MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL BIG PROTECTION

IGÅR VAR DET EN DAG SOM FUNGERAR DÅLIGT. Jag hamnar i konflikter som vanligt ,genom att vi kan inte prata ens om viktiga saker, så blir han så himla arg på mig. Men folk skulle tycka han är galen, som inte kan hjälpa till med det normalaste ,att säga till på Coop Frösön om bananer och nektariner då. Jag fick så mycket flugor från frukten då. Men har lagt ut om det, men inte hunnit ringt och sagt till, genom att tiden räcker inte till det.MEN VARFÖR HAR MAN MÄN???? JAG FÅR GÖRA ALLT ÄNDÅ, GENOM ATT ANDERS HAMNAR I SANDLÅDAN ,OCH SLÅR PÅ MIG SÅKLART. NÄR SKA HAN VÄXA UPP????Men måste ta ringa och säga till ,men sa till moster min, att hon ska passa sig handla där. Men Anders tycker inte att man säger till då.

Jag blir galen och arg när man inte säger till folk då. Men Anders tycker att Maud ska städa skåpen, och köpa spray då. När jag kan förhindra att stöka till för henne, genom att hon är ingen ungdom då. JAG KAN INTE BO HÄR, OCH HÅLLER PÅ BLI GALEN ,ANDERS TAR MIN ENERGI PÅ EN GÅNG OM JAG INTE PASSAR MIG DÅ.

MEN KEWAN GER MIG ENORM ENERGI DÅ. SÅ JAG KAN FORTSÄTTA DÅ.

JAG ORKAR INTE LÄNGE MED ATT LEVA HÄR.Men jag känner att jag orkar inte längre leva här i huset ens med bråk och bråk om löjliga saker då. Men springer in till rummet där jag sitter och skriver då. Men känner att livet håller på att gå baklänges ,SOM BÖRJADE SÅ VACKERT DEN NATTEN NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ, och allt med honom ,och nu bara pannkaka ,och folk är urdålig på att hjälpa mig.

Kewan är den enda som kan lugna mig ,och ge mig energi då.

Men han har stängt facebook då. Men som tur var så skrev jag upp hans mobilnummer, då kunde jag nå honom då. Men han mår så himla dåligt ,och stängt Facebook, som jag hatar Facebook, och jag hinner inte med att skydda honom, så säger det poff så åker Facebook bort från mig ,och jag blir sjuk av det. MEN INGEN KAN FÖRSTÅ ,HUR JOBBIGT DET ÄR ATT MÖTA EN ÄKTA TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL, GENOM ATT NU ÄR DET JAG OCH KEWAN ,OCH INGEN ANNAN SOM KAN GE MIG ENERGI NÄR JAG BOR HÄR.

Det spelar ingen roll vem jag pratar med, SÅ ÄR DET BARA KEWAN ,SOM KAN GE ENERGI TILL MIG,att bli glad, och få stor energi att kunna jobba då. Men även att kunna leva, så är det bara Kewan som kan ge mig energi ,men då ger vi till båda två. MEN MÅSTE HA KOLL PÅ KEWAN DÅ, OCH MÅSTE BLI BÄTTRE PÅ ALLT DÅ. 

Men jag tror alltid baklänges att han älskar inte mig, när han stänger av Facebook då. Men jag är inte den tuffaste av alla då. Jag har aldrig varit modig att jaga män då. Men Kewan är tufft, genom att han är ung och det försvårar för mig. Men måste tänka bort negativa bara för jag är gammal, och tänker ut bättre till honom då. Men måste bli bättre på att skydda Kewan då. Jag blir även sämre att skydda det, som är det enda jag tänker på Kewan. MEN ANDERS OCH JAG TILLSAMMANS DET BLIR PANNKAKA FÖR MYCKET FOLK KAN JAG LOVA ER.

