JAG HAR DRÖMT OM KEWAN MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL PROTECTION BIG PROTECTION

JAG HAR  DRÖMT OM KEWAN jag drömmer om honom. Jag har drömt om honom lite då och då. Men kan inte skriva varje gång om honom.

MEN MÖTER KEWAN I DRÖMMEN FÅR KÄNNA AV HONOM. Jag mår fruktansvärt dåligt när han går och kommer då. Nu drömmer jag om honom.

Ibland då känner jag av Kewan ,då lever han inom mig. Men ser hela skådespelet som är underbart att känna och se då. Ser hela Kewans ansikte och hår och ögon då. Men känner som han lever inom mig då. KÄNNER BARA KÄRLEK I HELA KROPPEN DÅ. JAG BRUKAR BLUNDA EN STUND, NÄR JAG KÄNNER OCH SER HONOM DÅ, GENOM ATT JAG KÄNNER SÅ MYCKET KÄRLEK SOM STRÖMMAR ÖVER MIG. Men nu är han i England och jag blir sjuk av allt, men drömmer mycket om honom då.

Eller så ser jag hela Kewan inom mig, och det är bara nu man får se så när han bor i England, och då har jag svårt att titta åt annat håll när han dyker upp ibland då. Jag sitter vid köksbordet och äter min gröt, så dyker plötsligt upp ett bar mörka ögon med mörkt hår då. MEN HÖR KEWAN SÄGER, I LOVE YOU Jag hade tänkt äta i lugn och ro ,så tar Kewan över allt, och ser hela han lever inom mig då. Jag ser ansiktet på Kewan hela hans ansikte bor inom mig när han tänker på mig. NÄR KEWAN GÖR SÅ ,DÅ SPRINGER JAG TILL HONOM, ÄVEN OM JAG HADE LITE ANNAT I TANKEN, NÄR JAG ÄR SUR PÅ HONOM, DÅ DYKER HAN UPP ,OCH JAG BÖRJAR TITTA MOT ENGLAND DÅ.

Jag är sur när jag sitter här ,och ingen smart människa hjälpte mig, när jag låg så risigt till när Kewan dök upp då. Ingen ville ge mig glädje ens genom att folk är urdålig på att hjälpa till, jag är den som är starkast då. MEN LÄRT MIG EFTER TIDENS GÅNG, ATT JAG LITAR INTE PÅ EN ENDA KOTTE UTAN MIG SJÄLV SÅKLART.

EGENTLIGEN SKA DE INTE VARA SÅ ,MEN HAR FOLK SOM ÄR SÅ.

MEN NÄR JAG BODDE HEMMA, DÅ TRODDE JAG NÄSTAN HAN VAR I MIN LÄGENHET,fast han bor i England då. Jag ser hur han kliver in i mitt vardagsrum ,och bara kliver runt i mitt vardagsrum då. Men såg hela Kewan klev runt i vardagsrummet då. Men han bara kliver på då. Men det kom och gick när han sitter i England ,annars kan man inte se oss ens då. Men ingen tänker på vem man lever med ,om han är twin soul, tvillingsjäl då. Men bara när vi lever så här ,kan jag se honom inom mig, men även känna kärlek inom mig då.

JAG SÅG BENEN PÅ KEWAN STACK UT, och sen klampar han på i mitt vardagsrum. Men såg även i Köket, att han klampar på då. Men mest i vardagsrummet såg jag honom då. Jag ser benen sticker ut ,och kliver i hela vardagsrummet ,och sen kommer hela kroppen på honom då. Men han blev så himla lång när han gjorde det.

MEN HÅLLER PÅ BLI GALEN PÅ ALLT SOM HÄNDER NU. Jag vet inte vart jag ska ta vägen snart ,genom att jag håller på gå sönder när jag lever så här splittrad då. OCH BLIR SJUK AV HUSET NÄR JAG HAMNAR SÅ GALET OCH FEL.

Livet blev bara mörkt när Kewan dök upp den natten 2016 -01- 07,  men vem kunde ana, att Kewan gjorde så stänger och stänger Facebook.

JAG HANN ALDRIG SKYDDA MIG SJÄLV, ALLT GICK SÅ HIMLA FORT NÄR KEWAN TOG MIG MED STORM. 

