YOUTUBE

VI SKA SKRIVA OM YOUTUBE genom att folk kan bli grundlurad idag ,och börjar sitta på Youtube ,och har den tron att de ska bli rik ,som andra har blivit rik ,och bara startat upp sitt liv med bara att sätta sig på YouTube då.

MEN ÄR DET SÅ ENKELT ,som folk tror genom att alla pratar om sociala medier då. Men även att alla ska lyckas där, genom att sett att andra har lyckas att sitta med Youtube då.

Men lockelsen är stor för mycket folk idag,OCH FOLK VILL TJÄNA PENGAR IDAG SER EN MÖJLIGHET DÅ. Men ser folk har Youtube ,och tror att alla lyckas med Youtube, att bara starta upp Youtube då.

MEN SÅ ENKELT ÄR DET INTE,så enkelt som folk tror, att bara starta upp Youtube, genom att det ser vacker ut ,som inte alla kan se, hur svårt det är att tjäna pengar på ,att sitta på Youtube då.

Men folk kan bli så lurad, genom att folk har lyckas ,och då kan folk tro att även de ska lyckas tjäna pengar genom Youtube ,men så enkelt är det inte då, genom att folk tror att de kan tjäna lätta pengar där ,men blir grundlurad genom att folk kan ha så mycket följare, som följer dem, men tror att de tjänar en massa pengar då. MEN TJÄNAR VÄLDIGT LITE FAST DE HAR SÅ MYCKET FOLK, SOM FÖLJER DEM, men ändå kan de inte leva på det, utan ha det som en kul grej.

MEN MÅSTE SKAFFA ARBETE UTANFÖR YOUTUBE DÅ. Men folk lyckas kommer framåt, folk som håller på med musik. Men sen kommer folk vidare genom att folk hittar dem då. Men bara tro på Youtube ,det fungerar inte då genom att folk kan måla upp en falsk värld ,som existerar inte ,men ser folk sitter där på Youtube, men lägger ut video på video ,men tjänar ingenting en del folk, fast de har så mycket folk som följer dem ,men ändå får de inte ihop knappt 1000:- ,som är dåligt att leva på då. Och ingen människa kan leva på 1000:-, som extra pengar men måste ta eget arbete då. Men länken att synas på Youtube ,men vad händer sen????

Men folk tror att Youtube sociala medier, att folk tjänar en massa pengar, som gör att de måste testa ,genom att den har blivit stormrik, och då ska de testa göra sin sak ,genom att folk försöker hitta vägar att leva gott då. Men folk älskar att jobba med Youtube, men kan även förlora mycket pengar på att lita på bara Youtube ,som har blivit mycket idag. Men mycke ungdomar kan falla på det ,genom att de ser andra tjänar pengar då. Men mycket folk kan falla på det ,som synd är ,att det stökar till problem för folk, och kan hamna i onödiga fällor ,och tror att de kan leva på Youtube ,genom att den blev rik ,elle och tjänar en massa pengar då. FOLK KAN FASTNA I EKONOMISKA PROBLEM.

MEN LITA INTE PÅ ATT BLI RIK ATT SITTA MED YOUTUBE DÅ, genom att folk kan hamna i onödiga fällor då. Men ta det som en lek, om ni vill hålla på med Youtube då. Genom att det är en kul grej för folk att sitta på Youtube då. Men folk kan bli så sugen ,att göra samma sak ,som den personen, genom att han eller hon blev rik då. Men inte alla kan bli det, utan ta Youtube som en lek ,istället för att tro att ni kan lyckas då. Men kan lyckas, men det handlar om andra saker att tjäna pengar, genom att sitta bara på youtube då.

Pengarna kommer från annat håll, vi ser en person som sjunger då. Har en mick framför sig då. Folk ser den som sjunger ,och blir glad åt sången då. Folk ringer dem. Bokar in folk. Vi ser en almanacka som folk bokar dem. Yes, jätteglad att de hittade dem. VI TOG MUSIKEN FÖR ATT VISA VAD SOM HÄNDER DÅ.

Ni kan inte ha tillit till Youtube.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.