MEN INGEN HADE LUST ATT SKYDDA MIN LÄGENHET ,OCH LEVA SÅ LÅNGT FRÅN ANDERS ,DÅ KAN JAG HJÄLPA ANDRA DÅ. JAG MÅSTE BARA HA KOLL PÅ KEWAN NÄR JAG BOR SÅ GALET, HAR BARA ENERGI TILL DET. 

Men jag ringer Kewan ,men först slog jag fel nummer och bara grät ,och var rädd hur ska jag nu nå Kewan ,jag måste nå Kewan nu på en gång då. Jag kände mitt hjärta höll på att gå sönder, jag måste nå honom då. JAG BARA GRÄT HYSTERISK EFTER KEWAN ,JAG HÅLLER PÅ ATT GÅ SÖNDER SNART.

Men som tur var så hade jag lagt in fel siffra ,så jag kunde ringa honom då.Men hörde hans mobil svarare ,och kunde höra att det var England då. Men var rätt då.Har testat mobilnumret ,så det var rätt nummer till honom ,genom att jag vet hur han är då. JAG HAR LÄRT KÄNNA KEWAN UNDER FYRA ÅREN DÅ. Men håller på bli galen på allt nu.

OM FOLK TROR ATT KEWAN ÄR EN ENKEL MAN JAG MÖTT PÅ, DÅ HAR NI FEL DÅ. Jag måste hålla mig vaken hundra timmar om dygnet då. Men skojar lite då. Men jag hinner inte med när det säger poff ,och han kan bli så sjuk ,och stänger Facebook då. Men jag har aldrig varit med om det, men sagt att männen kan må dåligt, och jag har inte lärt mig alls då.

MEN HAR VARIT UNDERBART OM FOLK RÄDDAT MITT HEM ,NÄR JAG SER HUR JAG HAR DET IDAG. OCH GETT MIG GLÄDJE SOM JAG BEHÖVER DÅ. JAG BEHÖVER ALLT ENERGI I MITT EGET HEM SOM JAG SÅG UT DÅ. 

Men vet vad GUD sa den gången om Kewan, att det är jag och han nu. HAN LYFTER UPP KEWAN ,OCH SA DET ATT DET ÄR VI OCH KEWAN DÅ. Men han kan stänga Facebook när han mår dåligt ,och då visar GUD poff och poff sen åkte Facebook bort då. Men Kewan har stängt flera gånger, men nu har jag väntat för länge på att prata med honom.

JAG HATAR FACEBOOK MER OCH MER GENOM ATT JAG FICK ENORMA PROBLEM NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ.

OM JAG KUNDE DÅ STÄNGDE JAG ALLT, MEN KAN INTE ENS DET, UTAN VI MÅSTE LEVA IHOP OCH ACCEPTERA SKITEN DÅ.

Jag hatar allt nu ,men önskar att jag fått haft kvar min enda glädje min lägenhet.Jag har gått hem och stängt dörren och bara tystnad då. Men känner mig skit efter allt ,men även skit efter folk ,som är så dålig på att hjälpa till, när man måste ha riktig hjälp då.INGEN TÄNKER PÅ MIG BARA FÖR JAG MÅSTE HA HJÄLP DÅ. JAG FÅR INTE VARA SVAG IDAG ,UTAN STARK SOM EN OXE DÅ. JAG FÅR ABSOLUT INTE FALLA DÅ. Men folk kan falla runt mig ,men då är Birgitta bra ,att ha till hjälp, men även mamma måste komma genom att det är lag på att mamma måste hjälpa till, får inte falla, då springer barnen åt varsitt håll och yrar runt då, och vet inte vad de ska göra då.