Jag förstod inte att jag kan bli sjuk av Kewan, att twin soul, tvillingsjälar gör så mot varandra. Jag trodde aldrig att han stänger Facebook när han mår dåligt då. Jag blir jättesjuk när han stänger Facebook ,då ser man bara poff och poff, så har han stäng igen Facebook då. Men vem får lida ,det är jag genom att jag kan knappt skydda mig själv när han dök upp då. KEWAN GAV SÅ MYCKET KÄRLEK OCH GLÄDJE ,SOM GJORDE ATT HAN LYFTE MIN DAG TILL EN NY NIVÅ DÅ.

Men tänkte ibland lämna Anders ,genom att det slet på mig att leva med bråk och skrik då. Han har humör ,och folk har även påpekat mig, att lämna Anders så mår du mycket bättre då. Jag vet att Anders drog ner mitt jobb ,som en del medium såg. Men även jag såg det själv, men kom ingen vart att dela på oss då. Men även Linn sa till mig,att dela på oss genom att hon hatar en massa bråk när hon ska hälsa på då. Jag och Anders bråkar för mycket med varandra när hon hälsar på ,och blev trött på vårt bråk då. Hon vill ha det lugnt när hon hälsar på då.JAG TÄNKTE LÄMNA ANDERS GENOM ATT DET SLITER PÅ MIG ,SOM SKA SITTA OCH JOBBA MED MÄNNISKOR DÅ.

Men var så himla sur när han tog energin ,som jag skulle ha till folk då. Men såg hela tiden, att göra något åt det. Jag tog mig iväg lättare ,och hade även barn och barnbarn.MEN SVÅRT NÄR MAN LEVER I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE ATT TA SIG VIDARE DÅ genom att ena dagen åker man ner och hamnar i konflikter med Anders. Jag vill flytta på en gång kan inte bo med honom. Han har förstört mycket även när jag skulle göra senas eller ärkeänglarna seminarium eller kurse ,att vi hamnar i bråk som ska ha energi till folk som kommer då. Jag måste ha lugnt och tyst runt mig då.

Men Anders han ser inte den biten, att han tar energi från mig. Han tycker att det är inte så konstigt att vara arg då. Men för mig blir det problem ,som måste ha lugnt runt mig när jag ska sitta och meditera innan de kommer då. VI ÄR SÅ OLIKA SOM BÄR, HAN JOBBAR INTE SOM MIG DÅ.

Men vet om vad folk sagt till mig ,OCH VAD SOM ÄR BÄST FÖR MIN HÄLSA, men även kunna leva mycket bättre då. Destruktiv förhållande tar energi från mig, genom att ena dagen är allt bra, men säger jag något som passar inte Anders, då blir han sur och arg ,och kan även åka iväg och sova på sitt jobb då. Anders är värre här när han sätter igång då.

MEN HAR INTE RÅD ATT LÄMNA ANDERS SKILJA MIG FRÅN HONOM, genom att jag måste hitta ekonomi till det. Men även om Anders skulle misshandla mig ,så satt jag kvar genom att jag har ingenstans att ta vägen, och måste bygga upp min ekonomi då. Men även om han hotar med pistol, så skulle jag sitta kvar genom att min ekonomi var i botten när jag förlorade min lokal då.

JAG MÅSTE HITTA EN NY LOKAL OCH KUNNA LEVA IGEN DÅ. BYGGA UPP MITT LIV IGEN. Men under tiden så fick jag bo med Anders tills jag hittar en lösning då. Men folk kan tycka jag är knepig ,men jag måste först ordna tak över huvudet. Men en ny lägenhet eller att jag bodde kvar ,som älskar min lägenhet så mycket, och hade ingen lust att lämna den då.Men Sverige har förändras genom att förr kunde man bara lämna varandra och flytta in i en ny lägenhet men nu är det svårt att lämna varandra genom att hyran är så hög på en del lägenheter då. Men jag är inte ensam om problem har sett folk har svårt att skiljas idag som enkelt förr att bara flytta ut då. MEN MÅSTE BLI EN ÄNDRING NÄR MAN VILL LÄMNA VARANDRA, ATT ALLT FLYTER FRITT DÅ.

