BLÖJOR – DIAPERS

VI SER ETT LITET BARN GÅR RUNT OCH HAR BLÖJOR PÅ SIG.

Såg att blöjorna hänger lite ,och barnet gick runt med en blöja. Men ser ut att barnet gått runt med en blöt blöja då. Var inte så gammal. Bilden såg ut så ,att ingen har tid, att ta hand om barnet, och gick runt i blöt blöja som blir skador på stjärten GENOM ATT KISS KAN ÄVEN FRÄTA PÅ STJÄRTEN DÅ. Blöjan såg ut så ,när ingen har tid att byta på barnet ,såg att det var dax att byta blöja på barnet då.

Men när vi får upp den bilden, DÅ HAR BARNET PROBLEM MED FÖRÄLDRARNA  ,eller där de lämnar barnet, att är dålig att sköta på sitt barn då ,genom att vi såg hur blöt blöjan var då.

Men ser även att stjärten är röd, och då har de gått för länge med blöjan då. 

Vi såg blöjan hängde på barnet ,men måste byta ofta, och beror på hur barn är då.Men gäller att föräldrar eller dem som sköter om, att hålla koll på blöjan ,så inte barnet får problem då. DET ÄR VIKTIGT ATT HÅLLA KOLL OM DEN ÄR BLÖT DÅ.

Men finns olika blöjor ,och olika märken på blöjor, och folk har forskat fram mycket sen första blöjan kom då. LÄTTSAMT FÖR FÖRÄLDRARNA DÅ , att byta blöjor från tyg till plast ,och till ännu bättre blöjor då.

Men ändå måste folk se till att byta i tid, genom att stjärten kan blir röd ,och torr då.Men en del kan ha lite pengar ,och kan även snåla att byta blöjan, när de känner att nu är det dags att byta blöja då. Men kan känna med sitt finger att det är dags, MEN FOLK BYTER INTE SÅ SNABBT, DÅ HAR VI INTE FÅTT UPP DEN HEMSKA BLÖJAN ,SOM EN DEL FÅR TYVÄRR GÅ RUNT MED, som ingen ens vill sätta på sig ens, så hemsk såg blöjan ut då.

Men det finns folk som inte kan sköta den biten när det handlar om blöjbyten ,och har inte ens tid då, annars har vi inte fått upp den hemska bilden barnet och blöjan då. Vi kan lova att ingen vill går runt med den själv ,folk som fuskar att byta blöjor då. Men även bra för små barn att gå fritt utan blöjor ,OCH KAN LUFTA STJÄRTEN LITE GRANN DÅ OCH DÅ, genom att alla blöjor blir för tät för ett litet barn och får ingen luft då. Men kommer på mycket tips ,vad som är bäst för ett barn då. Men bäst är att byta ofta och känn med fingret om det är lite blött, då ska de byta blöjan på en gång då.

Men hur många gör det byter på en gång blöja när de känner med fingret att nu är det blött då???? VI KAN LOVA INGEN GÖR SÅ, ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP PROBLEM BLÖJOR DÅ. 

MEN DET KOMMER NYTT OCH NYTT, MEN BBÄST FÖR BARNEN ATT BYTA PÅ EN GÅNG, genom att det börjar fräta på stjärten och då kan även bli sår, och även stora sår då. Men förr då tog folk puder när de pudra barnets stjärt ,men trodde det var bra då. Men lägger sig som en liten hinna runt stjärten då.

Men är ändå röd fast pudrar fulla stjärten fulla rumpan på barnet då.Men är ändå röd, och vad beror det på, genom att puder är gammalt och har funnits länge ,MEN SER ATT BARNEN BLIR INTE HELT FRI NÄR DE ÄR RÖD I STJÄRTEN DÅ.  

Genom att så mycket urin kan fräta när de ligger för länge i blöt blöja, men även barnen kan ligga länge när bajsat mycket ,och fräter mycket på stjärten väldigt mycket fräter det. Det är inte så lätt för föräldrar att hålla reda på barnet när vi ser den bilden ,MEN ÄVEN ATT BARNEN FÅR LIDA NÄR STJÄRTEN SVIDER SÅ MYCKET AV AVFÖRING OCH KISS DÅ. 

MEN MÅSTE LUFTAS OFTA GENOM ATT SLIPPA BLI RÖD PÅ STJÄRTEN dÅ. Det är det bästa tipps att krypa runt naken och vädra stjärten, genom att blöjor är så tät ,och då får barn problem då. Men förr ,då hade de mycket plastsnibb och blöjor ,som inte blev fri från fukt ,som var bekymmer för små barn då. Det var inte så bra, genom att blöjan och plastsnibb smet åt, genom att plast är inte så skönt att ha en hel dag. Men efter den blöjan har det kommit så mycket blöjor då olika märken ,och i affären kan folk hitta bästa för barnet då. genom att slippa gamla tidens blöjor, som hjälpte mycket barn att få det bättre, genom att bara plast och blöjor var inte så bra för barnen då. Men nu har det kommit hur mycket som helst forskar fram hela tiden då.

MEN TÄNK PÅ ATT SE TILL ,ATT LUFTA STJÄRTEN ,OCH ÄR ALLRA BÄST FÖR ETT LITET BARN DÅ.Men finns barn som får blöjeksem, som är besvärligt för barn och föräldrar då. Men tänk på att ta hand om barnet på rätt sätt ,och byt ofta, och vädra ofta för barnen då. Men mycket puder är inte det bästa att lägga över stjärten, som mycket folk än idag använder då. Barnen måste ha fukt, och inte torrt puder, som även kan torka ut huden på små barnen då. MEN FUKT OCH FETT ÄR MYCKET BÄTTRE FÖR BARNEN ÄN PUDER,genom att buder har en tendens att torka ut huden då.

OCH MYCKET BARN KAN FÖDAS MED TORR HUD, OCH DÅ BLIR DET VÄRRE MED PUDER SOM FÖRVÄRRAR STJÄRTEN DÅ. Ibland behöver barn fett och fukt ,som inte alla tänker på genom att puder torkar ut i längden om de kör med puder hela tiden då.

Jag ser en olja som smörjer stjärten med då.

Det är en olja utan en massa gifter i då.

3 reaktioner till “BLÖJOR – DIAPERS

 1. I absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be
  exactly what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content for you personally?
  I wouldn’t mind writing a post or elaborating on a number
  of the subjects you write in relation to here. Again, awesome site!

 2. Definitely believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the net the easiest thing to be aware of.
  I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they just do not know about.
  You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing
  without having side-effects , people could take a signal.
  Will probably be back to get more. Thanks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.