Men det går inte göra det gå emot lite folk, men vad fruktansvärt ,att säga NEJ. Det accepterar vi inte alls, utan håller med allt, genom att rädd att gå emot då. Men jag kan säga ifrån gå emot både här och där när jag ser att det är fel då. Men tänker på familjen som ingen verka tänka då. Men jag kan gå emot om de håller på att hamna galet då. Men kan även riva upp allt ,och gå in i konflikter när Anders och jag bråkade med Bosse ,Maggan och Urban på arbetsförmedlingen. Men jag hjälper folk, så de inte hamnar fel ,och galet genom hos dem kan de hamna i Kiruna eller i Norge eller vart som helst, men skojar då. MANIPULATION. DUKTIG PÅ ATT LURA IN FOLK PÅ FEL VÄG DÅ. 

MEN ÖNSKADE ATT MINA BARN VAR STARK OCH TÄNKER PÅ MAMMAS BÄSTA DÅ ,när jag måste ha hjälp ,då har allt varit lugnt och sluppit gå ner till sjön ,och tänkte lämna allt ,men då kom Anders upp och sen var det lugnt ett tag då. MEN ALLA MÄNNISKOR HAR RÄTT ATT LEVA ,ÄVEN JAG SKA LEVA DÅ. 

MEN KASTAR BORT EN MASSA PENGAR ,ATT TA MIG TILL DEN LÄGENHET, SOM PASSAR MIG DÅ kastar bort en massa pengar på ,att ta mig till den lägenheten ,som alla slutar respektera mig. Men bara för jag blev sjuk, då tror folk att de kan kasta mig i soporna där kan Birgitta ligga och dö då. Men kostar att ta mig till lägenheten ,satt och jobbade och jobbade ihop mina pengar ,för att kunna bo bra genom min hälsa ,och då måste jag sitta och jobba ihop pengar, och flytta dit då.

JAG FÅR INGET GRATIS OM FOLK TROR DET, UTAN FICK FIXA PENGARNA SJÄLV INGEN VILLE ENS GE MIG ,UTAN SVENSKA FOLKET TYCKER KAN SJÄLV SÅKLART DÅ. Men vem tänker på det??? Det är ingen smart ,som kan tänka att Birgitta måste ha sin lägenhet och lade pengar på lägenheten, som jag satt kväll efter kväll att ta mig dit, men tog in extra pengar ,för att ta mig dit då. MEN HAR INGA SMARTA MÄNNISKOR RUNT MIG.

JAG SKA BO DÄR OCH SETT UT ALLT ,OCH SATT OCH VÄNTADE PÅ RENOVERING DÅ. MEN SEN SATTE AKELIUS IGÅNG ,OCH JAG SATTE UPP MIG PÅ EN LÄGENHET, OCH JAG MÅSTE LEVA I EN LÄGENHET, SOM STÄDAT BORT ALLT MÖRKER DÅ. Men kostar pengar som ingen fattar då. Men folk ska få betala tillbaka allt ,genoma att jag har öppnat upp så mycket ,och är så känslig, och måste bo där ingen har bott ens, eller nyrenoverat då.

Men har knepigt folk runt mig, men vet inte vart jag ska ta vägen.MEN MIN LÄGENHET SKA TILLBAKA ,OCH JAG SKITER I ,HUR FOLK SKA GÖRA. JAG SKA HA TILLBAKA MIN LÄGENHET PÅ STUDS ,JAG KAN INTE RÅ FÖR ,ATT INGEN SÅG TILL MIG DÅ.

NÄR KEWAN RÖR PÅ SIG NU, DÅ HÄNDER DET SAKER DÅ. Men Kewan tog energin ,att jag måste dö hela tiden, och nu måste jag hålla koll på Kewan ,så jag håller båda vid liv då. Men vilket kul liv jag fick.

Men möt era twin soul tvillingsjälar gärna för mig, ta min twin soul jag kan dela med mig ett tag, bara prova på ,är jättebra att se ,hur twin soul är ,ni som skriver så gulligt om twin soul både bak och fram och framlänges, men ni kan ingenting, och jag kan skratta åt folk, som tror på allt ,vad böckerna lämnar ut. Internet är fullt med twin soul, tvillingsjälar twin solar ,så det blir över ,genom att ni har fått allt om bakfoten, som synd är då. MEN HAR SETT HUR DET ÄR ,OCH DÅ ÄR JAG RIKTIGT ARG NÄR JAG SER HUR MÄNNEN ÄR DÅ. 