Jag tänkte vi får hålla sams, men även om det är svårt då. Jag minns Anders fick prata med en psykolog ,att vi måste dela på oss då. Vi jobbar ganska lika ,och han förstod vårt problem då.NI FÅR SKAFFA VARSIN LÄGENHET HANS RÅD TILL OSS ,genom att jag ska må bra då. Om Anders inte var lugn, och slutar bråkar, då får han flytta sa psykologen då. Men Anders lovade allt han ska vara tyst, men gick en dag ,så började han igen.Men vad ska jag göra, som kan inte skilja mig ens då, fast psykologen såg att vi måste bo i varsin lägenhet, och kan inte bo under samma tak som jobbar med folk då.

MEN FICK ÄVEN PROBLEM SOM SKA EGENTLIGEN HJÄLPA TILL NÄR JAG OCH ANDERS DELAR PÅ OSS DÅ. Men fick även problem som ska egentligen hjälpa oss när träffade Kewan då. Som finns lag på en del saker ,som de blundar för då ,men det bästa för oss att sära på oss då. Men vart kom den stora hjälpen, att hjälpa till när man skiljs ,då måste man få extra hjälp då.

Men hann aldrig hitta ny lokal när Kewan dök upp ,och hade inte råd ens att lämna Anders då. Men måste få någon som hjälper mig med hyran då. Kewan vilken ekonomi hade han???? Han hade nyss börjat jobba när han flyttade till England då. Men hade bott 1 år i England när jag träffade honom då. Han hade nyss hittat arbete då.JAG HAMNAR I KRIS NÄR KEWAN DÖK UPP, DÅ FICK JAG ENORMA PROBLEM.

Men vart hamnar jag som fick ingen hjälp att lämna Anders ,och börja ett nytt liv ,genom att jag hade inte råd att lämna Anders, genom att jag hann aldrig fixa min ekonomi då. Jag tittade på lokaler ,men var dyr då. Men sen small allt i backen för mig då. JAG HAR STOR RÄTT ATT LÄMNA EN MAN SOM DRAR NER MIG DÅ. HAN DRAR MIG BAKLÄNGES.

JAG HAR ÄVEN SVÅRT SE PÅ TEVEN GENOM ATT JAG SER KEWAN ÖVERALLT DÅ. MEN TITTAR ÄNDÅ.

Men allt blev pannkaka när han dök upp.

JAG SÅG KEWAN LÅNGT INNAN HAN DÖK UPP DÅ. Bilden blinkar till några gånger innan han dök upp och skulle börja med mig.

JAG HADE INGEN KUNSKAP OM HUR HAN FUNGERAR DÅ. Jag kände mig rädd innan jag mötte Kewan, även där började jag blir rädd för honom innan han dök upp.

JAG SÅG EN MAN SOM SATT OCH VÄNTADE PÅ MIG. Han har mörka ögon och mörkt hår. Men såg bilden kommer och går. Men bilden blickar till flera gånger såg jag den.

Men kände oro för något jag aldrig mött på ,såg inte ens det den dagen när Kewan dök upp då.

UNG KILLE TOG MIG MED STORM.Han kom och vänder mitt liv upp och ner då.

Jag frågade Great master Lady Nada, vem är han som hela tiden ska träffa mig, och säger han älskar mig, som  så ung?

GREAT MASTER LADY NADA, SA ATT JAG MÖTT MIN TVILLINGSJÄL, som tror att livet leker då. Men jag fick enorma problem med allt, genom att ingen hjälper mig ens. Jag kan inte hjälpa att GUD har börjat med Kurdistan då. Och då dyker Kewan upp på Facebook ,och jag blir drabbad av honom.

JAG HADE INGEN KUNSKAP OM NÄR BIG PROTECTION DÖK UPP, och allt blev pannkaka då. Jag håller på att dö när Kewan kommer och går. Jag fick enorma problem twin soul ,tvillingsjälar har problem att leva då. Jag hade ingen aning att bli så sjukt när vi möttes.

