRA VARFÖR FÅR INTE JAG NÅGOT JOBB DÅ???? ALLA FRÅGETECKEN DÅ??? 

KAN NÅGON ÖPPNA MUNNEN DÅ genom att hjälpa till ,så de kan söka mens de är i Sverige då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.