Men oj möt din själ twin soul ,och det är med det ena än det andra med flammor ,som folk hittar på kolla på sidorna vilka lögner det lägger ut ,men ni kan följa oss, GENOM ATT GUD ÄR KUL ,OCH FÖLJ BIRGITTA SOM LOVAR ATT VISA HUR DET ÄR DÅ. Och kolla hur hon fick det, han har Kurdistan, kan en klocka klinga hos er.

NU FÅR FOLK SE HUR GUD ARBETAR MED BIG PROTECTION FOLK KALLAR DEM FÖR TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL ,SOM HAR VARIT HEMLIGT INGEN KAN TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR. Men nu ska folk få smaska sig lite grann twin soul ,twin soul twin flame tvillingsjäl gotta er riktigt ni som bara skriver lögner.

DEN HÄR GÅNGEN VISAR GUD UPP KURDISTAN, genom att folk ska en gång för alla förstå twin soul, tvillingsjälar ,att vi är inte som andra då, än att vi följer med vad folk har problem med då.

MEN DET FINNS INTE SÅ MYCKET TVILLINGSJÄLAR, TWIN SOUL,FOLK TROR ,utan bara vi som är i Sverige nu, men även Kewan som sitter på superlim ,så ni kan gotta er. Men Lady Nada sa till GUD om tvillingsjälar, men han fattar inte att folk vill möta dem, som stökar till, genom att de följer efter folks problem då. Men då ska folk följa mig och Kewan då. Det är ett problem land. Men vi har inte så mycket muslimer, men nu ska han börja med dem. Måste ta länder som måste ha hjälp då.

När GUD hör hur folk är galen efte twin soul ,då ska han öppna dörren när vi håller på med Kurdistan ,för det är inte som folk tror då.LADY NADA HAR 1 TVILLINGSJÄL. LINN OCH NIKLAS ÄR ETT PAR.JAG HAR TVÅ TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR, MEN ÄVEN ANDERS KALLAS FÖR TVILLINGSJÄL, MEN KOLLA HUR TOKIGT DET BLEV NU. Men kan lämna över till er, om ni vill testa livet då. Jag är så himla sur på allt, och alla twin soular som ni pratar om när jag ser hur det är då.

Folk tror att de ska hitta sin twin soul ,tvillingsjäl, men äkta kärlek som är något annat då. Men de har inte samma problem som vi har. Twin soul är något annat ,som har fått om bakfoten då. Men jag trodde även lite på det, TILLS BIG PROTECTION OCH GUD TOG UR MIG DÅ. Han jag sitter med ,han kan allt lita på mig då. Han vet allt om det, som följer med till jorden när han ska ner då. Han var på jorden 1900-talet, och Kewan var på jorden 1800-talet då. Men även Linn och Niklas såg jag ett liv ,att de var i England 1900-talet. Men nu är det Kewan tur ,men nästa liv ,då är det han jag sitter med då. Men Linn har bara 1 som hon följer med då. Men männen föds aldrig ensam, och kvinnorna följer med männen då. Men kvinnorna kan födas ensam och GUD måste ha folk på jorden då.

Jag har läst på olika sidor och sekter The Sammet lighthouse, som visar fel när det handlar om twin soul, tvillingsjälar då blev lite lurad när jag ser hur det är på riktigt då. Men önskar som folk önskar ,att tvillingsjälar är då, men göra om det fungerar dåligt då. FOLK BLIR LURAD GENOM ATT FOLK HAR DIKTAT IHOP SOM HAR INGEN KOLL PÅ DET.