Det är svårt att förklara ,men Kewan stökar till mitt liv. Jag trodde aldrig när han dök upp ,skulle göra så, men poff han stänger Facebook när han blev sjuk. JAG SKULLE EGENTLIGEN PRATA MED KEWAN OM VIKTIGA SAKER, som var tyst genom att jag börjar känna mig rädd för honom. Jag säger ingenting, genom att han visar ett dåligt beteende som gör att jag är tyst.

GUD HAR SAGT ATT JAG MÅSTE EGENTLIGEN PRATA OM VIKTIGA SAKER DÅ. Men är tyst ,och förlorade allt när Kewan dök upp. Jag hade inte ens råd att skilja mig, genom att jag hann aldrig hitta en ny lokal, som gjorde det svårt för mig att lämna Anders.

VI KOLLADE INTE PÅ LOKAL,SOM STÖKADE TILL MIN EKONOMI DÅ. Men fick bara problem. Jag måste rädda mitt hem min lägenhet. Kewan har inte pengar till det. Men han måste arbeta, som egentligen jag måste prata med honom om. Men blev så sjuk,att jag tänkte ta mitt liv genom att vi lever inte ihop.

Men fick bara problem ,genom att respekt för honom finns inte, om jag säger jag är trött. Kan vi vänta då. Nej ,säger han då. Jag ber och ber kan du vänta. JAG KÄNNER INGEN TRYGGHET IDAG. 

När jag till och med skriver till honom, kan vi prata i morgon. Men ser hans ögon när vi prata på Facebook camen, han är inte glad. Jag vill bara vänta. klockan 04.00 och måste sova. Jag blir trött när jag bor här. HAR INGEN ENERGI OCH SUR OCH LESS KAN VI VÄNTA GENOM ATT TRÖTTHETEN TAR ÖVER NÄR MAN SOVER INTE FULLT UT DÅ. MEN FICK PROBLEM ATT SOVA FULLT UT ,NÄR JAG HAMNADE HÄR ,SOM ÄLSKAR ATT SOVA ,MEN NÄR JAG KOM HIT, DÅ BLEV DET SLUT PÅ MYCKET DÅ.

Jag vill att folk ska säga när jag frågar om pengar, javisst här har du, men klart att jag ger pengar till dig. Du får ta hur mycket du vill då. Säg bara till om du behöver pengar till det eller det. JAG SKULLE KÄNNA MIG TRYGG OM DE GJORDE DET. 

Jag har haft för mycket bråk om pengar, som blir sjuk när folk har problem att hjälpa till då. Jag får leva själv ,jag hatar att folk bråkar och pengar, som är den mest naturliga att äga då. FOLK KAN PRATA OM PENGAR UTAN ATT BRÅKA OM PENGAR, SOM ÄR INTE ENS KUL ATT UMGÅS MED DÅ. 

MEN HUR SKA JAG KLARA AV LIVET NÄR JAG KOMMER FRÅN ANDERS SKRIK OCH BRÅK, som skriker och bråkar om pengar när man ska ta lite pengar från honom då. Men så har jag Jonas när jag måste låna lite av honom men arg och sur ,som aldrig brukar låna pengar av honom,men måste göra det.

GENOM ATT GUD TOG JONAS TILL PROTECTION när Kewan inte hade kommit då. Jag brukar klara mycket själv. Men kommer även från en grund när jag levde med Ömer då. Vi var ung ,och hade fått Nathalie och Yasmine ,men han kunde även han bli sur ,och sa jag har inga pengar när han hade lite pengar då. Men han har alltid fixat pengar, vi satt aldrig utan pengar. Men att folk blir arg stökar till för mig då. JAG AVSKYR FOLK, SOM ÄR ARG NÄR MAN MÅSTE FAKTISKT ÖVERLEVA ,SOM INGEN VERKA FATTA DÅ.

MEN MÅSTE HAFT OTUR, GENOM ATT DET FINNS FOLK SOM GER UTAN ATT ENS GNÄLLA DÅ. 

