IBLAND MÅSTE FOLK HA STOR HJÄLP – GREAT HELP

IBLAND SER INTE KVINNOR ATT DROG IN PROBLEM VID FÖRSTA ÖGONKASTET NÄR DE BLIR KÄR I VARANDRA, men ser ingenting utan har kul med varandra då.

Men ser inte att de drog hem en man, som hade problem med att dricka ,tills den dagen när det är nästan för sent, att lämna honom då. HON SÅG INTE FARAN DÅ.

Men hur många drabbas i problem med folk som dricker, det kan vara kvinnor som dricker, men även männen dricker hejvilt då. Men landet har blivit så vanligt idag att dricka,OCH EN DEL SKA ABSOLUT INTE DRICKA EN ENDA DROPPE VIN ,OCH TÅL ABSOLUT INTE RÖDVIN, genom att han har svårt att sköta sig bland folk, när han dricker då. Men kvinnor upptäcker inte faran ,när han dricker ute bland folk, och ser inte han har problem med alkohol ,och kan dricka för mycket bland folk då.

MEN SÅG ALDRIG VARNINGEN DEN GÅNGEN när de träffas ute bland folk då ,utan började ett liv ihop ,och allt var frid och fröjd, tills han tog fram flaskan och drack och drack då. Men fick nästan släpa honom till sängen ,och fick svårt när han hade sånt beteende ,och kunde spy ner hela toaletten ,och fick städa efter honom varje gång när han hade druckit då.

MEN FORTSÄTTER ATT LEVA IHOP ÅR EFTER ÅR ,men tar sig inte ifrån honom, fast hon vill egentligen lämna honom. Och är ute och kollar efter lägenhet ,genom att ta sig vidare, och hitta en ny lägenhet och hitta tillbaka till livet igen. Men åren går och hon fortsätter leva med honom då.

Men varje gång han drack ,DÅ KÄNDE HON ATT NU ÄR DET DAGS ATT LÄMNA HONOM GENOM ATT HON VAR SÅ HIMLA TRÖTT ATT STÄDA EFTER HONOM DÅ. Men sa, att han skulle bara ta 1 glas ,men slutade aldrig med 1 glas ,utan flera glas och sen fick hon nästan bära han till sängen, genom att han tål inte ens vin, utan blir sjuk av rödvin. Men spyr hela tiden fortast han dricker vin då. Men hon får torka upp hela tiden efter honom ,och hon håller på bli galen på det ,genom att det har fortsatt år efter år ,och vill ta sig från honom när han dricker då. Hon blir så trött när han dricker, och måste städa efter honom, och år efter år har det fortsatt med dem.

I nyktert tillstånd, då har han svårt att av skorna ,och får städa även när han är nykter då. Travar runt hela tiden med skorna på, och hon får städa efter honom då. Men flyttade ihop ,och sa inte till om skorna då. Hon försökte få rätsida på honom, men hon fick städa även när han var nykter ,och har problem att ta av skorna ,som gör det extra jobbigt. HON VAR TRÖTT PÅ ATT STÄDA EFTER HONOM DÅ.HON FICK NOG AV ALLT. 

Men folk kan hamna i stora problem ,och blir sjuk själv av allt drickande ,och allt som ska skötas om då. MEN FÖRSÖKER LÄMNA HONOM FLERA GÅNGER ,och tittar i tidningen, men finns det någon lägenhet ledig då.

Men tog sina resor utomlands ,men där såg folk inte hennes problem, genom att då drack mycket folk runt dem. Men älskar att åka till andra länder och bada och vila då. Men vilan var inte så bra när hon hela tiden fick sin semester förstörd ,genom att han såg inte ett stopp när de drack ,och då drack han som andra när de reser dit då. Men alla dricker då ,så ingen tänker så mycket,att hon hade bekymmer med honom leda han hem till sänge, ingen tänker på hennes liv, utan så vanligt att folk festar och har kul ihop när de kommer dit då. Men älskar värmen att åka till och lever gott då.INGEN SÅG HENNES PROBLEM MED HONOM DÅ.

Men åkte hem, men fortsätter leva ihop ,men även på fester fick hon passa honom, DRICK INTE FÖR MYCKET NÄR DE ÄR UTE DÅ. Hon försökte se till att inte få problem när hon kom hem, genom att hon visste hur han fungerar ,som folk inte förstod, och hennes största problem när hon kom hem då. Han kunde spy över hela badrummet ,han var inte så samart och tog hinken, som folk gör ,utan i toaletten spyr och hon fick städa efter honom varje gång ,om hon inte såg till honom ,då fick hon enorma problem ,genom att han raglar hem och spyr om hon inte såg till honom då.

Men levde länge så många år, men såg aldrig varingen att hon drog på sig problem ,OCH BLEV SJUK INOMBORDS, SOM EN DEL KAN BLI NÄR DE FÅR FÖR MYCKET PROBLEM, och måste ta sig ifrån honom ,genom att hitta igen till sig själv, och leva ensam utan en man igen då.

MEN DET HÄR KAN KVINNOR HAMNA I ,OCH HUR MYCKET HJÄLP FÅR FOLK NÄR HON FICK PROBLEM MED HONOM, genom att hon fick ingen hjälp ,att lämna honom eller hitta en lägenhet då. Hon var ute och kollade upp lägenhet på lägenhet, men vill hitta en 2.a då.

Men folk som lever med folk som dricker ,DÅ KAN DE BLI SJUK SJÄLV AV ALLA PROBLEM DRAR PÅ SIG NÄR DE ALDRIG KOM VIDARE DÅ. Eller fick han att ändra sig ,och lyssna på hennes problem då, sätt stopp och sluta dricka vin när han inte tål rödvin då. Men folk är så himla pigg på vin idag ,men ser inte när de möts ute då. Men ser inte första signalen,att säg NEJ till problem då.

Om folk upptäcker ett visst mönster ,att han dricker för mycket ,då ska ni tänka till. Genom att slippa problem med alkoholen då.

Men måste ha lite koll se signaler, hur folk är eller hjälper varandra ,att tar bort värsta problemet då. Men annars måste de få stor hjälp, att ta sig ur problemet hon satt i då. Men ingen var vaken barnen var inte vaken, utan hon satt själv med sitt största problem ,att lämna honom då. Men vill inte be barnen om hjälp ,SOM HON SKULLE PRATAT MED FÖRST ,GENOM ATT FÅ HJÄLP ATT HITTA EN PERFEKT LÄGENHET DÅ.  

Men folk måste vara vaken och hjälpa till då

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.