Men jag känner Kewan inom mig ser honom ,och då kan jag inte röra mig så mycket, jag ser hela han inom mig. Men den man ni möter kan ni inte se inom er ,även om ni känner äkta kärlek för dem. MEN INGEN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL HAR NI MÖTT DÅ ,utan äkta kärlek har ni mött på, som är härligt att möta då.

Nej så illa kan inte GUD skicka på er twin soul då, men jag har det problemet. Jag kan inte leta efter en annan man ,då hör man BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN ,han säger, du måste vänta ut Kewan då. Men har även träffat GUD, så ni kan se vilket gäng vi är då. GUD vakar över mig hela tiden, men även andra då, genom att Kewan måste leka klart ett tag, men sen ska han titta mot Sverige. Men han är inte så glad över det han vill, att jag skulle komma dit. Men GUD har ingen lust att jag tar en biljett till England, han kollade upp min stress när han träffade mig då. Men han testade i 4 dagar låg jag vaken då, men han höll mig vaken, men även GUD OCH BIG PROTECTION HÖLL MIG VAKEN ,JAG HÖLL FÖR MITT HUVUD KAN JAG FÅ SOVA DÅ. Men inget England för mig, genom att jag hade tänkt få ha lite kul bo på hotell. Men han har ingen lust med det. Men GUD vill att Kewan och jag rensar våra liv genom att vi har hemska liv ihop, som vi håller på med då.

Men sen ska min älskling landa i Sverige då. Men Kewan visar hur landet är jorden är, som gör mig ledsen då. Men han är twin soul en flamma eller vad ni kan kalla det. MEN GUD KALLAR KEWAN FÖR BIG PROTECTION, MEN ÄVEN MIG KALLAR HAN FÖR DET.

SVERIGE ÄR PROBLEM LIV Men kolla på hur Linn och Niklas fick det, som fick värsta problem i Sverige då. Men Linn vet att Niklas är henne tvillingsjäl, twin soul, men prata med henne ,som nu gottar er ,och ljuger om twin soul möt twin soul.

LINN HAR PROBLEM OCH ÄVEN NIKLAS NU. Men hon vet hur det är då. Men hon försöker gå vidare för hon är så less på Niklas. Men jag säger till Linn, men han äger dig, säger jag till henne då. Men hon blir så sur genom att Niklas dyker upp hela tiden, men han har bara Linn då. Jag tycker synd om Niklas ,genom att han har svårt att titta åt andra kvinnor. Han går bara till Linn då. Men Linn kände Niklas inom sig ,som jag gör med Kewan ,och kan inte gå en bit då ,genom att de tänker på oss då.

Men nu träffas Linn Niklas och städar har de sagt, men även städar liv då. Jag har städat mycket liv, men Niklas har inte levt med annan kvinna än Linn i andra liven då. Men kvinnorna får åka ner till jorden då. HAR SAGT ATT EN DAG SKA DE GÅ TILLSAMMANS DÅ. Men nu håller de på att rensa mycket då. 

Jag har flera liv med den och den ,men måste rensa då. Men Kewan har mig att rensa ,genom att han har bara mig på jorden, när han ska ner och stöka till då ,genom att männen kan stöka till då. Lady Nada sa, att hemma var DE SOM LJUS OCH KÄRLEKSFULL OCH LUGN ,men på jorden problem ,som jag ser idag bara problem, genom att GUD har börjat med Kurdistan, då åkte jag kana ,

MEN SÅG KEWAN LÅNGT INNAN en bild som blinkar till på en mörkhårig man med bruna ögon, men kände mig rädd som jag förstår idag.

Men är inte glad åt mitt jobb, men därför lämnar GUD ut om twin soul ,genom att städa bort ett problem ,att folk kan inte möta sin twin soul tvillingsjäl bara äkta kärlek kan ni dyka på. MEN DET ÄR INGEN TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄL NI MÖTT PÅ ,men ni kan känna äkta kärlek själsfrände, som folk känner för den killen eller tjejen, men twin soul ,tvillingsjäl är det värsta att möta på, genom att man blir sjuk när det fungerar dåligt då.