Jag frågar inte om pengar ,genom att jag hatar bråk och brukar fixa mycket själv ,och när Kewan dyker upp, då har jag spår av folk som har ingen lust att hjälpa till ,utan skriker och kan även hota med saker då. Men tror ni att jag frågar Kewan om pengar,när jag har en grund att inte hjälpa mig då. JAG HAR SÅ MYCKET FOLK RUNT MIG, SOM HAR FÖRSTÖRT MIN TILLIT TILL ATT FRÅGA OM PENGAR, HUR SER DET UT FÖR DIG??? 

Nej jag vet varför, som kommer från mycket dåligt folk runt mig ,som sett ner på allt, att hjälpa till ,så jag var tyst och blev bara stressad av min lägenhet. VAR STRESSAD HELA TIDEN ATT FÖRLORA MIN LÄGENHET HADE INGEN TILLIT ENS ,ATT FRÅGA KEWAN GENOM ATT JAG BÖRJADE LÄMNA ALLT DÅ. JAG FICK INTE DEN HJÄLP JAG SKULLE HA DÅ. 

Men måste fixa själv ,som egentligen är Kewan och jag som ska vakta min lägenhet ,som gick i backen då. Jag blir glad om han gav mig ,utan att bråka och skrika ,som är van ,att frågar man om en fil eller bröd, då åker man nästan ut från huset då. MEN ÄR RÄDD ATT FRÅGA TILL MIG SJÄLV ,GENOM ATT MAN HAR VARIT MED OM SÅ MYCKET NU. 

Men har frågat om mina barn måste ha hjälp, fast då håller man på att åka ut från huset, när Linn ska få lite hjälp när hon skilde sig och skulle bo själv då. Men då kan jag bråka om allt, tills hon får pengarna då. Men när det gäller själv ,då frågar jag inte folk som är arg då. Men frågar när jag måste då. JAG TYCKER FOLK ÄR SÅ HIMLA LÖJLIG ATT BRÅKA OM ALLT GENOM ATT PENGAR MÅSTE VI HA GENOM ATT ÖVERLEVA DÅ.

OM FOLK VAR LUGN OCH KAN SITTA OCH PRATA OM PENGAR UTAN EN MASSA SKRIK OCH BRÅK DÅ. FOLK SKA GE OCH HJÄLPA TILL NÄR DE BEHÖVS DET.

När folk frågar mig om pengar jag är aldrig arg då. Men kan säga att jag kan inte nu hjälpa dig men önskar att kunna hjälpa till när jag får in pengar då. Men här får man bara skit då. Men har varit med för mycket om bråk med pengar då.

Men ser jag att folk inte ger av sitt hjärta då vill jag nästan inte ta emot från dem.

Men har mycket folk som förstört för mig, att kunna leva ett normalt liv genom att kunna fråga Kewan, som jag gör inte då,som kommer från en massa bråk om allt ,och är rädd att fråga honom då. Jag vill att folk ska ge utan en massa tjafs som är så fjantigt av folk, att skrika om pengar ,som alla måste ha tyvärr vi måste äta och bo då. MEN HAR SÅ MYCKET KNÄPPT FOLK RUNT, SOM HAR STÖKAT TILL FÖR MIG ,ATT KÄNNA MIG TRYGG ATT PRATA OM NORMALA SAKER DÅ. 

Men han stänger Facebook och är arg. Jag vill att vi pratar en annan dag nästa dag på camen.Han gör så sen jag träffar honom ,när han blir sur som jag tycker är inte okej då. MEN GUD FICK PROBLEM MED MIG NÄR HAN STÄNGER HELA TIDEN DÅ. 

Men mitt liv är surt. GUD hittar mig, då är jag mer än död när vi inte lever ihop. Han kollade vad som hänt. Men ser en massa fel. JAG FICK PROBLEM NÄR KEWAN LÄMNAR OCH GÅR ,OCH DÅ HAMNAR MIN EKONOMI I GUNGNING genom att jag kan inte jobba som jag vill när Kewan kommer och går då. Men tänkte sitta hemma och jobba då. Men kom inte så långt när jag hamnar här, som går bara ta folk på mobilen då.

MEN HEMMA HADE JAG TÄNKT GÖRA LITE GRANN OCH TA IN EKONOMI DÅ. Men blev ingenting av det genom att min dåliga hjälp gjorde mig ännu sjukare då. Ja hamnar här och kan inte jobba fritt som måste jobba fritt då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.