Men jobbar på jorden, jag vet inte hur jag ska förklara då. Men jag har två twin soul, tvillingsjäl, men även Anders har gått, som twin soul, tvillingsjäl ,som kan knappt prata med nu, som är arg på allt då. Men kan förstå honom, att få detta skit liv vi fick, var inte det vi önskar då. Men har följt efter folk ,det folk älskar så mycket, men så springer vi efter dem, genom att GUD har oss på jorden ,när vi gillar saker, då dras vi efter den saken ,men då har folk problem med det ,genom att vi följer efter folk då, så kul är vårt jobb. VI SER HUR SVERIGE ÄR IDAG. 

Det är inget kul jobb, som folk ska önska sig då. Anders är arg på allt ,men han har gått där folk har problem, men även jag har varit duktig att följa efter folks problem, som Lady Nada varnade GUD för ,nu har vi enorma problem, men han måste börja med Svergie då. NU HAR VI FÖLJT EFTER LANDETS PROBLEM.

Men GUD slutar inte där ,att göra kul för mig ,DÅ KOMMER KEWAN SOM ETT BREV PÅ POSTEN ,men GUD måste börja med Kurdistan ,genom att han såg internet och jag kan inte födas där, men då hittar han på åt mig Kewan då. Men han ska börja med Kurdistan, som ingen tänker på länder han har jobbat med ,att han har ett finger med i spelet då. Men nu håller vi på att rensa liv ,och vi har varit där,genom att förändra länder då.

Men sett jobbiga liv ,som vi får dyka ner i när GUD RÖR RUNT I LÄNDER VI HAR VARIT DÅ. Men ingen ser oss såklart ,men nu vill GUD lämna ut det värsta land han har då. Kurdistan som folk ska få smaka på då, genom att folk har så mycket fel om twin soul flamor ,och allt annat folk skriver om då. Men gotta er och följ oss då. Genom att höra sanningen om twin soul, tvillingsjäl och sen kommer ni stänga sidan, och sluta lura folk då.DET FINNS FOLK SOM LURAR FOLK TJÄNAR PENGAR PÅ TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄL HAR DET SOM BUSINESS DÅ. 

TITTA IGENOM SÅ FÅR NI SE HUR FOLK LURAR IN FOLK OM TWIN SOUL FLAME, OCH DET ENA ÄN DET ANDRA DÅ. MEN VAR VAKEN OCH GÅ INTE PÅ ALLT IDAG, GENOM ATT JORDEN ÄR SÅ HEMSK IDAG. Folk blir lurad och tjänar pengar på er, som är sugen efter att möta sin twin soul, flame tvillingsjälar då. Men därför ska ni följa oss, och se vad som är vad då. Jag berättar på en gång när jag känner Kewan inom mig, som ett helt skådespel när han visar sig då. Men ser hela honom vi lever som delad,och då får jag problem då.Jag blir fast när han kör igång och tänker på mig då. Men det är bara nu, som jag kan uppleva när vi lever skilda åt då. När vi lever ihop då kan ingen se vem som är vem då. Vi får problem när någon av oss dör då.

Ni får folk att tro, att möta sin twin soul, OCH FOLK MÅSTE FÖRSTÅ ATT TWIN SOUL KOMMER FRÅN GUD, DET ÄR HÖG ENERGI SOM INGEN KAN SE DÅ. Men GUD vill inte att vi skrev så mycket om Linn och Niklas, genom att folk kan få fel uppfattning om dem. Linn och Niklas dras till skit svenska folket har då.Men jag är inte tyst ,genom att jag skyddar Linn min dotter. Hon blev knepig när han öppnar hjärtat på Linn och Niklas, som höll på att gifta sig, men så poff den gången ,så  flög Linn och Niklas åt varsitt håll ,men hann inte ens gifta sig bara förlova sig. Men Linn var så lycklig efter 9 år, så förlovar de sig. 

Hon har väntat på att förlova sig då. Men satt och planera sitt bröllop ,men var så lycklig ,MEN SÅ HAR GUD ETT FINGER MED I SPELET ,och de gick varsin väg. Jag såg på bilden Linn lade ut ,att det var grått runt dem då. Men bilden var grå och mörk när han hade öppnat på dem, men tog mig samtidigt när Kewan dök upp då.

Men nu får ni höra sanningen då ,men har sagt att det är första livet Sverige och Kurdistan ,men GUD sitter och tittar på hur landet går framåt då. Men vi brukar vara i länder flera gånger. England var sist vi kommer ifrån då. Jag har berättat om mitt fantastiska liv där. Men 1940-talet var bäst, men inte 1888 då dog jag en hemsk död då. Men Kewan gick samma väg som mig då. Men han måste rensa när han tog sitt liv då. Jag tog livet 1956, men vad händer då??? Folk måste tillbaka, ELLER SÅ SLIPPER JAG ÄR BIG PROTECTION DÅ.

Men efter ett tag, då känner jag av Kewan jag ser honom inom mig då. Jag ser hans ansikte då. Men ser allt ,och han tänker och känner av mig, som tur var då.Men rena rama trolleriet då. Men kände honom jättelänge att han fanns inom mig då. MEN JAG KÄNNER JAG FÅR ENERGI FRÅN KEWAN ,OCH KAN FORTSÄTTA ATT JOBBA DÅ. 

Men jag ligger efter med mycket på bloggen, och håller på att rätta bloggen ,men då tog Kewan mina tankar, och han stökade till för mig genom att jag sitTer ihop med Kewan ,och då kan jag knappt göra ett dugg när han tänker på mig då. Men vi har den koppling sen vi träffades på Facebook då. MEN GUD HAR ÖPPNAT OSS, DÅ ÄR DET KEWAN OCH JAG DÅ. Jag kan bara ta energi från honom, och han kan ta från mig nu genoma att Kewan ligger dåligt till och mår skit ,genom att jag ska förstå alla signaler som är när han drar då. Jag hinner inte med då.

MEN MÅSTE BLOCKERA KEWAN NU ,genom att ringa honom då ,genom att han mår dåligt ,men även jag mår dåligt, och vi måste hjälpa varandra då. Men svårt för mig ,som bor här då.

Men jag fick så mycket energi från Kewan ,och började jobba med bloggen ännu mer ,genom att jag har tappat så mycket energi när jag bor här, OCH DET ÄR BARA KEWAN SOM FÅR MIG UPP PÅ BANAN IGEN, genom att han visar sig då. Jag kan knappt leva sen jag mötte Kewan och har svårt när ingen gav mig rätt hjälp att kunna leva ett underbart liv då. Men Kewan måste stänga när han mår dåligt då. Men han måste även jobba har de sagt ,som kan försvåra för honom, genom att han blir sjuk när han inte pratar med mig då.

Men känner mig glad igen och måla mig som kan glömma bort mig själv då. Men han lyfter mig, som är jobbigt att leva så. Men hoppas han rör sig från England, JAG BLIR GALEN PÅ SKITHJÄLP JAG FICK ,jag fick att vänta på honom då. Jag och Anders  måste rensa med varandra då. Men jag skiter i det jag måste från huset ,och i går grät och grät Kewan och Kewan hela tiden. Jag hatar att sitta här då.

MEN KEWAN GAV MIG SÅ MYCKET ENERGI OCH NU KAN JAG FORTSÄTTA JOBBA DÅ. Jag kan sitta och titta med Anders på skit teven mörka program ,men nu kände jag att Kewan puttar mig upp på banan igen, genom att känna kärlek från honom, och hans energi ,som gör att nu kan jag leva lite till då.Jag blir trött att ha det såhär nu.

Men min högsta önskan är att Kewan landar i Sverige så jag kan leva normalt då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.